Dodaj do ulubionych

klimatyzacja w bloku

IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 06.05.14, 00:01
Mam zamiar założyć kimę w bloku ale nie chciałbym zakłócać spokoju sąsiadom. Jaki (cichy) model polecacie ew. jaka firma się tym zajmuje. Może ktoś zna koszt takiej imprezy?
Obserwuj wątek
    • Gość: pp Re: klimatyzacja w bloku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.14, 11:02
      Mój kumpel ma klime w bloku na 4 piętrze . zajebista sprawa.
      • Gość: ... Re: klimatyzacja w bloku IP: *.free.aero2.net.pl 06.05.14, 14:06
        na serbinowie jest kilka tych silnikow za oknem:)
        stać cię na taki bajer?:P
        napewno w tych salonach z takim sprzętem najelpiej ci doradzą.
        • Gość: Kasia Re: klimatyzacja w bloku IP: 83.175.167.* 06.05.14, 19:29
          Ja mam na parterze, super sprawa, teraz kiedy te dni były troszkę chłodniejsze klima grzała mieszkanie. Mam sinclair matrix w wersji czerwonej. Chodzi cichutko co brałam pod uwagę ze względu na małe dzieci. Naprawdę polecam, zakładał mi chłopak pozytywnie szurnięty i dobrze znający się na pracy. Wiem, że dysponuje również używanymi sprzętami w dobrej bardzo cenie (ok 1 tyś) bo mnie ta przyjemność kosztowała niecałe 4 tyś (choć wiem, że wersje kolorystyczne białe są tańsze) Jego nr 664954044. Naprawdę polecam
    • Gość: jakiś Re: klimatyzacja w bloku IP: 67.159.36.* 07.05.14, 01:26
      Wszystkie klimatyzatory z czasem są coraz głośniejsze i dlatego uciążliwe.
      • roo-xy Re: klimatyzacja w bloku 01.09.14, 10:19
        Czy ja wiem czy uciążliwe, bo głosniej chodzą? Nie zgodzę się z tym. Ostatecznie wybraliśmy model ścienny www.kaisai.pl/pl/produkty/54-cienne klimatyzator jest cichy w obsłudze, a jego zakup okazał się bardzo korzystny.
      • Gość: rainbow dash Re: klimatyzacja w bloku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.14, 15:34
        Może skontaktuj się z Telka ? Ja tez mam mieszkanie w bloku i oni mi montowali. Mam w suficie taki klimatyzator kasetonowy, w ogole go nie słychać, jest rewelacja, w domu przyjemny chłod. A ceny też całkiem rozsądne.
        • Gość: Ola Re: klimatyzacja w bloku IP: 83.175.167.* 03.09.14, 16:52
          Ja mam w domu i nie jest głośno, a na zewnątrz to jak rusza jednostka to tak jakby drzewa się ruszały:) Jest ok naprawdę i polecam gościa z Obrazowa na każdy telefon z problemem odpowie zawsze pomoże i jest mega dobry w tym co robi. 664954044 to jego nr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka