Dodaj do ulubionych

weterynarz

IP: *.flash-net.pl 06.02.13, 07:44
witam potrzebuję pilnie dobrego weterynarza mój pies przestał chodzić z dnia na dzień a ma dopiero 3 miesiące weterynarze w tbg rozkładają ręce dodam że pies sie normalnie zachowuję proszę o jakies namiary lub pomoc w tym przypadku
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 11:49
      Polecam Lubelskie Centrum Małych Zwierząt. adres: Lublin ul. Stefczyka 11 Tel. 81 740 75 75
      Czynne całą dobę. www.lcmz.pl
      • Gość: paweł Re: weterynarz IP: *.flash-net.pl 06.02.13, 11:56
        ktoś mi wspominało tym lublinie właśnie dzieki wielkie za pomoc
        • Gość: gość Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 12:08
          Mam nadzieję, że pomogą psiaczkowi. Oby wyzdrowiał! Jest jeszcze takim maluszkiem...
    • Gość: wieśniak Re: weterynarz IP: 62.244.131.* 06.02.13, 17:41
      Nim pojedziesz do Lublina odwieź Stalową Wolę
      argoswet.pl/7.php
      • Gość: ja Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 19:39
        jedź prosto do lublina do akademii Rolniczej Wydział Medycyny Weterynaryjnej
        • Gość: ja Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 19:41
          KLINIKI WETERYNARYJNE UP

Lublin, ul. Głęboka. Na stronie UP numery telefonu
    • genia50 Re: weterynarz 19.03.15, 19:04
      Moj pies jak byl mlody,to okulal na przednie lapy,ale wyleczyl go wet.Stepien,a po leczeniu przyjmuje codziennie tabletkim "dolphos' ,aby incydenty sie nie powtarzaly.Przedtem u innego wet. byly bolesne zastrzyki i dieta, witaminy drogie i po kilku tygodniach znowu to samo.
    • first-majeczkowa Re: weterynarz 20.03.15, 19:36
      Witam,miałam podobny przypadek psiak przestał chodzić,lekarze też rozkładali ręce po operacjach dopiero okazało się że ma wrodzoną łamliwość kości,wada genetyczna,niestety piesek miał 3 miesiące i został uśpiony podczas trzeciej operacji,tego niesety nie dało się wyleczyć piesek po prostu łamał kości leżąc....masakra ale mam nadzieję że u Twojego pupila to nie to samo,ja polęcam Weterynarzy Oręziaków mają dobre zaplecze techniczne może coś pomogą...
      • arabrab52 Re: weterynarz 20.03.15, 22:06
        Z doświadczenia wiem, że jednak Klinka Weterynaryjna w Lublinie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka