Dodaj do ulubionych

Zumba w TDK

IP: *.play-internet.pl 21.01.13, 10:59
Witam, czy ktoś z Was był może na zajęciach z zumby w TDK? Może ktoś udzielić informacji jak to się odbywa?
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Zumba w TDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 18:57
      słyszałem tylko że trenerką jest dziewczyna zawodnika Siarki w koszykówce, dlatego robotę w mieście bezrobotnych dostała.
      • Gość: ... Re: Zumba w TDK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.01.13, 14:10
        Seksowna Kasia prowadzi zajęcia , fajna , miła atmosfera , polecam . :)
        • Gość: pczk Re: Zumba w TDK IP: *.play-internet.pl 23.01.13, 18:46
          no własnie ile kosztuje wejscie na zajęcia i ile one trwają?
        • Gość: uczestniczka Re: Zumba w TDK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.01.13, 23:54
          Byłam widziałam, nic specjalnego a ta dziewczyna co prowadzi to ma ładnie nakopcone w głowie. pewnie z powodu zbyt duzej ilosci wolnego czasu. straciłam czas i kilka groszy wiec nie polecam.
    • Gość: cena Re: Zumba w TDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 17:39
      ile kosztują zajęcia, są karnety?
      • Gość: Pati Re: Zumba w TDK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 23.01.13, 19:42
        Za zajęcia 60 min 7 zł. Na razie nie ma karnetów, kto ma ochotę ten przychodzi. Plakat jest na stronie tdk.tarnobrzeg.pl :)
        • Gość: gość Re: Zumba w TDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 21:02
          to w sumie dobra cena jak za 60 minut skakania
          • Gość: laki Re: Zumba w TDK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 21:20
            a jest tam jakaś szatnia? gdzie się ludzie przebierają?
            • Gość: jolanta Re: Zumba w TDK IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.13, 11:39
              w TDKu to pewnie w łazienkach i pózniej te rzeczy tylko leżą w sali na krzesłach, szatni tam brakuje, nawet do zajęć tanecznych, czy takiej zumby właśnie...
              • Gość: Kama Re: Zumba w TDK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.03.13, 16:40
                To stronka instruktorki, która prowadzi tam zajęcia katarzynadziergowska.zumba.com/

Byłam pare razy, jest calkiem pozytywnie, sporo miejsca do tanczenia, fajna muzyczka, mila swojska atmosfera, godzinę poskakalam - szybko minelo, nawet nie czulam tego wysilku, a wyszlam cala mokra hah;) fakt, jeden minus, to ze szatni nie ma, najlepiej wpasc od razu w dresie albo sie przebrac za kulisami, ale to jest tdk a nie studio fitness wiec nie ma co wymagac prysznicow itd / polecam

A ktos pod nickiem uczestniczka to zapewne zlosliwa znajoma;)
                • Gość: Kama Re: Zumba w TDK IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 09.03.13, 16:45
                  Aaai jeszcze do kogos o nicku ... : tak na pewno Pani Kasia zdobyla robotę w tdku, bo jej facet gra w Siarce... o ile mi wiadomo, to ta dziewczyna pochodzi z Tarnobrzega, wiec znajomych ma duzo na pewno. Poza tym faktycznie 2h w tygodniu to mozna zarobic miliony... Ludzie jacy wy jestescie zawistni i zlosliwi, szkoda slow. A instruktorek Zumby z Tbg ile jest? 1-2? konkurencja na rynku nieziemska... cieszcie sie ze macie gdzie tylkiem poruszac, najlepiej siedziec przed komputerem calymi dniami i sie roztyc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka