Dodaj do ulubionych

Przystanek Woodstock

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.04, 23:12
Tarnobrzeżanie!Jedziecie na Woodstock do Kostrzyna?Niezła impreza się
szykuje.....Jest dostawiony pociąg z Rzeszowa. Najlepszego!
Obserwuj wątek
    • madaszka1 Re: Przystanek Woodstock 28.07.04, 20:31
      Niedawno telewizja TRWAM emitowała film "Woodstock - przemilczana prawda",
      mogliśmy zobaczyć wstrząsające sceny: nastolatki z alkoholem w ręku, zażywanie
      narkotyków, ludzie pod wpływem alkoholu lub narkotyki leżące na gołej ziemi.
      Realizatorzy pokazali, że kupno narkotyków nie sprawia żadnego problemu -
      niektóre namioty są oznaczone flagą z marihuaną, gdzie według reporterów można
      kupić narkotyki. Dużo mówiący jest również transparent "Polska młodzież za
      legalizacją" i znów krzaczek marihuany. Wśród uczestników można również
      zauważyć satanistów. Odwrócone krzyże, satanistyczny znak - tzw. krzyż Nerona,
      czyli popularna w tym środowisku "pacyfa". Ten obraz świetnie uzupełnia
      wypowiedź jednej z uczestniczek: "Nienawidzę katolików za swoją durną wiarę.
      Nienawidzę ludzi normalnych".
      Materiał pokazuje również, jak dochodzi do profanacji narodowego hymnu.

Pomimo protestów mieszkańców Kostrzyna nad Odrą 30 lipca rozpocznie się tam
      Przystanek Woodstock. Pozostaje jedynie mieć nadzieję, że do większości
      rodziców dotrze fakt, że to nie jest miejsce odpowiednie dla ich dzieci.
      • Gość: hhhhhhhaaaaaaaaa Re: Przystanek Woodstock IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 22:47
        przykro mi jest ludzi ktorzy sa tak ogramiczeni umyslowo jak ty.
        W kazdej grupie ludzi zdarzaja sie narkomani,alkoholicy czy inni a w takiej
        grupie jak na przystanku tez - w koncu ma byc tam ok 300/400 tys ludzi.
        ale to wcale nie oznacza ze nie mozna tam jezdzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        A rydzyk niech sie odpier...... od Owsiaka i WOSPu bo oni robia wiecej dobrego
        niz on i jego zdewociale towazystwo.
        oni sa kims cos reprezentuja swoim postepowaniem, a Rydzyk tylko zniecheca
        takim zachowaniem wlasnie tych mlodych ludzi do bycia katolikami
        Albo kler i papa wypieprza go z kosciola katolickiego albo straca caly swoj
        autorytet. Jezeli Rydzyk ma jest reprezentantem katolikow to ja mam w dupie
        taka wiare - nigdy nie bede wierzyl w faszyzm i rasizm i oblude ktora RADYJO M
        reprezentuje. Na szczescie sa jeszcze pozadni klerycy jak Pieronek czy Boniecki.
        Ludzie nie bujcie sie jechac na Przystanek Woodstock!!!!!!!!!
        Udanej zabawy zycze
        cze
        • Gość: bulba Re: Przystanek Woodstock IP: *.if.uj.edu.pl 29.07.04, 08:19
          Nie jestem za Rydzykiem i jego telewizją zakonserwowaną benzoesanem sodu, ale
          Owsiak ma coś do ukrycia skoro rok temu tak zwalczał pismaków z Rzepy. Jak się
          zjedzie 300000 dzieciarni prawie nie pilnowanej to wiadomo że dostaje ona
          małpiego rozumu i robi wszystko co chce (wódka, dragi, sex...). I niech nikt
          nie mówi że tam tego nie ma bo i tak w to nie uwierzę. A swoją drogą ciekawe
          ile zapłacimy za remonty wagonów zdemolowanych przez owsikowe dzieci.
          • madaszka1 Re: Przystanek Woodstock 29.07.04, 12:27
            Gość portalu: bulba napisał(a):

> Nie jestem za Rydzykiem i jego telewizją zakonserwowaną benzoesanem sodu, ale
            > Owsiak ma coś do ukrycia skoro rok temu tak zwalczał pismaków z Rzepy.

Wiadomo co! 10% kasy zebranej przez WOŚP idzie na przystanek. Wg P. Owsiaka
            jest to podziękowanie za pracę w orkiestrze.
            Poza tym z wypowiedzi prezesa Związku Lekarzy Polskich, dowiadujemy
            się: "Szerzenie alkoholizmu, narkomanii i seksu wiodących do uszkodzeń
            fizycznych, psychicznych i śmiertelnej choroby, jaką jest AIDS, powoduje oprócz
            degradacji także przyszłych pokoleń już w tej chwili nieobliczalne straty
            finansowe z puli ochrony zdrowia, straty na pewno wielokrotnie przekraczające
            wartość darów przekazywanych szpitalom przez WOŚP.Wobec tego, że WOŚP zbiera
            ofiary pod symbolem serduszek i dla ratowania ciężko chorych dzieci, mało kto
            waży się odnieść krytycznie do działalności WOŚP w postaci Przystanku
            Woodstock..."
      • Gość: :) Re: Przystanek Woodstock IP: *.internet249.sistbg.net 29.07.04, 11:48
        Oglądałem ten reportaż w Telewizji TRWAM, i zastanawia mnie dlaczego napier...
        na Woodstock, może pokazaliby co sie dzieje wieczorami na pielgrzymkach do
        Częstochowy (wiem bo byłem) jak ileś tam osób młodych śpi w stodole myślicie że
        nie ma tam alkoholu czy dragów. Serdecznie zachęcam TV TRWAM do zrobienia
        takiego reportażu (odważycie sie???) POZDRO DLA TBG.
        • Gość: hhhhhhhaaaaaaaaa Re: Przystanek Woodstock IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 29.07.04, 12:44
          i wlasnie tak jest jak pisze ":)". Zgadzam sie z nim/nia w 100%
          Odpierd.... sie od Przystanku Woodstock a wezcie sie za swoje pielgrzymki
          DEWOTY
          Tam dopiero sa orgie na sieanie w stodolach woda, wino i inny alkohol i prochy.
          warto sie przyjzec temu Panie Rydzyk "Rasisto, Faszysto I pier... Skurwys..."
          Jestes zagrozeniem dla kosciola i to wlasnie kosciul musi cie zlikwidowac.
          Czekam na to z niecierpliwoscia
          • Gość: m Re: Przystanek Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:33
          • Gość: marian Re: Przystanek Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:55
            hhhhhhhaaaaaaaaa
            Pewnie masz w kompie zamontowanego piracika programu Word, pójdź na łatwiznę
            i sprawdź sobie w nim pisownię, bardzo Cię proszę.
            Owsiak organizuje chyba dwie największe imprezy w Europie. Jedna jest szczytna,
            choć swego czasu bardzo ganiona przez kler. Druga nie lubiana przez Kościół,
            ale czy do końca, na każdym PW był Przystanek Jezus. Przystanek Woodstock jest
            imprezą rozrywkową, mniej kosztowną niż jakikolwiek wyjazd wakacyjny. Przy
            okazji młodzież może się zabawić. Wiadomo, że zjedzie się tam różny element.
            I nie mówcie, że ludzie tylko piją ćpają i chędożą na Woodtocku!!! W rodzinnych
            miejscowościach są święci? Teoria, młody człowiek musi wszystkiego spróbować
            aby zdobyć pryzmat przez który będzie patrzył na świat. Nie zabierajcie im tego.

"Szerzenie alkoholizmu, narkomanii i seksu wiodących do uszkodzeń
            fizycznych, psychicznych i śmiertelnej choroby, jaką jest AIDS, powoduje oprócz
            degradacji także przyszłych pokoleń już w tej chwili nieobliczalne straty
            finansowe z puli ochrony zdrowia, straty na pewno wielokrotnie przekraczające
            wartość darów przekazywanych szpitalom przez WOŚP.Wobec tego, że WOŚP zbiera
            ofiary pod symbolem serduszek i dla ratowania ciężko chorych dzieci, mało kto
            waży się odnieść krytycznie do działalności WOŚP w postaci Przystanku
            Woodstock..."
            To w takim razie zlikwidujmy wszystkie imprezownie a w to miejsce wkomponujmy
            bary tlenowe. Madaszka z całym szacunkiem, jeśli masz coś do powiedzenia to
            proszę bardzo. Tymczasem 90% Twoich wypowiedzi to cytaty z gazet. Czy masz
            jakąś osobowość, masz swoje zdanie? Proszę nie podsuwaj więcej takich durnych
            wypowiedzi.
            Pozdrawiam

• Gość: marian2 Re: Przystanek Woodstock IP: *.bj.uj.edu.pl / *.bj.uj.edu.pl 31.07.04, 13:33
              Po pierwsze bledna teza ze aby czegos sie nauczyc trzeba tego doswiadczyc
              Po drugie podobaja mi sie wypowiedzi niejakiej Madaszki (akurat w tym watku bo
              innych na tym forum nie czytalem) chocby byly cytatami. Zreszta dla mnie nie ma
              to znaczenia... czy sa cystatami czy nie. Popieram Madaszke.
              Nie widze zadnych korzysci w PW a same straty szczegolnie dla mlodych ludzi bo
              to jest zabijanie w mlodych ludziach wrazliwosci tego co najbardziej swiete...
              Nadto ewidentnie impreza jest finansowana ze zbiorek WOSP a tego owsiak
              oficjalnie nie moi w czasie akcji WOSP co jest naduzyciem.
              • Gość: budyn Re: Przystanek Woodstock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 00:00
                Owsiak zbiera kase w szczytnym celu i chwała mu za to... nikt nie mówi że gość
                ma się nagle zająć wychowywaniem młodzieży! To że udało mu się osiągnąć z WOŚP
                taki sukces to m.in. zasługa tego, że jest taki a nie inny... i że potrafi
                >podziekować< młodzieży za to że zaangażowała się w akcję jaką jest WOŚP. To
                czlowiek postrzegany jako luzak, a nie sztywniak w garniaku.
                Tak mi się wydaje, że wychowywaniem młodzieży powinni się zając rodzice...
                skoro oni puszczają swoje dzieci na taką imprezę to już ich sprawa. Nie
                krytykujcie kogoś kto sprawia, że w tym kraju dzieje się coś pozytywnego!!
                Wiadomo, że jak się organizuje impreze na 200 tys osób to zawsze się jakieś
                czarne owce trafia... ale czy z powodu jednostek trzeba odmawiać młodzieży
                rozrywki?! Jak dzieciakowi ktoś dorosły wbił do głowy że narkotyki są złe, to
                żaden Przystanek Woodstock go nie ruszy... A jak ktoś na siłe szuka narkotyków
                to w dobie internetu znajdzie je bez problemu... takie czasy! Nie odbierajmy
                młodzieży rozrywki. Kiedy się będą bawić? Jak będą mieli 60 lat??
                pozdrawiam
                • Gość: Marian2 Re: Przystanek Woodstock IP: *.krakow.sint.pl 02.08.04, 00:01
                  Ja akyrat tego mlodziezy nie odmawiam. Niech beda organizowane podobnego typu
                  koncerty jesli na tym ma polegac rozrywka mlodziezy tylko nie pod takimi
                  haslami i nie w takim stylu...Milujta sie i rubta co chceta, ogolny luz a na
                  dodatek ten caly syf to nie jest dobre wychowanie dla mlodziezy... A tam jada
                  smarkacze o nieuksztaltowanych pogladach i wmawia im sie ze to co sie tam
                  dzieje to norma a tak nie jest. To co sie tam dzieje nie jest norma chocby
                  dotykalo czesci znajdujacej sie tam mlodziezy...
                  Co do kwestii ze niby rodzice maj pilnowac swe dzieci to poglad prymitywny bo
                  impreza jest masowa impreza publiczna a nie kazdy rodzic zdaje sobie sprawe co
                  tam sie dzieje i Pan chyba tez nie za bardzo skoro uwaza Pan ze narkotyki
                  moralny nielad na tej imprezie towarzysza tylko waskiej grupce jej uczestnikow.
                  Sam jesetm chyba mlody bo mam 27 lat - lubie chodzic na imprezy ale na pewnym
                  poziomie. Mieszkam w Krakowie. A taka impreza tylko mlodych ludzi odziera z
                  godnosci...
                  Pozdrawiam
            • madaszka1 Re: Przystanek Woodstock 01.08.04, 21:27
              Marian!!! Z całym szacunkiem...Nie wiem jakie szkoły kończyłeś, ale radzę
              postudiować reguły, zasady i postulaty prowadzenia konwersacji. Najpierw
              zacznij od antropologii kulturowej w tym antropologii prawa i wielkości kultur
              prawnych, a później przejdź do spraw związanych z używaniem cytatów, a póxniej
              przejdź do wypowiadania się na ten temat...
              • Gość: marian Re: Przystanek Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:09
                skoro tyle książek przecztałaś to cytuj na maxa.............,
                a teraz napisz (nie cytuj) o co Ci wykształcona Księżniczko chodzi?
                pozdro
                • madaszka1 Re: Przystanek Woodstock 02.08.04, 18:54
                  Widzisz! O to mi chodzi, o co tobie nie chodzi...i w tym cała sprawa
                  • Gość: marian Re: Przystanek Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:19
                    no tak, jedna wielka pustka
    • Gość: mk Re: Przystanek Woodstock IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 17:06
      Jak na każdy spęd bydła, tak i tym razem na Woodstock dotarło 100 tys. meneli.

PS Madaszka daj spokój marianowi, przecież to taki sam kretyn jak
      hhhhhhhaaaaaaaaa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka