Dodaj do ulubionych

Do lechowskiego

IP: *.play-internet.pl 26.11.12, 21:25
facet ty jesteś chory piszesz teksty a za chwilę sobie sam odpisujesz pod innym niezarejestrowanym nickiem promując swoją propagandę i tym własnie burzysz ludzi swoją głupią retoryką podburzasz ludzi i cieszysz się z tego-wiem że masz parę zarejestrowanych nickow i sam sobie według siebie odpisujesz a oponętow szydzisz przedrukami i wyśmiewasz -to w sumie jest już nie choroba to zboczenie nieopisane w żadnej księdze mądrości
zacznij się leczyć!
Wbrew twojemu wczesniejszemu stwierdzeniu kiedyś tam -internet nie jest anonimowy! i kiedyś ktoś dobierze ci się do dupska!
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Do lechowskiego 26.11.12, 21:59
      W nagrode za to ze sie chłopie natrudziłeś.Wiem jakim ogromnym wysiłkiem było dla Ciebie spłodzenie kilku zdan.Jest dla mnie wyrożniem że Ty intelektualista i mysliciel tego forum,czasowo zastępujący tarzana dażym mnie szczególnym zainteresowaniem.Byłbym niewdzięcznikiem gdybym po raz kolejny zignorował Twój wysiłek zmierzajacy do zaprowadzenia porządku na tym forum.Rozumiem swoja niesubordynację ale niestetety pomimo postanowień nie mogę sie powstrzymać z nieprawomyślnymi pogladami.Obiecałem sobie że już nigdy w życiu nie sięgnę po za organ Michnika i Liza.Niestety!.To pranie mózgu w centrali CIA spowodowało ideologiczna pustkę w moich myślach i pragnieniach.Za nic nie mogę zapamiętać jedynie słusznych wiadomości w WSI-24 i głoszonych ostrzeżeń o rodzącej się fali faszyzmu i szowinizmu.Próbowałem ogladac kolorowy,wesoły i spontaniczny marsz Pana Prezydenta Komorowskiego ale jakiś czort kazał mi przełączyć na to co wyprawiali polscy faszysci z naszymi policjantami dzielnie stojący na strazy porządku i prawa.
      Pisze pod kilkunastoma nickami, bo odkad w czasach wspaniałych rządów ludzi honoru Jaruzelskiego i Kiszczaka zszedłem do podziemia nie mogę z niego wyleżć.Ty słusznie jak i wielu tutaj przyjaznych mi ludzi zdiagnozowałeś u mnie chorobę psychiczną.Wiesz jednak jak to jest z psycholami?.Ich albo trzeba wysłać przymusowo na leczenie albo ciągle będą niepokoić porządnych obywateli III Rzeczpospolitej budujących wraz z rzadem Naszego Ukochanego Przywodcy szcześliwe zycie na zielonej wyspie.Wybacz wiec po chrzescijansku psycholowi,bo psychol nie wie co czyni.
      ...a to nagroda dla Ciebie!
      www.youtube.com/watch?v=3OGoBTlyF1k
      -
      Mój rząd jest jak Stadion Narodowy-Donald Tusk
      www.youtube.com/watch?v=z7BKyISjSHE&feature=player_embedded
      Tak toną wszelkie nadzieje. I tak dziś wygląda Fajnapolska, budowana przez Fajnopolaków przy aplauzie Fajnodziennikarzy. Rży z nas cała Europa.
      www.facebook.com/photo.php?fbid=10151129477337060&set=a.10150879206882060.395726.277681892059&type=1&theater

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka