Dodaj do ulubionych

Comenius i Trybuła

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.12, 14:45
czy ktoś wie co robił na wycieczce do Turcji P. radny Trybuła ? czyżby miał być nowym przewodniczącym komisji oświaty ?
Obserwuj wątek
    • Gość: jak wiem Re: Comenius i Trybuła IP: *.smsiarkowiec.pl 08.10.12, 15:09
      nie wiem który to Trybuła ani czy i po co był w Turcji, ale na comeniusa to jeżdżą nauczyciele i uczniowie z tego co mi wiadomo
      • Gość: cv Re: Comenius i Trybuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 18:53
        Kolega się sprzedał pryncypałowi, to i jeździ z cieciami i estekami!
        • Gość: katolik Re: Comenius i Trybuła IP: *.152.129.163.dsl.dynamic.t-mobile.pl 08.10.12, 19:43
          był , był . Esteka i drugi radny - Sek. Nie tylko byli nauczyciele . Ciekawe za jakie to zasługi dla masz....enki . Chyba za głosowanie za przeniesienie przedszkola i likwidacje szkół . Wstyd panie radny !!!!!! Zapamiętamy - stowarzyszenie rodzin katolickich.
        • Gość: vc Re: Comenius i Trybuła IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 08.10.12, 20:52
          cv? czy ty wiesz kogo nazywają cieciami? obawiam eię że nie.
          • Gość: ja wiem ja wiem Re: Comenius i Trybuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.12, 22:10
            podobno stróża.
            co wygrałem?
      • Gość: matka Re: Comenius i Trybuła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.12, 08:41
        Masz rację, córce pani proponowała swego czasu wyjazd.
        • Gość: boy Re: Comenius i Trybuła IP: *.183.224.236.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.10.12, 18:52
          jak za wyjazd to bardzo tanio się sprzedał, po takim szkoleniu na pewno będzie zależało mu na " reformach" w szkole

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka