Dodaj do ulubionych

Kabaret Pazura

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.12.13, 21:11
Od paru dni w sklepach rozdają bilety na Kabaret Pazury.Oczywiście Kabaret i będzie ale chyba jeszcze większy z robienia naiwnych ludzi w balona wciskając im niejakie garnki które kosztują bardzo dużo.Martwi mnie to bo szkoda mi starszych ludzi którzy naprawdę uwierzą im w te ,,cudowne garnki" pozostając z dużym kredytem:( Uchrońcie swoich bliskich przed kupnem tego,bo takie pokazy przynoszą tylko więcej trosk i płaczu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Re: Kabaret Pazura IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 12.12.13, 22:42
      11.12.2013

klik:
      Sprawa naciagania ludzi na drogie garnki trafi do prokuratury

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
      drugi artykuł:

Tak Cezary Pazura pomaga sprzedawać garnki!

Cezary Pazura wspierał firmę Eco-Vital na Podkarpaciu

Lu­dzie znają ich z te­le­wi­zji, z se­ria­li, z ka­ba­re­tów i z kina. Cza­sem z te­atru. Wy­stę­py zna­nych ak­to­rów są wi­sien­ką na tor­cie garn­ko­wych pre­zen­ta­cji, czymś, co szcze­gól­nie przy­cią­ga na po­ka­zy miesz­kań­ców pol­skich miast i mia­ste­czek. W ocze­ki­wa­niu na po­ka­zy gwiazd lu­dzie płacą ty­sią­ce zło­tych za garn­ki! Czy śled­czy zajmą się także ak­to­ra­mi? Ce­za­ry Pa­zu­ra nie­daw­no odbył praw­dzi­we to­ur­nee po Pod­kar­pa­ciu. W ze­szłą nie­dzie­lę jego show po­dzi­wia­li miesz­kań­cy Niska
      – Je­ste­ście ab­so­lut­nie wy­jąt­ko­wi, że wam się chcia­ło ode­rwać od na­czyń i przyjść tutaj, je­stem w szoku – mówił Ce­za­ry Pa­zu­ra na po­cząt­ku show.
      Pro­ku­ra­tor­skie śledz­two, kara z UOKIK, a przede wszyst­kim dzie­siąt­ki ludzi na­bi­tych w bu­tel­kę – to, jak widać, nie zraża gwiazd we wspie­ra­niu firmy garn­ko­wych na­cią­ga­czy. An­drzej Gra­bow­ski, Jerzy Kry­szak czy Ce­za­ry Pa­zu­ra stali się już twa­rza­mi nie­uczci­wych ob­woź­nych sprze­daw­ców. To ich wy­stę­py przy­cią­ga­ją tłumy na pra­nie mózgu.
      Ce­za­ry Pa­zu­ra nie­daw­no odbył praw­dzi­we to­ur­nee po Pod­kar­pa­ciu. W ze­szłą nie­dzie­lę jego show po­dzi­wia­li miesz­kań­cy Niska. Do miej­sco­wej szko­ły pod­sta­wo­wej ścią­gnę­ły tłumy wiel­bi­cie­li ta­len­tu ak­to­ra. Wszy­scy chcie­li obej­rzeć ka­ba­ret w jego wy­ko­na­niu. Na miej­scu oka­za­ło się, że na wy­stęp trze­ba po­cze­kać...

reszta: www.fakt.pl/cezary-pazura-wspieral-firme-eco-vital-na-podkarpaciu,artykuly,433692,1.html
      • Gość: aa Re: Kabaret Pazura IP: *.183.254.227.dsl.dynamic.t-mobile.pl 13.12.13, 10:11
        Wczoraj byli w Fracu - gonić holote !!!!
      • Gość: tbg Re: Kabaret Pazura IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 14.12.13, 08:35
        wylosowałem niby taki bilet w spar i jak najszybciej go wywaliłem.OSTRZEAM PRZED NACIAGACZAMI KTORZY ZERUJA NA LUDZKIEJ NAIWNOSCI.NIE DAJCIE SIE NABRAC!!!!!!
    • sp1962 Re: Kabaret Pazura 13.12.13, 10:42
      a kto ci każe kupować garnki,
      • Gość: egzekutor Re: Kabaret Pazura IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.12.13, 15:48
        sp1962 napisał:

a kto ci każe kupować garnki,

staryś a głupi. pewnie jak większość tych co kupią. a może ty właśnie kupiłeś , co ? :>

moralność u ciebie i Pazury leży i kwiczy. oszustwo w białych rękawiczkach jest nadal oszustwem.
    • Gość: gbur0 Re: Kabaret Pazura IP: 80.51.96.* 13.12.13, 11:36
      Widziałem ich wczoraj we Fracu. Wybierają tylko starszych ludzi do młodszych i rozsądnie wyglądających nawet nie startują. A durne dziadki na wyścigi wyciągają dowody do spisywania danych.
      • Gość: basia Re: Kabaret Pazura IP: *.free.aero2.net.pl 13.12.13, 13:50
        był niedawno o tym reportaż,bodjże w Uwadze na TVN...
        Pod "przkrywką" (doslownie:D) godzinnego szoł z lubianym szołmenem kryje sie naciągany wymuszany pokaz bardzo drogich garnkow...klienci maja robione pranie mozgu,ci ktorzy sa sa podjerzliwi czy zadają pytania sa dykretnie wypraszani ,czy chamsko traktowani...Ci ktorzy nie maja gotowki przy sobie mają szybiutko sporzadoną umowe na kredyt...
        Jakas tam babka ktora kupila te gary,mowiła ze owszem sa one bardzo dobre,z najwyzszej polki,jakies tam ekologiczne szybkogotujace...ale ptajac znawcy dowiedziala sie ze i tak slono przeplacila.

Oczywiscie na sale wystepu mogą wejsc tylko ci ktorzy zakupili te gary....
        ci ktorzy nie kupili stoją w ostatnich rzedach.

Przestrzegam Was.,nie dajcie sie...A aktorzy ktorzy idą na taki układ ni emaja klasy i szacunku ani do siebie ani do widza.
        • ja-tarzan Re: Kabaret Pazura 13.12.13, 20:21
          > Przestrzegam Was.,nie dajcie sie...

Ale kto się ma nie dać? A kto sie daje?

Starsi ludzie lub naiwni, których byle łapserdak na "wnuczka" złapie? No to dadzą sie złapać i na garnki.

> Przestrzegam Was.,nie dajcie sie...A aktorzy ktorzy idą na taki układ ni emaja
          > klasy i szacunku ani do siebie ani do widza.

Ale aktor tez człowiek, musi jeść. Raz sprzedaje się na podwieczorku, innym razem na urodzinach córeczki bogaczy, innym razem na zjeździe partii.

Gdybyś Ty miała firmę np. zajmującą sie nagłośnieniem, to z przyjemnością byś zapewniła szoł i garnkom i kołdrom w technologii NASA.

• Gość: ja -brzoza Re: Kabaret Pazura IP: *.free.aero2.net.pl 13.12.13, 22:59
            uwazam ze nie warto isc na pozal sie boże jakiegos zenujacego ,sprzdajnego ,sponsorowanego łan men szola.....takim kosztem-wysluchiwania 3 godzin natretnych domokrazcow prze dktorymi sie trzaska drzwiami:)))

Jakby to bylo za darmo,baaa.nawet jakby mi zaplacicli zebym poszla ich sluchac (bez zadnej prezentacji goarow na gotowego pajaca) to bym tez nie poszła:))))

Zygam ich zakazanymi mordami....kabaret w polsce jest na zenuajcym poziomie....
            Nie smiesza mnie te kretynskie miny PAzury,jego błazenada na jedną nutę.....Nie smieszy mnie oblesny niedzisiejszy Kryszak .....ani ten dretwy Andrus kroty mysli ze jest smieszny.
            Zawsze w tv zmieniam kanal jak leci kabareton czy widze te twarze.

Moglabym isc na wieczor poetycki z jakims wybitnym aktorem:P
            koncert jakiegos deobrego muzyka itp.....a nie tych żenuajcych,smiesznych na silę palantow.
            Dostalam zaproszneie dzisiaj we fraku ale odmowilam.

• Gość: kobieta30 Re: Kabaret Pazura IP: *.play-internet.pl 14.12.13, 22:28
      ale nikt wam nie kaze kupowac tych garów!!!
      mozecie tylko isc na ta zasrana prezentację...wynudzic sie 3 godz,wysluchac,przyklasnąc,pochwalic...(nie brac dowodu osobistego ani portfela),albo mowic ze mata juz te gary :D
      no i po prezentacji moze wpuszcza was do ostatniego rzędu na wystep aktora:)))

Jak ktos jest starszy,samotny czy niudzi sie w domu....I PRZY TYM CIERPLIWY to dlaczego ma tam nieisc:)

Mi tez probowano dac zaproszenie we Fraku i dzisiaj na targu,ale odmowilam...A JAK KTOS TU PISAL- NIE JESTEM STARUSZKĄ:)
      lUDZIE NIE SA GŁUPI...NAPRAWDE ONI CHYBA NIE MAJA CHETNYCH....STALi dzisiaj w bramie na targu :)
    • Gość: defrg Re: Kabaret Pazura IP: *.play-internet.pl 15.12.13, 10:38
      pazura to skończny drań, takich jak on dotykają ppóxniej choroby i inne nieszczęścia jak chajzera dziada, gonić chołotę
      • Gość: zniesmaczona Re: Kabaret Pazura IP: *.free.aero2.net.pl 15.12.13, 22:03
        no dran,cynik i hipokryta..lalus zapatrzony w siebie,palant jednej miny....a taki bogobojny i wierzący czlowiek....po 2 rozwodach (!?!?) ,modlil sie z Zającową o potomka i wymodlili...Przed slubem.

