Dodaj do ulubionych

Terapia małżeńska

10.09.15, 19:25
Witam, szukam psychologa zajmującego się terapią par/małżeństw. Najlepiej gdyby terapia była refundowana przez NFZ.
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Zapraszają! 10.09.15, 20:26
      Kpisz, czy o drogę pytasz? Przecież w Tarnobrzegu jest 10 parafii, a każda z nich "świadczy szeroko rozumianą pomoc osobom, małżeństwom i rodzinom przeżywającym różnorakie trudności życiowe". Zapraszają! ;-)
      PS. Jest jeszcze Katolickie Centrum Pomocy w Tarnobrzegu! ;-)

• ja-tarzan Re: Zapraszają! 10.09.15, 20:34
        >>Kpisz, czy o drogę pytasz?

Sam kpisz. Nawet nie jak 20latek, a nastolatek. Kobieta pyta, grzecznie dziękuje za pomoc, a ty pieprzysz te swoje głupoty.
        Że niby śmieszne? Żałosne.
        Niebawem strach będzie lodówkę otwierać, "cokolwiek miałoby to oznaczać".

Ogarnij się ...
        • wislocki12 Ogarnij się... Cokolwiek miałoby to oznaczać 10.09.15, 20:44
          Mam wrażenie, że nie dowierzasz duchowieństwu, nie wspomnę już nawet o organizacjach katolickich! Ogarnij się! ;-))
          PS. Włączona lodówka nie musi być standardem w katolickim domu. Wystarczy radio... ;-))
          • ja-tarzan Re: Ogarnij się... Cokolwiek miałoby to oznaczać 10.09.15, 20:52
            @Wisłocki

Śmieszny jesteś ... nie dlatego, że to co piszesz jest śmieszne.

Odstaw komputer na kilka dni.
            • wislocki12 A miałem nadzieję... 10.09.15, 22:33
              A miałem nadzieję na sensowne porady... ;-))
              • ja-tarzan Re: A miałem nadzieję... 11.09.15, 17:29
                >>A miałem nadzieję na sensowne porady... ;-))

Nadzieje na takie porady to miała autorka wątku, nie Ty, nie wszystko stracone, więc oddalmy się stąd.
        • genia50 Re: Zapraszają! 10.09.15, 20:50
          Skoro nazywa sie poradnia malzenska i zaprasza,to dlaczego z gory zakladasz ,ze jest nie na serio?Jesli istnieje to niech pracuje.Niech udowodni,ze jest potrzebna,bo skoro nie,to po co szyld i zaproszenie,na ozdobe?
          • wislocki12 Kryzys zaufania? 10.09.15, 22:31
            Ależ ja niczego nie zakładam! Dziwię się tylko, że w mieście w którym działa 10 parafii, że o owej poradni nie wspomnę, nie można znaleźć "psychologa zajmującego się terapią par/małżeństw". ;-))
            PS. A może to kryzys zaufania? :-((
            • ja-tarzan Re: Kryzys zaufania? 11.09.15, 17:28
              >>Ależ ja niczego nie zakładam! Dziwię się tylko, że w mieście w którym działa 10 parafii, że o owej poradni nie wspomnę, nie można znaleźć "psychologa zajmującego się terapią par/małżeństw". ;-))
              PS. A może to kryzys zaufania? :-((

Założę, że to nie celowe działanie, a faktycznie problem z percepcją.

Po pierwsze, to po prostu niepotrzebnie wstawiasz tu pseudo-satyrę, powinieneś ten wątek zignorować, skoro nie potrafisz pomóc.

A co do specjalistów, to kolejny raz dowodzisz swego bardzo młodego wieku, bo ktokolwiek w wieku 25+ mający pod opieką dzieci, rodziców, czy kogokowliek potrzebującego specjalistycznej pomocy medycznej, czy psychologicznej wie jak wygląda sytuacja ze specjalistami. I nie dziwi go to, że tarnobrzeżanie jeżdzą po okolicznych miastach lub nawet dalej w poszukiwaniu dermatologa, chirurga naczyniowego, czy właśnie psychologa.

Po prostu cieszy Cie każda okazja do klepnięcia byle czego na temat kościoła.
              • genia50 Re: Kryzys zaufania? 11.09.15, 17:38
                Skoro samo polecenie tej placowki jest satyra,to niezle o niej swiadczy.Jesli zas istnieje,to po co skoro nie spelnia zadania.Sa zapewne osoby,ktorym odpowiada porada b.wierzacego psychologa i jesli pytajacej odpowiada to niech skorzysta.Czasami wiara zastapi medrca szkielko i oko.
                P.S.Mnie osobiscie odwolywanie sie do Boga w psychoterapii,jako glownej metodzie leczenia nie odpowiada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka