Gość: lidka IP: 80.50.63.* 11.08.13, 12:13 hej dziewczyny szukam fryzjerki która cieniuje włosy nie od góry tylko PO BOKACH niestety wiekszośc fryzjerów cieniuje włosy tylko tym pierwszym sposobem jeśli znacie kogoś takiego prosze o odp dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: cieniowanie włosów IP: 109.232.241.* 11.08.13, 16:58 A zdradź sposób po bokach, bo chętnie sama poddałabym się takiemu obcięciu, ostatnio babka tak mnie spierniczyła, że chyba ze 2 miesiące będę czekać, żeby coś odrosło i wyglądało ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: cieniowanie włosów IP: 94.42.173.* 13.08.13, 07:55 to napisz w którym salonie Cię tak urządziła bo wybieram się do fryzjera na dniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: cieniowanie włosów IP: 109.232.241.* 13.08.13, 19:22 Sprawdziłam wiele salonów w Tarnobrzegu i powiem, że ciężko znaleźć dobry, na pewno nie polecam Kuby na placu czerwonym oraz dziewczyny na dzikowie na blokach Karolina ma na imie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: cieniowanie włosów IP: 94.42.173.* 13.08.13, 22:12 ponoć Kuba jest dobry ja osobiście u niego nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
sylbet Re: cieniowanie włosów 15.08.13, 09:52 juz tyle tych wątków o fryzjerach bylo, ze zliczyc nie idzie, jednak nigdy sie nie wypowiadalam. dzis jednak dodam cos od siebie. dla mnie wizyta u fryzjera to koszmar. nigdy nie wiem jaki bedzie efekt koncowy. siedze na tym fotelu sztywna jak kolek, palce wbite w fotel i wierzcie czy nie modle sie w duchu bym przezyla to co pozniej sie ukaze. a co do cieniowania. bylam u kuby lata temu,zaszalalam- scielam u niego na krotkie. powiem tak efekt bym cudny, bardzo mi sie podobalo, latwo sie ukladaly, zero klopotu do czasu. z racji tego ze mam ciezkie i geste wlosy, do tego im dluzsze tym bardziej sie kreca, i pusza - by je przezedzic wycial do samej skory. wiec to co jest moim atutem czyli geste wlosy zostalo mi odebrane a chyba nie tak to powinno dzialac. juz nie wspominam ile odrastaly, jak pozniej bylo ciezko. inna wizyta inny fryzjer, tez cieniowanie chcialam. co wyszlo - pani wziela te nozyczki do cieniowania, koszmar, moje wlosy ich nie cierpia, na nic tlumaczenie, mowienie, mysle, no jak mi mowie ze tylko troszke ok. to troszke to sie okazalo ze wlosy wystrzepione, wyszarpane :( ech na wspomnienie lzy w oczach. no niebawem bede musiala isc znow do fryzjera - az mnie paralizuje - bo od lat zaden na dluzej sie nie sprawdzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: cieniowanie włosów IP: 109.232.241.* 18.08.13, 16:04 Mam ten sam problem powiem szczerze, chodzę i szukam i nic wciąż to samo, średnie umiejętności, jutro znów nowy salon odwiedzę zobaczymy jak wyjdzie tym razem choć ogromnie licze na to, ze jednak dobrze Nie wykluczone jednak, że będzie trzeba ściąć długość, która tak mocno zapuszczałam ale wycięte zęby przez 2 wyuczone fryzjerki jest tak widoczny, że brak słów Odpowiedz Link Zgłoś