Dodaj do ulubionych

Drukowanie katalogów - gdzie?

IP: *.smsiarkowiec.pl 01.12.12, 11:09
Gdzie wydrukuję katalogi kolorowe, formatu mniej więcej jak zeszyt, czyli A5, zszywane w małych ilościach? Najlepiej w Tbg lub okolicach? Nie chcę korzystać z drukarni internetowych, ponieważ wolałbym wydrukować najpierw próbę i zobaczyć czy wszystko ok.
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Z. Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.centertel.pl 01.12.12, 13:42
      Spróbuj zapytać w Neiko Plus. Kiedyś byli na Piłsudskiego, ale przenieśli się na Machów (Zakładowa 11B) i zmienili nazwę, ale też Neiko coś tam. Co prawda robiłem tam tylko kilka razy jakieś broszurki i naklejki, ale za każdym razem było ok. No chyba, że chodzi Ci o wydruki offsetowe to może Marlex w Stalowej Woli? Też nigdy nie było większych problemów.
      • Gość: lipka Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.12.12, 18:27
        Neiko, Iprofstudio, Storks. Offset to nie na małe nakłady i obrzejrzenie jednej sztuki.
        • Gość: chomik Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.smsiarkowiec.pl 01.12.12, 18:41
          STORKS? chyba żartujesz? Nigdy więcej z ich usług nie skorzystam. Nabrałem się raz na ich SIS, raz na Storks, koniec kredytu zaufania dla nich. Nie nabiorę się więcej. Neiko i iprof studio, można jakiś kontakt prosić? I jak u nich z jakością wydruków i czasem realizacji?
          • Gość: kaziu Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.12.12, 07:51
            robilem w neiko pare wydrukow robia praktycznie od reki, druk ok.
            • Gość: Dawid Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.centertel.pl 17.03.13, 20:57
              Polecam drukarnię www.greendruk.pl/ druk katalogów był na prawdę sprawny. Cena bardzo dobra a co najważniejsze na prawdę wysoka jakosć
              • Gość: chomik Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.smsiarkowiec.pl 18.03.13, 14:28
                Jeśli polecacie innym ogólnie drukarnie to ok, ale jeśli to jest odpowiedź na moje pytanie i wypowiadanie się na temat to chodziło o LOKALNE DRUKARNIE, a nie internetowe. I wiem, jakie już są, tygodnika nadwiślańskiego, cyrograf.com, neiko.pl, stork.pl, marlex.pl w stalowej woli, iprofstudio.pl itp. I o nich się wypowiadajmy gdzie lepiej, szybciej itp. Katalogi są już dawno wydrukowane w lokalnej drukarni.
              • Gość: Darek Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: 212.87.236.* 09.05.13, 18:51
                Jeżeli chodzi o drukowanie w nietypowych formatach,to zobaczcie na www.3DWydruki.pl to fachowa i rzetelna firma.
                • dyzma129 Re: Drukowanie katalogów - gdzie? 20.11.13, 15:18
                  Witam,
                  Ja osobiście skorzystałam jakiś czas temu z druku ulotek i plakatów w drukarni www.vizionstudio.pl mogę szczerze polecić ponieważ wykonali dla mnie profesjonalny projekt graficzny i dodatkowo wydrukowali bardzo ładne ulotki. Druk katalogu zrobiłam miesiąc później a w prezencie otrzymałam rabat -10% za powrócenie do ich oferty! Szczerze polecam www.vizionstudio.pl
    • Gość: Stephan Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.13, 10:17
      Drukowałem ostatnio katalogi w drukarni online wyszło bardzo ładnie i tanio, przesyłka za darmo. na prawdę sprawdź bo to dobra oferta
    • Gość: DnPlus Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.13, 12:47
      Zobacz także ofertę drukarni Nadwiślańskiej Plus w siedzibie Tygodnia Nadwiślańskiego (Za byłym urzędem pracy), ul. 1 maja 4a, www.dnplus.pl
    • Gość: gość Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.flash-net.pl 12.03.13, 14:40
      Drukarnia w Maliniu (koło Mielca) www.gzaz.pl/
    • Gość: chomik Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.smsiarkowiec.pl 12.03.13, 15:21
      Już nieaktualne, ale skoro już odświeżyliście temat.. Zdecydowałem się jednak na to www.neiko.pl, szybko i dobrze. Ogólnie to staram się zostawiać pieniądze na rynku lokalnym, bo to z korzyścią dla miasta i dla nas Tarnobrzeżan. Te najtańsze internetowe często mają problem z jakością, plus często dodatkowe 2 dni na dostawę kuriera, co odpada jak liczy się czas w godzinach...
      • Gość: hera Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.smsiarkowiec.pl 12.03.13, 23:27
        A co to da, że bende kupywała towar u nas i korzystała z usług, które oferują lokalne firmy?
        • 4vardtramp Re: Drukowanie katalogów - gdzie? 13.03.13, 09:19
          @ hera Proponuje najpierw dać szansę lokalnej księgarni i zakupić słownik ortograficzny.
        • Gość: Wydruk 3D Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: 212.87.236.* 09.05.13, 18:53
          Dobrą i godną zaufania firmą jest także www.3DWydruki.pl to profesjonaliści.
    • Gość: włodek Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 10:32
      ja ostatnio drukowałem w drukarni online i muszę powiedzieć, że takich ładnych katalagów jeszcze nie miałem, wprawdzie zmieniliśmy projekt i może dla tego ale wydruk ekstra. polecam
      • Gość: dager Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.13, 21:53
        czesc ja Ci moge wydrukowac za pół darmo w dobrej jakosci pracuje w jednej firmie w rzeszowie i chetnie Ci to wydrukuje napisz na maila pawlo7800@wp.pl
        • Gość: abc Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.ip.netia.com.pl 19.03.13, 14:06
          neiko polecam
          • Gość: maturzysta Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 23:23
            Mi sie wydaje że neiko, spoko, kolorowa drukarka
    • Gość: k Re: Drukowanie katalogów - gdzie? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 25.03.14, 13:24
      a golden group, co myslicie? miał ktoś jakies doswiadczenia ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka