Dodaj do ulubionych

Patriota i intelektualista

14.10.15, 20:58
Pan Prezydent Duda uczestniczył już m.in. w obchodach 76 rocznicy wybuchu II wojny światowej (mimo problemów z kończynami górnymi), inauguracji roku akademickiego na UJ oraz meczu piłkarskim Polska-Irlandia (w towarzystwie A. Kwaśniewskiego, zresztą). Nie zauważył tylko kolejnego Konkursu Chopinowskiego...
Ciekawe, czy ten wrażliwy patriota i intelektualista zaszczyci swoją obecnością uroczystość zakończenia tego Konkursu? Uważam, ze tak! A Wy?
Ogłaszam zatem kolejny konkurs! Główna nagroda to internetowy uścisk dłoni wislockiego12! ;-))
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Patriota i intelektualista 15.10.15, 09:03
      A ja uwazam ze nie. Nie ma mu kto doradzic ze wypada tam byc
    • genia50 Re: Patriota i intelektualista 15.10.15, 09:14
      Ja bym tam poszla z ciekawosci posluchac jak poszczegolni uczestnicy interpretuja muzyke Chopina.A jeszcze mialabym dobre miejsce i bilet za darmo na dodatek w godzinach pracy.
    • pamietamy3322 Re: Patriota i intelektualista 15.10.15, 17:46
      Sam byl poszedl na to co Prezydent Duda wolalbym sobie mecz sto razy bardziej obejrzec niz nudne brzekolenie
      • pamietamy3322 Re: Patriota i intelektualista 15.10.15, 17:48
        obchody rocznicy wybuchu II Wojny Swiatowej tez ciekawe , ta inauguracja mniej
        • wislocki12 Dobrze, że tylko ręce... 15.10.15, 20:30
          Masz rację, "obchody rocznicy wybuchu II Wojny Swiatowej tez ciekawe". Szkoda tylko, że Prezydentowi Dudzie... urwało ręce! ;-))
          PS. Myślę, że Chopin będzie dłużej pamiętany niż... Duda! ;-))
      • wislocki12 Patriota i pańswowiec 15.10.15, 20:24
        Cicho, wiem! Od zawsze jesteś patriotą i pańtwowcem, jak cały PiS, zresztą! ;-))
      • wislocki12 Całkowicie i bez reszty! 16.10.15, 01:02
        W tym zakresie całkowicie i bez reszty wierzę twoim słowom! ;-
    • wislocki12 J23? 20.10.15, 21:55
      Znowu krytyka:

"Belgowie krytykują Dudę. Za błahostkę!
      Prezydent Polski Andrzej Duda skrytykowany przez belgijską gazetę. Nie uwierzycie, co zbulwersowało dziennikarzy! Gromy posypały się na głowę polskiego państwa za wino, jakie podał królowi Belgii podczas jego wizyty w Polsce w ubiegłym tygodniu, a które zdaniem dziennikarzy mogło być zbyt tanie. Kosztowało 12 euro, czyli ok 50 złotych."

PS. Szkoda, że zapomniał o J23. Byłoby przynajmnie oryginalnie! ;-))
      • edekzgredek99 Re: J23? 21.10.15, 12:35
        No i racja. Krola jakims sikaczem podejmowac, wstyd. Sknerstwo tez powinno miec jakies granice. No ale czego sie spodziewac po facecie w przymalym i blyszczacym garniturku
        • 4vardtramp Re: J23? 21.10.15, 14:57
          I to pisze facet, który na własne imieniny żebrze o życzenia na forum.
          Facet, któremu kwas z poimprezowych ogórków wyżarł resztki mózgu.
          Facet, który staje w szranki z całym plotkarskim światem krytykując cudze poglądy, zachowania, garnitury i wino.
          Stary, zniszczony, pomarszczony, zawistny: cap edek
          • edekzgredek99 Re: J23? 21.10.15, 16:58
            No ja nie jestem prezydentem. Po drugie: tyle wiesz co sam zjesz no i nie widziales mojego garniturka ;)
            • genia50 Re: J23? 21.10.15, 21:44
              Panie Edku,niech sie pan nie przejmuje wpisami jakichs tam roznych nieciekawych....Jest pan super!!!!!
              • edekzgredek99 Re: J23? 22.10.15, 09:14
                Pani Geniu dziekuje za dobre slowo. Krytyka z pani ust bym sie zalamal ale krytyka milosnika koz splywa po mnie jak po kaczce
          • wislocki12 4vardtramp też wkrótce będzie capem 21.10.15, 21:25
            Może i masz rację, ale:
            Po pierwsze, nie wiadomo jak ma na imię edegzgredek, bo przecież to nick, zaledwie.
            Po drugie, myślę, że z tym żebraniem poszedłeś wyraźnie po bandzie, niestety.
            Po trzecie, nie rozumiem, z jakich przesłanek wywiodłeś wniosek o negatywnym wpływie kwasu z ogórków na bilans resztek mózgu, co by to nie mogło oznaczać.
            Po czwarte, myślę, ze warto polemizować z owym całym plotkarskim światem, szczególnie w zakresie poglądów, zachowań, garniturów, że królewskich winach już nie wspomnę, na szczęście!
            Po piąte, coraz częściej odnoszę wrażenie, ze brzydko się chwytasz, jakby! A przecież, jak powszechnie wiadomo, wesołe jest życie staruszka! :-))
            PS. Capie Edku, jestem z Tobą! 4vardtramp też wkrótce będzie capem, ale na pewno nie edkiemzgredkiem i to jest jego dramat! ;-))
            • edekzgredek99 Re: 4vardtramp też wkrótce będzie capem 22.10.15, 09:12
              Panie Wislocki dziekuje za zyczliwe slowa :)
              • lechowski51 Re: 4vardtramp też wkrótce będzie capem 22.10.15, 17:45
                To straszne,przyjąć Króla Belgii winem za kilkanaście Euro,gdy za nasz pieniądze Radzi Sikorski wraz z następnym złodziejem z PO urządzali sobie kolacje przy winie za 900 zł
                • edekzgredek99 Re: 4vardtramp też wkrótce będzie capem 22.10.15, 18:24
                  Wracaj kury macac bo znowu normy nie wyrobisz i cie z roboty wyleja
                • wislocki12 Krakowianin 22.10.15, 23:40
                  Chyba po raz pierwszy zgodzę się z Tobą! No bo sam pomyśl, Sikorskiemu nie żal był 900 zł, a Prezydent zainwestował w rozwijanie stosunków z Belgią raptem 50 euro! No cóż, krakowianin... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka