Dodaj do ulubionych

Św. Mikołaj do wynajęcia

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.12, 13:35
Chcę dorobić.ile żądać za wizytę Mikołaja w domu ?Proszę o poważne propozycje
Obserwuj wątek
    • Gość: onufry Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.ip.netia.com.pl 22.11.12, 13:52
      Jakbyś chciał nie więcej niż 20zł za maksymalnie 10 minutową wizytę (wręczenie prezentu, kilka zdjęć z dzieckiem) to bym skorzystał. Pod warunkiem porządnego przebrania.
    • Gość: soi Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.smsiarkowiec.pl 23.11.12, 11:20
      zależy jakie atrakcje zapewniasz - śpiewasz, tańczysz, recytujesz itd ?
      • Gość: Michał Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.12, 12:13
        To chyba rola dzieci które odwiedzę :)

zapraszam do skorzystania z mojej oferty. posiadam profesjonalny strój z wszelkimi akcesoriami zdjęcia na e mail
        tel. 501 972 395 ceny konkurencyjne!
        • Gość: soi Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.smsiarkowiec.pl 23.11.12, 14:12
          czasy się zmieniają, dzieci też, wiesz klient płaci - klient wymaga, a może się trafić też taki dzieciak, że osłupieje z wrażenia, musisz mieć wyjście awaryjne. Powodzenia
          • Gość: Michał Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.12, 14:50
            Fakt pomysłów mi nie brak, dzieciaki będą zadowolone!
            • Gość: Ela Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.12.12, 20:37
              ile wizyta?
              • Gość: Ela Re: Św. Mikołaj do wynajęcia IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.12.12, 19:45
                ponawiam pytanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka