20.11.14, 21:50
Otrzymałem dziś "osobisty" pisany przez Czaplińską,list od wodza.Napisał(a) w nim "wynik,który od Państwa otrzymałem przyjmuję z pokorą...".Ja,a nawet on sam,nie spodziewałem się,że tak szybko dużego znaczenia nabierze hasło jakie swego czasu na stadionie wywiesili kibice "przyjdą wybory,nabierze Norbert pokory"!Jakie to było łatwe do przewidzenia,tylko szkoda,że wodzu na potrzeby kampanii dopiero teraz raczył to zobaczyć!Nic szczerego tu nie ma za to ile go musiało takie wyznanie kosztować!Bezcenne!
Obserwuj wątek
    • ewulek525 Re: Pokora 20.11.14, 22:18
      nie licz na pokore mastalerza. To wszystko obliczone na potrzeby kampanii. Jaki jest kazdy z nas juz doskonale wie. Dal sie poznac przez 4 lata farbowany lis. Teraz nikt mu juz nie uwierzy.
      NIGDY WIECEJ MASTALERZA !!
      • lokalnyrysio Re: Pokora 20.11.14, 22:28
        Tak samo, nie licz na cud gospodarczy w wykonaniu nowych, jeszcze przy kawie wspomnisz o Mastalerzu jak za 2 lata porównasz cudotwórców z MMT, i powiesz k....a wpakowaliśmy się z deszczu pod rynnę. Wspomnisz moje słowa.
        • polak1706 Re: Pokora 20.11.14, 23:12
          Moda na pokorę
          www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/kurski-przed-kaczynskim-stoje-w-pozycji-wyprostowanej-i-z-pokora,449025.html
          Kilka lat temu była moda na łezki w oczach polityków. Rządzący gotowi są sprzedać matkę i ojca by osiągnąć swój cel.
          • e-zybi Re: Pokora 21.11.14, 08:04
            Trzeba wiele pokory, aby wyzbyć się pychy, choć jak mówi przysłowie " pokorne ciele..."
            gdyby tylko o ssanie chodziło..., ale dojenie na maksa to już przesada.
            www.youtube.com/watch?v=fXIuZNgg-gg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka