Gość: Levona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:12 Tarnobrzeżanie!Jedziecie na Woodstock do Kostrzyna?Niezła impreza się szykuje.....Jest dostawiony pociąg z Rzeszowa. Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madaszka1 Re: Przystanek Woodstock 28.07.04, 20:31 Niedawno telewizja TRWAM emitowała film "Woodstock - przemilczana prawda", mogliśmy zobaczyć wstrząsające sceny: nastolatki z alkoholem w ręku, zażywanie narkotyków, ludzie pod wpływem alkoholu lub narkotyki leżące na gołej ziemi. Realizatorzy pokazali, że kupno narkotyków nie sprawia żadnego problemu - niektóre namioty są oznaczone flagą z marihuaną, gdzie według reporterów można kupić narkotyki. Dużo mówiący jest również transparent "Polska młodzież za legalizacją" i znów krzaczek marihuany. Wśród uczestników można również zauważyć satanistów. Odwrócone krzyże, satanistyczny znak - tzw. krzyż Nerona, czyli popularna w tym środowisku "pacyfa". Ten obraz świetnie uzupełnia wypowiedź jednej z uczestniczek: "Nienawidzę katolików za swoją durną wiarę. Nienawidzę ludzi normalnych". Materiał pokazuje również, jak dochodzi do profanacji narodowego hymnu. Pomimo protestów mieszkańców Kostrzyna nad Odrą 30 lipca rozpocznie się tam Przystanek Woodstock. Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że do większości rodziców dotrze fakt, że to nie jest miejsce odpowiednie dla ich dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhhaaaaaaaaa Re: Przystanek Woodstock IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 22:47 przykro mi jest ludzi ktorzy sa tak ogramiczeni umyslowo jak ty. W kazdej grupie ludzi zdarzaja sie narkomani,alkoholicy czy inni a w takiej grupie jak na przystanku tez - w koncu ma byc tam ok 300/400 tys ludzi. ale to wcale nie oznacza ze nie mozna tam jezdzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A rydzyk niech sie odpier...... od Owsiaka i WOSPu bo oni robia wiecej dobrego niz on i jego zdewociale towazystwo. oni sa kims cos reprezentuja swoim postepowaniem, a Rydzyk tylko zniecheca takim zachowaniem wlasnie tych mlodych ludzi do bycia katolikami Albo kler i papa wypieprza go z kosciola katolickiego albo straca caly swoj autorytet. Jezeli Rydzyk ma jest reprezentantem katolikow to ja mam w dupie taka wiare - nigdy nie bede wierzyl w faszyzm i rasizm i oblude ktora RADYJO M reprezentuje. Na szczescie sa jeszcze pozadni klerycy jak Pieronek czy Boniecki. Ludzie nie bujcie sie jechac na Przystanek Woodstock!!!!!!!!! Udanej zabawy zycze cze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulba Re: Przystanek Woodstock IP: *.if.uj.edu.pl 29.07.04, 08:19 Nie jestem za Rydzykiem i jego telewizją zakonserwowaną benzoesanem sodu, ale Owsiak ma coś do ukrycia skoro rok temu tak zwalczał pismaków z Rzepy. Jak się zjedzie 300000 dzieciarni prawie nie pilnowanej to wiadomo że dostaje ona małpiego rozumu i robi wszystko co chce (wódka, dragi, sex...). I niech nikt nie mówi że tam tego nie ma bo i tak w to nie uwierzę. A swoją drogą ciekawe ile zapłacimy za remonty wagonów zdemolowanych przez owsikowe dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
madaszka1 Re: Przystanek Woodstock 29.07.04, 12:27 Gość portalu: bulba napisał(a): > Nie jestem za Rydzykiem i jego telewizją zakonserwowaną benzoesanem sodu, ale > Owsiak ma coś do ukrycia skoro rok temu tak zwalczał pismaków z Rzepy. Wiadomo co! 10% kasy zebranej przez WOŚP idzie na przystanek. Wg P. Owsiaka jest to podziękowanie za pracę w orkiestrze. Poza tym z wypowiedzi prezesa Związku Lekarzy Polskich, dowiadujemy się: "Szerzenie alkoholizmu, narkomanii i seksu wiodących do uszkodzeń fizycznych, psychicznych i śmiertelnej choroby, jaką jest AIDS, powoduje oprócz degradacji także przyszłych pokoleń już w tej chwili nieobliczalne straty finansowe z puli ochrony zdrowia, straty na pewno wielokrotnie przekraczające wartość darów przekazywanych szpitalom przez WOŚP.Wobec tego, że WOŚP zbiera ofiary pod symbolem serduszek i dla ratowania ciężko chorych dzieci, mało kto waży się odnieść krytycznie do działalności WOŚP w postaci Przystanku Woodstock..