24.03.02, 19:37
Miał być dzisiaj w Tarnobrzegu koncert Michała Bajora ale się nie odbył. Czy
Ktoś wie dlaczego ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek D. Re: Bajor IP: *.ipt.aol.com 24.03.02, 20:18
      Uwielbiam gatunek ale Bajora nie cierpie.
      Facet mnie po prostu irytuje swoja maniera
      wykonawcza. Jest po prostu sztuczny a to
      bardzo duzy grzech w tym gatunku.
      • Gość: vio Re: Bajor IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 14:47
        Ja lubię Bajora ale nie zauważam u niego sztuczności. Wydaje mi się prawdziwy,
        naturalny. A koncert nie wiem czemu się nie odbył.
        • Gość: nail Re: Bajor IP: 192.168.0.* 25.03.02, 19:47
          Moge sie jedynie domyslac ale zapewne nie sprzedali odpowiedniej ilosci
          biletow. Nie bylaby to nowosc, ostatnio wiele koncertow nie odbylo sie z tego
          powodu. Dajmy na to Kazika: pomimo bardzo nachalnej reklamy (na calym rynku
          slychac bylo >>przeboje<< Kazika) koncert nie odbyl sie bo podobno trzeba bylo
          sprzedac przynajmniej 1000 biletow a sprzedano jedynie 600. Teraz jestem tylko
          ciekaw czy odbedzie sie koncert zespolu "Łzy" planowany na 14 kwietnia - jak
          myslicie? A moze juz go odwolano? W koncu zapelnic hale KS Siarki nie jest
          latwo :-)
          • Gość: vio Re: Bajor IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 22:43
            Myślę, że skoro nie udał się "Kazik" i "Bajor" to "Łzy" tym bardziej skazane są
            na niepowodzenie. Tarnobrzeżanom jednak bardziej potrzenby jest chleb a nie
            igrzyska.
    • ika5 Re: Bajor 26.03.02, 21:19
      Jakoś dziwnie nabrał wody w usta Wiehu vel Biomet, sprawca całego zamieszania,
      czyli niedoszły organizator koncertu. Podobno sprzedał... 17 sztuk biletów
      (słownie siedemnaście). Jak można spieprzyć koncert tak markowego artysty. Tym
      bardziej że w innych miastach Podkarpacia (nie gorszych niż Tarnobrzeg) koncert
      sie odbył.
      A koncert Łez też się nie odbędzie z przyczyn podobnych.
      • biomet Re: Bajor 27.03.02, 09:18
        ika5 napisał(a):

> Jakoś dziwnie nabrał wody w usta Wiehu vel Biomet, sprawca całego zamieszania,
        > czyli niedoszły organizator koncertu.

Bo mi troche przykro. Słysze, że w Tarnobrzegu sie nic nie dzieje, nuda
        i "dłużyzna". Miasto umiera ... . Nikt nie chce nic robić. Ja chciałem.
        Nie udało się. Może nastepnym razem. Nie nabrałem wody w usta po prostu ostatnio
        tu nie zaglądałem. Poza tym nie mam się z czego tłumaczyć. Czy chciałem żle ?

> Podobno sprzedał... 17 sztuk biletów

To prawda ale ta informacja dotyczy jednego punktu. TDK - dokładnie.
        W sumie sprzedało się około 50 - 55. Taka ilośc nie pozwoliłaby zapłacic Bajorowi
        za koncert ponieważ kosztował znacznie więcej niż 1500 zł.

> Jak można spieprzyć koncert tak markowego artysty.

A jednak sie udało.

Tym bardziej że w innych miastach Podkarpacia (nie gorszych niż Tarnobrzeg)
        koncert sie odbył.

W Mielcu udał sie świetnie. W Rzeszowie też. Ale wcale mnie to nie przeraża i juz
        teraz pisze że następny już wkrótce. Jaki ? Zobaczymy. Mam parę pomysłów.

> A koncert Łez też się nie odbędzie z przyczyn podobnych.

Nich się odbędzie - życzę tego organizatorowi bez wzgledu na to kto nim jest.

Zastanawiam się ika5 - dlaczego Ty próbujesz mnie tak atakować ?

• Gość: vio Re: Bajor IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.02, 13:08
      A czy odbył się koncert Wodeckiego? i jeśli tak to jak się udał?
      • ika5 Re: Bajor 27.03.02, 15:46
        Gość portalu: vio napisał(a):
        > A czy odbył się koncert Wodeckiego? i jeśli tak to jak się udał?

Podobno sie udał. W Echu Dnia przeczytałam, że była pełna sala.
        Więc nie ma Wiesiek racji pisząc, że nic się w Tarnobrzegu nie dzieje i nic się
        nie udaje. Nie mieszka w naszym mieście i nie o wszystkim wie.
        Czasami coś się udaje.
        • biomet Re: Bajor 27.03.02, 16:07
          Może lepiej byłoby napisać zamiast "udał się" (w co nie wątpię) - "odbył się".
          Cieszę się bardzo, że do tego doszło. Naprawdę się cieszę bo w Mielcu został
          odwołany. Nie było chetnych do tego żeby zobaczyć i posłuchać Wodeckiego.

ika5 - nie wiem czy wiesz ale są takie czasy, że zorganizowanie jakiegokolwiek
          koncertu to bardzo duże ryzyko.

I jeszcze jedno ... napisałem, że "Słysze, że w Tarnobrzegu sie nic nie dzieje,
          nuda i "dłużyzna"."
          A to chyba nie to samo cyt. ika5 ".Więc nie ma Wiesiek racji pisząc, że nic się
          w Tarnobrzegu nie dzieje i nic się nie udaje."

Czyli "słysze" ...i cytuje. Nie wyrażam swojej opinii.
          Może Tarnobrzeg musi tak jak Mielec przyzwyczaić się do częstych imprez i
          koncertów. Stworzy się wtedy grupa około 200 - 300 osób, które (podobnie jak w
          Mielcu) będą uczestnikami prawie wszystkich koncertów, co z tym idzie większosc
          koncertów bedzie mogła sie odbywać.

To tyle na dzisiaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka