Dodaj do ulubionych

Do rodziców uroczych dzieciaczków

15.11.14, 14:51
Witam, zastanówcie się nad swoim zachowaniem. Dzieci potrafią być okrutne. Nie wiem, co Wami kierowało, ale chyba nie dobro Waszych dzieci. To Wy ponosicie odpowiedzialność za ewentualne skutki uboczne. Pozdrawiam i życzę mądrości życiowej w wychowywaniu swoich pociech:-) Nie komentuję zachowań innych osób, chodzi mi tylko o dobro dzieci.
Obserwuj wątek
    • 4vardtramp Re: Do rodziców uroczych dzieciaczków 15.11.14, 18:16
      Ale w sensie? Bowiem nasuwa się wątpliwość, co do skuteczności powyższego wpisu. Do kogo kierujesz swoje uwagi? Zawarte w nim nieprecyzyjne ogólniki nasuwają podejrzenie, iż w trakcie prac leśnych natknęłaś się na lochę z odyńcem i warchlakami.
      Czy te młode okrutnie się zabawiały ryjąc w ściółce twarzami?
      A brak zainteresowania starych implikuje skutki uboczne dla nich w postaci brudu na pyszczkach?
      Pozdrowienia z łąk podmokłych
      przesyła rozbrykany
      Zembrzysław Wierzgał-Kopytko
      • palacz67 Re: Do rodziców uroczych dzieciaczków 15.11.14, 18:24
        Nie mogę w tej chwili nic więcej powiedzieć. Jeśli rodzice tych dzieciaczków przeczytają ten wpis, to będą wiedzieć, o co chodzi. Pzdr:-)

Xulu, dziękuję za to, co zrobiłeś, pozdrawiam.

• palacz67 Re: Do rodziców uroczych dzieciaczków 15.11.14, 18:42
        Tramp, chyba pomogło:-) Weszłam na pewną stronę i nie ma już tego tam:-)
      • palacz67 Re: Do rodziców uroczych dzieciaczków 15.11.14, 19:38
        Tramp, podaj maila, to powiem o co chodzi:-)
      • palacz67 Do Trampa 01.12.14, 08:10
        Witam, chodziło o filmik, który był na forum i nadal jest w internecie na Twitterze p. Grzegorza Kiełba. Pokazana jest pomoc rodzinie wielodzietnej. Uważam jako doświadczony rodzic i n-l, że nie powinno się zamieszczać filmików z dziećmi i pokazywać swojego mieszkania w internecie. Mam w rodzinie policjantów, psychologów i mają podobne na ten temat zdanie. Jest tam podane imię i nazwisko ojca. Pomagajmy ale nie narażajmy dzieci na jakieś złośliwe uwagi ze strony rówieśników. Dzieci są bardzo zazdrosne i złośliwe, zresztą wynoszą to z domu. Gratuluję wygranej p. Grzegorzowi. Dziennikarze też powinni brać odpowiedzialność za czyjąś rodzinę.
        Do p.Tomka- masz cudne dzieciaczki, nie narażaj ich, bo w internecie są różni ludzie. Pozdrawiam:-)

• e-ftalo Re: Do rodziców uroczych dzieciaczków 15.11.14, 20:08
      Najlepiej jak zwykle owijać w bawełne,robić podchody zamiast po ludzku napisać wprost o co chodzi.Temat szeroki,twierdzenie o odpowiedzialności rodziców jak najbardziej prawdziwe.Ale nie ma się co wstydzić ,jak się powiedziało "A" na publicznym forum to trzeba powiedzieć "B" .
      Widać niektórzy mają problem ze swobodnym wyrażaniem słów,pozostaje życzyć więcej odwagi!
    • palacz67 Re: Do rodziców uroczych dzieciaczków 15.11.14, 20:25
      rodzice.net/news/bezpieczenstwo-dzieci-w-internecie/
      Do poczytania dla rodziców, dobranoc.
      • czasnajazz Re: Do rodziców uroczych dzieciaczków 15.11.14, 23:26
        aktualnie mamy 23% podatku VAT...
        temat z du*y, krótko mówiąc
        • palacz67 Do Xulu 16.11.14, 08:54
          Witam, poznałam dokładniej problemy tej rodziny i mam do Ciebie prośbę, usuń ten watek, dziękuję i pozdrawiam. Życzę udanej niedzieli.
          • palacz67 Re: Do Xulu 30.11.14, 22:59
            Gratuluję ale obserwuję:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka