Gość: potrzebujący IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.08.14, 07:51 Gdzie w Tarnobrzegu można kupić ok. 10 kg owoców aronii najlepiej na skupie?.Targ odpada bo drogo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: owoce aronii IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.08.14, 16:05 Mam drzewko na działce , możesz spokojnie zerwać wszystkie jakie tam mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gruba Re: owoce aronii IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 29.08.14, 20:58 Ja też mogę Ci dać za darmo, mam na działce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: owoce aronii IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 30.08.14, 07:11 ja ,mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebujący Re: owoce aronii IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.08.14, 14:54 Bardzo dziękuję wszystkim ofiarodawcom ale nie skorzystam. Byłoby to dla mnie ambarasujące. Pozdrawiam i dziękuję. Przepraszam za nieporadny wpis ale piszę po raz pierwszy z tableta co jest dla mnie dużym wyzwaniem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: owoce aronii IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 30.08.14, 16:58 Bardzo szkoda, rok w rok po prostu się marnują bo ja ich nie potrzebuję. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś