lechowski51 02.10.13, 08:51 I love NY,koszulka z wizerunkiem miejscowego bohatera. www.redisbad.pl/produkt/major-hieronim-dekutowski-ps-zapora Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawdziwy patriota Re: Zamiast IP: *.ecatel.net 02.10.13, 11:32 Kolejny "bohater" PO bolku Wałęsie i Kuklińskim. Czy on też mógłby dawać wykłady w USA jak Bolek za tysiące dolców? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zamiast 02.10.13, 13:21 On walczył i zginął aby tacy jak Ty durnie,mogli dzisiaj w necie wypisywać takie brednie.Rozumiem,że dla takich jak Ty bohaterami sa Bierut,Jaruzelski,Kiszczak i inni sowieccy agenci?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota zza Buga Re: Zamiast IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.13, 15:35 a co sądzisz czosnku l51 o swoich pobratymcach dokopujących Dekutowskiemu? Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zamiast 02.10.13, 16:41 Może raczej odwiedź lekarza?.Obsesje są uleczalne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota zza Buga Re: Zamiast IP: *.ip.netia.com.pl 02.10.13, 21:58 odpowiedz czosnku l51 na zadane pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smallbusiness Re: Zamiast IP: *.rzeszow.hypnet.pl 02.10.13, 22:55 Nie bardzo mi się to podoba. Wygląda na to, że superpatriota L51 przerzuca się na small business? Oczywiście, zamawiam! I co to jest ów "miejscowy bohater"? Taki bez znaczenia, lokalny? A co ma do tego "I love NY"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Re: Zamiast IP: *.ecatel.net 03.10.13, 09:46 >On walczył i zginął aby tacy jak Ty durnie,mogli dzisiaj w necie wypisywać takie brednie.Rozumiem,że dla takich jak Ty bohaterami sa Bierut,Jaruzelski,Kiszczak i inni sowieccy agenci?! < W d u p i e mam taką POlskę, fałszywą, zakłamaną, złodziejską, mafijną drenującą moje nędzne kieszenie. Zginął bo to był lokalny rozrabiaka a nie patriota. Później przypisało mu się bohaterstwo. Jaruzelski Polskę budował a ta "demokratyczna" banda co to niby obaliła komunę bym mógł tutaj wypisywać brednie, jak to określiłeś, POlskę rozkradła okradając także mnie. To dopiero początek tego co ci "demokracja" przyniesie. POczytaj tu baranie jak nie wiesz jaka jest POlska: vod.gazetapolska.pl/ vod.gazetapolska.pl/5252-polska-kraj-absurdow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patriota Re: Zamiast IP: *.ecatel.net 03.10.13, 10:33 Masz jeszcze tutaj "bohaterów" www.youtube.com/watch?v=yJrOt3wPcxE Dogadują się jak sprzątnąć rząd Olszewskiego by ich (agentów) nikt nie ruszył po dojściu do władzy. I siedzą po dzień dzisiejszy na stołkach. Tam nawe tjest ten rudy cygan TUSK (Teraz Usłyszycie Same Kłamstwa) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zamiast 03.10.13, 11:34 W ocenie tego co się dzieje w naszym kraju w sie nie różnimy.Dzieli nas natomiast ocena przeszłości.Dla Ciebie Jaruzelski był budowniczym Polski a dla mnie budował więzienia i był sowieckim namiestnikiem na Polskę.Dla Ciebie Zapora Dekutowski był bandytą a dla mnie wybitnym żołnierzem,wśród ponad 300 cichociemnych,który do końca wypełnił żołnierską przysięgę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyczosnek Re: Zamiast IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.13, 13:43 odpowiedz czosnku l51 na zadane ci pytanie i nie pieprz farmazonów o bandytach którym dorobiono ideologię czosnkową Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zamiast 03.10.13, 16:40 Juz Ci radziłem.Obsesję są naprawdę uleczalne. Polecam tego znakomitego fachowca! www.znanylekarz.pl/ranking-lekarzy/psychiatra/sandomierz/grigor-szaginian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obsesje l51 Re: Zamiast IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.13, 18:13 l51 jesteś dowodem na tym forum, że obsesje są nieuleczalne, odpowiadaj na pytanie jak ci je zadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obsesant Re: Zamiast IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.10.13, 20:56 Domyślam się, że z usług owego fachowca skorzystałeś. Niestety, na zdrowego nadal nie wyglądasz... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podprzykrywką Re: Zamiast IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.10.13, 20:53 A dla mnie Lechowski51 trudni się kolportażem pseudopatriotycznych plakatów i tShirtów. Za pieniądze! Zwyczajny mały biznes pod przykrywką patriotyzmu! I to robi różnicę! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Zamiast 03.10.13, 21:25 Określ się biedaku!.Bo raz jestem dla Ciebie klecha a innym razem handlarzem koszulkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biedak Re: Zamiast IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.10.13, 21:29 Jedno nie przeszkadza drugiemu, jakby! A nawet wprost przeciwnie! To się nazywa synergia! :-) Odpowiedz Link Zgłoś