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Przystanek Woodstock IP: *.internet249.sistbg.net 29.07.04, 11:48 Oglądałem ten reportaż w Telewizji TRWAM, i zastanawia mnie dlaczego napier... na Woodstock, może pokazaliby co sie dzieje wieczorami na pielgrzymkach do Częstochowy (wiem bo byłem) jak ileś tam osób młodych śpi w stodole myślicie że nie ma tam alkoholu czy dragów. Serdecznie zachęcam TV TRWAM do zrobienia takiego reportażu (odważycie sie???) POZDRO DLA TBG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhhaaaaaaaaa Re: Przystanek Woodstock IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 12:44 i wlasnie tak jest jak pisze ":)". Zgadzam sie z nim/nia w 100% Odpierd.... sie od Przystanku Woodstock a wezcie sie za swoje pielgrzymki DEWOTY Tam dopiero sa orgie na sieanie w stodolach woda, wino i inny alkohol i prochy. warto sie przyjzec temu Panie Rydzyk "Rasisto, Faszysto I pier... Skurwys..." Jestes zagrozeniem dla kosciola i to wlasnie kosciul musi cie zlikwidowac. Czekam na to z niecierpliwoscia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Przystanek Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:55 hhhhhhhaaaaaaaaa Pewnie masz w kompie zamontowanego piracika programu Word, pójdź na łatwiznę i sprawdź sobie w nim pisownię, bardzo Cię proszę. Owsiak organizuje chyba dwie największe imprezy w Europie. Jedna jest szczytna, choć swego czasu bardzo ganiona przez kler. Druga nie lubiana przez Kościół, ale czy do końca, na każdym PW był Przystanek Jezus. Przystanek Woodstock jest imprezą rozrywkową, mniej kosztowną niż jakikolwiek wyjazd wakacyjny. Przy okazji młodzież może się zabawić. Wiadomo, że zjedzie się tam różny element. I nie mówcie, że ludzie tylko piją ćpają i chędożą na Woodtocku!!! W rodzinnych miejscowościach są święci? Teoria, młody człowiek musi wszystkiego spróbować aby zdobyć pryzmat przez który będzie patrzył na świat. Nie zabierajcie im tego. "Szerzenie alkoholizmu, narkomanii i seksu wiodących do uszkodzeń fizycznych, psychicznych i śmiertelnej choroby, jaką jest AIDS, powoduje oprócz degradacji także przyszłych pokoleń już w tej chwili nieobliczalne straty finansowe z puli ochrony zdrowia, straty na pewno wielokrotnie przekraczające wartość darów przekazywanych szpitalom przez WOŚP.Wobec tego, że WOŚP zbiera ofiary pod symbolem serduszek i dla ratowania ciężko chorych dzieci, mało kto waży się odnieść krytycznie do działalności WOŚP w postaci Przystanku Woodstock..." To w takim razie zlikwidujmy wszystkie imprezownie a w to miejsce wkomponujmy bary tlenowe. Madaszka z całym szacunkiem, jeśli masz coś do powiedzenia to proszę bardzo. Tymczasem 90% Twoich wypowiedzi to cytaty z gazet. Czy masz jakąś osobowość, masz swoje zdanie? Proszę nie podsuwaj więcej takich durnych wypowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian2 Re: Przystanek Woodstock IP: *.bj.uj.edu.pl / *.bj.uj.edu.pl 31.07.04, 13:33 Po pierwsze bledna teza ze aby czegos sie nauczyc trzeba tego doswiadczyc Po drugie podobaja mi sie wypowiedzi niejakiej Madaszki (akurat w tym watku bo innych na tym forum nie czytalem) chocby byly cytatami. Zreszta dla mnie nie ma to znaczenia... czy sa cystatami czy nie. Popieram Madaszke. Nie widze zadnych korzysci w PW a same straty szczegolnie dla mlodych ludzi bo to jest zabijanie w mlodych ludziach wrazliwosci tego co najbardziej swiete... Nadto ewidentnie impreza jest finansowana ze zbiorek WOSP a tego owsiak oficjalnie nie moi w czasie akcji WOSP co jest naduzyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budyn Re: Przystanek Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 00:00 Owsiak zbiera kase w szczytnym celu i chwała mu za to... nikt nie mówi że gość ma się nagle zająć wychowywaniem młodzieży! To że udało mu się osiągnąć z WOŚP taki sukces to m.in. zasługa tego, że jest taki a nie inny... i że potrafi >podziekować< młodzieży za to że zaangażowała się w akcję jaką jest WOŚP. To czlowiek postrzegany jako luzak, a nie sztywniak w garniaku. Tak mi się wydaje, że wychowywaniem młodzieży powinni się zając rodzice... skoro oni puszczają swoje dzieci na taką imprezę to już ich sprawa. Nie krytykujcie kogoś kto sprawia, że w tym kraju dzieje się coś pozytywnego!! Wiadomo, że jak się organizuje impreze na 200 tys osób to zawsze się jakieś czarne owce trafia... ale czy z powodu jednostek trzeba odmawiać młodzieży rozrywki?! Jak dzieciakowi ktoś dorosły wbił do głowy że narkotyki są złe, to żaden Przystanek Woodstock go nie ruszy... A jak ktoś na siłe szuka narkotyków to w dobie internetu znajdzie je bez problemu... takie czasy! Nie odbierajmy młodzieży rozrywki. Kiedy się będą bawić? Jak będą mieli 60 lat?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian2 Re: Przystanek Woodstock IP: *.krakow.sint.pl 02.08.04, 00:01 Ja akyrat tego mlodziezy nie odmawiam. Niech beda organizowane podobnego typu koncerty jesli na tym ma polegac rozrywka mlodziezy tylko nie pod takimi haslami i nie w takim stylu...Milujta sie i rubta co chceta, ogolny luz a na dodatek ten caly syf to nie jest dobre wychowanie dla mlodziezy... A tam jada smarkacze o nieuksztaltowanych pogladach i wmawia im sie ze to co sie tam dzieje to norma a tak nie jest. To co sie tam dzieje nie jest norma chocby dotykalo czesci znajdujacej sie tam mlodziezy... Co do kwestii ze niby rodzice maj pilnowac swe dzieci to poglad prymitywny bo impreza jest masowa impreza publiczna a nie kazdy rodzic zdaje sobie sprawe co tam sie dzieje i Pan chyba tez nie za bardzo skoro uwaza Pan ze narkotyki moralny nielad na tej imprezie towarzysza tylko waskiej grupce jej uczestnikow. Sam jesetm chyba mlody bo mam 27 lat - lubie chodzic na imprezy ale na pewnym poziomie. Mieszkam w Krakowie. A taka impreza tylko mlodych ludzi odziera z godnosci... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madaszka1 Re: Przystanek Woodstock 01.08.04, 21:27 Marian!!! Z całym szacunkiem...Nie wiem jakie szkoły kończyłeś, ale radzę postudiować reguły, zasady i postulaty prowadzenia konwersacji. Najpierw zacznij od antropologii kulturowej w tym antropologii prawa i wielkości kultur prawnych, a później przejdź do spraw związanych z używaniem cytatów, a póxniej przejdź do wypowiadania się na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Przystanek Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:09 skoro tyle książek przecztałaś to cytuj na maxa............., a teraz napisz (nie cytuj) o co Ci wykształcona Księżniczko chodzi? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
madaszka1 Re: Przystanek Woodstock 02.08.04, 18:54 Widzisz! O to mi chodzi, o co tobie nie chodzi...i w tym cała sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: Przystanek Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:19 no tak, jedna wielka pustka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Przystanek Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 17:06 Jak na każdy spęd bydła, tak i tym razem na Woodstock dotarło 100 tys. meneli. PS Madaszka daj spokój marianowi, przecież to taki sam kretyn jak hhhhhhhaaaaaaaaa. Odpowiedz Link Zgłoś