ika5 24.03.02, 19:37 Miał być dzisiaj w Tarnobrzegu koncert Michała Bajora ale się nie odbył. Czy Ktoś wie dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek D. Re: Bajor IP: *.ipt.aol.com 24.03.02, 20:18 Uwielbiam gatunek ale Bajora nie cierpie. Facet mnie po prostu irytuje swoja maniera wykonawcza. Jest po prostu sztuczny a to bardzo duzy grzech w tym gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vio Re: Bajor IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 14:47 Ja lubię Bajora ale nie zauważam u niego sztuczności. Wydaje mi się prawdziwy, naturalny. A koncert nie wiem czemu się nie odbył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nail Re: Bajor IP: 192.168.0.* 25.03.02, 19:47 Moge sie jedynie domyslac ale zapewne nie sprzedali odpowiedniej ilosci biletow. Nie bylaby to nowosc, ostatnio wiele koncertow nie odbylo sie z tego powodu. Dajmy na to Kazika: pomimo bardzo nachalnej reklamy (na calym rynku slychac bylo >>przeboje<< Kazika) koncert nie odbyl sie bo podobno trzeba bylo sprzedac przynajmniej 1000 biletow a sprzedano jedynie 600. Teraz jestem tylko ciekaw czy odbedzie sie koncert zespolu "Łzy" planowany na 14 kwietnia - jak myslicie? A moze juz go odwolano? W koncu zapelnic hale KS Siarki nie jest latwo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vio Re: Bajor IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:43 Myślę, że skoro nie udał się "Kazik" i "Bajor" to "Łzy" tym bardziej skazane są na niepowodzenie. Tarnobrzeżanom jednak bardziej potrzenby jest chleb a nie igrzyska. Odpowiedz Link Zgłoś
ika5 Re: Bajor 26.03.02, 21:19 Jakoś dziwnie nabrał wody w usta Wiehu vel Biomet, sprawca całego zamieszania, czyli niedoszły organizator koncertu. Podobno sprzedał... 17 sztuk biletów (słownie siedemnaście). Jak można spieprzyć koncert tak markowego artysty. Tym bardziej że w innych miastach Podkarpacia (nie gorszych niż Tarnobrzeg) koncert sie odbył. A koncert Łez też się nie odbędzie z przyczyn podobnych. Odpowiedz Link Zgłoś
biomet Re: Bajor 27.03.02, 09:18 ika5 napisał(a): > Jakoś dziwnie nabrał wody w usta Wiehu vel Biomet, sprawca całego zamieszania, > czyli niedoszły organizator koncertu. Bo mi troche przykro. Słysze, że w Tarnobrzegu sie nic nie dzieje, nuda i "dłużyzna". Miasto umiera ... . Nikt nie chce nic robić. Ja chciałem. Nie udało się. Może nastepnym razem. Nie nabrałem wody w usta po prostu ostatnio tu nie zaglądałem. Poza tym nie mam się z czego tłumaczyć. Czy chciałem żle ? > Podobno sprzedał... 17 sztuk biletów To prawda ale ta informacja dotyczy jednego punktu. TDK - dokładnie. W sumie sprzedało się około 50 - 55. Taka ilośc nie pozwoliłaby zapłacic Bajorowi za koncert ponieważ kosztował znacznie więcej niż 1500 zł. > Jak można spieprzyć koncert tak markowego artysty. A jednak sie udało. Tym bardziej że w innych miastach Podkarpacia (nie gorszych niż Tarnobrzeg) koncert sie odbył. W Mielcu udał sie świetnie. W Rzeszowie też. Ale wcale mnie to nie przeraża i juz teraz pisze że następny już wkrótce. Jaki ? Zobaczymy. Mam parę pomysłów. > A koncert Łez też się nie odbędzie z przyczyn podobnych. Nich się odbędzie - życzę tego organizatorowi bez wzgledu na to kto nim jest. Zastanawiam się ika5 - dlaczego Ty próbujesz mnie tak atakować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vio Re: Bajor IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 13:08 A czy odbył się koncert Wodeckiego? i jeśli tak to jak się udał? Odpowiedz Link Zgłoś
ika5 Re: Bajor 27.03.02, 15:46 Gość portalu: vio napisał(a): > A czy odbył się koncert Wodeckiego? i jeśli tak to jak się udał? Podobno sie udał. W Echu Dnia przeczytałam, że była pełna sala. Więc nie ma Wiesiek racji pisząc, że nic się w Tarnobrzegu nie dzieje i nic się nie udaje. Nie mieszka w naszym mieście i nie o wszystkim wie. Czasami coś się udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
biomet Re: Bajor 27.03.02, 16:07 Może lepiej byłoby napisać zamiast "udał się" (w co nie wątpię) - "odbył się". Cieszę się bardzo, że do tego doszło. Naprawdę się cieszę bo w Mielcu został odwołany. Nie było chetnych do tego żeby zobaczyć i posłuchać Wodeckiego. ika5 - nie wiem czy wiesz ale są takie czasy, że zorganizowanie jakiegokolwiek koncertu to bardzo duże ryzyko. I jeszcze jedno ... napisałem, że "Słysze, że w Tarnobrzegu sie nic nie dzieje, nuda i "dłużyzna"." A to chyba nie to samo cyt. ika5 ".Więc nie ma Wiesiek racji pisząc, że nic się w Tarnobrzegu nie dzieje i nic się nie udaje." Czyli "słysze" ...i cytuje. Nie wyrażam swojej opinii. Może Tarnobrzeg musi tak jak Mielec przyzwyczaić się do częstych imprez i koncertów. Stworzy się wtedy grupa około 200 - 300 osób, które (podobnie jak w Mielcu) będą uczestnikami prawie wszystkich koncertów, co z tym idzie większosc koncertów bedzie mogła sie odbywać. To tyle na dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś