Dodaj do ulubionych

Cham Tymochowicz

04.07.14, 14:37
...przykład jak lewactwo szanuje i "toleruje" inne poglądy.
www.youtube.com/watch?v=BgGHaSdIkX0
Obserwuj wątek
    • Gość: yyy Re: Cham Tymochowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.07.14, 17:35
      Podobny do ciebie lechosiu
      • Gość: miłosz Re: Cham Tymochowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 04.07.14, 17:42
        natemat.pl/101995,rasizm-wsrod-zydow-czy-to-temat-tabu?
        • Gość: antysemita Re: Cham Tymochowicz IP: 78.129.148.* 04.07.14, 19:31
          Żydzi to dopiero naród CHORY Z NIENAWIŚCI względem innych narodów i nacji
          natemat.pl/74675,demoluja-hotele-nie-szanuja-polakow-maja-agresywnych-ochroniarzy-prawda-o-izraelskiej-mlodziezy-w-polsce
    • ja-tarzan Re: Cham Tymochowicz 04.07.14, 21:20
      > ...przykład jak lewactwo szanuje i "toleruje" inne poglądy.

Lechowski, jesteś ostatnią osobą, która mogłaby się domagać tolerancji. To słowo w twoim słowniku istnieje jedynie w znaczeniu akceptowania jedynie słusznych poglądów.
      Równe dobrze złodziej, czy gwałciciel może uprawiać dysputy o uczciwości ;)

Można popuścić ze śmiechu:)
      • Gość: konto Re: Cham Tymochowicz IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 05.07.14, 09:23
        jeszcze nie pękłeś z tego śmiechu?

maja być na ziemi ludzie, mądrzy i bogaci
        o mądrości decyduje pochodzenie zaś o bogactwie wiadomo!
      • lechowski51 Re: Cham Tymochowicz 05.07.14, 14:17
        Zaczepiasz a potem będziesz płakał,że traktuję cię nieelegancko!.Nie oczekuję od ciebie tolerancji,bo uważam,ze tolerancja to lewacki wytrych językowy,stosowany po to aby pedalska parę nazywać małżeństwem i domagać sie od niej takich samych praw jakie ma rodzina posiadająca i wychowująca dzieci.
        Nie oczekuję też,abyś akceptował moje poglądy.Bo trudno,aby lewak miał je podobne,do narodowego konserwatysty.
    • Gość: gość Re: Cham Tymochowicz IP: 78.129.148.* 05.07.14, 15:14
      Dlaczego mamy tolerować zachowania obcych?
      Poczytajcie komentarze. Nas się karze a drugiej strony raczej nie lub sporadycznie. Nas prawo obowiązuje ich nie za bardzo.
      wiadomosci.onet.pl/krakow/kolejne-zatrzymania-po-pobiciach-w-andrychowie/wwjxq
      • Gość: pospolity Re: Cham Tymochowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.14, 23:58
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Dlaczego mamy tolerować zachowania obcych?

No, właśnie!

Dlaczego na polskim forum ktoś taki jak Lechowski jest flekowany a taki na ten przykład tarzan bezkarnie tymochowiczuje??? Dlaczego MY POLAcy dopuszczamy by tarzany nas dzieliły???
        • ja-tarzan Re: Cham Tymochowicz 07.07.14, 17:52
          > Dlaczego na polskim forum ktoś taki jak Lechowski jest flekowany a taki na ten
          > przykład tarzan bezkarnie tymochowiczuje??? Dlaczego MY POLAcy dopuszczamy by
          > tarzany nas dzieliły???

Top Lechowskie dzielą na lepszych i gorszych. Tarzany jeszcze ani razu nie odmawiały nikomu prawa do decydowania o swoim życiu.

NO ale jeśli tolerancja jest synonimem zboczenia, to ja dziękuję ;)

... chyba trafnie dobrałeś nick, drogi kolego. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka