nesia.neska 10.09.15, 19:25 Witam, szukam psychologa zajmującego się terapią par/małżeństw. Najlepiej gdyby terapia była refundowana przez NFZ. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Zapraszają! 10.09.15, 20:26 Kpisz, czy o drogę pytasz? Przecież w Tarnobrzegu jest 10 parafii, a każda z nich "świadczy szeroko rozumianą pomoc osobom, małżeństwom i rodzinom przeżywającym różnorakie trudności życiowe". Zapraszają! ;-) PS. Jest jeszcze Katolickie Centrum Pomocy w Tarnobrzegu! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Zapraszają! 10.09.15, 20:34 >>Kpisz, czy o drogę pytasz? Sam kpisz. Nawet nie jak 20latek, a nastolatek. Kobieta pyta, grzecznie dziękuje za pomoc, a ty pieprzysz te swoje głupoty. Że niby śmieszne? Żałosne. Niebawem strach będzie lodówkę otwierać, "cokolwiek miałoby to oznaczać". Ogarnij się ... Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ogarnij się... Cokolwiek miałoby to oznaczać 10.09.15, 20:44 Mam wrażenie, że nie dowierzasz duchowieństwu, nie wspomnę już nawet o organizacjach katolickich! Ogarnij się! ;-)) PS. Włączona lodówka nie musi być standardem w katolickim domu. Wystarczy radio... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Ogarnij się... Cokolwiek miałoby to oznaczać 10.09.15, 20:52 @Wisłocki Śmieszny jesteś ... nie dlatego, że to co piszesz jest śmieszne. Odstaw komputer na kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 A miałem nadzieję... 10.09.15, 22:33 A miałem nadzieję na sensowne porady... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: A miałem nadzieję... 11.09.15, 17:29 >>A miałem nadzieję na sensowne porady... ;-)) Nadzieje na takie porady to miała autorka wątku, nie Ty, nie wszystko stracone, więc oddalmy się stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Zapraszają! 10.09.15, 20:50 Skoro nazywa sie poradnia malzenska i zaprasza,to dlaczego z gory zakladasz ,ze jest nie na serio?Jesli istnieje to niech pracuje.Niech udowodni,ze jest potrzebna,bo skoro nie,to po co szyld i zaproszenie,na ozdobe? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kryzys zaufania? 10.09.15, 22:31 Ależ ja niczego nie zakładam! Dziwię się tylko, że w mieście w którym działa 10 parafii, że o owej poradni nie wspomnę, nie można znaleźć "psychologa zajmującego się terapią par/małżeństw". ;-)) PS. A może to kryzys zaufania? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
ja-tarzan Re: Kryzys zaufania? 11.09.15, 17:28 >>Ależ ja niczego nie zakładam! Dziwię się tylko, że w mieście w którym działa 10 parafii, że o owej poradni nie wspomnę, nie można znaleźć "psychologa zajmującego się terapią par/małżeństw". ;-)) PS. A może to kryzys zaufania? :-(( Założę, że to nie celowe działanie, a faktycznie problem z percepcją. Po pierwsze, to po prostu niepotrzebnie wstawiasz tu pseudo-satyrę, powinieneś ten wątek zignorować, skoro nie potrafisz pomóc. A co do specjalistów, to kolejny raz dowodzisz swego bardzo młodego wieku, bo ktokolwiek w wieku 25+ mający pod opieką dzieci, rodziców, czy kogokowliek potrzebującego specjalistycznej pomocy medycznej, czy psychologicznej wie jak wygląda sytuacja ze specjalistami. I nie dziwi go to, że tarnobrzeżanie jeżdzą po okolicznych miastach lub nawet dalej w poszukiwaniu dermatologa, chirurga naczyniowego, czy właśnie psychologa. Po prostu cieszy Cie każda okazja do klepnięcia byle czego na temat kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Kryzys zaufania? 11.09.15, 17:38 Skoro samo polecenie tej placowki jest satyra,to niezle o niej swiadczy.Jesli zas istnieje,to po co skoro nie spelnia zadania.Sa zapewne osoby,ktorym odpowiada porada b.wierzacego psychologa i jesli pytajacej odpowiada to niech skorzysta.Czasami wiara zastapi medrca szkielko i oko. P.S.Mnie osobiscie odwolywanie sie do Boga w psychoterapii,jako glownej metodzie leczenia nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś