Gość: Oliwa sprawiedliwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.13, 08:03 Co łon bidny teraz zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p. Re: Po Mastalerza przyszedł NIK, nareszcie !!!!!! IP: *.ip.netia.com.pl 14.11.13, 11:06 A co ma zrobić? Jak się okaże że coś ma za uszami to i tak będzie twierdził, że wszystko w najlepszym porządku. Jak kontrola stwierdzi, że OK to będzie prężył pierś i chwalił się jaki to on wielki i wspaniały jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Po Mastalerza przyszedł NIK, nareszcie !!!!!! IP: *.play-internet.pl 14.11.13, 12:24 A no co zrobi jak coś nie wyjdzie wsadzi na minę swojego kolegę niedbała -historia zna już takie przypadki jak dupsko ratować ,jest też taka opcja że to poprzednicy i nie oni!,poczekajmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Po Mastalerza przyszedł NIK, nareszcie !!!!!! IP: *.play-internet.pl 14.11.13, 12:55 Osobiście nie jestem zwolenniczką tego gościa ale poczekajmy może to tylko pic na wodę ,no a jeśli coś nie tak no to fura z gnojem i bat!,ciągle słyszy się o aferach, no i nic albo jest to skrzętnie ukrywane albo to banialuki wydaje mi się że opozycja zaczęła działać-może i dobrze bo transparętność to podstawa powinniśmy patrzeć ludziom rządzącym na ręce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Po Mastalerza przyszedł NIK, nareszcie !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.13, 18:53 żal mi was wszystkich.... wylewacie swoje żale w internecie ... naprawdę chyba nie macie co robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy CBA też IP: *.flash-net.pl 14.11.13, 19:34 jak piszą w Echu no i TIRy jeżdżą znowu, bo Sandomierz zamknął przejazd kolejowy na Trześń. Dożyje chłop do listopada 2014? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wścibska Re: CBA też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.13, 09:31 Uuuu teraz CBA jeszcze fiu fiu ... Po chłopie. Trzeba ustawić się na Kwiatowej lub przed budynkiem urzędu i czekać jak wyprowadzą mściwie panującego w kajdankach a widok nietuzinkowy. Kto obejmie urząd w przypadku aresztowania zastępca czy komisarz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: CBA też IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.13, 11:55 chce drepcące i jeszcze nie za kratkami pospólstwo z towarzystwa hemoroidalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waluś Re: CBA też IP: *.tbg.edge.wdm.pl 15.11.13, 13:55 jasne - to że panisko głupie i zarozumiałe to wina hemoroidów , to że co rusz wali głupstwa i lapsusy jak arab wielbłąda ,to też wina jaśka od mleczarni , podobno spadła sprzedaż czopków na hemoroidy - władca leczy dotykiem - tak słyszałem - może jeszcze nasze cudeńko nauczy się usuwać niechciane ciąże "siłą woli"? kariera międzynarodowa gotowa w 100% i pewniejsza jak ogony u grenia w OZPN Rzeszów - a propos - kolega naszego cudeńka poczuł "Wolę bożą" - zostanę drugim szpakowskim ( vide "... www.podkarpackizpn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=104&Itemid=16.." ) teraz to chociaż wiem kogo nasze cudeńko kopiuje we wszechwiedzy - kaziu greń to jest idol - tylko jeszcze trzeba głowę ogolić i mieć coś do powiedzenia ..... Odpowiedz Link Zgłoś