lechowski51 04.07.14, 14:37 ...przykład jak lewactwo szanuje i "toleruje" inne poglądy. www.youtube.com/watch?v=BgGHaSdIkX0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yyy Re: Cham Tymochowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.07.14, 17:35 Podobny do ciebie lechosiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłosz Re: Cham Tymochowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.07.14, 17:42 natemat.pl/101995,rasizm-wsrod-zydow-czy-to-temat-tabu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysemita Re: Cham Tymochowicz IP: 78.129.148.* 04.07.14, 19:31 Żydzi to dopiero naród CHORY Z NIENAWIŚCI względem innych narodów i nacji natemat.pl/74675,demoluja-hotele-nie-szanuja-polakow-maja-agresywnych-ochroniarzy-prawda-o-izraelskiej-mlodziezy-w-polsce Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Cham Tymochowicz 04.07.14, 21:20 > ...przykład jak lewactwo szanuje i "toleruje" inne poglądy. Lechowski, jesteś ostatnią osobą, która mogłaby się domagać tolerancji. To słowo w twoim słowniku istnieje jedynie w znaczeniu akceptowania jedynie słusznych poglądów. Równe dobrze złodziej, czy gwałciciel może uprawiać dysputy o uczciwości ;) Można popuścić ze śmiechu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konto Re: Cham Tymochowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.07.14, 09:23 jeszcze nie pękłeś z tego śmiechu? maja być na ziemi ludzie, mądrzy i bogaci o mądrości decyduje pochodzenie zaś o bogactwie wiadomo! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Cham Tymochowicz 05.07.14, 14:17 Zaczepiasz a potem będziesz płakał,że traktuję cię nieelegancko!.Nie oczekuję od ciebie tolerancji,bo uważam,ze tolerancja to lewacki wytrych językowy,stosowany po to aby pedalska parę nazywać małżeństwem i domagać sie od niej takich samych praw jakie ma rodzina posiadająca i wychowująca dzieci. Nie oczekuję też,abyś akceptował moje poglądy.Bo trudno,aby lewak miał je podobne,do narodowego konserwatysty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cham Tymochowicz IP: 78.129.148.* 05.07.14, 15:14 Dlaczego mamy tolerować zachowania obcych? Poczytajcie komentarze. Nas się karze a drugiej strony raczej nie lub sporadycznie. Nas prawo obowiązuje ich nie za bardzo. wiadomosci.onet.pl/krakow/kolejne-zatrzymania-po-pobiciach-w-andrychowie/wwjxq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pospolity Re: Cham Tymochowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.14, 23:58 Gość portalu: gość napisał(a): > Dlaczego mamy tolerować zachowania obcych? No, właśnie! Dlaczego na polskim forum ktoś taki jak Lechowski jest flekowany a taki na ten przykład tarzan bezkarnie tymochowiczuje??? Dlaczego MY POLAcy dopuszczamy by tarzany nas dzieliły??? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Cham Tymochowicz 07.07.14, 17:52 > Dlaczego na polskim forum ktoś taki jak Lechowski jest flekowany a taki na ten > przykład tarzan bezkarnie tymochowiczuje??? Dlaczego MY POLAcy dopuszczamy by > tarzany nas dzieliły??? Top Lechowskie dzielą na lepszych i gorszych. Tarzany jeszcze ani razu nie odmawiały nikomu prawa do decydowania o swoim życiu. NO ale jeśli tolerancja jest synonimem zboczenia, to ja dziękuję ;) ... chyba trafnie dobrałeś nick, drogi kolego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś