Dodaj do ulubionych

JE Pan Prezydent Komorowski

23.07.15, 06:10
jak zwykle zdał egzamin jako notariusz PO i podpisał ustawę o zapładnianiu w szklance zwanej dla niepoznaki Ustawą o Leczeniu Niepłodności. Udelektował tym samym cały Salon i nowoczesne damy nie będą musiały korzystać z poczęć w tradycyjny sposób co jak wiadomo jest obciachem.
Udowodnił też, że on również nie klęka przed księdzem a nawet przed całym Episkopatem chyba, że przed wielebnym księdzem Sową z TVN z rąk którego przyjmuje Komunię Świętą. Episkopat pokiwał jak zwykle palcem w bucie ale niektórzy księża odprawią mszę by podziękować JE za prezydenturę. Czego jednak nie zdążył zrobić dla niewdzięcznego narodu, który mu nie przedłużył intratnej synekury pod żyrandolem? Po pierwsze nie podpisał bo władza nie uchwaliła ustawy by sodomici i gomorytki mogli zażywać smaku stanu małżeńskiego. Nie uchwalili też ustawy umożliwiającej wyszlamowanie przez handełesów Polski i Polaków na 65 miliardów dolarów. Z tym może mieć problem każda władza bo jak wiadomo Polacy są strzyżeni do gołej skóry przez grupy, które dostały monopol na okupację Polski przy okrągłym stole i przecież dobrowolnie z 65 miliardów dolarów nie zrezygnują.
Tak więc JE Pan Prezydent Komorowski nie tylko pilnował żyrandola ale zrobił kupę dobrej roboty w interesie rządzących naszym nieszczęśliwym krajem wybranych na ten funkcje przez razwiedkę. Wzorując się na generale Dukaczewskim, który otwarł szampana po wyborze JE Komorowskiego na Prezydenta, wypiję szampana 6 sierpnia kiedy to najgorszy prezydent RP JE Pan Bronisław Komorowski już nie będzie mógł podpisać żadnej ustawy i przestanie kompromitować Polski i Polaków.
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: JE Pan Prezydent Komorowski 23.07.15, 07:24
      Mafia ratując się przed upadkiem PO raz kolejny zmienia twarz.I nawet Niesiołowski będzie popierał in vitro,jako metodę "leczenia niepłodności".Treraz jeszcze ustawa o wyborze płci i całe polskie lewactwo zagłosuje na PO
      • ja-tarzan Re: JE Pan Prezydent Komorowski 23.07.15, 08:35
        In vitro dzieli ludzi, to oczywiste i zupełnie naturalne. Każdy ma prawo mieć pozytywną lub negatywna opinię o tej metodzie zapłodnienia. Ale lubię, gdy ludzie w dyskusji używają logicznych i racjonalnych argumentów.
        Nie tylko po lewej nie brak osób, które chyba same sie gubią w tym co mówią lub piszą.

Pani Musiał pisze o pod-zwierzęciach, zamrożone zarodki to ludzie równocześnie martwi jak i żywi, oburza się, że zarodków nie nazywa się dziećmi, ale gdyby ją zapytać o płeć takiego dziecka ... to miałaby problem, zresztą oburza się w ogóle na terminologię medyczną.
        Rozumiem argument, że in-vitro nie leczy bezpłodności, ale czy naprotechnologia to robi? Przecież to jedynie system poznawania faktycznych możliwości organizmu do zajścia w ciążę. Nie zmienia ich.
        A tak w ogóle to doktor Mengele...
        • ja-tarzan Re: JE Pan Prezydent Komorowski 23.07.15, 08:36
          Tu artykuł: pani Musiał:

www.prawy.pl/felieton/10148-ustawa-o-uczynieniu-z-czlowieka-pod-zwierzecia-podpisana
      • retinger Re: JE Pan Prezydent Komorowski 23.07.15, 11:13
        Oczywiście masz rację choć przywoływanie Niesiołowskiego znanego z dobrych manier i miłości bliźniego trochę mnie smuci. Ten kapuś, który po 1 dniu na przesłuchaniu wsypał swoich kolegów w tym swoją ówczesną narzeczoną panią Avis-Królikowską. Tu jest link do rozmowy z nią: www.youtube.com/watch?v=4JWNy6GKkSA
        To, że Jarosław Kaczyński podniósł te fakty wobec Niesiołowskiego wywołało furię onego, która trwa do dziś. Co do reszty masz rację. Niesiołowski biega na krótkiej smyczy oficerów prowadzących i dlatego został wynajęty przez razwiedkę do pyskowania na braci Kaczyńskich i Pis i jest zapraszany przez mendia polskojęzyczne w roli pyskacza, który na dodatek potrafi się ześwinić do końca. W swoim poście oczywiście nie wymieniłem wszystkich "dokonań" kończącego na szczęście swoją fatalną kadencję. Z drugie strony czy mamy pretensje, że pies szczeka, nie więc nie możemy mieć pretensji, że ktoś jest taki jak JE B.K.
        • wislocki12 Prawo moralne 23.07.15, 11:37
          Podejrzewam, że Ty, podobnie jak i twój bliźniak jednojajowy Klechowski, spędziłeś całe lata w więzieniu za działalność opozycyjną, bo tylko to mogłoby dać Ci prawo moralne to pisania w takim duchu o Niesiołowskim, że Komorowskim nie wspomnę... :-((
          • edekzgredek99 Re: Prawo moralne 10.08.15, 14:50
            To lechowski ma tylko jedno jajko? No no czego tu się można dowiedzieć
            • wislocki12 Jednojajowy 10.08.15, 23:56
              Nie chodziło o o to, że Klechowski jest jednojajowy, lecz o jego bliźniaka, jednojajowego, zresztą! ;-))
        • ja-tarzan Re: JE Pan Prezydent Komorowski 23.07.15, 13:36
          >>To, że Jarosław Kaczyński podniósł te fakty wobec Niesiołowskiego wywołało furię onego

Niesiołowskiego nie bronię, to buc, bez elementarnych nieraz manier. Jest zakałą parlamentu.
          Może i go komuchy złamały w młodości, choć i jakiejś porzuconej pannie bym nie wierzył tak łatwo.

Ale do osądzania to bym się nie brał, jeśli byłem "opozycjonistą", którego bezpieka nawet na przesłuchania brać nie chciała, a o stanie wojennym to sie dowiedziałem gdy mamusia sie awanturowała na tatusia, że rachunku za telefon nie zapłacił, bo odłączyli.
      • wislocki12 Nick i... płeć 23.07.15, 11:26
        Gdyby była ustawa o zmianie płci, nie musiałbyś co chwilę zmieniać nicka, wstarczyłoby zmienić płeć... ;-))
    • wislocki12 Aneks 23.07.15, 11:22
      Uważam, że Ustawa o Leczeniu Niepłodności nie jest kompletna. Moim zdaniem powinna jeszcze zawierać aneks, który zobowiązywałby wszystkich obywateli, ze szczególnym uwzględnieniem praktykujących katolików, do masowego stosowania in vitro. Niepodporządkowanie się zaś temu zarządzeniu powinno być karane wieloletnim więzieniem. ;-))
    • ex_po Re: JE Pan Prezydent Komorowski 23.07.15, 11:24
      Dziwię, że ani wislocki12 jeszcze nie dał odporu retingerowi, który ośmielił się tak napisać. To, że ani genia50 i reszta trzódki wislockich nie dała głosu mnie nie dziwi. Czekają na głos wodza, który jak zawsze będzie miał rację i zakończy swoje elakubrację swoim ulubionym: niestety :-)) czy jakoś tak. wislocki12 obudź się!
      • ex_po Re: JE Pan Prezydent Komorowski 23.07.15, 11:26
        Jednak wislocki12 dał głos i to 2 minuty przede mną. Teraz genia i inni już widzą co napisać.
      • wislocki15 Re: JE Pan Prezydent Komorowski 23.07.15, 11:29
        Widzę, że Ci dawno nikt nie przywalił pałą za pyskowanie na mojego przyjaciela wislockiego12 jakiś ex_po.
        • wislocki12 Wislocki jest jeden - wislocki12 23.07.15, 11:45
          Dziękuję za wyrazy sympatii, niestety nie mogę Ci się zrewanżować z wiadomych względów... :-((
          PS. Wislocki jest jeden - wislocki12! :-))
        • ex_po Re: JE Pan Prezydent Komorowski 23.07.15, 11:55
          Widzę, że Ci odpie...ło totalnie. Posłuchaj tej pieśni wykonaniu Janusz Radka. On śpiewa o takich jak ja i takich jak Ty, bęcwale.
          www.youtube.com/watch?v=qRt08bdLO4E
          Jak przeczytasz i zrozumiesz to możesz coś napisać, choć mam nadzieję, że robisz sobie jaja by wspierać wislockiego12. Robisz to jednak głupio.
      • wislocka12 Re: JE Pan Prezydent Komorowski 23.07.15, 12:00
        Odwalcie się od wislockiego12. Wiem, że jego erudycja, światopogląd i ogromna wiedza mogą takich jak Ty maluczkich zawistników denerwować. Cóż są wybitni i tacy jak Ty głąbie, Jak to mówią w KK, amen?
        • wislocki12 Wislocki jest tylko jeden - wislocki12! 23.07.15, 21:08
          Nie wierzcie jej - to moja żona, co by to nie miało znaczyć... ;-))
          PS. Wislocki jest tylko jeden - wislocki12! :-))
          • genia50 Re: Wislocki jest tylko jeden - wislocki12! 23.07.15, 21:32
            Podobasz sie co niektorym Wislocki12 wiec sie bawia w" Wislockich".Tak robia tez dzieci.
            • wislocki12 Humor to jest to! 23.07.15, 21:54
              Podobam się co niektórym? Myślę, że masz fenomenalne poczucie humoru! :-))
              • genia50 Re: Humor to jest to! 23.07.15, 22:21
                Zle to ujelam,bo podobasz sie wszystkim(chodzi o pisanie) ,ale tylko co niektorzy udaja "Wislockich",bo zazdroszcza i chca poprzeszkadzac.
                • wislocki12 Jesteś bardzo miła 23.07.15, 23:42
                  Jesteś bardzo miła, ale... wolałbym nie prowokować lechowskiego! ;-))
                  • edekzgredek99 Re: Jesteś bardzo miła 10.08.15, 14:55
                    Boisz się pan faceta z jednym jajkiem?
                    • wislocki12 Ta charyzma 11.08.15, 00:04
                      Jajko to jajko, ale ta charyzma... ;-))
    • wislocki12 5 000 000 23.07.15, 11:54
      Już byłem gotów podzielić twoje poglądy, gdy przeczytałem, że:
      "Na świecie dzięki metodzie zapłodnienia pozaustrojowego in vitro urodziło się już pięć milionów dzieci. 1/5 tych dzieci przyszła na świat dzięki transferom zamrożonych zarodków. Trudno o bardziej wymowny dowód na to, iż mrożenie zarodków, które budzi takie emocje u części polskich polityków i społeczeństwa, jest w istocie dawaniem życia." :-))

