Dodaj do ulubionych

wypadanie włosów

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.12, 11:21
Witam.Mam do Was prośbę.Doradźcie, co robić. Wypadają mi ostatnio włosy garściami po każdym czesaniu. Nigdy nie miałam takich problemów z włosami. Być moze to ze stresu? Macie jakieś skuteczne sposoby, by je wzmocnić? Dziękuję za każdą poradę. Pozdrawiam. Miłego dnia:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: NieIdźNaŁatwiznę Re: wypadanie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.12, 14:49
      poszukaj sobie
      www.google.pl/search?q=forum+wypadanie+w%C5%82os%C3%B3w&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
      • Gość: znajoma Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 15:05
        Dziękuję bardzo, poczytam wieczorem, bo nie mam teraz czasu, przejęłam prawie wszystkie obowiązki męża:-) Miłego popołudnia.
        • Gość: ia Re: wypadanie włosów IP: *.free.aero2.net.pl 27.09.12, 17:32
          uplywajacy czas-cos z hormonami
          • Gość: znajoma Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 17:58
            To ze stresu, zawsze miałam mocne włosy, szkoda mi obcinać, bo mam już za ramiona. To się stało nagle, w ciągu kilku dni, wcześniej nigdy nie wypadały mi włosy. To trochę moja wina, bo nie mogłam jeść i miałam odruchy wymiotne na widok jedzenia, osłabiłam organizm i miałam problemy ze snem. Pozdrawiam.
            • Gość: ania Re: wypadanie włosów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.09.12, 18:51
              na jesien i na wiosne zawsze wypadaja wlosy, ja tez sie niestety z tym zmagam tylko ze ja karmie piersia to jest normalka, ale kupilam sobie szampon radical ze skrzypu i serum-maska radical w rossmanie efekty troszke sa bo troche mniej wypadaja, sa tez takie ampulki do wcierania z tej samej firmy tez podobno dobre, albo lykac preparaty skrzypovite czy silica.
              pozdrawiam
              • Gość: znajoma Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 18:59
                Dzięki, Aniu, pozdrawiam Maleństwo i mamuśkę:-)
                • Gość: nika Re: wypadanie włosów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 27.09.12, 19:29
                  polecam płyn seboren do kupienia w herbapolu i witamina a+e i cynk w tabletkach
                  dawno temu tak mi polecił dermatolog ze stalowej woli i jak tylko mam problemy z wypadaniem to to stosuję dziala
                  • Gość: znajoma Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.12, 19:46
                    Poczytałam o Seborenie. Jutro sobie kupię i witaminki, bo nie mam tego w domu. Dzięki, Nika, dobranoc:-)
                    • Gość: gość Re: wypadanie włosów IP: *.wegorzewo.mm.pl 27.09.12, 23:52
                      Po użyciu SEBORENU kiedy jest wtarty w skórę głowy i jeszcze nie usunięty przez szampon do włosów, nie wolno przebywać na słońcu. Mogą pozostać trwale przebarwienia skóry.
                      Poza tym zastosuj magnez. 10minut stresu niszczy magnez zawarty w organizmie ze stratą dla włosów.
                      • Gość: znajoma Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 08:12
                        Dziękuję, miałam męża w szpitalu, byłam ostatnio w silnym stresie, to na pewno z tego powodu, bo wcześniej przy czesaniu w ogóle mi włosy nie wpadały. Mam magnez w domu, zaraz go zaaplikuję i odstawie na razie kawę. Jesteś dobrym człowiekiem, miłego dnia:-) Pa:-)
                        • Gość: tbg Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 08:38
                          witam,
                          takie to już z nas istoty że jak się martwimy to włosy wypadają :)
                          ja kupiłam wyciąg ze skrzypu polnego (koniecznie ten z Aflofarmu - inne mają mniej składników) i do wcierania w skórę włosów raz dziennie loxon 2%. Pomogło i mam spokój. Fryzjerka potwierdza :)
                          powodzenia życzę i dużo sił :)
                          • Gość: znajoma Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.12, 09:53
                            Dziękuję, będzie dobrze, mąż wraca powoli do zdrowia, miłego dnia:-)
                            • Gość: znajoma Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.12, 16:47
                              Chciałam serdecznie podziękować Wam za wsparcie i cenne wskazówki. Muzyczny upominek dla Was za dobre serduszka:-) Miłego popołudnia i wieczoru:-) Pozdrawiam Was cieplutko.
                              www.youtube.com/watch?v=T2Za30wbjOw&feature=related
    • Gość: gosc Re: wypadanie włosów IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.10.12, 09:15
      Tani sposób bardzo skuteczny - wypróbowany. Na noc wcieraj sobie olejek rycynowy w skórę głowy najlepiej 2-3 razy w tygodniu, na poduszkę połóż sobie ręcznik albo co uważasz bo tłuste. Rano umyj głowę. Ja stosuje to profilaktycznie raz w tygodniu od 2 lat ale jak miałam problem to robiłam często przez ok pół roku. Skutek murowany. Możesz też w ciągu dnia - ale trzymaj przynajmniej 3 godz. a potem umyj normlanie włosy.
      Dobre rezulataty przynoszą preparaty BIOVAX - szampon, odżywka dwufazowa bez spłukiwania, maska - nie zawierają
      parabenów / konserwanty/. Powodzenia
      • Gość: znajoma Re: wypadanie włosów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.12, 10:24
        Dzięki, chyba jednak zetnę włosy, będzie mi łatwiej rozczesywać.Pozdrawiam, miłego dnia:-)
    • Gość: ja Re: wypadanie włosów IP: *.ip.netia.com.pl 04.10.12, 14:56
      Szampon "Dermena"
      • Gość: znajoma Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.12, 16:10
        Dzięki, troszkę się poprawiło, obcięłam włosy, łykam magnez, wcinam codziennie orzechy, banany i pachnie keksem:-) Idę go wysadzić, zapraszam:-)
    • Gość: janka Re: wypadanie włosów IP: *.stalowa.pilicka.pl 20.10.12, 20:15
      Plantur 21 rewelacyjny
      • Gość: znajoma Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.12, 20:28
        Nie znam tego, ale dziękuję.Jem codziennie orzechy i chyba pomagają, fryzura mnie wkurza, nie mogę się do niej przyzwyczaić, choć dzieciom w szkole się podoba. Pozdrawiam.
        • Gość: ronin Re: wypadanie włosów IP: *.tktelekom.pl 21.10.12, 10:28
          sąsiadce łonowe wypadają, co jej doradzić żeby miała bobra ?
          • Gość: Do Ronina Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 11:39
            Mam do Ciebie prośbę, nie zaśmiecaj mojego wątku, pozdrawiam, miłej niedzieli:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka