Gość: vvv IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.12.12, 17:27 Straciłem prace -idą świeta, jak można otrzymać paczkę z banku żywności - jakie kryteria trzeba spełnić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kosa Re: Bank żywności IP: *.tktelekom.pl 12.12.12, 19:06 W jakiej jesteś sytuacji materialnej (czy posiadasz rodzinę ? jeśli tak ile osób ) Masz szansę wprawdzie nie z Banku Żywności ,ale masz !!! Napisz coś więcej o sobie ( oczywiście anonimowo) spróbuję pomóc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cicho-ciemny Re: Bank żywności IP: *.tktelekom.pl 12.12.12, 19:32 jak jesteś katolikiem (swój ) to co wtorek Michaił rozdaje takie paki o godz. 17 , jeżeli masz dużo dzieci to je zabierz stań w kolejce (żadnej POLYTYKI) bo na starcie stracisz wszystko tzn. paczkę makaronu , ryżu cukru , pamiętaj trzeba zawsze być pokornym wg. "WADZY" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: Bank żywności IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.12.12, 23:19 straciłem prace , mam kredyt 1100 zł - zona zarbia 1200 zł nie mamy dzieci - i nie wiem czy nam się należy :( nigdy nikogo o nic nie prosiłem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Bank żywności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.12, 08:08 Idź do Caritasu i poproś o pomoc. Powodzenia. Przykro mi, że straciłeś pracę. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do VVV Re: Bank żywności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.12, 10:23 Mogłabym Wam załatwić trochę żywności na święta, jeszcze trochę czasu zostało. Gdyby Ci się nie udało uzyskać pomocy z Banku Żywności czy Caritasu, to napisz na ten adres maria94w@wp.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Bank żywności IP: *.play-internet.pl 12.12.12, 20:13 Idź do banku żywności-poproś o rozmowę z p. Łuszczki on ci pomoże to dobry człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
dzanek Re: Bank żywności 13.12.12, 13:51 Trzeba się tam przejść lub chociaż zadzwonić: www.bankzywnosci.tbg.net.pl/kontakt.html Pozdrawiam, dzanek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Bank żywności IP: *.tktelekom.pl 13.12.12, 21:15 Możesz pójść do PCK tam też można otrzymać paczki z żywnością . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Bank żywności IP: *.tktelekom.pl 13.12.12, 21:21 www.pkt.pl/s/tarnobrzeg/2024930/zarzad_rejonowy_pck_podkarpackiego_zo.html Odpowiedz Link Zgłoś