Gość: Ola IP: *.smsiarkowiec.pl 14.11.13, 08:01 Jaki jest najlepszy ginekolog w naszym mieście na NFZ?I gdzie do takiego się udać,żeby w tym tygodniu załatwić już sobie wizytę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Ginekolog na NFZ IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.13, 09:46 To nie jest takie latwe w tym tygodnu lecz nie mozliwe w szpitalu przyjmują lekarze są dobrzy ale sie czeka ma wizyte :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaaa Re: Ginekolog na NFZ IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.13, 10:23 W przychodni na Mickiewicza (stare pogotowie) tam się nie czeka tylko się rejstruje w ten sam dzień co lekarz przyjmuje. Liczba miejsc ograniczona do rejstrowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Ginekolog na NFZ IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.13, 10:45 przychodnia na targowej rejestracja bez problemu codziennie rano,ja jestem zadowolona z mojej ginekolog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Ginekolog na NFZ IP: *.smsiarkowiec.pl 14.11.13, 11:10 Może podasz nazwisko tej ginekolog i jutro rano podejdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjenka Re: Ginekolog na NFZ IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.11.13, 12:05 dr Stępień, przyjmuje na targowej,mam robione wszystko co potrzeba przy kontrolnych badaniach. Odpowiedz Link Zgłoś