Tak jak ten jego kolega z posterunku-Arni...Kuźwa stre kutasy z sydromem wieku sredniego...

A co sie stało chajzerowi???
        • Gość: aeiouy Re: Kabaret Pazura IP: *.free.aero2.net.pl 16.12.13, 19:11
          tarnobrzeska szlachta !!!!!gdzie wiekszosc wpie... parowy i pasztetowa !!!!no i oczywiscie jacy madrzy wszyscy !!!
          • Gość: Jurek Ogórek Re: Kabaret Pazura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.13, 09:33
            Sądząc po nicku ćwiczysz gościu dykcję ale słoma ci z butów wystaje. Lansujesz się tutaj na takiego, co to bułkę przez bibułkę...
            Jak wszyscy zjadam czasami kanapeczki z pasztetową (od Lubery) i smakuje mi wybornie. I nie czuje się ani lepszy ani gorszy od ciebie. Co najwyżej jak większość tarnobrzeżan jestem od ciebie inteligentniejszy i lepiej wychowany.
          • Gość: zniesmaczona Re: Kabaret Pazura IP: *.free.aero2.net.pl 17.12.13, 13:40
            co ma piernik o wiatraka???owszem,jem paszteciki i paróweczki.....i moge miec swoje zdanie i praWo by je wypowidac na kazdy temat:)
            czy ktoś KTO KUPUJE W BIEDRONCE JEST GORSZYM wartosciowo CZLOWIEKIEM od snobistycznego wiesniaka jadajcego sushi na sniadanie?

Nie stac mnie na jadlo PAzurowe,na jego luksusY,podroze i BMW...ale mam milion razy SZLACHETNIEJSZE ZASADY,HONOR,wartosci,podejscie do religii, KLASę.Gośc jest podstarzałaym goguśiem,narcyzem.,hipokrytą...Powinien juz wnuki bawic i byc statecznym dziadkiem,a nie lansowac sie na salonach z 20 letnią 3 cią zoną w i promowac to kurze beztalenice gdzie tylko mozna.

Broni zagożale radia maryja ,oglasza sie gorliwym katolikiem,jezdzi na pielgrzymki...
            i ma 3 cią zonę?.:(..i począł dziecko przed slubem "bo Bóg tak chciał"? hipokryzja .
            Ta jego żonka tez wielka dama ,poswiecila swoją "karier"e dla rodziny...(to po co jej niania i gosposia???zeby byl czas na rozpieprzanie pieniedzy Czarka?).

Jak by te gary promował nasz tarnobrzeskI ,NIEznany aktor to bym poszła:)
            • Gość: W Re: Kabaret Pazura IP: *.rev.netart.pl 18.12.13, 10:17
              Biedronkę przy kopernika odwiedzam niemalże codziennie, bo taniej. Przynajmniej raz w tygodniu jadam sushi tylko staram się nie popijać zbyt często shochu/sake. Więc po co pianę bić?
              Ciekaw jestem co reprezentujesz sobą. Anonimowo po każdym można skakać. Że ma kolejną już żonę to tobie nic do tego, nie ty będziesz z tego rozliczany. Kto by nie chciał kilku tys. w godzinkę zarabiać, no kto? Chyba tylko frajer. Pazura nie sprzedaje garnków tylko swój czas i energię na produkowanie się przed ludźmi, którzy chcą zobaczyć jego występ.
    • Gość: ciekwaski Re: Kabaret Pazura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.13, 12:36
      wybiera się ktoś
    • Gość: rura pazu Re: Kabaret Pazura IP: *.free.aero2.net.pl 17.12.13, 13:43
      dzwonili wczoraj do mnie z zaporszeniem!!!odlozylam automatycznie...
      Nie zapytalam-skad do cholery ktos taki ma moj nr???jakim prawem?
    • Gość: miłka Re: Kabaret Pazura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.13, 15:08
      przecież nikt mnie nie zmusi do kupienia czegokolwiek
      nie rozumiem o co jest to zamieszanie
      STARSI ludzie tez maja rozum i tylko ,,zabijają czas,, takimi pokazami.
    • Gość: ddsg Re: Kabaret Pazura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.13, 20:23
      pewni jakaś ściema
    • Gość: istny cyrk Re: Kabaret Pazura IP: *.free.aero2.net.pl 18.12.13, 17:46
      co wy tutaj pitolicie o nabieraniu starszych ludzi? :)
      ja mam dwadziescia lat (i na tyle wygladam :D ) -zapraszano mnie 3 razy...
      chętna kobieta ktorą tam spisywano miala z 30 stkę...

ktoś nie chce -niech nie idzie...
      ktoś chce,ma czas,chodzi od pokazu do pokazuu (sa tacy) to niech sie wybierze-nie wazne czy na gary czy na aktorzyne...

Irytuje mnie tylko to zaklamanie tych nagabywaczy i ten trick "masz bilecik,zdrap zdrapkę,moze COS wygrasz..O WYGRALES!!! (A Co?) bilet na WYSTEP" !!!!
      nie na promocję garów...ale na wystep.

Proponuje wszystkim ktorzy wygrali bilet na WYSTEO AKTORA NIE NUDZIC SIE TAM W OCZEKIWANIU NA AKTORA...ktory napewno sie spozni,a jakże :)
      wezcie z domu ksiazke,szachy,krzyzowki,walkmena ,szalik z szdelkiem ,laptopa czy co kto ma.
      Przeciez wygraliscie bilet na wystep aktora...a nie na PROMOCJĘ :)
      • Gość: Maria Re: Kabaret Pazura IP: *.rev.netart.pl 19.12.13, 13:09
        Ja tam wiem, że na pokazy tego typu warto chodzić. Zawsze coś się z nich wyniesie, czegoś się nowego człowiek dowie. Na niektórych rozdają drobne upominki, a tutaj proszę. Pan Pazura będzie występował. Bardzo mi się ten pomysł podoba.
        • Gość: senior Re: Kabaret Pazura IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 19.12.13, 13:26
          Bywałem na takich imprezach przy okazji pobytu w sanatoriach. Wciskanie kitu i nudy totalne. Raz wysiedziałem do końca na promocji foteli masujących, które kosztowały od 3-5 tysięcy. Za cierpliwość dostałem maść końską. Na telefony i inne zaproszenia nie reaguję i innym odradzam. Niektóre kobiety dają się nabrać i kupują garnki za 3.5 tys. , które gdzie indziej są za 800 zł. Mam w domu komplet garnków z Olkusza i wiem, że nie problem w rodzaju garnków tylko w rozumie i poczuciu smaku. Kobiety często podpisują umowy, same nie wiedzą co a później lamentują. Ocknijcie się ludzie a szczególnie baby.
          • Gość: tadek Re: Kabaret Pazura IP: *.torproxy.org 19.12.13, 15:06
            Jak się taka Gienia z Wiesią zejdą w sanatorium to tylko naiwnego amanta Ziutka szukają. Te to dopiero naciągać potrafią. Człowiek później nie ma ni grosza przy sobie, bo naobiecują nie wiadomo czego. Weź człowieku uwierz takiej to z torbami pójdziesz. A pod koniec turnusu przyjdzie taki pokaz to jedna z drugą się o kołdrę biją. Ale to nie tylko babki tak robią.
            • Gość: mloda Re: Kabaret Pazura IP: 93.154.173.* 19.12.13, 15:13
              mysle ,ze sporo samotnych ,starszch ludzi szuka byle pretekstu by wyjsc z domu...i chodza na takie prezentacje....a to koldry owcze,a to gary,a to jakies lecznicze cudowianki...Nie wazne czy dadzą sie naciagnac i kupia,czy nie daszą i ida soibie pogadac,poogladac,posiedziec.
              Ale fakt faktem czasami mozna dostac fajny upominek ze ta cierpliwosc...i gdyby nie ten reportaz w UWADZE, ze ci ktorzy nie kupuja ,czy zadają pytania sa chamsko traktowani...to pewnie wyslalabym tam moją mamę:)

Nie kupila jeszcze nigdy nic ,a dostala juz rekawiczki skorzane (byle jak uszyte ze skrawkow,ale zawsze to cos),innym razem druciany masażer do glowy (w katalogu jest za 8zl)

• Gość: gość Re: Kabaret Pazura IP: *.1and1.pl 19.12.13, 15:29
                pozwolę sobie jeszcze dodać, że mloda ma po części rację. To, że starszy wcale nie znaczy, że głupi.
                media szukają sensacji, by przyciągnąć widza/czytelnika - taka prawda. A gazety "fakt" wręcz nie znoszę. Moja mama chodzi na tego typu prezentacje. NIGDY nic nie kupiła i NIGDY nie mówiła, jakoby ktoś ją przeganiał czy gorzej traktował...
                • Gość: paruza Re: Kabaret Pazura IP: *.free.aero2.net.pl 20.12.13, 08:07
                  podobno beda samochody do wygrania i wycieczka na pkp w tarnobrzegu z atrakcjami parku wodnego tropicana ¡!!!¡

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka