IP: *.tktelekom.pl 21.06.13, 07:36
Macie jakieś sprawdzone kontakty na Chorwacji? Chodzi o wyjęcia pokoi.
Obserwuj wątek
    • Gość: jj Re: Chorwacja IP: *.szybszyinternet.pl 21.06.13, 12:59
      Do wybory. Albo na Istrii- Poreć albo w północnej Dalmacji - Biograd.
      • Gość: Pitr Re: Chorwacja IP: *.tktelekom.pl 21.06.13, 14:09
        jj a masz tam namiary na jakieś apartamenty czy jeździłeś/aś w ciemno
        • Gość: turystka Re: Chorwacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.13, 18:35
          www.oceniacz.pl/hotel/5739/zenit/opinie
          Szczerze polecam, przepyszne jedzenie, szwedzki stół, wyjście wprost na plażę, codziennie tańce za darmo, basen na terenie ośrodka, tuż za Chorwacją
    • rider85 Re: Chorwacja 21.06.13, 20:01
      ...na Chorwację można spokojnie w ciemno jechać, ja rok temu w sierpniu byłem i u nich to jest największy sezon ale znaleźliśmy bardzo fajne lokum. Ja byłem w Bilo :)
      • Gość: Pitr Re: Chorwacja IP: *.tktelekom.pl 22.06.13, 07:41
        rider85 tez o tym myślałem tylko, że moja żona trochę się obawia bo jedziemy (mamy jechać) z dziećmi
        • rider85 Re: Chorwacja 23.06.13, 19:57
          jak uważasz, ale moi znajomi również jechali rok temu tylko w innym terminie w 5 osób i również w ciemno i bez problemu znaleźli. Byli w Baśka Voda.
          Jak się jedzie przez nadmorskie miejscowości, to prawie na każdym domu są banery ,,Apartman,,
    • Gość: Bidek119 Re: Chorwacja IP: *.traco.pl 29.06.13, 23:11
      Witam jak ma ktos jakis numer telefonu na p[rywatne kwatery prosze o kontak 6 osob dorosłych 1 dziecko moj adres bystry18@wp.pl
    • Gość: Marek Re: Chorwacja IP: *.adsl.net.t-com.hr 05.07.13, 20:21
      Jak ktoś szuka extra miejscówki w Chorwacji, Pirovac - Środkowa Dalmacja to polecam z czystym sumieniem apartamenty Ante Cubricia - 50 metrów do plaży i idealne miejsce na urlop z dziećmi - spokojna mieścinka i idealna baza wypadowa na liczne wycieczki.
      www.apartmanidalmacija.eu/anteaimagdalena/
      Pozdrawiam
      Marek
    • housemaster Re: Chorwacja 16.06.14, 07:40
      Polecam takie rozwiązanie.

Kwatery w Chorwacji u źródła

Można znaleźć oferty od 28 PLN za osobo-dobę.
      • Gość: Krzysztof Re: Chorwacja IP: *.adsl.net.t-com.hr 29.07.14, 20:23
        Polecam pokoje i apartamenty u Joli ( sympatyczna polka prowadzaca na wyspie brač coś jak pensjonat )
        I właśnie tu jestesmy
        Wiem , ze ma wolne pokoje w połowie sierpnia
        Obiecała nawet dać rabat na ostatnie pokoje , od oficjalnego cennika
        Super miejsce
        Przeprawa promem to juz frajda
        Ceny w restauracjach normalne
        Wyspa super tłoku brak
        Polecam wyporzyczyć skuter jest gdzie pojechać i co zobaczyć

chorwacja-ujoli.pl
        krzysztof
        • masserati Re: Chorwacja 01.08.14, 09:59
          Rzeczywiście wygląda na zdjęciach klimatycznie. Właśnie tego szukam na wakacjach - spokoju, beztroski i pięknych widoków. W Chorwacji już raz byłem i na pewno tam wrócę.
    • Gość: tarnobrzeżanka Re: Chorwacja IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.07.14, 16:48
      Apartmani Rodić&Kutleśa ***
      Spiline 39
      Baśka Voda
      tel. 385-915850135 p. Jure Kutleśa

do wyboru, do koloru- pokoje z aneksem kuchennym, apartamenty dwu i trzypokojowe z tarasem, ceny można negocjować- a nawet należy negocjować :) ja za pokój z łazienką i aneksem kuchennym płaciłam 35 euro za dobę; do plaży 10 min
    • kasia-mikula Re: Chorwacja 03.08.14, 22:13
      Jeżeli chcesz znaleźć coś taniego i fajnego w Chorwacji polecam sprawdzenie strony www.dochorwacji.net.pl/apartamenty.html - możesz tam znaleźć to, co będzie Ci odpowiadać. Zweryfikowane oferty, bo sama korzystałam z jednej na tej stronie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka