Dodaj do ulubionych

studio tatuażu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 18:03
Przechodziłam niedawno przez czerwony plac, zauważyłam nowe studio tatuażu. Ku mojemu zaskoczeniu otworzył je Irek, który od bardzo dawna robił tatuaże w domu. Myślę ze to dobry pomysł na własny biznes. Ja i moi znajomi mamy na sobie kilka jego dzieł. Na pewno gdy tylko zrobi się cieplej skorzystam. Już nawet mam pomysł co by tu sobie wytatuować...
Obserwuj wątek
    • Gość: proboszcz Re: studio tatuażu IP: *.ip.netia.com.pl 06.04.13, 12:24
      wytatuuj sobie słowa: "kiepska reklama"
      • Gość: Gość Re: studio tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 12:56
        reklama niby czego.... tego ze ludzie lubią co lubią... Tarnobrzeg i tak jest zacofanym miastem pod względem tatuowania ciała. Poza tym nie reklamuje studia ani osoby. W TBG jest az 4 studia, każdy ma prawo wybrać, które tylko chce...
        • Gość: wid Re: studio tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 13:44
          Tatuaże są już niemodne.
          • Gość: zu Re: studio tatuażu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.13, 17:05
            omijałabym studio gościa co daje rabaty na "symbole patriotyczne" i loga klubów piłkarskich.
    • Gość: gość Re: studio tatuażu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.13, 18:08
      Nie bądź samolubem, pochwal się swoim tatuażem, zrób sobie go na czole :))))
    • Gość: stary facet Re: studio tatuażu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.13, 19:37
      Zawsze mnie ciekawiło po co się robi tatuaże. Oglądając mecze piłkarskie można zauważyć, że niektórzy mają tego mnóstwo o bokserach nie wspominając. Wg mnie jest tak, że im piłkarz gorzej gra tym jest bardziej wytatuowany. Moi idole Cristiano Ronaldo i Messi i wielu innych grają wspaniale a wyglądają jak normalni ludzie. Pewnie odezwą się zwolennicy tych wątpliwych ozdób ale trudno.Ktoś napisał, że moda już minęła ale pewnie Polacy są w tym temacie opóźnieni i jeszcze tego nie czają.
      • Gość: bry Re: studio tatuażu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.04.13, 21:33
        ja ciez nie pier......le. naprawde ciezko uwiezyc jaka sraczke zamiast mozgu maja niektorzy ludzie w tym miescie, scyzoryk sie otwiera, w niedziele do kosciola zapieprzac potem lans na czerwonym, 4 seriale po kolei jak leci no i taniec pod woda z wyjacymi orangutanami na polszicie czy innym mozgojebie a od poniedzialku do soboty zapieprzac jako trybik w gowno wartej robocie i nie myslec tylko nie myslec!!! zeby sobie przypadkiem krzywdy nie zrobic. no i wylaczcie kolor w tv zeby sie od dziwactw typu tatuaz ta sraczka w mozgu nie przegrzala.
        "Zawsze mnie ciekawiło po co się robi tatuaże" - nie myslec radze zeby sie nie przegrzac, serialik obejrzec i spokoj.
        • Gość: wid Re: studio tatuażu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 01:21
          Generalnie panuje teza, że tatuaże są po to, aby wyrazić samego siebie, swoje pasje, światopogląd, ewentualnie dla ozdoby. W mojej opinii mocne osobowości nie potrzebują podbudowywać własnego ego znakiem na ciele.
          P. S. Obecnie wchodzi moda na skaryfikacje.
        • Gość: @bry Re: studio tatuażu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.04.13, 09:36
          Z twojego posta widać, że jesteś nieźle wytatuowany na mózgu również. Daj w necie fotkę by się można pośmiać. Tylko rób zdjęcie na trzeźwo żeby prosto wyszło.
          • Gość: bry Re: studio tatuażu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.04.13, 10:02
            moja teza o sraczce zamiast mozgow jednak sie potwierdza, nie potrafiles nawet wylapac ze nie chodzi tu o tatuaze jako takie, coz, niedziela, plan znasz.
            p.s. nie mam zadnego tatuazu ale jak sam zauwazyles mozg owszem tak.
            • Gość: basia Re: studio tatuażu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.04.13, 12:00
              może i masz, ale czy go używasz?
              • Gość: gość Re: studio tatuażu IP: 80.50.63.* 13.05.14, 22:49
                nie pieprcie idioci wiecie po jest forum
            • Gość: basia2 Re: studio tatuażu IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 07.04.13, 21:36
              Jesteś pewny bry?
              • Gość: bry Re: studio tatuażu IP: *.ip.netia.com.pl 08.04.13, 10:51
                pewien raczej jestem tego czego jestem pewien ale czego basiu mam byc pewien wedlug ciebie?
                • Gość: ola Re: studio tatuażu IP: *.147.95.103.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.04.13, 19:30
                  pewnie basia sama tego nie wie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka