naughtykid 10.08.04, 16:08 zobaczcie date, kiedy została napisana wiadomość "już niebawem nowa giełda pracy": www.leliwa.pl/gpracy.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bumi Re: giełda pracy na www.leliwa.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 17:22 I tak dobrze że wogóle strona działa, od paru tygodni mi się nie ładowała. Wygląda na to, że jedyną aktualizowaną w miarę regularnie tarnobrzeską stroną jest www.tarnobrzeg.info może jeszcze www.tbg.net.pl, ale tam same cytaty i linki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remik Re: giełda pracy na www.leliwa.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 19:29 Porażka z tą giełdą pracy na ich stronie. Już kilka razy pisałem na ich forum ale niestety zawsze kasowali moją negatywną opinie o działąniu w/w stronki. Za przeproszeniem ale żygać mi sie chce jak sie patrze na to wasze dzieło. Najnowsza oferta pracy chyba z października lahahaha jak tak można. Jak nie macie ofert pracy to najlepiej wogole nie umieszczać giełdy, a nie śmiać się prosto w ... bezrobotnym aktywnie poszukującym pracy!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieważne Re: giełda pracy na www.leliwa.pl IP: 80.51.252.* 27.12.04, 21:46 Wszystko porąbane w tym upadającym skrawku Rzeczypopolitej Polskiej.Tu po prostu brakuje prawdziwych gospodarzy. Nikogo i to na każdym polu działania kompletnie nic nie obchodzi. Ot... giń Tarnobrzegu w otmętach niemocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: giełda pracy na www.leliwa.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 09:02 ostatnio przeglądałem oferty pracy jakie zamieszcza Tarnobrzeski Urząd Pracy na planszach Tv Tarnobrzeg i muszę przyznać, że choć ofert jest mało, ale zawsze są aktualne i na spokojnie można je sobie przejrzeć i zanotować to co się chce Odpowiedz Link Zgłoś