Gość: Widz IP: *.unifiedlayer.com 13.03.14, 14:28 Młodzież zrobiła sobie fajny happening , aż miło patrzyć jak się bawią na wesoło ! Podaję link do fotki : fotoo.pl//out.php?i=751763_happening1.jpg[/IMG] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: To jest fajne IP: *.free.aero2.net.pl 13.03.14, 14:53 No, tak po min. 100 od pustego łba x 8 tępaków daje 800 + tępak z kamerką na jezdni to następne 100. Śmieszne to rondo ale zawsze to rondo z jakimś ruchem. Bezstresowy chów i społeczne liceum za pieniądze, wszędzie gimby puste łby... I nie wiem co w tym fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: To jest fajne 13.03.14, 15:30 mało widowiskowy,nie było transparentów,strojów.Wygladają jakby tańczyli,pewnie do muzyki ze smartfonów.Ale to dobrze że są ludzie którzy umią cieszyć się życiem a nie tylko narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: To jest fajne IP: *.proxnetwork.com 13.03.14, 15:54 Gość portalu: gość napisał(a): "wszędzie gimby puste łby... I nie wiem co w tym fajnego? Przy odrobinie szarych komórek takich bzdur byś nie komentował ! Buraku masz problem bo rozumku nie znajdziesz nawet na tym forum , powodzenia "MĘDRCU" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: To jest jeszcze lepsze IP: 66.90.121.* 13.03.14, 16:45 Rach ciach i po sprawie a u nas takiego Stokłosy za przekręty już od lat skazują i nie mogą skazać eurosport.onet.pl/pilka-nozna/liga-niemiecka/uli-hoeness-skazany-na-trzy-i-pol-roku-pozbawienia-wolnosci/vyswc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: putin Re: To jest jeszcze lepsze IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 13.03.14, 18:03 pokazac dpe cyce to jest teraz trendy do dziela gimbazjanie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baltazar Re: To jest fajne IP: *.free.aero2.net.pl 13.03.14, 17:11 Ja po pijaku na studiach robiłem to samo, tyle, że to były występy mimo wszystko gościnne, i nikt mi fotek nie strzelał!!!! Odpowiedz Link Zgłoś