Dodaj do ulubionych

Gdzie brat mój starszy ?

13.05.13, 11:06
Zaginął bez wieści mój starszy brat internetowy lechowski51. Niektórzy mówią , że los jego jest gorszy od śmierci - że zapomniał hasła do logowania. Ja mam nadzieję , że aż tak tragicznie nie jest. Ktokolwiek widział , ktokolwiek wie niech da znać pogrążonemu w rozpaczy bratu.
Obserwuj wątek
    • jozwa50 Re: Gdzie brat mój starszy ? 13.05.13, 18:35
      Ostatnio było parę aresztowań za pedofilię. Może idź tym tropem.
      • Gość: alfa Re: Gdzie brat mój starszy ? IP: *.ip.netia.com.pl 14.05.13, 10:24
        wreszcie diabli go wzięli - amen
        • lechowski53 Re: Gdzie brat mój starszy ? 14.05.13, 11:41
          Gość portalu: alfa napisał(a):

> wreszcie diabli go wzięli - amen
          Mój braciszek, pacholęciem będąc , wyrywał diabełkom ogonki a aniołkom skrzydełka. Diabełki boją się go jak święconej wody więc nie mogli go zabrać.
          • Gość: omega Re: Gdzie brat mój starszy ? IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.05.13, 12:01
            Nie jestem pewny czy słowa twego cytatu są trafne w przypadku twego brata- on wróci.
            • Gość: Niezda Re: Gdzie brat mój starszy ? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 14.05.13, 20:44
              Wróci jak wreszcie zda egzamin gimnazjalny.
              • Gość: felek Re: Gdzie brat mój starszy ? IP: *.tktelekom.pl 14.05.13, 21:38
                a nie szkołę podstawową ? dziś gimnazjum , ale jaja ,ale jaja! a siedział w ławce ze szkolną koleżanką "palacz67" "znajomą" cha cha cha !!! ((((.....
    • Gość: Krewny Re: Gdzie brat mój starszy ? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 14.05.13, 23:38
      Współczuję pokrewieństwa..., nawet tego intenetowego. No cóż, nikt krewnych sobie nie wybiera...
      • lechowski53 Re: Gdzie brat mój starszy ? 15.05.13, 10:11
        Gość portalu: Krewny napisał(a):

> No cóż, nikt krewnych sobie nie wybiera...

Ja sobie wybrałem :)) Ale wybrany krewny mnie opuścił :((((
        Dlatego poszukuję go na szerokich łąkach internetu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka