31.07.13, 19:46
Szukam kogoś na wspólny wyjazd nad morze w sierpniu. Dobrze by była to pani w moim wieku- ok. 50 lat. Może Ty też nie masz z kim udać się na wakacje? Jeśli tak, daj znać- janinka713@o2.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: an Re: wakacje IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 02.08.13, 07:52
      youtu.be/g8sIjIz6gGQ
      • ja-tarzan Re: wakacje 12.08.15, 19:02
        "Rodzinny survival. "Przygoda jest tam, gdzie znika codzienny komfort"

www.sport.pl/ekipa-ekstremalna/1,145941,18445060,rodzinny-survival-przygoda-jest-tam-gdzie-znika-codzienny.html#BoxRekrImg

Doskonały wybór.

... tylko tak mnie nieco mierzwi, że to co całkiem niedawno było zupełnie zwyczajnym kempingowaniem, wypadem pod namiot dziś zwie się survivalem ;)

Czy aż tak się ludziska rozpasali i rozleniwili, a w każdym odstępstwie do domowej wygody doszukują się zagrożenia życia? ;)
        • polak1706 Re: wakacje 12.08.15, 20:03
          >... tylko tak mnie nieco mierzwi, że to co całkiem niedawno było zupełnie zwyczajnym kempingowaniem, wypadem pod namiot dziś zwie się survivalem ;)<
          dzisiaj autoportret aparatem nazywa się "selfie"
          Pamiętaj że zawsze zwano go KRAWATEM. W latach 90 ktoś próbował go nazwać "zwis męski" w ramach "polonizowania nazw".
          • wislocki12 Polonizowanie jest be! 12.08.15, 21:31
            Całe szczęście, ze nikt już nie dba o polonizowanie nazw, a nawet wprost przeciwnie, niestety! :-((
          • genia50 Re: wakacje 12.08.15, 21:34
            Ostatnio weszla na rynek nazwa;ser żólty mierzwiony.
            • wislocki12 Ser żólty mierzwiony 12.08.15, 22:12
              Mam nadzieję, że nazwa ta nie pochodzi z naszego forum... ;-)
          • ja-tarzan Re: wakacje 13.08.15, 08:47
            >>dzisiaj autoportret aparatem nazywa się "selfie"

No cóż globalizacja czy coś tam podobnego.

Tylko mnie nie o nazewnictwo chodzi, choć dzisiejszy język, a raczej maniera pewnych ludzi bywa irytująca.
            Mnie bardziej przeraża totalna inercja, lenistwo, wygodnictwo ... i czego bywałem świadkiem totalny brak umiejętności radzenia sobie w przypadku braku konkretnego gotowego rozwiązania i to najlepiej podanego na tacy ;)

>>Chyba chodziło Ci o "mierzi"?

Wisłocki, nudny się robisz ;)
        • wislocki12 Mierzwi czy mierzi? 12.08.15, 21:28
          Chyba chodziło Ci o "mierzi"?
          Mierzwić - bełtać, burzyć, czochrać, gmatwać, gnieść, kłębić, kołtunić, kosmacić, kotłować, kudłacić, kudłać, marszczyć, marszczyć się, mącić, mechacić, miąć, mieszać, motać, pienić, plątać, rozwichrzać, rozwiewać, skłębiać, splątywać, supłać, targać, tarmosić, wichrzyć, wikłać, zwichrzać, zwijać w kołtun.
          • e-zyleta Re: Mierzwi czy mierzi? 13.08.15, 02:20
            Czochrać, najbardziej odpowiednia.......
            • wislocki12 Mnożenie bytów? 13.08.15, 20:22
              To już mi wygląda, raczej, na zbędne mnożenie bytów... :-))
          • polak1706 Re: Mierzwi czy mierzi? 13.08.15, 16:22
            My, rasa męska, możemy ci wisłocka rozczochrać bobra :-D i to nie bez przyjemności :-D
            Chcesz?
            • edekzgredek99 Re: Mierzwi czy mierzi? 13.08.15, 16:32
              Pani Danusia narzekała na przygnębienie i smutek to może Jej rozczochraj. Zrobisz dobry uczynek
            • wislocki12 Selfie? 13.08.15, 20:49
              Podejrzewam, że najlepiej sprawdzasz się w selfie, i to... nie bez przyjemności! ;-))
              • polak1706 Re: Selfie? 14.08.15, 08:30
                W selfie z tobą. Oczywiście ty golusia, bo teraz panienki takie sobie robią zdjęcia i wysyłają swoim chłopakom.
                • wislocki12 "Bo do tanga..." 15.08.15, 20:49
                  Miałem na myśli masturbację! ;-))
                  • polak1706 Re: "Bo do tanga..." 15.08.15, 23:07
                    Masz bardzo brudne myśli, braki. Nie krępuj się. Nikt nie widzi.
                    • wislocki12 Nie przejmuj się! 15.08.15, 23:25
                      Nie przejmuj się! Masturbacja tylko w Kościele katolickim jest grzechem! A Ty, jak sam przynajmniej twierdzisz, katolikiem nie jesteś ("wislocki zle trafiles z tym przytykiem do kosciola poniewaz mam poglady skrajnie prawicowe ale katolikiem nie jestem"), co by to nie mogło znaczyć! :-((
                      • ja-tarzan Re: Nie przejmuj się! 16.08.15, 11:54
                        >>Nie przejmuj się! Masturbacja tylko w Kościele katolickim jest grzechem!

No ale nie jest dobrym rozwiązaniem, nawet dla ateisty, ba nawet na złość Episkopatowi nie radziłbym się w niej lubować.
                        Lepiej znajdź sobie fajną dziewczynę ...
                        • wislocki12 Dziewczyny kapryśne są, niestety! 16.08.15, 21:21
                          Ale dziewczyny kapryśne są, niestety! ;-))
                          PS. Zgadnij co ma wspólnego Episkopat, ze o EPiSkopacie nie wspomnę, z masturbacją? Cicho, też się domyślam... ;-))
                      • polak1706 Re: Nie przejmuj się! 16.08.15, 23:07
                        > A Ty, jak sam przynajmniej twierdzisz, katolikiem nie jesteś ("wislocki zle trafiles z tym przytykiem do kosciola poniewaz mam poglady skrajnie prawicowe ale katolikiem nie jestem")<
                        Ależ ja takich bzdur nie pisałem! Myślę , że miałaś jakiś zły sen, koszmary nocne :-(
                        • edekzgredek99 Re: Nie przejmuj się! 17.08.15, 14:22
                          Przeciez Ty polak cos tam rozne bzdury piszesz. Czyzby skleroza?
                          • palacz67 Tak mi się wydaje 17.08.15, 18:01
                            Dwie osoby tworzą baje:-)
                            forum.gazeta.pl/forum/w,329,158451528,158454443,Re_Niezbadane_sa_wyroki_.html
                            • e-zybi Re: Mądrości!!! ty nad poziomy... 17.08.15, 19:43
                              Jedni baje tworzą, inni d... trują, internet skarbnicą wiedzy, różnej niestety ;-)
                              • wislocki12 I zostańmy przy tym... 17.08.15, 20:26
                                A Mickiewicz napisał to tak:
                                "Młodości! ty nad poziomy
                                Wylatuj, a okiem słońca
                                Ludzkości całe ogromy
                                Przeniknij z końca do końca."
                                I zostańmy przy tym! ;-))
    • edekzgredek99 Re: wakacje 13.08.15, 08:24
      Ja się nadam. Nie jestem kobietą ale mam więcej zalet i możliwości ;) Potrafię czas uprzyjemnić ;)
      • giesiu79 Re: wakacje bez reklamacji 13.08.15, 21:05
        Reklama dżwignią handlu ......
        • wislocki12 Dźwignia też się liczy 13.08.15, 22:20
          Reklama, reklamą, ale dźwignia też się liczy, co by to nie miało oznaczać... ;-))
          • edekzgredek99 Re: Dźwignia też się liczy 14.08.15, 07:34
            Masz pan absolutną rację. Dźwignia i sprawna hydraulika to na takich wakacjach podstawa ;)
            A ja to wszystko mimo wieku zaawansowanego ciągle posiadam
            • peres3 Re: Dźwignia też się liczy , ale bez kasy W.Karp ! 17.08.15, 20:38
              ulub.pl/h7LiqkHeuG/homo-homini-tobie-karolino-sam-ze-soba-na-sam
    • genia50 Re: wakacje 14.08.15, 12:03
      A ja pojade sama,bo trudno mi znalezc kogos,kto by sie dopasowal do mojego sposobu wypoczynku.Moze ktorys z domownikow ze mna podazy?Jak bedzie mi nudno samej ,to na drugi rok sie za kims rozejrze.
      • edekzgredek99 Re: wakacje 14.08.15, 12:57
        To moze na mnie pani zerknie laskawym okiem. Wesoly chlopak jestem i odnajduje sie w kazdej sytuacji. Inne zalety tez posiadam ;)
        • genia50 Re: wakacje 15.08.15, 14:38
          Dziekuje,w przyszlym roku byc moze uwzglednie pana w swoich planach wakacyjnych...jesli oczywiscie nadal pan bedzie chetny.
          • edekzgredek99 Re: wakacje 16.08.15, 13:49
            Dziękuję pani Geniu za życzliwe słowo. W moim wieku tak dalekosiężnych planów się nie czyni. Ale jak dożyję to będę czekał na pani propozycję.
    • wislocki12 Protestuję! 17.08.15, 21:24
      Dlaczego ma to być właśnie pani? Uważam, ze propagujesz dyskryminację ze względu na płeć, niestety! :-((
    • hrrrb Re: wakacje 08.10.15, 10:24
      Na wakacjach strzel sobie selfie. Jest to teraz na topie. Przeczytaj więcej tutaj: www.rafalruba.pl/2015/03/10/samojebka-czyli-kazdy-moze-zostac-rembrandtem/
      • genia50 Re: wakacje 08.10.15, 22:56
        Mam lustro,ktore lubie i ktore mnie lubi,wiec selfie nie jest mi konieczne.
        • wislocki12 Żadne lustro... 08.10.15, 23:13
          Z przykrością muszę stwierdzić, że mnie żadne lustro nie lubi... :-((
          • edekzgredek99 Re: Żadne lustro... 09.10.15, 08:14
            Bos se pan wmowil ze jest nieatrakcyjny. Ja tam kazdego dnia rano mowie sobie: Edziu jestes piekny! I jak zerkam w lustro to rzeczywiscie jestem piekny. Musisz pan zmienic nastawienie do siebie i w kazdym lustrze zobaczysz pan super faceta
      • wislocki12 De gustibus... 08.10.15, 23:11
        Podejrzewam, ze jak zwykle, jest to kwestia gustu. Mnie zaś, generalnie, nie przeszkadza, na szczęście! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka