IP: *.sistbg.net 14.10.12, 20:23
Moze zabrzmi to dziwnie, ale potrzebuje adwokata który wiadomo ze przegra sprawę, kto jest kiepski, początkujący i ogólnie nie cieszy się dobra opinią, najlepiej żeby to była kobieta. Znajdę w tbg kogoś takiego, może w Sandomierzu?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: adwokat IP: *.tktelekom.pl 14.10.12, 20:41
      >adwokat który wiadomo ze przegra sprawę, kto jest kiepski, początkujący i ogólnie nie cieszy się dobra opinią, najlepiej żeby to była kobieta.< Pietrek Op..... jest kiepski i wygląda jak pi..._da moze byc ?
      • Gość: polecam Re: adwokat IP: *.flash-net.pl 15.10.12, 09:28
        Polecam! Sprawę przegra bez trudu.
        • Gość: ronin Re: adwokat IP: *.tktelekom.pl 15.10.12, 09:56
          kiedyś był na tym forum dość obszerny wątek o Panie O. musisz poszukać
          • Gość: rzowodnik Re: adwokat IP: *.tktelekom.pl 15.10.12, 16:31
            w poniższych klinkach masz dyskusję o mecenasach z tbg, kiedyś korzystałem z usług pewnej pani adwokat w sprawach spadkowych, ale szkoda było tylko nerwów a poza tym to osoba z dalszej okolicy

forum.gazeta.pl/forum/w,329,134395779,,kiedy_usunie_sie_watek_o_mecenasie_Opala.html?v=2
            forum.gazeta.pl/forum/w,329,126532195,,Adwokat_Piotr_Opala_z_Tarnobrzega.html?v=2
            forum.gazeta.pl/forum/w,329,101202893,101370778,Re_Poszukuje_dobrego_radcy_prawnika_lub_adwokata.html
      • Gość: Łukasz Re: adwokat IP: *.30.243.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.12, 15:43
        Witam.
        Znam osobiście Mecenasa Piotra Opalę.Jest to jeden z najlepszych adwokatów w Tarnobrzegu.
        Więc jeżeli chodzi o kiepskiego adwokata musisz znalezć kogoś innego.
        Jeżeli szukacie solidnego, pracowitego i nie drogiego adwokata polecam Pana Piotra Opalę.

• Gość: klientka Re: adwokat IP: *.182.203.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.12, 18:55
          Zgadzam się. To adwokat, którego można z czystym sumieniem polecić. Jest kompetentny, dokładny i solidny. Życzę takiej postawy innym adwokatom.
      • Gość: Gość Re: adwokat IP: *.182.203.81.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 15.10.12, 19:02
        Ten Pietrek Op... musi być naprawdę niezły skoro budzi w Tobie tyle agresji. Domyślam się, że musiał Ci kiedyś solidnie dać popalić. Jeśli taki jest to warto mieć go za adwokata! A z drugiej strony nasuwają mi się pytania: Gdzieś Ty się wychował? Skąd wziąłeś takie słownictwo? Bywasz, chociaż od czasu do czasu, wśród cywilizowanych ludzi? Pietrek-tak mówiono (do kogoś o imieniu Piotr) na wsiach parę dziesiątków lat temu. A może zatrzymałeś się w rozwoju parę dziesiątków lat temu i nie odnajdujesz się w dzisiejszym świecie? Przyszła mi do głowy taka sentencja, którą warto sobie zapamiętać: "Lepiej milczeć i pozostawiać słuchaczy w niepewności niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości". Serdecznie pozdrawiam!
        • Gość: mich Re: adwokat IP: *.sistbg.net 15.10.12, 20:13
          Ten Pan odpada, nie ma gorszych?I podkreślam - kobieta !
        • Gość: ronin Re: adwokat IP: *.tktelekom.pl 15.10.12, 20:50
          3 wpisy z tego samego IP ale inne nicki to o czymś chyba świadczy
          • Gość: Auto-reklama Re: adwokat IP: *.tktelekom.pl 15.10.12, 21:47
            Pietruś znów nadaje z tego samego IP.
            "Reklama dżwignią handlu"
    • Gość: gość Re: adwokat IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 16.10.12, 09:08
      Powiem krótko pani Z o f i a
    • Gość: aa Re: adwokat IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 16.10.12, 11:00
      tak?
      • Gość: mich Re: adwokat IP: *.sistbg.net 16.10.12, 18:05
        Zofia???
        nie znacie kogoś z sądu kto mi podpowie?zalezy mi na czasie, bo do końca roku chce z tym ruszyc
        • Gość: Życzliwy Re: adwokat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.12, 00:17
          Podpowiem ci coś, skoro potrzebujesz podpowiedzi...Powinieneś się leczyć. Ty nie adwokata powinieneś szukać a raczej psychiatry! Nie boisz się wypisywać takich bzdur? Lepiej daj sobie spokój z takimi wpisami.
    • justysianna Re: adwokat 09.04.24, 12:53
      Witam, bardzo chętnie przyłączę sie do uznania wyrażanego dla Pani Mecenas Magdaleny Chróścielewskiej. Wymarzona mecenas. OSOBIŚCIE pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. DLATEGO WYGRYWA!!! Tu sobie zobaczcie: www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065
    • e-zybi Re: adwokat 21.04.24, 21:39
      ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka