Gość: Rafał IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.05.14, 00:01 Mam zamiar założyć kimę w bloku ale nie chciałbym zakłócać spokoju sąsiadom. Jaki (cichy) model polecacie ew. jaka firma się tym zajmuje. Może ktoś zna koszt takiej imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pp Re: klimatyzacja w bloku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.14, 11:02 Mój kumpel ma klime w bloku na 4 piętrze . zajebista sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: klimatyzacja w bloku IP: *.free.aero2.net.pl 06.05.14, 14:06 na serbinowie jest kilka tych silnikow za oknem:) stać cię na taki bajer?:P napewno w tych salonach z takim sprzętem najelpiej ci doradzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: klimatyzacja w bloku IP: 83.175.167.* 06.05.14, 19:29 Ja mam na parterze, super sprawa, teraz kiedy te dni były troszkę chłodniejsze klima grzała mieszkanie. Mam sinclair matrix w wersji czerwonej. Chodzi cichutko co brałam pod uwagę ze względu na małe dzieci. Naprawdę polecam, zakładał mi chłopak pozytywnie szurnięty i dobrze znający się na pracy. Wiem, że dysponuje również używanymi sprzętami w dobrej bardzo cenie (ok 1 tyś) bo mnie ta przyjemność kosztowała niecałe 4 tyś (choć wiem, że wersje kolorystyczne białe są tańsze) Jego nr 664954044. Naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiś Re: klimatyzacja w bloku IP: 67.159.36.* 07.05.14, 01:26 Wszystkie klimatyzatory z czasem są coraz głośniejsze i dlatego uciążliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
roo-xy Re: klimatyzacja w bloku 01.09.14, 10:19 Czy ja wiem czy uciążliwe, bo głosniej chodzą? Nie zgodzę się z tym. Ostatecznie wybraliśmy model ścienny www.kaisai.pl/pl/produkty/54-cienne klimatyzator jest cichy w obsłudze, a jego zakup okazał się bardzo korzystny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rainbow dash Re: klimatyzacja w bloku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.14, 15:34 Może skontaktuj się z Telka ? Ja tez mam mieszkanie w bloku i oni mi montowali. Mam w suficie taki klimatyzator kasetonowy, w ogole go nie słychać, jest rewelacja, w domu przyjemny chłod. A ceny też całkiem rozsądne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: klimatyzacja w bloku IP: 83.175.167.* 03.09.14, 16:52 Ja mam w domu i nie jest głośno, a na zewnątrz to jak rusza jednostka to tak jakby drzewa się ruszały:) Jest ok naprawdę i polecam gościa z Obrazowa na każdy telefon z problemem odpowie zawsze pomoże i jest mega dobry w tym co robi. 664954044 to jego nr Odpowiedz Link Zgłoś