Gość: xxx IP: *.play-internet.pl 04.07.13, 22:49 Mam dwa małe kotki(czarne) do oddania w dobre ręce. Chętnych proszę o kontakt pod mailem 96dw@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: kotki IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.07.13, 08:10 Mnożycie te zwierze tanie wiadomo po co a potem takie akcje. Na pasztet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: kotki IP: 80.50.63.* 05.07.13, 21:39 Jeśli nie uda się znaleźć domków to poproś TSPZ o pomoc, tylko broń Boże do rzeki! Warto pomyśleć o sterylizacji wbrew pozorom kotka nie robi sie bardziej osowiała i nie am tak, że przestanie npop za myszami ganiać, a potem młode kociaki nie cierpią jak trafią do złych domów, zabiek ok 100zł ale jednorazowo i skutecznie, POLECAM! właścicielka trzech kotek ;) powodzenia w znalezieniu domków dla maluchów Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: kotki 06.07.13, 12:59 ja widziałem przypadki gdy kocice same rozwiązywały problem niechcianych kociąt-zjadały je,razem z koleżankami. Świat zwierząt jest okrutny. A tu gadają na ludzi,że robią złe rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do e-ftalo Re: kotki IP: *.szybszyinternet.pl 12.07.13, 17:59 zwierzęta zachowują się tak kierowane instynktem, ludzie niskimi popędami , niegodnymi człowieka Odpowiedz Link Zgłoś