Gość: Leos IP: 80.48.126.* 26.08.04, 20:27 A ja wiem, ze od nowego roku szkolnego zabraknie w szkole "Pana od historii", bowiem pewna "herbata"/ poszukajcie w najnowszych reklamach/prowadzi promocje pod haslem - "WEZ MISIAKA DO PLECAKA" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mktwkr Re: gornik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 22:08 a to akurat mało smaczne... gdyz tam są stworzenia bardziej jadowite... Zofia "Żararaka" - w moim rankingu nr 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee. Re: gornik IP: 80.51.159.* 27.08.04, 22:33 Nie wiem co sie dokładnie dzieje w Górniku ale pewnie nie zawiele. Ja tą szkołę skończyłem kilka lat temu i moge dziś spokojnie powiedzieć że to dobra szkoła. Ale najbardziej mi utkwiły takie osoby z grona nauczycielskiego jak: Pani Piś, Pan Jasiński, Pani Werchowiecka no i Kuchta spoko człowiek. Myśle że tym ludziom zawdzięczam dużo i dziękuje im za wszystko. No i niezapominam o wspaniałej pani Żygułowej i Paruchowej/Paluchowej (chyba tak sie pisze je nazwiska troce zapomniałem z góry przepraszam za błędy)to są super babki. Pozdrawiam ich wszystkich Dzieki za wszystko co dobrego mogłem doświadczyć tam, chociaż krwi napsuli ja jestem zadowolony i dumny że chodziłem do tej szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niku Re: gornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 10:02 popieram Twoje słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajf o klok Re: gornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 12:46 Chciało by się powiedzieć za Stalina - barba. Herbata : zalej misiaka wrzątkiem i zaparzaj 5 min ( pod przykryciem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex uczen gornika Re: gornik IP: *.autocom.pl 01.09.04, 21:26 Panie, ja mialem jezyk polski z Pania Werchowiecka i wcale nie wspominam tego tak rozowo, caly czas tylko pytala,pytala i zadawala wypracowania. A jak ktos nie wiedzial to sie zlila i mowila, ze : "wszystko podaje nam na tacy" !!!! Za to polecam Pana Janka Szatana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gornik Re: gornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 09:08 Czyli Misiak na dyrektora ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rycho Re: gornik IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 20:08 Misiak ogórki zbierać dla niemieckich imperialistów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Górnik Re: gornik IP: 80.48.126.* 14.10.04, 20:11 Czy ktoś wie czy prof. Misiak uczy w tej szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SB Re: gornik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 23:44 Baśka W miała fajny biust:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Re: gornik IP: 80.48.126.* 14.10.04, 20:17 Czy w tej szkole uczy jeszcze Pan Misiak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: gornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 07:26 tak, jeszcze tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: gornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 18:15 Sądząc po nagrodach jest jednym z najlepszych nauczycieli. Poza tym pełni zaszczytną funkcję Przewodniczącego Związku Nauczycielstwa Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KGB Re: gornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 14:24 Weż Misiaka do teczki i przynieś do ZS na dyr. - wezwanie do władz. To miałeś Leosiu na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacuś Re: gornik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.04, 10:08 ale macie ludzie problemy, skończyłem ten górnik i poza kilkoma ciekawymi nauczycielami sram ten cały syf, na małego misiaka na basie lene zwaną werą itp itd ale kogo to obchodzi ? życiowe prawdy i nie ma co się rozpisywać , niech sobie tam wegetują i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent Re: gornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:14 Trzeba ochronić młode pokolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent niestety Re: gornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 08:10 W tygodniku piszą, że jest nowy dyrektor (ka) ciekawe ilu jeszcze następców zdąży namaścić Dziubinski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niku Re: gornik IP: *.sokolniki.sdi.tpnet.pl 16.09.04, 23:45 pamiętam swego czsu jak wychowawczynią moją była Pysiowa-jak miała zły dzień i ktoś jej nie chciał pójść po kawę to "kurwa" przepytała 3/4 klasy (termodynamika-taki przedmiot) i postawiła po "sztuce"-taki z niej kawał złej kobiety był.Jestem ciekawy,czy do tej pory też tak postępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gornik Re: gornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 08:08 Oj te izobary, izohory śniły mi się po nocach. I po co się było tego uczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FENG SUI Re: gornik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:29 Czy jest jakiś absolwent, który pójdzie na ZJAZD ( prosimy o zgłoszenia do sekretariatu szkoły, zjazd 25. 10 ) Odpowiedz Link Zgłoś