lechowski51 14.02.15, 17:44 Może Bęgowski wezwie nieogoloną Środę albo Wandzie Aborcjonistkę?! wpolityce.pl/polityka/233747-korwin-mikke-o-starcie-grodzkiej-w-wyborach-niech-pan-begowski-wystartuje-w-mistrzostwach-polski-kobiet-w-zapasach Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peres3 Re: Jestem za! 14.02.15, 18:29 do obiektywnego cenzora Xulu , proszę o usunięcie założonego wątku , który nawołuje do przemocy na panią Środę i wszystkie kobiety które myślą inaczej niż prezes PiS-u. Proszę o zapoznanie się z wpisem i usunięcie go z forum . Z wyrazem szacunku dla cenzora Xulu peres3 Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Jestem za! 14.02.15, 19:57 Tobie zupełnie odbiło!.Rywalizację sportową uważasz za akt przemocy?! Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Jestem za! 14.02.15, 20:37 A kysz! A kysz! Zgiń, przepadnij siło nieczysta! Wracaj mendzić do Mielca Odpowiedz Link Zgłoś
peres3 Re: Jestem za! 14.02.15, 20:44 Lechowski napisał "Może Bęgowski wezwie nieogoloną Środę" Lechowski ty wiesz kto golił kobitom głowę ! i ja też wiem ! jak golenie głów kobietom , które myślą inaczej niż prezes PiS-u nazywasz sportem to ja cie nazwę hejterem Xulu za parę groszy wypisujesz brednie prowokujące do dyskusji nacjonalistów . Reasumując Xulu to w 100%-ach Lechowski [--] Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Paetz, Wesołowski i Gil 14.02.15, 21:18 No tak, ale ciekawie to będzie dopiero wtedy, jak przypomną sobie o nim ekscelencje Paetz i Wesołowski, że o prostym wielebnym Gilu nie wspomnę... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-ftalo Re: Jestem za! 14.02.15, 21:57 ja to myślę że wszyscy myślą że Grodzka to Bęgowska ,bo jest bardzo podobna do niego.A to tak naprawdę urodzona kobieta,tylko cały czas udawała że zmieniła płeć i wszyscy w to uwierzyli.A robi to po to by promować wolność płci ,gender oraz kwestię podobnych osób. Czekamy aż Pan Bęgowski publicznie wystąpi i sprostuje wszystkie kłamstwa na swój temat,a najlepiej jak wystąpią razem z Grodzką Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Jestem za! 14.02.15, 22:01 Pedofila zrozumiec ,bo jest ksiedzem,a kogos obrazac ,bo urodzil sie lgbt i zyje uczciwie?A p.Srode bardzo szanuje ,jakby jeszcze ona zalozyla moherowy beret,to tylko rzucic sie do Wisly. Odpowiedz Link Zgłoś
gladysek Re: Jestem za! 15.02.15, 12:22 Ale jaja. Ktos jest pedofilem, inny zoofilem, jeszcze inny nekrofilem, homoseksualista, zlodziejem , bandyta, cudzoloznikiem ...itd, i tak bez konca. Jesli pederastia to genetyczne uwarunkowania to i pedofilia i wszystkie inne zdefiniowane i nie zdefiniowane zboczenia, zatem czyz pedofilom nie nalezy sie odrobina rozkoszy, czy nekrofil nie zasluguje na stygnaca ci//pe, a homoseksualista na wypelniona kalem kiche stolcowa ? Katolicki narodzie wszyscy zboczeni i tez katolicy prosza was o wyrozumialosc ...a moze Grodzka to kobieta, taki genetyczny przebieraniec. A moze lechowskiego pisanie to genetyczne skrzywienie. Wybaczcie mu, przytulcie skur//wiela niech i on poczuje babski cycek w chlopskim przebraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Jestem za! 15.02.15, 15:13 Jesteś bardzo wulgarny, Nikita, nie idź tą drogą, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Jestem za! 15.02.15, 18:05 Pedofil krzywdzi dzieci,wiec przy calym wspolczuciu ,ze sie taki urodzil,nalezy chronic dzieci,Homoseksualista jesli nie jest pedofilem ani gwalcicielem niech sobie zyje w spokoju,bo tez sie taki urodzil ,Jesli ktos jest hetero,to tez nie wolno mu gwalcic kobiet ani molestowac dzieci .Kazdy bez wzgledu na swoja orientacje nie moze krzywdzic drugiego czlowieka ,bo wtedy musi byc ukarany. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Jestem za! 15.02.15, 18:23 Stary i obleśny @nikita, feeee.... Pederastia ,zboczenia, odchyły nie są uwarunkowane genetycznie. Pedałki, pedałkom oraz społeczeństwu wmawiają że ich dewiacja jest uwarunkowana genetycznie a to nieprawda. A ty @nikita jakiś stary takiś głupi. Łykasz kit za kitem tak jak z jehowcami. Notabene, przeszło ci już z Russelem? Wyleczyłeś się już z oparów strażnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nikita, Żyd z Montrealu 15.02.15, 19:53 No tak, Klechowski też powołuje się często na niejakiego Nikitę, Żyda z Montrealu, zresztą! Czyżbyście mieli mieć wspólnych znajomych? A może to tylko zwykła multiplikacja Klechowskiego? :-(( PS. Nie bardzo rozumiem, co może mieć wspólnego ów Żyd ze "Strażnicą", że o ateiście Russelu nie wspomnę! ;-)) PS2. Nie bardzo rozumiem też, dlaczego przeszkadzają Ci owe, jak piszesz, "pederastia ,zboczenia, odchyły". Czyżby ktoś Cię do w/w zmuszał? Przecież możesz żyć po bożemu i zgodnie z własnym sumieniem. Żyj i daj żyć innym! Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Jestem za! 15.02.15, 18:32 mar1 mylisz pojecia ,radze przeczytac jakas broszurke to sie dowiesz co jest wrodzone ,co genetyczne,odroznisz idetyfikacje plciowa od pociagu seksualnego,dowiesz sie co to jest dewiacja itd,itp.Na razie twoja "wiedza"na te tematy jest uboga,ale do obrazania wystarczy , Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Jestem za! 15.02.15, 18:54 plec mozgu jest " umieszczona"w podwzgorzui i czasami jest rozna od tej fizycznej.Jest to w/g mnie tragedia,jak ktos nie moze z tym zyc .Dlatego rozumiem,ze szuka normalnosci w swoim zyciu ,chociaz dla innych co nie znaja tematu,to wlasnie jest nienormalne.Ja osobiscie nie moglabym zyc ,gdyby mi wyrosly meskie klejnoty,czy tez nie mialabym biustu. Odpowiedz Link Zgłoś
mar1mar1 Re: Jestem za! 15.02.15, 19:32 A do tego jeszcze ot chociażby to www.paranormalne.pl/topic/24733-mity-homopropagandy no i obowiązkowo opracowania naukowe w tej dziedzinie np prof.Adrianusa Dingemana de Groot Dr Josepha Nicolesiego prof. Gerarda van den Aardwega dr.Marka Yarhousea Tyle na razie wystarczy, jak @genia ze spółką zapozna się z tymi opracowaniami to przestanie bredzić i powtarzać lemingowate idiotyzmy co zapewne całej rodzinie edkowo - wisłockiej wyjdzie na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Jestem za! 15.02.15, 19:44 Ja nie mam problemow''. identyfikacyjnych'' ani nie jestem "inna",wiec ciesze sie z tego i nie rozumiem dlaczego ci "normalni"zamiast byc szczesliwi dokuczaja i robia pieklo na ziemi tym,ktorzy nie mieli tyle szczescia.Jak kobieta jest lesbijka to nie konkuruje ze mna o faceta ,wiec czemu mam byc na nia zla? Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Jestem za! 15.02.15, 19:48 Brawo Gieniu. Masz absolutną rację. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Niech się dzieje wola Nieba... 15.02.15, 20:02 Nie bardzo rozumiem twoją niechęć do homoseksualizmu. Przecież abp Paetz, abp Wesołowski, jak również szeregowy duchowny Gil, że o wielu innych wielebnych nie wspomnę, bardzo chwalili sobie tę formę współżycia między ludźmi! ;-)) PS. Czasem zastanawiam się, dlaczego homoseksualizm nie znika mimo braku tzw. reproduktywności? Może Bóg tak chce? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Anne Moir i David Jessel 15.02.15, 22:37 Polecam, Klechowski, myślenie, że o mózgu nie wspomnę... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Anne Moir i David Jessel 16.02.15, 09:05 Z kopiowania masz piątkę!.Nie musisz dziękować! Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Anne Moir i David Jessel 16.02.15, 09:30 Za to Tobie w mendzeniu nikt nie dorówna Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Płeć mózgu 16.02.15, 22:25 Nie rozumiem. Czy twoim zdaniem nawet nawet nazwiska autorów "Płci mózgu" muszę kopiować? Nie żartuj? ;-)) PS. Dziękuje za komplement! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś