Gość: zainteresowana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 19:42 Czy uważacie, że jest potrzebne nowe przedszkole w Tbg? Czy jest wystarczająca liczba miejsc w już istniejących przedszkolach? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: liza Re: przedszkole IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.12, 20:10 jak byłam zapisać dziecko do przedszkola do 4 latków w przedszkolu nr 12 w grupie było 30 dzieci i 14 na liście rezerwowej. Sąsiadka chciala do 17 podobnie. Więc potrzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: przedszkole IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 15.11.12, 22:33 No tak mi dyrektorka powiedziała. W 17 mniej na rezerwowej ale sąsiadki córka się nie dostała mimo wszytsko. Wiem, że są przedszkola w których jeszcze w jakichś tam gruach miejsca są, ale na Serbinowie ich brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: przedszkole IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 17.11.12, 13:45 W grupie nie może być 30 dzieci.Panie dyrektorki tylko tak mówią , że brak miejsc , bo robią sobie reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: przedszkole IP: *.messagelabs.net 20.11.12, 14:33 w 6 jest troche wolnych miejsc... ja osobiście uważam że nie jest potrzebne kolejne przedszkole... Odpowiedz Link Zgłoś