www.edziecko.pl/przed_ciaza/1,87842,12289082,Juz_miliony_dzieci_na_swiecie_urodzonych_dzieki_in.html
      • ex_po Re: 5 000 000 23.07.15, 12:15
        wislocki12, wytłumacz mi co oznacza mnogość wislockich. Jeden chce mi przywalić pałą, inna nazywa głąbem. Jesteście rodziną, psiapsiólkami czy jeszcze jakąś inną formacją służbową czy obyczajową?
        • wislocki12 Wislocki jest tylko jeden - wislocki12! 23.07.15, 21:04
          Sam, niestety, nie potrafię zrozumieć, na czym polega fenomen popularności nicka wislocki. Po raz kolejny zapewniam jednak, że nie mam nic wspólnego z pozostałym wislockimi, że o wislockiej15 nie wspomnę, choć przyznam, że traktuję to jako dowód uznania, co by to nie miało znaczyć. Niezależnie od tego jednak, zapewniam, że wislocki jest tylko jeden - wislocki12! :-))
          • e-zyleta Re: Wislocki jest tylko jeden - wislocki12! 10.08.15, 12:19
            Nie rozumię angielskiego:www.docinek.com/upload/images/medium/2015/08/i-ll-be-back-jak-powiedzial-steven.jpg
            • wislocki12 "Nie rozumię angielskiego" 10.08.15, 23:59
              Odnoszę wrażenie, że miewasz dość luźne skojarzenia... ;-))
              • edekzgredek99 Re: "Nie rozumię angielskiego" 11.08.15, 14:31
                Bo ja prosty chlop jestem ;)
                • e-zyleta Re: "Nie rozumię angielskiego" 11.08.15, 15:25
                  ŻE O ODNOWIENIU DUCHOWYM NIC NIE MÓWI
                  • e-zyleta Re: "Nie rozumię angielskiego" 11.08.15, 16:52
                    Na kogoś trzeba zgonić:www.fakt.pl/m/crop/-900/-900/faktonline/635678804628046861.jpg
    • wislocki12 AD jak JPII? 11.08.15, 00:25
      Myślę, że pora pisać o nowym prezydencie, jak np. pani poseł Krystyna Pawłowicz:
      "Pawłowicz o inauguracji Dudy: wrażenie jest takie, jak przy wizytach Jana Pawła II
      - Człowiek ma poczucie czegoś oczyszczającego, odradzającego - powiedziała posłanka PiS Krystyna Pawłowicz, oceniając atmosferę towarzyszącą spacerowi Andrzeja Dudy z Archikatedry św. Jana Chrzciciela do Zamku Królewskiego."

wiadomosci.onet.pl/kraj/pawlowicz-o-inauguracji-dudy-wrazenie-jest-takie-jak-przy-wizytach-jana-pawla-ii/s9nfwe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka