polak1706 14.08.15, 17:24 ... takich warunków w szpitalach www.fakt.pl/polityka/matka-beaty-maleckiej-libery-lezy-w-szpitalu-w-jedynce,artykuly,565364.html Ale najpierw musicie się tam dostać bez kolejki, bez znajomości, bez "wsparcia". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genia50 Re: Życzę Wam wszystkim... 14.08.15, 21:47 Niestety,lechowski51 byl pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Życzę Wam wszystkim... 14.08.15, 22:04 W momencie pisania nie zauważyłem tego :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Byle do jesieni... 14.08.15, 21:55 Jestem przekonany, ze w październiku wszystko diametralnie zmieni się! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Byle do jesieni... 14.08.15, 22:06 Niestety, nie zmieni się! Wszystko Polakom "sprzątają sprzed nosa", spryciarze, cwaniaki, złodzieje 1-www.forbes.pl/przed-wojna-to-byli-komornicy,artykuly,196292,1,1.html 2-www.forbes.pl/przemyslaw-krych-czlowiek-ktory-wykupuje-miasta,artykuly,193462,1,1.html Za późno o co najmniej 8 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Po co PiS, po co Duda? 15.08.15, 00:24 Nawet jak PiS nastanie? No to po co nam ten PiS, ze o Dudzie nie wspomnę? Niech już lepiej pozostanie Polska w ruinach... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Coś tu brzydko, niestety, pachnie! 15.08.15, 01:20 Mam wrażenie, ze podkradasz tematy lechowskiemu... A może to tylko współpraca, że o tożsamościach nie wspomnę... Co by jednak nie miało być, coś tu brzydko, niestety, pachnie! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Coś tu brzydko, niestety, pachnie! 16.08.15, 00:38 Nie puszczaj bąków! Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Życzę Wam wszystkim... 18.08.15, 16:12 Ale jakoś japy nie darłeś jak przed laty emerytowana nauczycielka, mamusia prezesa też chorowała i też miała zapewnione takie warunki o jakich inna emerytowana nauczycielka nawet nie marzy. Wtedy Cię to nie bolało. PiS nastanie to będzie tak jak jest bo każdy grabi pod siebie i widzi tylko wpadki i nadużycia przeciwnika. Swoich już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Życzę Wam wszystkim... 18.08.15, 23:39 >Ale jakoś japy nie darłeś< Japę to masz ty stara zrzędo. Miejsce pochówka wybrałeś? Płytę nagrobkową wybrałeś? Już czas a nie mędzić jak wisłocka na forum. Nie będzie PiSu to skończysz w rynsztoku dzięki Partii Oszustów. Rozkradną wszystko i będziesz płacił podatki od puszczania bąków w krzesło i smarkania w chusteczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Japa 19.08.15, 00:38 Przepraszam, że się wtrącam, ale strasznie się mi owe "japy", że o "zrzędach" i aluzjach pochówkowych nie wspomnę. Nie jestem również przekonany, że jak nie będzie PiSu to będzie rynsztok. Przepraszam, a gdzie ostatnio widziałeś rynsztok i czy tak naprawdę wiesz, co to słowo oznacza? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Życzę Wam wszystkim... 19.08.15, 10:23 Nie nerwuj się tak polak cuś tam. Jak to mówią "prawda w oczy kole". Zabolało kolego, że prezes niestety nie jest taki kryształowy jaki reszta PiSu zresztą też Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Życzę Wam wszystkim... 19.08.15, 23:07 wiadomosci.wp.pl/kat,130496,title,Epidemia-otylosci-Lekiem-wyzsze-podatki-ale-dlaczego-mamy-placic-za-to-wszyscy,wid,17786345,wiadomosc.html Pisałem że będziesz płacił POdatki od prykania i inne też. Za firmy które faszerują żywność chemią. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Oj, nie pochwalą... 19.08.15, 23:16 Myślę, że Kaczyński, o Waszczykowskim już nawet nie wspomnę, nie pochwalą Cię! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Życzę Wam wszystkim... 20.08.15, 08:28 >>Pisałem że będziesz płacił POdatki od prykania i inne też. Za firmy które faszerują żywność chemią. W większości przypadków za otyłość odpowiada zła dieta i brak aktywności. To nie jest wina żadnych producentów. Mogą produkować tony czipsów, ale nikt nikomu nie każe żreć to dziadostwo 5 razy dziennie. Wszyscy za to zapłacimy, bo taki system, tak jak w przypadku kosztów leczenia palaczy, alkoholików, czy narkomanów. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Życzę Wam wszystkim... 20.08.15, 20:52 Spójrz na ten filmik www.youtube.com/watch?v=u66UqlzBwxs Zauważ jacy ludzie młodzi byli szczupli. Normalne jedzenie, bez E.... coś tam, bez sterydów w kurczakach, świniakach i innym mięsku. Wówczas jeszcze normy jakie spełniać mieli producenci były polskie, bardzo rygorystyczne. Z czasem te normy zostały zniesione, dopuszczano coraz więcej chemii, wchodzi tylnymi drzwiami GMO, spulchniacze, polepszacze. Spożywasz chemię a nie żywność. To ta najtańsza "żywność" przyczynia się do otyłości. stąd wysyp RAKa u ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Też żrą "GMO, spulchniacze, polepszacze"? 20.08.15, 20:59 A widziałeś kiedykolwiek zdjęcie Kaczyńskich, że o Waszczykowskim nie wspomnę? Też żrą "GMO, spulchniacze, polepszacze"? Chyba raczysz żartować sobie z... wierchuszki PiSu, zresztą! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Życzę Wam wszystkim... 21.08.15, 14:21 >>Zauważ jacy ludzie młodzi byli szczupli. Normalne jedzenie, bez E.... coś tam, bez sterydów w kurczakach, świniakach i innym mięsku. Obecne składniki rożnych produktów spożywczych wołają o pomstę do nieba, zgadzam się z tym, ale twierdzę, że pomimo tego są ludzie, którzy zachowują normalna wagę, są aktywni, więc i zdrowsi. Statystyki są negatywne oczywiście, więc sytuacja się pogarsza, ale nie wynika to ot tak wprost tylko i wyłącznie z faktu takich a nie innych metod produkcji, czy składu różnych produktów. Raczej widzę tu problem ewentualnych chorób, bo jeśli mamy w promieniu 10 km chleb tylko z "pieca" (takiego biedronkowego, czy skalskiego), to oczywiście spożywania świństw nie unikniemy. Stąd piszesz o raku. Ale nikt nie zabroni nam unikać obżarstwa, czy aktywności. Więc nad wagą panować można. Tak więc generalnie zgadzam się z tym, co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dobry przykład... 22.08.15, 01:10 Pewnie masz rację, ale skoro są tacy prawi i sprawiedliwi to mogliby dać narodowi dobry przykład, chyba? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bez kolejki, bez znajomości, bez "wsparcia" 19.08.15, 01:19 Nie zamierzam nikomu niczego wypominać, ale mam wrażenie, że p. Jadwiga Kaczyńska również nie leczyła się w najgorszych warunkach... :-(( PS. "Ale najpierw musicie się tam dostać bez kolejki, bez znajomości, bez "wsparcia." Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Bez kolejki, bez znajomości, bez "wsparcia" 19.08.15, 19:08 Czy też w jej przypadku usuwano z sali pacjentów (bo jakoś tego nie pamiętam) czy też dostała pokój jednoosobowy? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Sala dla równiejszych... 19.08.15, 23:13 To nie był pokój, to była sala dla specjalnych pacjentów - VIPów i ich rodzin, tych równiejszych, zresztą! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś