Dodaj do ulubionych

Agent Bolek

24.02.15, 14:35
oszalał!.I takiego typa,który powinien być sądzony za tego typu propozycje i działania przez Trybunał Stanu,jest ciagany jako autorytet po studiach telewizyjnych
wiadomosci.onet.pl/kraj/walesa-z-polski-i-niemiec-powinnismy-stworzyc-jedno-panstwo/c3nm2
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Agent Bolek 24.02.15, 15:35
      Mendzi tak samo jak Ty
    • peres3 Re: Agent Bolek 24.02.15, 19:13
      Komoruski jest ślachcicem jak ja "Biskupem" elektryk piepszył Polskie mowę bo to był typek po zasadniczej szkole ! a Komoruski szlachcic pie-pszy takie farmazony ,"myślem bo muszem że elektryk 50V był bardziej inteligentny niż sam biskup Hoser
    • 21_a_w_e Lechowski przestan pic 24.02.15, 19:25
      Z Rzeszowa sie wyniosles bo tam ciebie nikt nie sluchal - a tu pijesz i ludziom glupoty gadasz.
      • wislocki12 Przejazdem, ewentualnie jeden semestr... 24.02.15, 19:57
        Klechowski nigdy w Rzeszowie nie był. No... może przejazdem, ewentualnie jeden semestr... ;-))
        PS. A Ty ile semestrów zaliczyłeś? ;-))
    • edekzgredek99 Re: Agent Bolek 24.02.15, 19:45
      Lechowski51 musisz odejść!
    • wislocki12 Agent Tomek 24.02.15, 19:54
      Skoro o agentach mowa, to podobno pieszczoch prezesa, agent Tomek, ponoć oddał mandat poselski... ;-))
      PS. I nikt go nie ciąga po studiach telewizyjnych, niestety! :-((
      • oloztbg Re: Agent Tomek 25.02.15, 17:14
        @lechowski jak zwykle zademonstrował swoją głupotę. Rozejrzyj się dookoła @lechowski, potrafisz tylko obrzydzać nam Polakom Polskę.
        Wałęsa powiedział, że Unia Europejska zmierza w stronę państwa federacyjnego. I zauważył, że może wcześniej powstaną jakieś formy przejściowe. Np Niemcy-Polska. Oczywiście ani jutro ani za 5 lat. Ale za 25 kto wie?
        Czym jest państwo federacyjne? Np USA, Australia czy Szwajcaria. Jakoś źle na tym nie wychodzą. Choć w Szwajcarii jest 5 'narodów' i 5 języków w użyciu...
        A w Europie też by z tego były korzyści, przynajmniej Putin by nie rozgrywał Orbana.
        Podoba ci się jeszcze @lechowski Orban? Niedawno aż piałeś z zachwytu.
        • ja-tarzan Re: Agent Tomek 25.02.15, 17:24
          "Musimy rozszerzyć ekonomiczne, obronne i różne inne struktury, stworzyć z Polski i Niemiec jedno państwo: Europa - mówił Wałęsa."

Przecież to nie musi oznaczać oddania niepodległości na rzecz Niemiec, czy vice-versa, to tylko apel o większą integracje europejską.

Można dyskutować, czy warto, można nawet dyskutować, czy nie lepiej - jak Orban - związać się z Rosją, bo chyba o to chodzi założycielowi wątku.

... a może nie o to, bo przecież jego nadrzędnym celem jest zmieszać z błotem wszystko i wszystkich.

A agent Bolek to zło, bo pewnie razem z Kuroniem latał z pistoletami za Dekutowskim.
          • polak1706 Re: Agent Tomek 25.02.15, 17:45
            Oj! Dyskutanci! Sprzedajemy, PO kawałku, niepodległość, dobra narodowe, Pozbawia się was bezpieczeństwa otwierając granice. Pozbawia się ojczyzny a wy dalej próbujecie wmawiać sobie że jest dobrze
            www.defence24.pl/news_kontrola-nad-czescia-polskiej-przestrzeni-powietrznej-dla-niemiec-odpowiedzialnosc-za-bezpieczenstwo-ponosi-polska
            www.fronda.pl/a/jaroslaw-sellin-dla-frondapl-niemcy-przejmuja-kontrole-nad-polska-przestrzenia-powietrzna-ale-polska-nad-niemiecka-nie,42281.html
            • ja-tarzan Re: Agent Tomek 25.02.15, 20:56
              >>Sprzedajemy, PO kawałku, niepodległość, dobra narodowe

Znasz kraj, który tego nie robi?

Ja tak. Korea Płn.

>>Pozbawia się was bezpieczeństwa otwierając granice.

J.w.
              Są dzięki temu bezpieczni.

>>Pozbawia się ojczyzny

Mimo wszystko nie czuję tego.

>>a wy dalej próbujecie wmawiać sobie że jest dobrze

Nie wiem, czy na pewno "wy" odnosi sie m.in. do mnie, ale jeśli tak, to niekoniecznie dobrze, może mogłoby być lepiej, ale czy sie da?
              Ty oczywiście wiesz, że tak, a ja nie jestem przekonany.

Jedno jest pewne, nie zmienisz tego. Więc trzeba nauczyć się z tym żyć i czerpać jak najwięcej z rzeczywistości.
            • wislocki12 Agent Tomek, jak szczur... 25.02.15, 21:21
              No właśnie, agent Tomek, jak szczur, opuszcza wrak IV Rzeczypospolitej, niestety! :-((
            • oloztbg Re: Agent Tomek 26.02.15, 16:06
              Mamy kolejnego po @lechowskim eksperta CTRL-C i CTRL-V z jedynie słusznych portali..
              Niejaki @polak1700, przekleja dzielnie każdą brednie. Teraz o "utracie suwerenności" na polskim niebem przy okazji powoływania do życia europejskich FAB-ów (Functional Airspace Blocks) w ramach projektu 'wspólnego nieba' Single European Sky
              Szanowny @polaku1700 gdybyś miał elementarne pojęcie o kontroli ruchu lotniczego, to byś wiedział, że już od dawna powołuje się ponadpaństwowe ośrodki kontroli ruchu lotniczego . Tak jest lepiej, taniej i przede wszystkim bezpieczniej. Przestrzeń powietrzna nad Belgią, Holandią, Luksemburgiem i północno-zachodnimi Niemcami jest od ponad 40 lat oddana pod nadzór jednego ośrodeka kontroli ruchu lotniczego w Maastricht w Holandii. I nikt przy zdrowych zmysłach nie widzi w tym "..pozbawiania się ojczyzny..". No, może poza oszołomami dla których PRL to była oaza powszechnego dobrobytu i szczęśliwości. I teraz każda brednia, byle nadawała się do opluwania wolnej Polski, jest odmieniana przez wszystkie przypadki.
              • polak1706 Re: Agent Tomek 26.02.15, 17:49
                >wolnej Polski<
                Kawalarz z ciebie! Ta twoja wolna Polska odbija się narodowi czkawką w każdej dziedzinie życia!
                "25lecie wolności" to zdaniem Komoruskiego pasmo sukcesów. To nawet widać, słychać i czuć. 2 miliony rodaków na obczyźnie napluło na tą wolną Polskę. Coraz mniej mieszkańców utożsamia się z tym chorym krajem.
                Ty wiesz swoje, bo masz elementarne pojęcie o kontroli ruchu lotniczego(?), a ja wiem swoje, bo widzę z okna coraz więcej ludzi chodzących po śmietnikach za chlebem i młodych biegających od zakładu do zakładu szukających pracy. Naród zostanie zniszczony opłatami, POdatkami, przepisami.

Za dużo oglądasz TVN. Tam nieźle piorą mózgi. Jesteś ich ofiarą. UNIA to taki sztuczny twór że nie będziesz wiedział co jest nasze (Polski) a co obcych. W konsekwencji wszystko będzie ich i niewiele będziesz miał do gadania. Właściwie to już nie masz nic do gadania, ani coraz słabsza POlska. UNIA to Eurokołchoz. UNIA to zdrada. UNIA nie służy obywatelom krajów dawnego bloku wschodniego. Obudzimy się z ręką w nocniku (klasyka internetu)

No, ale jeżeli chcesz takiej wolności, twój wybór. Mnie się POlska rządzona przez SITWĘ, nieudaczników i złodziei nie podoba. Na takich jak ty słabeuszy będzie to:
                www.defence24.pl/news_przetarg-na-tysiac-strzelb-dla-sluzby-wieziennej
                gdybyś im przeszkadzał w utrzymaniu "ich porządku", gdybyś próbował odsunąć SITWĘ od koryt.

> Niemcy przejmują kontrolę nad polską przestrzenią powietrzną, ale Polska nad niemiecką - nie< olo-archeolo.

Życzę POwodzenia w tej "wolnej POlsce."
                • oloztbg Re: Agent Tomek 26.02.15, 21:17
                  Jedni wstają rano uśmiechnięci i idą do pracy. Inni wstają nabuzowani, wokół widzą spiski, pranie mózgu, SITWĘ, nieudaczników i złodziei...i czekają aż "państwo" da zasiłek.
                  Twój wybór @polaku1700.
                  • palacz67 Re: Agent Tomek 26.02.15, 21:22
                    Nie ujmuj Polakowi lat, Olo:-)
                  • polak1706 Re: Agent Tomek 26.02.15, 23:30
                    >.i czekają aż "państwo" da zasiłek<
                    Czekają na normalność!
                  • polak1706 Re: Agent Tomek 26.02.15, 23:36
                    Myślę że masz myślenie zachowawcze czyli: mnie jest dobrze a reszcie nie musi. Tak myślą rządzący dlatego jest jak jest.
                  • polak1706 Re: Agent Tomek 27.02.15, 02:15
                    >Inni wstają nabuzowani, wokół widzą spiski, pranie mózgu, SITWĘ, nieudaczników i złodziei<
                    Nie tylko ja tak myślę:
                    zwłaszcza od 6minuty 40sekundy do 6min. 58sek. Polecam jednak obejrzeć całość.
                    www.youtube.com/watch?v=9v00dFYt_fI
    • kolekcjonerkosci69 Re: Agent Bolek 25.02.15, 19:43
      - Są tacy ludzie, którzy żyją historią, przeszłością, specagentami. Oni nie umieją wymyślić nic innego. Dlatego nie wolno im dawać powodu. Takie tematy należy usuwać ? podsumował Wałęsa
      Jak to ślicznie ujoł były Prezydent....To dotyczy ciebie lechosiu i tobie podobnych!!!
      • edekzgredek99 Re: Agent Bolek 25.02.15, 20:06
        I dlatego lechowski musi odejść
        • lechowski51 Re: Agent Bolek 26.02.15, 21:08
          olo pisze
          @lechowski jak zwykle zademonstrował swoją głupotę. Rozejrzyj się dookoła @lechowski, potrafisz tylko obrzydzać nam Polakom Polskę.
          Wałęsa powiedział, że Unia Europejska zmierza w stronę państwa federacyjnego. I zauważył, że może wcześniej powstaną jakieś formy przejściowe. Np Niemcy-Polska. Oczywiście ani jutro ani za 5 lat. Ale za 25 kto wie?
          Czym jest
          państwo federacyjne? Np USA, Australia czy Szwajcaria. Jakoś źle na tym nie wychodzą. Choć w Szwajcarii jest 5 'narodów' i 5 języków w użyciu...
          A w Europie też by z tego były korzyści, przynajmniej Putin by nie rozgrywał Orbana.

Zwiazek Sowiecki olo też "zmierzał do federacji".Tylko naiwny i niedouczony lewak i POstępak może porównywać Polskę czy Europę do USA.Ani za 25 lat ani za 250!.Chyba,ze upadnie cywilizacja łacińska i terroryści z Bliskiego Wschodu stworzą tutaj Kalifat.A wówczas takie Ateistyczne Dewotki jak wisłocki,nienawidzące chrześcijaństwa albo będą 5 razy dziennie kiwać durnymi łowami w stronę Mekki albo zostaną bez głów.
          Podoba ci się jeszcze @lechowski Orban? Niedawno aż piałeś z zachwytu.
          • wislocki12 Współczuję 26.02.15, 21:31
            Piszesz:
            "A wówczas takie Ateistyczne Dewotki jak wisłocki,nienawidzące chrześcijaństwa albo będą 5 razy dziennie kiwać durnymi łowami w stronę Mekki albo zostaną bez głów."
            Chciałem Cię niniejszym poinformować, że moja miłość do wszelkich wyznań pozostaje mniej więcej na tym samym poziomie, tzn. bezwzględnej obojętności! ;-))
            PS. Najbardziej podobają się mi owe "durne łowy"! ;-))
            PS.2 - Mam wrażenie, że jesteś lekko zestresowany po meczu Legii... Współczuję!
            • e-zyleta Re: Współczuję 26.02.15, 21:37
              I zawiedziny Orbanem. Ale jak się do tego przyznać? Tacy jak on nie mają pokory..............
              • e-zyleta Re: Współczuję 26.02.15, 21:38
                Mialo być zawiedziony, sorki
          • oloztbg Re: Agent Bolek 26.02.15, 22:05
            lechowski51 napisał: ...Tylko naiwny i niedouczony lewak i POstępak może porównywać Polskę czy Europę do USA.Ani za 25 lat ani za 250...

@lechowski kompromitujesz się jak zwykle, i jeszcze ubliżasz.Chamstwo wyniosłeś z domu rodzinnego?

Spróbuj poczytać:
            useconomy.about.com/od/grossdomesticproduct/p/largest_economy.htm
            Tekst jest po angielsku, poproś kogoś to ci objaśni. Dowiesz się, że UE i USA to dwie porównywalne potęgi gospodarcze.

A co do federacji to Polska ma ciekawe doświadczenia historyczne. Unia lubelska (1569) stworzyła federację na 222 lata. Unia hadziacka (1658) – umowa Rzeczypospolitej z Kozakami, zgodnie z którą miała zostać utworzona RP Trojga Narodów; nie weszła w życie. Szkoda, bylibyśmy dzisiaj największym państwem w Europie. Federacje powstają i upadają, nic nie jest wieczne.

• lechowski51 Re: Agent Bolek 26.02.15, 22:27
              Jak zaczniesz rozróżniać unię od federacji,to spróbuję ci wyjaśnić,dlaczego chory pomysł Bolka Wałęsy,to utopia większa jak pomysł Lenina i Stalina aby we wspólym państwie żyli Ormianie,Czeczeńcy,Kazachowie,Rosjanie i Litwini
              • wislocki12 Unia, federeracja, afroamerykanie i... Stalin 26.02.15, 22:39
                Przyznaj jednak, że Stalinowi afroamerykanie, że o indianach nie wspomnę, nawet nie przyszli do głowy! ;-))
              • oloztbg Re: Agent Bolek 27.02.15, 09:11
                O! @Lechowski naprawdę potrafisz mi coś wyjaśnić? :-) Go ahead, make my day
                Czekam z niecierpliwością na wyjaśnienie różnicy między unią (realną) a federacją. Tylko przeklejanki z Wikipedii, proszę sobie daruj.

• polak1706 Re: Agent Bolek 27.02.15, 00:28
              translate.google.pl/translate?sl=en&tl=pl&js=y&prev=_t&hl=pl&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fuseconomy.about.com%2Fod%2Ftradepolicy%2Fp%2FDollar_Power.htm&edit-text=
              Marzenia twórców EURO o jego potędze. Śmiechu warte.
              USA są i będą motorem napędowym w każdej dziedzinie życia i nigdy nie dopuszczą do upadku dolara.
              • wislocki12 Agent Bolek 27.02.15, 00:31
                Agent Bolek też tak uważa! ;-))
                • polak1706 Re: Agent Bolek 27.02.15, 00:48
                  Musi! W końcu obalał komunę rękami CIA (Centralnej Agencji Wywiadowczej) wspierającej Solidaruchów amerykanckimi dolarami.
                  • wislocki12 To był błąd! 27.02.15, 00:58
                    No tak, komuny w ogóle nie należało obalać - trzeba było od razu postawić na Putina! ;-))
                    • polak1706 Re: To był błąd! 27.02.15, 01:04
                      Lo Boga! Przecie ja nie pisze, że komuny nie trzeba było obalać. To Tylko Twoje zdanie. Znowu wmawiasz mi dziecko w brzuch :-P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka