djkynek 02.02.14, 14:01 który wymieni mi fronty w meblach kuchennych /fronty sa juz u mnie/ zdjecie poprzednich, osadzenie zawiasow, montaz uchwytow, Łacznie okolo 5,5 m2 forntow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: szukam fachowca.. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.02.14, 09:20 Natłoku chętnych nie widać. Gimbaza, żeby dorobić, nie potrafi, bo to tumaki. Stracone pokolenie 8x - 9x (powyżej 97 to jeszcze dzieci). Całe stado partaczy robi na zachodzie za stawki których się niemiec, kolorowy ani brytol nie podejmie, bo tam niczego nie potrafią jeszcze bardziej i to co u nas nie przejdzie, tam klaszczą w ręce i płacą. Tutaj za 50 nikt nawet nie przyjdzie a menela za winko strach nawet brać , bo szkód więcej. Zmienisz spokojnie sam, jeśli masz wyfrezowane gniazda pod zawiasy to nie problem przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trol Re: szukam fachowca.. IP: *.flash-net.pl 03.02.14, 11:28 spróbuj zadzwonić, prosić Pana Tadeusza.505093840 Odpowiedz Link Zgłoś
emkate Re: szukam fachowca.. 03.02.14, 13:57 własnie czy sa wyfrezowania pod zawiasy. jakby by były to nie ma problemu. trzeba by miec czym jak są to można pisać zobaczy sie to i sie może zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
emkate Re: szukam fachowca.. 03.02.14, 15:27 napisałem troche nie jasno. prosze o zdjęcie nowego i starego frontu od tyłu to zobacze i dam odpowiedż. emkate@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
djkynek Re: szukam fachowca.. 04.02.14, 16:09 Wlasnie gdybym mial nafrezowane gniazda pod zawiasy, to bym nie zakładał nawet wątku. Niestety do tego trzeba ciut bardziej specjalistycznego sprzetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emkate Re: szukam fachowca.. IP: *.flash-net.pl 05.02.14, 22:14 Jeżeli nie znalazles nikogo prosze o jakis namiar na adres emkate@gazeta.pl zobaczymy co da sie zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipa Re: szukam fachowca.. IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.02.14, 23:53 do dupy gośc.bardzo zgryźliwy.nir rupta mu nic.mędrek taki ze nie wie co chce.niech se robi sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: szukam fachowca.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.14, 22:02 605688038 Odpowiedz Link Zgłoś