Dodaj do ulubionych

Tora! Tora! Tora!

05.08.15, 10:54
Ogłaszam alarm. Jutro kończy kadencję NASZ PREZYDENT a zaczyna pisowski oszołom, katol niezmierzony Andrzej Duda. Wzywam wszystkich a szczególnie wislockiego12, genie50, edkazgredka, leszkasmieszka, ursiego i innych którym dobro 3 RP leży na sercu by zewrzeć szeregi i dać odpór tym wszystkim głąbom, ich spasionym kobietom latającym 7 razy na tydzień do kościoła bo wybory już niedługo i możemy się obudzić z ręką w nocniku. Najbardziej liczę na największego intelektualistę wislockiego12 niech swoją mądrością pobudzi naszą zatroskaną o los 3 RP drużynę do działania. Wislocki12, wodzu prowadź!!!
Obserwuj wątek
    • usri Re: Tora! Tora! Tora! 05.08.15, 10:59
      150/100 popieram w całej rozciągłości.
    • wislocka12 Re: Tora! Tora! Tora! 05.08.15, 11:25
      Myślę tak samo i popieram w całej rozciągłości.
      • wislocki12 Wislocki jest jeden - wislocki12! 05.08.15, 11:35
        Przepraszam forumowiczów za osoby, które urzekł mój nick. Wyjaśniam jednocześnie, że nie odpowiadam za ich wyczyny na forum... ;-)
        Wislocki jest jeden - wislocki12!
        • e-zybi Re: Wislocki jest jeden - wislocki12! 05.08.15, 11:58
          >Wislocki jest jeden - wislocki12!<
          ...tak jak i królowa - Doda ;-)
          • wislocki12 Rower kręci? 05.08.15, 20:08
            To Ty nie na rowerze? :-(
    • wislocki12 Jak Kadafi? 05.08.15, 11:27
      "Ta kobieta pilnuje Dudy. Dlaczego?
      Nieczęsto zdarza się, by mężczyzn z pierwszych stron gazet chroniły kobiety. Ale prezydent elekt Andrzej Duda (43 l.) jest strzeżony właśnie przez blond włosą przedstawicielkę płci pięknej
      Poniedziałek, późne popołudnie. Prezydent elekt robi akurat zakupy w jednej z popularnych drogerii. Szczupła, długowłosa blondynka w eleganckich czarnych spodniach, śnieżnobiałej koszuli i znaczkiem Biura Ochrony Rządu wpiętym w klapę marynarki nie spuszcza oka z Andrzeja Dudy. Biuro ze względów bezpieczeństwa nie udziela informacji o swoich funkcjonariuszach."

www.fakt.pl/polityka/kobieta-chroni-dude,artykuly,563875.html
      • ursi51 Re: Jak Kadafi? 05.08.15, 11:57
        Carpe diem... Najważniejszy jest ubiór odpowiedni do pogody, dużo ruchu i uśmiech. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
      • edekzgredek99 Re: Jak Kadafi? 06.08.15, 08:36
        Bo pewnie jest zwyczajnym pantoflarzem
    • wislocki12 "Chrześcijanie i Żydzi modlą się za Andrzeja Dudę" 05.08.15, 12:12
      "Chrześcijanie i Żydzi modlą się za Andrzeja Dudę
      Andrzej Duda w czwartek zostanie zaprzysiężony na nowego Prezydenta Polski. Ten dzień to nie tylko oficjalne uroczystości, ale również interaktywna działalność. I to jaka. Jak pisaliśmy TUTAJ, Andrzej Duda będzie odpowiadać na pytanie Polaków przez Internet.
      Również ważne jest to, co będzie działo się w przestrzeni duchowej.
      (...)
      Ale co bardzo ciekawe, nie tylko chrześcijanie będą modlić się za nowego prezydenta. Również przedstawiciele społeczności żydowskiej w Polsce będą wzywać do modlitwy za Andrzeja Dudę:
      Co sobotę jest nabożeństwo w intencji prezydenta, rządu i całego kraju” — tłumaczy „Rzeczpospolitej” rabin Michael Schudrich, naczelny rabin Polski."

www.fronda.pl/a/chrzescijanie-i-zydzi-modla-sie-za-andrzeja-dude,55008.html
      • edekzgredek99 Re: "Chrześcijanie i Żydzi modlą się za Andrzeja 06.08.15, 08:37
        Najważniejsze, że "kapciowy" się wymodli. To same sukcesy gwarantowane ;)
        • usri51 Re: "Chrześcijanie i Żydzi modlą się za Andrzeja 06.08.15, 13:54
          upały są groźne, co edekzgredek99, wali ci w dekiel?
          • wislocki12 Ks. Bartołd jak rabin Schudrich... 06.08.15, 20:11
            W dekiel to wali raczej ks. Bogdanowi Bartołdowi, że o rabinie Michaelu Schudrichu, naczelnym rabinie Polski nie wspomnę! :-))
          • edekzgredek99 Re: "Chrześcijanie i Żydzi modlą się za Andrz 07.08.15, 09:21
            O mnie się nie martw. Nie jestem wrażliwy na upały. Martw się lepiej o tych co bez względu na temperaturę w dekiel im wali niemiłosiernie
    • genia50 Re: Tora! Tora! Tora! 06.08.15, 14:09
      Jesli to prawda,ze rodzina Dudow jest katolicka i zydowska to moze nastapi pojednanie polsko(ponoc 90% katol.)-zydowskie.Moze choc w tej kwestii bedzie korzystna ta prezydentura i antysemici nie beda pyskowac.
      • polak1706 Re: Tora! Tora! Tora! 06.08.15, 19:05
        >i antysemici nie beda pyskowac<
        Antysemici to ludzie którzy mają własne zdanie. Żydów nie muszą lubić bo i za co?
        • ja-tarzan Re: Tora! Tora! Tora! 06.08.15, 19:25
          >>Antysemici to ludzie którzy mają własne zdanie.

Rasizm jest po prostu własnym zdaniem? Ksenofobia okazywana innym narodom też?

Może podaj ze 3 powody, za które należałoby Ciebie lubić, drogi Polaku? ;)

Utrzymasz taka opinię, gdy np. dostaniesz bejsbolem od jakiś Anglików, którzy mają "własne zdanie"?
          • polak1706 Re: Tora! Tora! Tora! 06.08.15, 19:56
            Jeżeli nie lubię mojego czarnoskórego sąsiada bo zostawia PETY przed klatką to to też będzie rasizm?

>Może podaj ze 3 powody, za które należałoby Ciebie lubić,<
            Nie jestem od lubienia. Nie musisz mnie lubić. Nie wymagam tego od nikogo jak wymagają choćby Żydzi. Czy to też będzie oznaczało rasizm albo coś w tym stylu wobec mnie?

>dostaniesz bejsbolem od jakiś Anglików, którzy mają "własne zdanie"?
            Jeżeli zasłużę na to, to mogę oberwać od Anglików.
            • wislocki12 Uwielbiać ich to przecież cnota! 06.08.15, 20:25
              Może i dobrze, ze nie oczekujesz mojego lubienia...
              Cieszę się też, że Żydzi uwielbienia nie wymagają... No, może, poza Jezusem, że o Maryji nie wspomnę. Uwielbiać ich to przecież cnota! ;-))
              PS. Życzę Ci dalszych sukcesów w kontaktach z Anglikami...
        • wislocki12 "Żydów nie muszą lubić bo i za co?" 06.08.15, 20:14
          A co z małżonkami Żydów? ;-))
          • polak1706 Re: "Żydów nie muszą lubić bo i za co?" 06.08.15, 20:25
            Żona Andrzeja Dudy bardzo mi się podoba i jako KOBIETA i jako PIERWSZA DAMA.
            Gustuję w tak eleganckich kobietach. Państwo polskie nie będzie się jej wstydziło.
            • wislocki12 Córka Żyda uczy niemieckiego... 06.08.15, 20:31
              Mam wrażenie, że jesteś oportunistą, niestety... :-((
              PS. Swoją drogą to nie bardzo rozumiem, co Ci się podoba w pani D.? Nie dość, że ma ojca Żyda, to uczy języka niemieckiego... Ciekawe, co na to Duda? ;-))
              • lechowski51 Re: Córka Żyda uczy niemieckiego... 06.08.15, 22:38
                A POdobała ci się Żydówka Komorowska?
                • genia50 Re: Córka Żyda uczy niemieckiego... 06.08.15, 23:10
                  Tobie sie nie podobala chyba wlasnie dlatego. Ciekawi mnie dlaczego czesci ludzi jeden moze sie podobac,a drugi nie z tego samego powodu.
                  • lechowski51 Re: Córka Żyda uczy niemieckiego... 06.08.15, 23:16
                    Nie podobała mi się,bo jak by powiedział ex prezydent Komorowski,nie lubie kaszalotów.
                    • genia50 Re: Córka Żyda uczy niemieckiego... 06.08.15, 23:18
                      Nie chodzilo mi o wyglad zewnetrzny.
                      • wislocki12 Polak1706, czyli Klechowski? 06.08.15, 23:28
                        Ciekawe, czy zauważyłaś? Korespondujesz z niejakim polakiem, i nagle wyskakuje Lechowski51! I nie ma żadnej różnicy! A może Klechowski to Polak? ;-))
                        • genia50 Re: Polak1706, czyli Klechowski? 06.08.15, 23:38
                          Byc moze,bo juz nieraz mnie to zastanawialo..
                          • polak1706 Re: Polak1706, czyli Klechowski? 07.08.15, 00:07
                            Jesteście w błędzie. Ja to ja a Lechowski to Lechowski. Nie zawsze mam czas i ochotę na dyskusje. Wrzucam link do filmiku a wy piszecie bzdury. A Lechowski ma 99% racji w wielu poruszanych na forum tematach.
                            ON potrafi odróżnić ziarno od plew. Wy niestety nie.
                            • wislocki12 99% plew! 07.08.15, 01:21
                              Spirytus też ma 99%! ;-))
                    • wislocki12 Stosunki emocjonalne z kaszalotami 06.08.15, 23:33
                      Myślę, że niezależnie od twoich stosunków emocjonalnych z kaszalotami, powinieneś częściej wchodzić w polemikę z polakiem1706! Będziesz bardziej wiarygodny! ;-))
                      • polak1706 Re: Stosunki emocjonalne z kaszalotami 07.08.15, 00:08
                        Nie muszę polemizować z Lechowskim bo zgadzam się z nim w 99%.
                        • wislocki12 99% 07.08.15, 00:17
                          Nie żartuj! W 99%? A ja zgadzam się z samym sobą co najwyżej w 50%, niestety! ;-))
                          PS. Z kaszalotami też macie stosunki w 99%? ;-))
                • edekzgredek99 Re: Córka Żyda uczy niemieckiego... 07.08.15, 09:17
                  Przecież pani Duda to też Żydówka
                • wislocki12 Żyd Nikita z Montrealu 08.08.15, 00:18
                  Znacznie bardziej niż Żyd Nikita z Montrealu! ;-))
    • usri51 Re: Tora! Tora! Tora! 07.08.15, 05:41
      Oto NASZ PREZYDENT w akcji:
      racjapolskiejlewicy.pl/wp-content/uploads/2013/08/Dlaczego-Prezydent-Ca%C5%82uje-Jaruzeskiego-po-r%C4%99kach.jpg
      w otoczeniu przyjaciół i towarzyszy.
      • ja-tarzan Re: Tora! Tora! Tora! 07.08.15, 16:08
        >>Oto NASZ PREZYDENT

A wiesz co mają Amerykanie z tym Obamą?

tematy.wiadomosci.gazeta.pl/szukaj/wiadomosci/obama+fotomonta%C5%BC
      • wislocki12 Bardzo śmieszne! 07.08.15, 23:55
        No tak, bardzo śmieszne, szkoda tylko, że Komorowski, niestety, nie jest już prezydentem... :-((
    • usri51 Re: Tora! Tora! Tora! 07.08.15, 17:53
      Myślę, że określenie "Wódz" to dla wislockiego12 to zbyt mało. Jako miłośnik i pilny krzewiciel treści z GeWu zasługuje na więcej. Po przeczytaniu felietonu red. St. Michalkiewicza: www.prawy.pl/polityka-prywatnosci/4965-stanislaw-michalkiewicz-prorok-mniejszy-i-trzodka-w-trosce-o-podatnikow
      gdzie są opisane stopnie tzw. proroków biegających w GeWu przyszło mi do głowy by wislocki12 na tym forum był nie nazywany "wodzem" a "prorokiem najmniejszym" na terytorium Tarnobrzega wraz z osiedlami rolniczymi. Byłoby to adekwatne do skali jego intelektu.
      • genia50 Re: Tora! Tora! Tora! 07.08.15, 20:38
        A gdyby przyszlo ci do glowy przekrecic moj nick(choc mam nadzieje,ze nie),to z wielu mozliwosci wybralam kilka,ktore moglyby byc.Oto one;Igena,,giena,niega,angei,eniga,negia,reszta mi sie nie podoba.
      • wislocki12 Pecunia non olet... 08.08.15, 00:15
        Chyba raczysz sobie żartować. Nie mam bowiem nic wspólnego ze Stanisławem Michalkiewiczem, albowiem jego królestwo jest raczej z amerykańskiego świata, że o Jacku Żakowskim nie wspomnę. Tym niemniej uważam, że "przekazanie przez pana ministra kultury i dziedzictwa narodowego Bogdana Zdrojewskiego 6 mln złotych na świątynię Opatrzności Bożej w Wilanowie" to jawne okradanie podatników, szczególnie tych reprezentujących inny światopogląd niż katolicki. Osobiście brzydziłbym się na miejscu EPiSkopatu przyjmować ateistyczne pieniądze. No cóż, pecunia non olet... :-((
        PS. Serwowany kotlecik jest cokolwiek nieświeży i... cuchnie (jak owe pecunia), niestety! ;-))
        PS2. "Wodzem", że o "proroku najmniejszym" nie wspomnę, na tym forum nazywasz mnie wyłącznie Ty, a... szkoda, że tylko Ty! ;-))
        PS3. Czekam na kolejne gejzery na miarę skali twojego intelektu! ;-))
        • wislocka12 Re: Pecunia non olet... 08.08.15, 06:20
          wislocki12 jesteś wielki.
          • wislocki12 Montreal 08.08.15, 11:05
            Czy Ty przypadkiem nie masz znajomych w Montrealu? ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka