Dodaj do ulubionych

Zawirusowany,nowy komputer

IP: 81.26.8.* 20.01.14, 14:26
Mam od niecałego miesiąca komputer.Od wczoraj mam problem nie mogę uruchomić żadnej przeglądraki,czy powodem może być zawirusowany system?Jeśli tak to w miejscu gdzie kupiłam mają obowiązek mi to zrobić na gwarancję?Konkretnie chodzi o reinstalację systemu.
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: Zawirusowany,nowy komputer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.14, 15:40
      Tak, to może być wirus.
      Nie, nie mają takiego obowiązku.
      • Gość: .. Re: Zawirusowany,nowy komputer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 20:23
        ..
    • Gość: sylvek7 Re: Zawirusowany,nowy komputer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 19:00
      Gwarancja nie obejmuje usterek które samemu sie spowodowało a system samoistnie sie nie psuje. Mogą to być wirusy i inne rzeczy na początek zaczął bym od przeinstalowania przeglądarki lub zainstalowania innej i uruchomienia skanu programem antywirusowym o ile takowy posiadasz a to podstawa tu polecam AVG lub Avast są darmowe i dobre. Reinstalacje systemu to sie stosuje raczej w ostateczności jak juz naprawde jest syf na kompie i nic nie działa.
    • s0pran0 Re: Zawirusowany,nowy komputer 20.01.14, 19:34
      Daj znać jak będziesz potrzebować pomocy z komputerem.
      • Gość: Kasia Re: Zawirusowany,nowy komputer IP: *.pppoe.sistbg.net 22.01.14, 18:42
        ja potrzebuję pomocy.. za dużo pisania żeby opisać problem. zajmujesz się naprawą?
        mogłabym gdzieś podjechać żeby pokazać o co chodzi? jeśli tak podam maila bądź nr do kontaktu.
        • s0pran0 Re: Zawirusowany,nowy komputer 22.01.14, 19:47

Najprościej napisz na maila, który mam tu na forum s0pran0@gazeta.pl potem podam kontakt do siebie i pogadamy o szczegółach. Pozdrawiam
        • s0pran0 Re: Zawirusowany,nowy komputer 24.01.14, 09:05
          Nic nie doszło na maila.
    • Gość: Andy Re: Zawirusowany,nowy komputer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 21:21
      Poczytaj i uzywaniu narzedzia COMBOFIX na pewno pomoze i szybko działa no ale na 100% tez pewnosci nie ma - przynajmniej u mnie postawił system na nogi - bardzo łatwa obsługa - wystarczy właczyc i czekac czytając ekran sam wszystko zrobi i poinformuje na koniec .
      • Gość: ANDy Re: Zawirusowany,nowy komputer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.14, 21:23
        www.programosy.pl/program,combofix.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka