Dodaj do ulubionych

Komary w Machowie

IP: *.smsiarkowiec.pl 01.09.14, 12:06
Są straszne komary w Machowie.Tam to odkomarzanie nie dociera?
Obserwuj wątek
    • Gość: hemoroid show Re: Komary w Machowie IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.14, 12:56
      olej to (to problem Chmielowa i Nowej Dęby) to będziesz miał spokojny łeb
      • Gość: komary Re: Komary w Machowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.09.14, 13:36
        w Tbg dopiero tną...
      • Gość: hiehie Re: Komary w Machowie IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 01.09.14, 13:37
        I nie w Machowie tylko w Tarnobrzegu. W ramach promocji wszystkie nazwy miejscowości gminy Tarnobrzeg zostaną zmienione na Tarnobrzeg jeśli Norbuś wygra wybory.
    • Gość: dera Re: Komary w Machowie IP: *.play-internet.pl 01.09.14, 14:09
      Wódz teraz jest zajęty jest kampania a komary same wymrą bo to prawie jesień, dziwię się iż właśnie takie małe rzeczy pozwoliłyby mu na większe poparcie no ale nie! lans i medialna sprawa to najważniejsze, ma ludzi w doopie tylko promocja własnej osoby
      • Gość: lolo Re: Komary w Machowie IP: *.free.aero2.net.pl 01.09.14, 14:31
        Ja w sobotę, byłem na grillu na Kamionce, tam to dopiero tną, całe chmary i to w pełnym słońcu, i jakie spasione!!!!
        A co do Mastalerza, to chyba doszło do niego, że to jego ostatnie dni na fotelu Prezydenta Miasta, bo w roku wyborczym tak olewać temat?
    • Gość: pan pikuś michałki w krakowie:D IP: *.free.aero2.net.pl 01.09.14, 14:32
      poczekaj no trochę....budki dla jeżyków mają powstać:P
      na serbinowie tez tną jak nie wiem co,najgorzej jak sie chodzi z pieskiem w mżawe,wilgotne,dżdzyste dni ( i nie mówię tu o jakiś łąkach czy lasach,ale zwykly trawnik!),
      na tobie 10 bzyków,na psie 30.
    • Gość: egzegeza Re: Komary w Machowie IP: *.play-internet.pl 01.09.14, 14:51
      Uuuuuuu bo chyba lepiej przeznaczyć kasę na wyborczą propagandę niż na polepszenie ostatnich dni lata dla mieszkańcow sam sobie zgotował ten los,zapomnij człowieku że na ciebie zagłosuję nie popełnię tego błędu jeszcze raz,nawet jak byś mi nie wiem załatwił po znajomości pracę czy chciał wcisnąć na pasek urzędu -nigdy wara od mojej osoby sam potrafię na siebie zapracować już nigdy mnie nikt nie oszuka,wiesz co to łopata -wątpię?urodzony przywódca!
    • Gość: seba Re: Komary w Machowie IP: *.play-internet.pl 01.09.14, 20:37
      Chciałem powiecieć głośno i wyraźnie Gdzie ta komisja do sp.odkomarzania i za co bierze kasę a po wtóre szlag mnie już trafia tak ciężko wybrać dobrą firmę i dobre środki aby zagościł w mieście spokój od tych owadów,ktoś nie wykonał zadania,czytałem ostatnie wpisy odnośnie wcześniejszego odkomarzania firma do d...py i dalej nic,po co robić afirmację w mediach że miasto będzie odkomarzane kiedy tylko będzie taka potrzeba -widocznie teraz są inne potrzeby
      • Gość: znajoma Re: Komary w Machowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.14, 08:29
        Wczoraj w szpitalu klaskałam przez 2 godziny w ND, po prostu tragedia!!! Jak ktoś jest po operacji i nie może się ruszać? U mnie na podwórku nie da się obrać jednej cebuli, tak chlają. Tak tragicznie jeszcze nie było. Pozdrawiam.

Są miasta, w których w ogóle nie ma komarów:-) Da się!!!
        • Gość: seba Re: Komary w Machowie IP: *.play-internet.pl 02.09.14, 11:00
          Tak da się tylko trzeba pomyśleć, tutaj rozum minął się z misją powołania na urząd,wydaje mi się że podstawą jest zabezpieczenie życia w pełnym wydaniu ludziom bezpieczeństwa spokoju egzystencji i rozwoju a nie hulaka i swawola,promocja własnej osoby i oszukiwanie ludzi
          Tak czy inaczej ja mu już nie wierzę,tak na marginesie uśmiałem się bo na mieście mówią że te kampanijne krowki były tak jak za komuny krówkopodobne a hasła wyborcze wyborczopodobne do zasad jakimi będzie się kierował prezydent! nie martwmy się natura nas uchroni niedługo albo już jesień same wyginą,zacisnąć zeby i czekać bo pomocy na pewno nie będzie a skąd to wiem bo to nie pierwszy rok takiego burd...u w tym mieście

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka