e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 30.04.16, 17:51 Latający rower, czego się nie robi dla postępu!... www.youtube.com/watch?v=soxxPyaAT1k Collin Furze i jego nowy wynalazek. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.05.16, 22:24 Wystarczyłby zwykły rower z silniczkiem..Ale na zaminowanym terenie przyda się taki. P.S.Ja jeżdzę na zwykłym codziennie (nie chwalę się). Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 15.05.16, 14:12 Ja przeważnie jeżdżę sama,bo nie mam odwagi z kimś,kto jeżdzi jakby zawodowo.Nie mam profesjonalnego sprzętu(rower i gadżety),umiejętności i kondycji.W grupie jest weselej,ale w razie czego(konflikt lub choroba),nie grozi mi rozpad i porzucenie jazd(rowerowych)na zbyt długo. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 15.05.16, 15:53 Co racja to racja, ja większość tras pokonuję również samotnie ze wzgl. na duże odległości (nie każdemu to odpowiada) Myślę, że o jeździe zawodowej nie ma co mówić, większość jeździ amatorsko, dla przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 07.06.16, 10:12 Przesmarowałam wątek,a ściślej wątkowy rower,żeby nie zardzewiał! Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 07.06.16, 12:30 Pani Geniu ale z pani gospodarna kobitka. Przesmaruje odswiezy wszystkiego dopatrzy gospodyni jak sie patrzy Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 08.06.16, 20:04 Panie Edku, Pan to potrafi...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 09:22 Bo panie kobitke to trza doceniac. A ja panie to mam taki dar do kobit i umiem docenic. No i ladny jestem tylko ten wypadek panie w partyzantce co mi lape oberwalo to mnie spisal panie na straty Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 09:39 Panie Edku, to przykre, ale to co najważniejsze to Pan masz: podejście do kobiet, urodę i "sprzęt" na swoim miejscu, trzeba cieszyć się życiem, są tacy co mają gorzej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 10:29 Panie przyzwyczailem sie. Bo nam panie destylator we wojne wybuch. Panie jak pierdyklo Jozka to panie tylko poparzylo no a mnie to lape oberwalo. Pytasz panie na co ten bimber a to do dezynfekcji panie byl. No i na biegunke tez panie pomagal Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 10:47 Trudne to były czasy, każdy radził sobie jak umiał. Wojna wymaga ofiar, a Pan stałeś na pierwszej linii i tak los był łaskawy. Tylko dziękować Panu, że trafiło na podwójny organ, a co gdyby urwało ten pojedynczy?...tragedia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 12:07 Panie ale uszczerbek na urodzie juz jest bo kobity na tych bez reki to malo zyczliwie patrza a i poderwac to malo ktora sie panie daje. Niby jestem ladny ale reki brak. Ale ja zblizam sie do setki to mam juz panie blizej niz dalej to taki brak malo istotny jest Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Czas na zmiany! 08.06.16, 21:53 Myślę, że p. Genia ma pełne kwalifikacje do spełniania funkcji administratora forum! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Czas na zmiany! 09.06.16, 06:08 Myślę, że nie tylko Ty tak myślisz ;-) ciekawe co na to...? eee, może lepiej nie wywoływać, nie tęsknię...chodź szkoda gościa, pustka po nim jest o wiele przyjemniejsza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 08.06.16, 20:03 Pani Geniu! kto smaruje, ten jedzie...na Pani można polegać, jestem i kręcimy dalej...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 09:58 Sram na auta. Auto mi się kojarzy z trzęsidupą, która się boi. Wiadomo w aucie jest trzęsidupa bezpieczna Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 10:05 Teraz z czubem dałbym sobie radę. Ale wiem że ten psychopata jakby dostał wpier to wziąłby siekiere Bo to czub Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 10:15 A ja nie chcę być zabity albo w pierdlu siedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 10:24 Czy ty chlopczyku nigdy nie trzezwiejesz? Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 10:45 Ty stary pedałe Ten co u niego robisz. Co ma apartament wl W-wie za milion jak mnie odmówił To się pytał co wieczorem robię i się slinił ale autem Jeździ habaha Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Stary pedał 09.06.16, 13:21 No pięknie! Pewnie nawet nie zauważyłeś, że zwróciłeś się właśnie do... padakasraki! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 12:39 Wypiłem literkę i zaraz ku idę RUCHAC w końcu robię to co lubie Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_tbg Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 12:58 Mam pytanie czy Jezioro Tarnobrzeskie można obejść lub objechać rowerem? Chodzi mi o to czy nie ma tam jakiś wertepów. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 13:08 Mozna ale na obcasie pan nie pojdziesz bo wertepy sa. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_tbg Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 13:13 Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 13:18 Ale sie pan nie zalamuj miejscami jest i asfalt mozna isc Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_tbg Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.06.16, 17:37 Ponownie dziękuję, sprawdzę w niedzielę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 09:26 Dasz pan rade tylko se pan wode wez. Widoki pan bo drodze se popodziwiasz rowerzystki biegaczki i te z kijami. Jest na co popatrzec zwlaszcza tera jak jest cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 12:11 Czy pan chodzi z plecaczkiem i na zielono?Jeśli tak to pana widziałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 13:30 Pani Geniu a pani to sie tak za mna rozglada czy tak se zerka na wszystkich mezczyzn? No i smutek mnie ogarnal bo to nie bylem ja i jakis obcy chlop wpadl pani w oko Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 12.06.16, 18:08 To z tego powodu że myślę o panu zwracam uwagę na innych mężczyzn.Nawet gdyby mi ktoś wpadł w oko to jeśli to nie pan, nie ma szans.Jest pan jedynym moim wirtualnym mężczyzną i nikt inny się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 13.06.16, 08:43 Pani Geniu jak zem to przeczytal to tak mnie w srodku scislo i stanelo mi prawie serce z radosci ze pani mnie lubi ale taka zalosc wielka mnie tez naszla ze juz zblizam sie do setki. No bo jestem ladny i fajny ale mam blizej niz dalej niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 13.06.16, 13:00 Panie Edku przykro mi ,że panu jest przykro.Niech sie pan nie martwi, nasza przyjażn jest wirtualna ,czyli łatwiejsza,więc damy radę ja utrzymać - nawet w naszym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 13.06.16, 13:59 Pani to jeszcze mloda kobitka do wziecia a ja juz zblizam sie to setki i dlatego mnie taka zalosc naszla Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 13.06.16, 19:15 Dziękuję za miłe słowo.Jednak nie jestem taka młoda , ja tylko tak młodo brzmię. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 14.06.16, 12:08 Pani to taki typ kobitki co nigdy sie nie zestarzeje. Nie wazne co na liczniku tylko co w duszy gra. Pani to taka do tanca i rozanca Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_tbg Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 17:11 Dzięki za radę w sprawie wody no i będę podziwiał wszystko wokół. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 12.06.16, 12:58 No i jak obszedles pan jezioro? Nie zgubiles sie pan? Pochwal sie pan cos zobaczyl ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_tbg Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 12.06.16, 17:34 Nie obszedłem lecz objechałem rowerem. Podobało mi się umiarkowanie bo znaczna część trasy wiodła po płytach betonowych a mam rower z cienkimi oponami więc jechało się niespecjalnie. Jezioro widziałem tylko niekiedy a na dodatek dziś na tej trasie odbywał się maraton o czym nie wiedziałem i w pewnym momencie spędzono mnie z na pobocze. Liczyłem też, że odwiedzę cmentarz wojenny ale nie było oznakowania a spytać się nie było kogo. Reasumując znam lepsze trasy do jeżdżenia i chodzenia i przy nich pozostanę. Pozdrawiam Panie Edwardzie. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 13.06.16, 08:46 Panie nie rezygnuj pan. Bedziesz pan jechal plytami to na cmentarz pan trafisz turystycznie oczywiscie a nie doslownie a i widoki sie przed panem roztocza. Mimo ze zblizam sie do setki to panie objechalem wiec wiem. Tylko wode se pan wez. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_tbg Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 13.06.16, 13:43 Dzięki Panie Edwardzie, w niedzielę spróbuję ponownie, o wodzie nie zapomnę. Tak przy okazji zapytam o coś. W trakcie jazdy natknąłem się po drodze na jakieś zamknięte osiedle domków. Mógłby mi pan lub ktoś objaśnić co to za osiedle? Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 13.06.16, 13:58 Panie to tarnobrzeska "elyta" se tam domki letniskowe pobudowala tak troche pan wie. Firma ochroniarska zdaje sie dostala kawal ziemi od kopalni pobudowala domki o po cichu odsprzedala samym swoim. Tos pan byl blisko cmentarza. A co pana sprowadzilo do tego grajdolu gdzie reka reke myje jesli mozna spytac. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_tbg Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 14.06.16, 06:09 Dziękuje za wyjaśnienia. Jest Pan jak widać skarbnicą wiedzy. Jeśli chodzi o przyczyny sprowadzenia się do "grajdołu" to wynika to z przyczyn rodzinnych, zdrowotnych i innych. Te inne to, że mam związki z tymi terenami poprzez moją Śp. Żonę więc Tarnobrzeg trochę znałem. Po latach tułania się po świecie wybrałem Tarnobrzeg bo mam tu wszystko co jest mi potrzebne do wygodnego życia z dala od zgiełku i koszmarów komunikacyjnych w większych "grajdołach". Wiem bo poprzednio mieszkałem we Wrocławiu. Pozdrawiam. P.S. Czy naprawdę jest Pan tak wiekowy? Jeśli tak to gratuluję werwy, poczucia humoru i zaangażowania na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 14.06.16, 10:38 To smutne zes pan zostal sam. Ale grajdol tos pan wybral pierwszorzednie. Wszedzie pan na nogach dolecisz. My emeryci to se to miasto chwalimy. Duzo aptek i ciuchlandow. Jezioro jest rzeka jest do lasu rzut beretem. Bedziesz pan zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_tbg Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 14.06.16, 12:58 Na razie jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.07.16, 10:17 Tuż za tabliczką Chmielów jest znak z opisem i ze strzałką kierujący na cmentarz wojenny z I wojny św.Widziałam dzisiaj i sobie przypomniałam o pana zapytaniu i myślę,że o ten cmentarz chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_tbg Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 12.07.16, 12:22 Potwierdzam, widziałem ten znak dopiero jak wyjeżdżałem od strony osiedla w lesie. Następnym razem zrobię rundę w odwrotnym kierunku, czyli przez Ocice, szosą na Chmielów i wg znaku , o którym Pani napisała. Jestem uparty więc w końcu dotrę na w/w cmentarz. Na razie jest zbyt upalnie jak dla mnie. Dziękuję za wpis. Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 12:51 Szanuje Breivika Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 12:52 Jako człowieka. Bo każdego należy szanować Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Everybody Loves Somebody Sometime" 09.08.16, 20:27 Ciekawe, co na to Breivik? Szkoda tylko, że w stosownym czasie nie spotkaliście się... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 13:12 Kocham RUCHAC dziwki i jak się wódka leje i tak nienawidzę pracować I szanuję swojego dziadka pomijając to że lubił grube Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 13:12 Mój dziadek to był gosc Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 13:14 Te pobożne pedały że swoimi paskudnymi zonkami Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Pedały z... żonami 10.06.16, 21:58 Pedały z żonami? Chyba żartujesz! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 13:16 I tak pedały zdechniecie i będą was robalewpier Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 13:16 Nawet żebyście mieli trawie bez chwastow Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak Chrystus... 10.06.16, 22:00 No tak, padakasraka zmartwychwstanie. Jak Chrystus! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 13:25 Wy ku... pobożne pedagogiem ru...ie swoje dzieci bo na urwy nie wypada chodzić wy urwy pedały je Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Biez poł litra... 10.06.16, 22:04 Biez poł litra nie razbieriosz! Dlatego proponuję jeszcze raz, tym razem po polsku... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: ...tradycja rodzinna? 10.06.16, 17:05 @padakasraka Czyżbyś kultywował rodzinne tradycje? To, że rodzice pili i spłodzili potomka, rozumiem, ale nawet indywiduum powinni otoczyć troskliwą opieką. Zachowujesz się jakbyś wypadł w młodości z fotelika rowerowego i uderzył głową w twardy grunt bo ojciec po pijaku zapomniał przypiąć cię do niego. Skutkiem tego twoje dziwne zachowanie...współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 23:43 Hołki półki policja w hotelu mogą mi na kant ch skocxyc Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.06.16, 23:52 Ale URWA była zaje jak mi Lizala jaka i sperma Na tym suchym RYJU miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jołki połki 11.06.16, 00:36 Jakbyś uczył się języka rosyjskiego, albo oglądał "Pancernych", to wiedziałbyś, że chodzi o "jołki połki"! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 11.06.16, 00:39 Paznokcie se pomaluj ty stary pedale Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 11.06.16, 08:22 Byłem alkoholikiem nim się urodziłem i ch... Odpowiedz Link Zgłoś
padakasraka Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 11.06.16, 10:30 Możesz sobie chodzić z tym starym pedałem trzęsidupą chodzić możesz i kablowa koło ch mi to lata olalem wszystko i co mi zrobicie a w schroniskach też są miejsca to i tak lepsze niż wasz pedalski pie...ik Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie wątpię 11.06.16, 11:37 Jeżeli chodzi o to, to nie mam żadnych wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 11.06.16, 08:49 Takiej okazji nie można przepuścić ;-) motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/producenci/news-za-23-000-zl-mozesz-spelnic-marzenie-i-kupic-sobie-porsche,nId,2197380?parametr=embed_tyt_zdj_lead Odpowiedz Link Zgłoś
subiektyvna Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 11.06.16, 14:35 ps. ładne cacko to "porsze" ;) kręcę w wolnym czasie dojeżdżam powoli do 1000 :x A Ty zybi ile masz już km? pozdrawiam aktywnych ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 12.06.16, 21:30 Hejka ;-) Kręcę, nie odpuszczam, dzisiaj 75 km. Jutro mam w planie 60km, każda wolna chwila na rowerku. Na liczniku 3.5 tys, pogoda sprzyja. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
subiektyvna Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 13.06.16, 13:16 zazdroszczę tych wolnych chwil ;) gratulacje Zybi, jestem pełna podziwu :x Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 13.06.16, 20:38 Zrób sobie "wagary" w napiętym grafiku to podkręcimy Twój wynik ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 18.06.16, 18:06 Nie ma na nas kija...;-) www.youtube.com/watch?v=HQlkkt35gcs Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 20.06.16, 12:00 Nareszcie trochę luzu, zmykam dokręcić tych...xxsiąt km przed zapowiadanymi upałami. Pozdrawiam cyklistów :) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 20.06.16, 13:26 Panie ale daleko pan nie jedz bo kulas mnie panie pierunsko lupie a to oznacza ze bedzie burza. Spocisz sie pan zamoczy pana i nieszczescie gotowe usztywni pana. W naszym wieku panie to nie mozna se tak lekcewazyc panie zdrowotnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 20.06.16, 13:54 Panie Edku a w piątek pana nie łupało,bo było po południu oberwanie chmury i burza? Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 20.06.16, 14:14 Lupalo i to jak lupalo ale przecie nie bede na cale miasto glosil ze mnie lupie Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 21.06.16, 10:01 No dobra pani Geniu to dla pani dobra. Pierunsko mnie dzis lupie wiec niech pani siedzi w domu. Bedzie lalo mowie wam. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 21.06.16, 21:10 Panie Edku nie posłuchałam pana (jedyny raz) i nie siedziałam w domu,na szczescie nie lało.. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 22.06.16, 09:00 No sam zem sie zadziwil bo lupalo i lupalo a burzy nie bylo. Chyba sie starzeje juz. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 22.06.16, 18:08 Panie Edku, kup pan sobie barometr, skoro stare metody zawodzą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 23.06.16, 10:03 Nie poczynie juz takiej inwestycji bo jak wiadomo zblizam sie do setki i mam blizej niz dalej i komu potem to zostawie A ostatnio to cus zle sie czuje Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 23.06.16, 10:13 Panie Edku to przez te upały,ale za kilka dni ma być już chłodniej,poza tym okres letniego przesilenia Słońca wywoływał i wywołuje podniecenie i rozgrzewa krew,stąd pewne przejściowe reakcje organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 23.06.16, 10:57 Podniecenia zem u siebie nie zaobserwowal a oslabienie i zmeczenie owszem. Ale skoro to chwilowe to sie martwil nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 23.06.16, 11:10 Mam nadzieję,że może pan liczyć na jakąś pomoc,chociaż przez te parę dni zanim nie poczuje się lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 23.06.16, 13:29 Pani Geniu mowia ze zlego diabli nie biora. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Marna pociecha! 23.06.16, 21:28 A co ma wisieć nie utonie? Marna pociecha! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Marna pociecha! 24.06.16, 09:45 Moze i marna ale w tej kwesti nie ma rownych i rowniejszych. Kazdego to czeka tylko to kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Marna pociecha! 24.06.16, 10:53 Ma pan zupełną rację,od dłuższego czasu czytam klepsydry,które wiszą między różnymi ogłoszeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 02.07.16, 18:07 Myślę, że na pogodę nikt nie narzeka...każdy radzi sobie jak potrafi p2.kciuk.pl/p2.kciuk.pl/f010d8ade1bd3c0d9df6c82e009309e7.jpg ;-) jeździć wypada...4200 km na liczniku i na tym nie koniec, pozdrawiam aktywnych :) www.youtube.com/watch?v=rVELTxKRoHA Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.07.16, 09:54 Jeżeli pogoda przestanie płatać figla mały wypad w teren (w planie Sandomierz i okolice). Nie ma chwil straconych, są tylko źle zaplanowane, ja nie lubię się nudzić... ;-) Pozdrawiam aktywnych bikerów :) www.youtube.com/watch?v=VEzKg_reNTA Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.07.16, 12:57 Sorki dla bikera, któremu usiadłem na koło nad zalewem. Na liczniku miałem 7 dych, ty nienagannie ubrany jak przystało na rowerzystę "paradowałeś" i szkoda, że odpuściłeś bo miałem ochotę ci nosa utrzeć, może innym razem...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Objawy 18.07.16, 22:48 Mam wrażenie, że ostatnio zdradzasz objawy agresji... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 12.07.16, 20:05 Takich "bochaterów" jest wielu... wiadomosci.onet.pl/warszawa/warszawa-kierowca-pobil-rowerzyste-za-zwrocenie-uwagi/w5w972 Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 12.07.16, 21:44 Trzeba się jakoś przygotować na ataki innych użytkowników dróg,ja na razie ćwiczę psychikę. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 18.07.16, 19:25 Psychikę mam mocną, ale jak skomentować wyczyn kirowcy, który dzisiaj na trasie Sand-Łoniów przy prędkości >100 prawie otarł się o moje ramię?...zachowanie zimnej krwi czasami ratuje życie bo niema rady na "tępy idiot" Pozdrawiam aktywnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wszystko jest względne! 18.07.16, 22:54 A może to twoje ramię prawie otarło się o... kierowcę? ;-) PS. Nie ma należy pisać właśnie tak. "Tępego idiota" już nie będę się czepiał... Pozdrawiam rozsądnych! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Wszystko jest względne! 19.07.16, 05:14 Myślę, że drobiazgowo ocierasz się o temat wątku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 18.07.16, 23:14 Ja się niepokoję nawet na ścieżkach rowerowych,bo chodzą nimi piesi,małe dzieci,(które poruszają sie w różnych kierunkach),właściciele z pieskami,muszę na wszystkich uważać,bo nie chcę kraksy nawet z nie ze swojej winy. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Też "bochater"? 18.07.16, 22:46 A gdyby to rowerzysta pobił kierowcę? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 19.07.16, 12:27 Tylko 33 tys. zł netto i można pokusić się o taki "luksus" www.protobike.ch/ Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 22.07.16, 04:55 Na tym rowerze jeżdząc chyba się leży.Akurat jak nie można w nocy spać,można pojeżdzić na takim właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 22.07.16, 09:14 A jak sie zasnie na tym rowerze i pojedzie Bog wie gdzie to jak po przebudzeniu wrocic? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 22.07.16, 15:42 Panie Edku, skoro >Bóg wie gdzie< to poprosić Go o wsparcie, myślę, że nie odmówi pomocy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 22.07.16, 17:32 Jeślibym sobie nie skręciła wcześniej karku,to mam przy sobie telefon komórkowy i by mnie namierzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Białe plamy 26.07.16, 21:18 Białe plamy to mieliśmy kiedyś w historii. Podobno nadal mamy, choć już nie te same... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Białe plamy 27.07.16, 11:58 No tak! " Nikt nam nie powie, że białe jest białe, a czarne jest czarne...", dobra zmiana udowodniła, że w ogóle nikt nam nic nie powie, a serce Prezesa ogrzeje Polskę ;-) wolnemedia.net/serce-prezesa-ogrzeje-polske/ Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Pięcsetzłotówki 27.07.16, 13:37 Najbardziej podoba się mi obietnica drukowania pięćsetzłotówek. Myślę, że to znacznie usprawni obieg środków finansowych w ramach programu Rodzina500+! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Pięcsetzłotówki 27.07.16, 13:53 Bedzie panie pierunski klopot. W sklepie nigdy nie bede mieli wydac Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Partia intelektualnego celibatu" 27.08.16, 21:09 Dobre! Najbardziej spodobało mi się to: "Od czasu kiedy obaliliśmy komunizm, rządzili komuniści i złodzieje. My jednak stoimy tam, gdzie staliśmy, a oni stoją tam gdzie stało ZOMO. Rujnowali kraj, pozbawiali naród Boga, zniewolili Kościół i ograbiali naród z pieniędzy. My jednak jesteśmy bynajmniej Partią intelektualnego celibatu i stanowczych poglądów, my opieramy nasze rządy na Prawdzie. Trwamy i będziemy trwać, i będziemy zmieniać, co jeszcze nie zmienione." ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 26.07.16, 15:51 Upss...ciepełko, ale dla chcącego pośmigać to nie przeszkoda. Dzienna dawka 5 dych nie schodzi z licznika, zdrowo się dotlenić i wypocić...teraz czas na mały relaks scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13690849_1671883323132879_1421246155732519777_n.jpg?oh=7f529a583557e42eb7aeabac752c072a&oe=581242C4 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QyTyjQbvylg#! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 01.08.16, 10:35 Tylko koło!!...a jakie możliwości... technowinki.onet.pl/gadzety/geoorbital-zmieni-zwykly-rower-w-rower-z-napedem-elektrycznym/2btck9 Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 03.08.16, 13:18 Rowery z drewna... polskanarowery.sport.pl/msrowery/56,105121,20488877,niesamowite-rowery-z-drewna-5-projektow.html Ja na swoim (Al) dzisiaj 6 dych, taki mały rekonesans...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
subiektyvna Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 06.08.16, 11:38 Widzę, że zybi nie odpuszcza, ja zwolniłam tempo rowerowe, dopiero mam 1000 km, za to wdrożyłam więcej szybszych spacerów Nordic Walking + właściwe odżywianie i na wadze - 10 kg już jest. :) A to dopiero półmetek lata. Realizujmy aktywne cele bez obijania się:)) Zybi -pochwal się ile już wykręciłeś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 06.08.16, 19:10 Dobrze widzisz...Twój tyś. x 5 plus małe co nieco na moim liczniku, a skoro piszesz, że półmetek...wynik będzie "skromny" ;-) Nie obijamy się (przynajmniej MY) to efekty widać i satysfakcja jest. Dzisiaj przed południem śmignąłem Dwikozy-Zawichost i...deszcz mnie nie dopadł, szczęśliwie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
subiektyvna Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 06.08.16, 20:55 a mnie dopadł , ale takie wyzwania są fajne 50 km dziś :] bardziej skupiam się na gubieniu kg i różnych aktywnościach :x niż sam rowerek ;) no i gratuluję determinacji i tych km :) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 08.08.16, 08:56 No patrz pani jak sie chce to sie uda. A nasza droga pani palacz cuda wianki wyczynia i nadal gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 08.08.16, 12:04 Dzisiaj 6 dych po znajomym terenie(?)... poszukiwałem barszczu Sosnowskiego i jak na złość jedyny jaki spotkałem to w sklepiku w WB, a szkoda...podobno jest go tak wiele ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
subiektyvna Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.08.16, 15:26 e-zybi ---> motywujesz :) Gratuluję determinacji :) ps. a pozostali z tego forum co robią aktywnego? :x (liczę tylko na szczerość) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 09.08.16, 19:00 Aktywni nigdy czasu nie mają, a ci ospali bąki zbijają ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Czas czy bąki 10.08.16, 11:28 Ja też wolę bąki,ale te przysłowiowe,bo tych łąkowych(zwłaszcza w południe) i gazowych(pardon)to nienawidzę. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.08.16, 11:22 Przez cały ten czas kiedy tu się nie wpisywałam,nie zdradziłam roweru(no możę 1 dzień),tyle że jeżdziłam zwyczajnie i nie miałam nic ciekawego do napisania,ot takie jazdy po mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 10.08.16, 11:35 Pani Geniu, zdrada to grzech...i jeszcze roweru! wiem, że na Pani można polegać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 11.08.16, 10:25 Patrz pan a Kuklinskiemu za zdrade pomniki stawiaja i bohaterem sie ostal Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 21.08.16, 04:32 Z tym bohaterstwem i odwagą to różnie bywa...p. Genia to odważna kobieta i potańcowałaby, a jest okazja dzisiaj...impreza w sąsiedztwie tylko nie ma z kim śmignąć rowerkiem, bierz pan sprawy w swoje ręce i do czynu...tylko nie mów pan, że nie masz karabinu ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 14.08.16, 16:48 A po łące "kicają zające"... www.youtube.com/watch?v=mecU1UHdVlI szacun dla gości. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 18.08.16, 10:29 Sprzęt pucuję i w teren szykuję...;-) Będzie się działo...a w planie mam...i nie tylko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 19.08.16, 05:50 Można być posiadaczem i takiego roweru... polskanarowery.sport.pl/msrowery/56,105126,20243766,najdziwniejsze-rowery-swiata.html Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 21.08.16, 18:24 Ja wczoraj na zwykłym uciekałam przed komarami znad J.T.,a miałam ochotę zabawić do póżnej nocy w romantycznych okolicznościach przyrody(też). Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 22.08.16, 07:47 Takie tyci...prawie nic i potrafi dokuczyć i zepsuć dobrą zabawę, a najbardziej szkoda tych chwil w romantycznych okolicznościach przyrody (też)...naprawdę szkoda ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 22.08.16, 11:05 To trza sie czyms natrzec albo popryskac i wtedy komar sie nie chyta a najlepiej to sie nie szlajac po krzakach Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 26.08.16, 10:14 Zmykam w teren, komary mi nie straszne i droga też...;-) www.youtube.com/watch?v=Ae829mFAGGE Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 25.08.16, 10:41 Rower to jednak tylko rower, to nie to co samochód...;-) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,20590298,sciezka-rowerowa-zamknieta-przed-kosciolem-powod-wierni-nie.html#Czolka3Img Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 25.08.16, 10:54 Panie te sukienkowe to wstydu juz nie maja rozpasalo sie to ze az strach Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ale jazda! 25.08.16, 11:59 Myślę, że przydałoby się wymyślić rower do jazdy w pozycji klęczącej. ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Ale jazda! 26.08.16, 10:46 To trza by panie pokombinowac bo trza by rekami pedalowac no i zeby sie sutanna w sprychy nie wkrecila. A po kiego panu taki cudak? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Ale jazda! 27.08.16, 16:50 Panie Edku, zapewne wislockiemu chodzi o rewolucję w branży rowerowej ;-) Rewolucja jest jak rower – jeśli się nie posuwa naprzód to pada./EG Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 O ileż łatwiej... 27.08.16, 21:18 No właśnie! Gdyby rower wynaleziono wcześniej, o ileż łatwiej byłoby Jezusowi poruszać się po Galilei i nauczać tubylczą ludność! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Maybach 28.08.16, 21:37 A wyobrażacie sobie Jezusa za kierownicą maybacha? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie kpij? 28.08.16, 22:24 A o kogo Ci chodzi - o maybacha, Jezusa, czy o. Rydzyka? ;-) PS Naprawdę uważasz, że Jezus źle wyglądałby za kierownicą maybacha? A może powoziłby św. Piotr? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 26.08.16, 10:18 Już nie róbcie afery z drugiej strony szosy jest też ścieżka rowerowa. Bo u nas jak się coś robi np. drogi rowerowe to są super hiper dwa wielkie pasy po obu stronach na zaledwie 3 kilometrach a dalej nic żadnej. I można sobie rowerem pojechać 3 kilometry i nigdzie dalej albo kołatać się między tirami jak mróweczka czasem rozplaszczona. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 27.08.16, 18:13 Żeby coś z tego było to musieliby przy każdej drodze puścić specjalny pas asfaltowy dla rowerów tak na półtora metra i by starczyło. Tylko odgrodzony chociaż z jednej kostki krawężnikiem żeby kierowcy nie wykorzystywali tego pasa. Można byłoby wszędzie rowerem dojechać. Bo teraz poza miastami to takie wycieczki to raczej dla samobójców. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nakaz 27.08.16, 21:21 A najlepiej byłoby wprowadzić... nakaz poruszania się wyłącznie na rowerach. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 28.08.16, 13:31 Powiem tak...nie jest źle, ale odwagę trzeba mieć i oczy dookoła głowy ;-) Dzisiaj 81 km trasą Tbg->Buda St.(powrót)->N. Dęba->Majdam Król.->Huta Kom.->Durdy->s k o k->W.Baranowska->Dąbrowica->zalew->Tbg. Ruch na drodze mały, frajda z jazdy duża...i wiele ciekawych niespodzianek przyrodniczych. Do odważnych świat należy, pozdrawiam aktywnych i nie tylko rowerzystów ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 29.08.16, 13:25 A dzisiaj Sandomierz->Dwikozy->Góry Wysokie->Góry Panieńskie->Dwikozy(małe co nieco w Dworze Dwikozy) i powrót, 76 km na liczniku. Relaks na maksa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 29.08.16, 06:41 Jest co dźwigać... www.o2.pl/galeria/prawdziwa-bestia-oto-najciezszy-rower-na-swiecie-6030785207719041g i kto mu podskoczy? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 30.08.16, 09:16 Czas na małe "co nieco"...czyli w teren. www.youtube.com/watch?v=hTJ10Smz8pE Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 31.08.16, 15:40 Niestety,nie otwiera się! Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 01.09.16, 20:07 Hmmm...co mógłby mi Pan polecić? I proszę o poważne potraktowanie tego pytania. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 01.09.16, 20:57 Wiem, że kobiety są wybredne i trudno im dogodzić, ale tak uroczej osobie jak Ty mogę polecić TO...wiem, że działa i będziesz zadowolona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Trzeba brać byka za rogi... 01.09.16, 21:23 Myślę, że wobec tak postawionego pytania nie należy udzielać dwuznacznych odpowiedzi i... wykręcać się sianem, że tak to nazwę... Trzeba brać byka za rogi i pomóc dobrać się do rzeczonego filmiku! U mnie też nie wchodzi, co by to nie mogło znaczyć! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 01.09.16, 21:38 Pan jest ekspertem...bardzo miłym ekspertem i skoro Pan tak uważa to biorę TO ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 02.09.16, 05:00 Gratuluję dobrego wyboru, TO nie wymaga reklamy i broni się samo w sobie, będzie Pani zadowolona...100% satysfakcji ;-) www.youtube.com/watch?v=nrIPxlFzDi0 ...i coś dla...polaka, by nie był zazdrosny, oczy nacieszył i nie paliła go zgaga ;-) www.youtube.com/watch?v=mdm3T67IXdA Odpowiedz Link Zgłoś
zolza670 Re: -> ROWER to jest to!, kręci...cd. 02.09.16, 06:34 Och, nie mam najmniejszych wątpliwości ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś