Dodaj do ulubionych

Jest ktos w stanie polecic jakis niedrogi tablet

28.04.15, 17:40
Jest ktos w stanie polecic jakis niedrogi tabet 10". Jest potrzebny glownie do skype, nie bedzie przeznaczony do grania, czasem internet. Bardzo duzo jest na rynku nowych firm i ciezko sie zdecydowac. Moze ktos posiada jakies tablety i moze doradzic lub odradzic. Bede wdzieczny. Cena jaka moge wydac to 600zl
Obserwuj wątek
    • nem.eo Re: Jest ktos w stanie polecic jakis niedrogi tab 01.05.15, 12:03
      Kompletnie źle wybrałeś forum do zadawania takich pytań. Tutaj nikt Ci konkretnie nie pomoże jedynie spodziewaj się głupich komentarzy. Ja jedynie mogę tak pomóc tym linkiem ale to chyba już sam zrobiłeś. LINK
    • genia50 Re: Jest ktos w stanie polecic jakis niedrogi tab 01.05.15, 19:52
      Ja kupilam na prezent Asusa,ale 7" i nie narzekam,bo osoba go uzywa i jest zadowolona.Jesli chodzi o 10",to niestety,nie wiem.Kosztowal mniej niz 400zl.
      • majdan79 Re: Jest ktos w stanie polecic jakis niedrogi tab 01.05.15, 19:59
        Albo samsung 7" albo lenovo, powinienes sie w 600zl z hakiem zmiescic
        • dziundzia7 Re: Jest ktos w stanie polecic jakis niedrogi tab 01.05.15, 20:49
          olecam OVERMAX kupilam w komputroniku 399zl.10 cali z klawiatura sprawuje sie super internet bardzo fajnie dziala
          • kl1945 Re: Jest ktos w stanie polecic jakis niedrogi tab 02.05.15, 07:27
            Też kupiłem Overmax 10" z klawiaturą. Działa b.dobrze ale ta klawiatura jest potrzebna jak psu piąta noga. Wirtualna w zupełności wystarczy. Wadą tego tabletu jest spora waga i raczej kiepska bateria. Miałem możliwość porównać z Samsungiem 10" i teraz żałuję, że pożydziłem. Samsung dużo droższy ale zalety to wyrównują. Tak samo zrobiłem ze smartfonem. Kupiłem Pentagram Rebel bo tani i okazuje się, że większego badziewia trudno znaleźć. Ekran dotykowy działa fatalnie, trzeba kilka razy dotykać by zadziałał a serwis twierdzi, że telefon nie odbiega od innych tej serii. Ostrzegam przed kupnem tanich rzeczy bo przeważnie, choć nie zawsze, to szajs.
    • polak1706 Re: Jest ktos w stanie polecic jakis niedrogi tab 02.05.15, 21:13
      Pomyśl o tym
      www.komputronik.pl/product/243122/Elektronika/Komputery/Goclever_ARIES_101_3G_black_Mapa_Europy.html
      Posiadam tej serii tylko 7calowy. Spisuje się dobrze i będzie wystarczający do Twoich celów.
      • polak1706 Re: Jest ktos w stanie polecic jakis niedrogi tab 02.05.15, 21:19
        1 sztuka jest w Komputroniku w TBG. Możesz się z nim zapoznać zanim podejmiesz decyzję o kupnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka