Gość: Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.12, 13:35 Chcę dorobić.ile żądać za wizytę Mikołaja w domu ?Proszę o poważne propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onufry Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.ip.netia.com.pl 22.11.12, 13:52 Jakbyś chciał nie więcej niż 20zł za maksymalnie 10 minutową wizytę (wręczenie prezentu, kilka zdjęć z dzieckiem) to bym skorzystał. Pod warunkiem porządnego przebrania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soi Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.smsiarkowiec.pl 23.11.12, 11:20 zależy jakie atrakcje zapewniasz - śpiewasz, tańczysz, recytujesz itd ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.12, 12:13 To chyba rola dzieci które odwiedzę :) zapraszam do skorzystania z mojej oferty. posiadam profesjonalny strój z wszelkimi akcesoriami zdjęcia na e mail tel. 501 972 395 ceny konkurencyjne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soi Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.smsiarkowiec.pl 23.11.12, 14:12 czasy się zmieniają, dzieci też, wiesz klient płaci - klient wymaga, a może się trafić też taki dzieciak, że osłupieje z wrażenia, musisz mieć wyjście awaryjne. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.12, 14:50 Fakt pomysłów mi nie brak, dzieciaki będą zadowolone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.12.12, 20:37 ile wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.12.12, 19:45 ponawiam pytanie Odpowiedz Link Zgłoś