Dodaj do ulubionych

fotograf ślubny

04.01.14, 09:42
na ile przed ślubem należy zarezerwować fotografa ślubnego?
Nie mamy jeszcze terminu ślubu, ciekaw jestem jednak na ile do przodu ma wypełniony terminarz fotograf godny uwagi. a czy godny uwagi jest Pan Waldemar Ptak fotograf ślubny Tarnobrzeg ? bo zdjęcia w portfolio ma "różne" bo i całkiem niezłe a i takie których chyba nie chcielibyśmy w ślubnym albumie;) i rozpiętość cenowa ogromna i trudno mi go ocenić:( może ktoś posłużyć opinią?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariolka Re: fotograf ślubny IP: *.free.aero2.net.pl 04.01.14, 22:58
      Warto sprawdzic samemu oferty kilku fotografow i podjac samemu decyzję,a nie brac kogos bo ktoś go chwalił,bo komuś fajnie zrobił:)
      tak sie mozna przjechac jak moja siostra,ktorą fotograf wykiwał i oszwabił.Zastanow sie jak ma wygladac twoja sesja,wysluchaj jakie pomysly ma fotograf,co ma w ofercie:)

Kazdy fotograf powinien podejsc inydwidualnie do klienta...i ustalic z nim plan.
      (jedni mlodizi wolą powazne ustawiane fotki,inni wolą jakies zabawne reportazowe z ukrycia ,inni jeszcze jakies wariactwa i udziwnienia-fotomontaze retusze itp.)
      Moim zdaniem oprocz dobrego sprzetu,dosiwadczenia...wazna jest kreatywnosc,i jakis zmysl wrazliwosci- ktore momenty uchwycic a ktore lepiej nie:)

Nie wiem jakie kto ma branie ale conajmniej 8-10 miesiecy wczesniej sie umawia
    • Gość: fot Re: fotograf ślubny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.01.14, 23:17
      Faktycznie ten Ptak to jakiś maniak pseudo promieni słonecznych. Obróbka porażka i zero jakiejś kreatywności. Polecam raczek kogoś poniżej 40 stki.
    • Gość: renowator Re: fotograf ślubny IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.01.14, 00:34
      hujowa reklama. Wolałbym każdego innego. Zdjęcia mi się nie podobają. Moim zdeniem zero oryginalności.
    • Gość: Ola B. Re: fotograf ślubny IP: *.free.aero2.net.pl 05.01.14, 15:36
      wiele zalezy od fotografa...jego pomslowosci,doswiadczenia,pasji,zmyslu,taktu,sprzetu..
      ale sam pomysl na realizację poowinien byc wasz.

cos tam zalezy tez od "otoczenia."...czy jest co fotografowac...czy goscie nie siedza dretwo,czy sieoi dobrze bawią....czy jest ladny plener w okolicy...Fotograf powinien to umiec uchwycic...ale moim zdaniem dyskretnie ,reportazowo a nie jakoś nahalnie.

na serbinowie jest fajny gosc po 30 stce:)
      ma zmysł,pasję ,uchwyca to cos niewidoczne,dobry sprzet i bardzo dobrze robi jakosciowo obróbkę:)
    • Gość: foto-staszów Re: fotograf ślubny IP: *.tbg.edge.wdm.pl 07.01.14, 17:49
      foto-staszow.pl
      jest z Tarnobrzega
      czas im szybciej tym lepiej
      jest elastyczny.
      • star_24 Re: fotograf ślubny 09.01.14, 08:48
        Im szybciej znajdziecie fotografa tym lepiej. Unikniecie niepotrzebnej nerwówki.
        Klienci bardzo często pytają już o terminy na 2015 rok.
        Więc jeżeli chodzi o 2014 to warto rezerwować termin jak najszybciej.
    • Gość: Saruman Re: fotograf ślubny IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.14, 09:49
      Nie podobają mi się pana zdjęcia, poza tym kiepska forma zawoalowania reklamy. Fe, nieładnie.
    • Gość: malinka Re: fotograf ślubny IP: *.flash-net.pl 09.01.14, 12:38
      ja znam dziewczynę z Chmielowa też robi fajne fotki , ma studio na przeciwko tam gdzie był dawniej młyn, a teraz za biedronką;)
      • lechowski51 Re: fotograf ślubny 09.01.14, 12:54
        Tego mogę polecić,bo robił zdjęcia na ślubie mojej córki i nawet w galerii jest jej parę zdjęć
        bartlomiejzegadlo.pl/
        • Gość: ldsk Re: fotograf ślubny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.14, 16:25
          Polecam Mariusz Dyszlewskiego lub M. Twaroga
          • Gość: guga Re: fotograf ślubny IP: 83.175.164.* 02.04.14, 16:51
            Potwierdzam, Mariusz Twaróg świetne zdjęcia robi. Kilkoro moich znajomych z nim współpracowało, widziałam efekty jego pracy i naprawdę fajnie to wszystko wyszło.
    • marcin_sanok Re: fotograf ślubny 02.04.14, 14:57
      Zapraszam do mnie :-)

www.marcinsosnicki.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka