Dodaj do ulubionych

RADIO LELIWA !!

IP: *.sistbg.net 19.09.04, 20:47
Co o nim sądzicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: jakiś koleś Re: RADIO LELIWA !! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 20.09.04, 18:30
      Jeśli chodzi o muzykę, to dno. Plusy to wiadomości z regionu i giełda pracy.
      • Gość: czytnik Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:27
        Plusy do kwadratu za profesjonalizm spikerów. Niezapomnianą pozostanie dla mnie
        chwila, kiedy z ust któregoś z męskich gadaczy radiowych wypłynęły słowa,
        mówiące o "kradzieży obrazu Edwarda MUNCZA".I to na pewno ma być autor "Krzyku".
        Chociaż i tak dobrze, że wybitny ekspresjonista nie został nazwany Edwardem z
        La Manczy...
        • Gość: gordon Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:32
          to i tak nieźle
          kilka lat temu jakieś dziewczę mówiło we wiadomościach na temat "żiri"
          Krakowsko-Częstochowskiej.
          ;-)
          Chodziło oczywiście o Jurę.
        • wis13 Re: RADIO LELIWA !! 21.01.06, 09:08
          Radio Leliwa kojarzy mi się z reklamą wyemitowaną na początku działalności
          rozgłośni. Spikerka kompletnie bez dykcji zareklamowała " Swieży trup i
          mrożonki"
      • Gość: rowert Re: RADIO LELIWA !! IP: 213.76.135.* 06.10.04, 13:30
        To jest jednak fenomen. Nikt go nie slucha, nie lubi ,ale wszyscy wiedza co i
        jak i dyskutuja.
      • Gość: * Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:54
        szkoda ze nie preferujesz muzyki na topie-masz prawo -jedni lubia chleb z
        masłem inni z kremem orzechowym
        • cezareek Re: RADIO LELIWA !! 23.09.06, 11:06
          jaka muzyka, na topie, oni sa na topie, ja widzę, że zawsze są do tyłu ...
          bynajmniej z muzyką
          • Gość: !!! Re: RADIO LELIWA !! IP: 80.54.16.* 23.09.06, 17:31
            nieprawda ! właśnie włączyłam tą stację i co same nowości, tak jakym słuchała
            MTV NEWS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: słuchacz Re: RADIO LELIWA !! IP: 80.54.16.* 24.09.06, 09:55
          wrzućcie na luz, uważam, że jest ok !
    • Gość: oooo Re: RADIO LELIWA !! IP: *.sistbg.net 21.09.04, 11:52
      no i ta nieszczesna gielda pracy na ich stronie...
    • d.su Re: RADIO LELIWA !! 21.09.04, 12:18
      Muzyka taka sobie, choć nie najgorsza, ale jeśli chodzi o lektorów... pożal się
      Boże! Jeśli byłyby nagrody za najgorszą dykcję, zdobyliby mistrzostwo :(
      Oprócz fatalnej dykcji czytający nie odróżniają kropki od przecinka w czytanym
      tekście, nie wspominając już o średniku... Poza tym nie wiem jak innych, ale
      mnie do szału doprowadza głos z głębi gardła jednego z prowadzących - w
      założeniu miało to chyba brzmieć zmysłowo?? Nie wyszło...
      I jeszcze coś... Ten prowadzący nie zna chyba słow zespół czy duet - wszystko
      to formacje :). To zabawne nawet :)
      To tyle narzekań... Pozytywem jest giełda pracy - tylko tu znów - ogłoszenia
      zlewają się w jeden ciąg, trudno się połapać...
      Pozdrawiam Radio L i życzę sukcesów :)
      • Gość: * Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:58
        a propo lektorów-nawet by sie nie załapali do 1-wszej trójki
    • tweety23 Re: RADIO LELIWA !! 21.09.04, 12:53
      Radio "LELIWA" - hehe, powinno być Radiowęzeł "LELIWA".
      Jak mozna tak beznadziejnie prowadzić stację radiową? Za to powinni karać
      grzywną to może wtedy by z tego coś było !!
      • Gość: pilot Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:59
        Super beznadzieja. Praktycznie brak informacji z regionu. Jak są wybory
        samorządowe wyniki najpierw podaje Tv a dopiero potem oni. Serwis - powielanie
        informacji z papu. Poza tym działają na zamówienie lokalnej śmietanki.
        LEKARSTWO- wymienić ciągle niedowartościowanego z kompleksem Wielowsi dyrektora.
        • Gość: topik Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:10
          Wielki- Wielowiejski dyrektor ciągle bezkutecznie próbuje dostać się do Tbg
          Rady M. może na przeszkodzie stoi mu afiszowanie się stażem belferskim w
          górniku?
      • Gość: * Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:51
        pomyśl jesli by tak było jak piszesz-to nie byłoby demokracji a i twoje zdanie
        by sie tu nigdy nie pojawiło---to byłby ksiązkowy swiat Orwellowski
    • Gość: sluchaczkonkurecji Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 14:02
      pamiętam czasy kiedy w radio była pewna pani,czytała giełdę warzywną,i hitem
      była wypowiedz na temat kapusty"kapusta ...2zł,taka gorsza...na zupę...1,50zl"
      i prosze właściciela o wprowadzenie zakazu robienia reklam ...lepiej niech to
      robi profesjonalna firma reklamowa.
      • Gość: jakiś koleś Re: RADIO LELIWA !! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 21.09.04, 16:01
        No reklamy są dobre: "tu koło komina zapaćkałem, nie powinno cieknąć, ale koło
        rynny zacznie się lać za miesiąc, więc może przyjdę jesienią, by zapaćkać koło
        rynny i nad kuchnią"
        • Gość: sluchaczkonkurencj Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 21:57
          tą o zapackaniu to zrobiły chłopaki z "radia maryja"
          • Gość: * Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:47
            w tej kwestii sie mylnołes-hahaa--wiem ze chciasłbys zeby twoje ulubione radio
            (m.....)robiło reklamy leliwie-ale niestety
      • Gość: gerso Re: RADIO LELIWA !! IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 21.09.04, 22:14
        :D
        gdyby nie takie kwiatki to byłoby chyba za nudne to radyjko.
        Początki radia Leliwa z początku lat 90-tych... to były hece na antenie...
        hehe... miło wspominam... rozmowy live z udziałem słuchaczy... sami swoi...
        niezły ubaw
    • Gość: DJK Re: RADIO LELIWA !! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 13:09
      RL to żenada i kompromiatacja Tbga. Wczoraj miedzy 9 a 14 była przerwa
      konserwacyjna nadajnikow na Sw. Krzyzu, Suchej Gorze i kominie w Machowie -
      wiec szlo tylko RL i radio co ma ryja. Zmieniłem na RL ale tego sie nie da
      sluchac, no nie da i juz. Ludzie, ktorzy tam przychodza tylko po to, ze im za
      darmo prezes daje zaistniec na antenie, przeczytaja wiadomosci-a w zasadzie
      przedukają- z Nowin, Echa i innych brukowacow. A w nocy mp3, shuffle w winampie
      i radio bezobsługowe.
      • Gość: * Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 00:03
        nawalasz a jednak słuchasz-tak trzymac(ze słuchaniem)
    • Gość: bury Re: RADIO LELIWA !! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.09.04, 14:06
      Może być
      • Gość: student Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:02
        Widziałem w drzwiach rekklamę, (ulotkę) pana dyrektora radia leliwy pisze w
        niej że jest dyrektorem a w cześniej pracownikiemZS. Kiedy ten matoł zrozumie,
        że to Go ciągnie w dół.
        • Gość: Piszczyk Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 12:51
          W technikum mówiliśmy Szwedo pierd..l się ale tak nazywał się nasz klasowy
          kolega, a ten matoł siedział za biurkiem i patrzył czy nowicki nie idzie.
          • Gość: słuchaczkonkurencj Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 14:07
            Ale córki ma niesamowite ,widziałem i się zakochałem!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Hrabia Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 21:41
          Gratuluję Studencie znajomości zasad pisowni !!!
          ...a jeśli Chcesz kogoś obrazić , to zrób to jak mężczyzna !!!
    • Gość: kokakola Re: RADIO LELIWA !! IP: 80.51.252.* 24.09.04, 13:51
      ostatnio jedna z ,,prezenterek" ma katar.Niestety to słychać!radze zrobic sobie
      przerwe albo porządnie sie wysmarkać.
    • Gość: mktkr Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.04, 16:29
      mnie rozbawiło do łez ogłoszenie z giełdy pracy...

poszukiwany "glazurczyk"...

pozdrawiam, ladio Reliwa
    • Gość: basenowy Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 20:16
      Fatalna kiszka, to Wasze radio - wiejskie, prostackie, źle robione. Takie
      tarnobrzeg-polo. Miało Szwedo ambicje, ale dawno temu. Szkoda...
      • Gość: zet Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.04, 09:58
        a ktos wogóle słucha tego radia?? tak czytam te posty i zastanawiam sie kto
        tego szmiru słucha. ja nie słucham ale czytając te listę to napewno tego nie
        będę szukał. nawt nie wiem gdzie tego szukać. słyszałem raz w jakiejs firmie
        przez 5min. miałem dość. myślałem ze to radio maryjana ale okazało sie że to
        leliwa
        • cerkom Re: RADIO LELIWA !! 08.10.04, 13:05
          A ja mam inne zdanie-to świetna stacja i już.Nie taki bełkot jak zetka czy rmf-
          jedne i te same dżingle na okrągło.Porównajcie stacje -zobaczycieDla przykładu
          na zetce co chwila wchodzi gość i pie... jakieś głupie hasła na rmfie w
          przerwach piosenek innny gość opowiada jakieś durnoty i potem nudna
          melodyjka.Leliwa jet wolna od tych zarzutów.Czasami denrwują reklamy ale i tak
          o wiele mniej niż na innych stacjach-bo to są inne lokalne reklamy dużo
          łagodniejsze dla ucha.Troche dziwaczny jest podkład muzyczny pod wiadomościami
          (ale to szczegół),stary był ładniejszyPoza tym czy znacie jakieś lepsze lokalne
          stacje radiowe,bo ja nie .Leliwa to radio z historią i z charakterem.Pozdrawiam
    • kordian30 Re: RADIO LELIWA !! 08.10.04, 17:15
      I tak podziwiam ludzi tam pracujacych za takie pieniadze niechcialo by mi sie
      wstawac.
    • Gość: Kamasutra Re: RADIO LELIWA (a może Puls?) IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:40
      Jakoś tak cicho sie zrobiło na tym forum.Chyba niewiele można juz napisac na
      temat radio leliwa.Zobaczmy więc co ludzi piszą o konkurencyjnej rozgłośni-
      radio Puls fm z Mielca.Bo faktem jest że zarówno Mielcznie słuchają Leliwy a
      Tarnobrzeżanie Pulsu.To troche dziwne ale na tamtym forum są prawie same
      pozytywne opinie a tu negatywne.Ciekawe dlaczego?,przecież są one takie
      podobne ,a mi jako wieloletniemu słuchaczowi obu stacji trudno jest ocenić
      która lepsza a która gorsza .A może to po prostu wynika z nastawienia wobec
      miejskiej rzeczywistości a nie wobec lokalnych stacji które prezentują tą
      rzeczywiść.Więc jak to właściwie jest?
      • Gość: ona Re: RADIO LELIWA (a może Puls?) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 00:07
        nie bez kozery sie mowi--rodzina rodzina nie cieszy gdy jest lecz kiedy jej ni
        ma samotnys jak pies..
    • Gość: ona Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 19:24
      ojoj duzo krytyki--a czy ktos z was miał doswiadczenia wpracy przed mikrofonem-
      nie? wiec polecam-zobaczycie jak to jest -...ta krytyka swiadzcy o tym ze
      jednak ktos słucha-tej stacji---
    • Gość: Wanda Re: RADIO LELIWA !! IP: 80.48.126.* 01.11.04, 21:55
      Opiszę to jednym zdaniem. Wieś śpiewa i tańczy !
      • Gość: ona Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.04, 23:28
        jak wieś spiewa i tańczy-tzn ze kazdy jest zadowolony i jest cool!super-tak
        trzymac
    • adi987 do tych, którzy odpisali...!!! 04.02.05, 12:18
      NAJŁATWIEJ KRYTYKOWAĆ!!!
      ale rzeczywiście tak jak ktoś słusznie zauważyl skoro wypowiadasz sie na ten
      temat to znaczy, że słuchasz...a skoro cały czas słuchasz to chyba nie jest aż
      tak żle...
      A skoro rzeczywiście nie słuchasz, bo cyt. "nie da sie słuchać" to znaczy, ze
      Twoja krytyka jest nieuzasadniona, bezpodstawna, wyssana z palca...krytyka dla
      krytyki, bo taka juz ludzka natura... bo przeciez co mozna wiedziec o czyms z
      czym sie nie ma kontaktu?!?!?!

Przede wszystkim Leliwa nigdy nie bedzie mogła równać sie z RMF-em czy ZET-ka,
      bo to sa rozgłosnie ogolnopolskie, wysokobudzetowe, moga zatrudnic najlepszych
      pracowników z całej Polski, mogą, bo ich na to stac dotrzec wszedzie gdzie
      chca...
      Prosze wziac pod uwage, ze w Leliwie równiez pracuja, badz pracowali
      kompetentni ludzie. Warto wymienic chocby Iwone Kutyne (obecnie TVN) czy Rafała
      Freyera (obecnie RMF).
      Fakt, iz pracuja tu ludzie mlodzi, "prosto z ulicy", ktorzy dopiero sie uczą,
      osiągają pewien poziom i odchodzą...bo taka jest kolej rzeczy, bo tak było
      zawsze i wszedzie. Ty równiez najpierw uczysz sie w jakiejs podrzednej
      podstawowce na wsi, pozniej idziesz do szkoły sredniej do Tbg, a w koncu
      studiujesz w Krakowie...to sie nazywa rozwój...czyli stapanie od najnizszego do
      jaknajwyzszego stopnia kariery, edukacji, czy jeszcze innej dziedziny życia.

Prawdą jest również, iż nie wiesz dopóki nie spróbujesz...kazdemu wydaje, sie
      takim banałem siedziec i gadac do mikrofonu...a probowałes kiedykolwiek?
      Przede wszystkim o czym tak gadac? (podstawowe pytanie)
      I najwazniejsze - mikrofon to taka zabawka, ktora wszystko sciaga, kazde
      zajakniecie, kazda zjedzona literke...a głosu nie da sie oszukac...słychac
      kazda niepewnosc, kazde drganie...ale nie zrozumie tego ten, kto nie pracował
      nigdy nad swoim głosem!

Reklam po prostu nie moze nie byc...bo to jedyne zrodło dochodu!!!

To, ze zdarzaja sie pomyłki lub wrecz gafy...no cóż, nikt nie jest
      wszechwiedzący!

Kazdy narzeka na muzyke...jaka w takim razie jest cool-extra, ktorej nie ma w
      leliwie? (prosze o tytuły)

Co do podkładu jednym sie podoba innym nie...

A co do kataru...Ty jak masz katar nie chodzisz do pracy????

Zamiast od razu krytykowac, pomysl!
      Myslenie naprawde nie boli.
      pozdrawiam, miłego dnia życzę
      • adimus Re: do tych, którzy odpisali...!!! 04.02.05, 13:01
        małe sprostowanie - Iwona Kutyna obecnie POLSAT, a jeszcze dorzuc Pawła Kina w
        TVP2
      • Gość: Annn Re: do tych, którzy odpisali...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:01
        Święta racja ....nie słuchają a ostro krytykują .Moim zdaniem Leliwa" cały
        czas się rozwija.Informacje z regionu - super!Reklamy???- a czy wogóle ktoś
        je lubi-gdziekolwiek one by nie były...)-bo ja zawsze zmieniam kanał!Muzyka?-
        zawsze najnowsza...ale i klasyka - nie tylko młodzierz słucha Leliwy"Zresztą
        tak jak już ktos napisał-o zetce czy rmf-e - chcecie słuchać o tym czy Pamela
        zmniejszyła biust czy powiekrzyła-a może z kim sie rozwiodła....)-nie
        rozumiem...!)MOIM ZDANIEM LELIWA TO SUPER RADYLJKO!WIELE OSÓB WKŁADA W SWOJA
        PRACĘ MNÓSTWO SERCA!..I PROPONUJĘ NAJPIERW POSŁUCHAĆ - A PUŹNIEJ WYPOWIADAĆ
        SIĘ - TO DO TYCH KTÓRZY NIE SŁUCHAJĄ - A KRYTYKUJĄ!!!MOIM ZDANIEM lELIWA TO
        FAJNE RADYJKO- KTÓRE MIŁO SIĘ SŁUCHA!
        NAJBARDZIEJ DENERWUJE MNIE PORÓWNANIE DO RADIA MARYJA - TEGO TO JUZ NAPRAWDĘ
        NIE ROZUMIEM - SŁYSZELIŚCIE ODMAWIANIE RÓŻAŃCA???-MOŻE KSIĄŻA SĄ DIDZEJAMI-
        ....NIE WIEM NAPRAWDĘ DZIWNE PORÓWNANIE...
        Mam wrażenie że ci którzy krytykują-posadzeni przed mikrofonem nie wiele by
        pokazali......)
        • Gość: logo Re: do tych, którzy odpisali...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 18:48
          A co ty Annn tak bronisz RL, czyżby tam pracujesz:) No to bardzo Ci współczuje,
          jeśli tak jest, bo wypisujesz głupoty. RL było dobre a kilka lat temu... a
          teraz, sama posłuchaj...
          • Gość: Ann.... Re: do tych, którzy odpisali...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:05
            ...a co? tylko o krytykę tutaj chodzi?- myślałam że można tu wyrazić swoje
            zdanie.... KAŻDY MOŻE MIEĆ INNE.....TERAZ ŻAŁUJĘ ŻE NAPISAŁAM - mentalność
            Polaków to narzekanie i krytykowanie wszystkiego...a jak mają okazję - tak
            jak tutaj - to dają upust swoim EMOCJOM.Wspólczuję!Apropos! słucham !
            owszem ...i mam odmienne zdanie!!!Leliwa jest ok!CZEGO MOŻNA WIĘCEJ WYMAGAĆ OD
            LOKALNEGO RADYJKA???LUDZIE!!!???
          • Gość: ann... Re: do tych, którzy odpisali...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.05, 10:32
            acha! ..nie pracuję i bardzo żałuję...dlatego mi nie współczuj...choć
            za "Ludzki Gest"-dziękuję!
      • Gość: drum Re: do tych, którzy odpisali...!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 19:10
        Lepiej nie piszcie nic niz macie pisac bzdury!!!!
        Freyer jest w Zet.
        • Gość: johnny bravo Re: do tych, którzy odpisali...!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 21:51
          inni byli pracownicy Radia Leliwa, ktorzy maja fajne prace w mediach to takze:
          Tomek Kin - TVP2 i Radio 94
          Grzesiek Koper - dzial techniczny Radio Plus Warszawa
          Krzysiek Mierzwa - dzial techniczny RMF
          Wojtek Zawada - kiedy RMF, teraz CHYBA RMF Maxxx
          Michal Marganski - niedawno PR3 i chyba wciaz, ale nie wiem
          to chyba tyle
    • Gość: Łukasz Re: RADIO LELIWA !! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 21:30
      Boże tam wszystko jest nagrane i puszsczają to w kułko jedynie wiadomości są na
      żywo :) totalne dno juz wole RMF FM
      • Gość: zeo Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 22:24
        Dzisiaj słuchałem niechcący wiadomości Radia Leliwa z zaparkowanego samochodu.
        Była między innymi pasjonująca informacja o śmierci gościa, który kilkadziesiąt
        lat temu był przez 5 lat mężem Marylin Monroe i szczegóły gdzie się na ile dni
        przed śmiercią przeprowadził do jakiej posiadłości itd.
        Gratuluję! Więcej takich wiadomości, tego właśnie oczekuje się po stacji lokalnej.
        Aha - inni informowali o tym wczoraj.
      • Gość: oj ups Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:09
        czy oby na pewno ? pomyliles inna stacje radiowa z tym wczesniejszym
        nagrywaniem nagrywaniem wszystkiego
      • Gość: hm hm Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 21:11
        a propo kółka-tak sie własnie pisze óóóóóó
        • Gość: Ftalo Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 15:38
          No wiadomości sa tu niezłe-ale tak jest i w innych stacjach.Już nie wspominając
          o tym całym sejmowym gó..e,który już nic nie robi ale siedzi (i tak do
          października).A zresztą po co w ogóle wiadomości w Leliwie?W Pulsie nie mają i
          dobrze jest.
          • Gość: fun tego radia Re: RADIO LELIWA !! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:45
            to świetne radyjko,polecam
            • Gość: Róża Re: RADIO LELIWA !! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.03.05, 01:36
              Jaki fun, takie radio.
              • Gość: ...maks.pejn... Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:48
                fun-tastycznie
                :)

poziom radia LELIWA - żenujący
                dobrze że taki jeden gwiazdor lokaty w okularach juz tam nie pracuje - bo
                byłoby dno totalne

muzyka - nic jej nie można zarzucic - to samo dno, popik jak i na innych
                stacjach
                wiadomości - kabaret [jakość przedstawienia i zawartość merytoryczna]

ja osobiście słucham sobie radia FLASH i BIS - po prostu nie lubię tej popowej
                sieczki rozmiękzajacej mózg. a i wiadomości o wiele lepsze.

• Gość: Słuchacz150 Re: RADIO LELIWA !! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 11:14
      Nie podoba mi się że w niedziele tak jak żadna stacja RL nadawało sobie wesołą
      muzykę tak jakby nigdy nic.To bezczelność!
    • Gość: Standardowy Re: RADIO LELIWA !! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 09:51
      Hej ludziska no i co tak cicho nic nie piszecie o naszym ulubionym radyjku?
      • Gość: ekmmm Re: RADIO LELIWA !! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 14:05
        To dobre radyjko ale i tak nie dorówna muzyką radiu tak-fm ....
        • Gość: sluchaczka Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 15:17
          przez dlugi czas sluchalam radio tak-fm od kilku mcy przestalam ze wzgledu na
          muzyke-nie odpowiada mi ich styl muzyczny obecny -calkowicie-drazni moje uszy
          ich muzyka obecna-rmf-zet-leliwa-ta muzyka mi odpowiada-kazdy lubi co innego
          • Gość: niunius Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 00:28
            A jaki jest najlepszy GLOS radiowy ? (leliwowy)
            • Gość: Głos Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 13:44
              Nie ma takiego w tym radiu.
              • Gość: ) Re: RADIO LELIWA !! IP: *.sistbg.net / *.sistbg.net 26.05.05, 22:22
                Bez wątpienia Magda Serwicka, którą pozdrawiam :)
              • Gość: czy oby? Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:36
                moze i masz swietny glos, moze i masz pelna wiedze nie tylko teoretyczna ale i
                praktyczna na temat wysmienitej jakosci glosu, moze i wiesz wiecej od tych
                ktorzy glosem oddzialywuja na innych, moze ty potraficz to robic
                perfekcyjnie,moze pracujesz jako lektor a twoj glos jest w ogolnopolskim banku
                glosow, moze przez to zarabiasz kupe forsy bo twoj glos jest tak idealnie
                wycwiczony ze nagranie reklamy dla ciebie dla kazdej nawet najpowazniejszej
                nadzianej firmy to pestka,moze tak wlasnie jest,moze bardzo dobrze wiesz co
                tzn. pracowac glosem, moze dluugie lata pracowales albo pracowalas na taki
                sukces, moze tak wlasnie jest nie inaczej, a jedno mnie zastanawia i
                zastanawiac bedzie zawsze dlaczego niektorzy ludzie odbierają prawo innym do
                doskanalenia sie na bledach, ktore przeciez sa najcenniejszymi lekcjami od
                zycia. dlaczego? no wlasnie. bo przeciez jesli ty masz swietny glos to taki
                sie stal dzieki setkom błedów...
          • Gość: Oburzony słuchacz Re: RADIO LELIWA !! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 10:12
            W atk-fm masz to czego nie masz nigdzie indziej.A co odpowiada ci pier...enie
            jednej i tej samej muzy na zetce leliwie i rmfie.Tego się nie da słuchać.Ja
            tylko się zastanawiam-ile płacom tym idoitom a np.radia zet za uporczywe
            słuchanie tego swiństwa i prowadzenie tej wieczornej audycji"Bitwa przebojów"-
            więkrzego chłamu nie słyszałem.
            rmf i zetka-raus!
    • Gość: gość RADIO LELIWA !! IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 26.05.05, 23:01
      muzyka średnia - czasem coś fajnego leci, jakość dźwięku niespecjalna, ma się
      wrażenie jakby brakowało niektórych tonów, dźwięk trochę jakby wychodził z
      jakiejś rury (wystarczy porównać do zetki albo rmf), spikerzy czy jak tam się
      nazywają ospali ciężko ich słuchać.
      • Gość: bolo Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 10:24
        Radio rzeszów 90.3fm polecam.
        • Gość: radiowiec Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 10:56
          A w Radiu Rrzeszów to niby co jest innego?
          • Gość: słuchacz23 Re: RADIO LELIWA !! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 15:09
            Rdio Rzeszów to dobra stacja.Są ciekawe audycje słucham go już od jakieś 10
            lat.Radio forum ,piromiks,lista przebojów ,za dużo głupot nie gadają ,a i
            reklamy nie są tak agresywne jak na rmfie.Muzyka taka sobie ale nie ma jej dużo-
            bo to nie stacja muzyczna-i tak ma być.W porównaniu do radia Kielce-to się nie
            da porównać.Radio Rzeszów to radio z miasta -styl miejski i żadnej wiochy jak
            na Kielcach.
            • Gość: Donald [...] IP: 80.48.126.* 31.05.05, 23:08
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: radiowiec Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 11:10
              Może i fajne ale wieści z Tarnobrzega to trudno w RR usłuszeć tak samo jak i w
              Leliwie.
              • Gość: Michał Re: RADIO LELIWA !! IP: *.localdomain / 217.96.44.* 10.09.05, 21:37
                Co do Radia Rzeszów to więcej w nim wiadomości z Tarnobrzega niż w Leliwie
                tylko trzeba wiedzieć kiedy słuchać. To przecież nie radio tarnobrzeskie ale
                regionalne na cale Podkarpacie więc nie może bez przerwy nadawać na temat
                wydarzeń (olie takowe sa) z Tarnobrzega.ja akuratnie słucham tego radia i w
                magazynach informacyjnych rano i po południu prawie zawsze są jakies tematy z
                Tarnobrzega albo okolicy. Czaem wydarzeniowo a czasem problemowo przedstawiane.
                I jedna moja uwaga, która sie tyczy zarówno Radia Leliwa jak i Radia Rzeszów:
                naprawdę krytyka jest do przyjęcia jeśli u jej podstaw leży jakaś wiedza na
                dany temat, Pozdrawiam wszystkich niezadowolonych, A tym najbardziej
                niezadowolonym słuchaczom Leliwy proponuję zmienić po prostu stację w
                poszukiwaniu ideału.
    • Gość: wątróbka Re: RADIO LELIWA !! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 10:30
      A radio jak grało tak gra i nawet forum nie pomogło!
      • Gość: beerbeer Re: RADIO LELIWA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 12:34
        > A radio jak grało tak gra i nawet forum nie pomogło!

bo forum nie pomaga w rozwiązaniu problemu. czasem pomaga tym co mają uwagi bo
        mogą sobie bezkarnie i anonimowo pobluzgać
    • Gość: dociekliwy Re: RADIO LELIWA !! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.05, 14:39
      a ja myślałem że jak tu napiszę to góry przeniosę
      • Gość: retrospect Re: RADIO LELIWA !! IP: *.ozarow.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 16:05
        Już w sobote(czy niedzielę?) radio robi festyn w ćmielowie.Będzie fajna impreza.
        I bardzo dobrze ze w tym rejonie ludzie przypomną sobie że są jescze inne
        ładniejsze miasta(Tarnobrzeg) niż Ostrowiec czy Kielce.
    • Gość: stały słuchacz Re: RADIO LELIWA !! IP: *.startnet.pl 03.01.06, 13:10
      Przebojowe radio

To przeciez radio z przbojowym charakterem i żadne inne ,a jakby ktoś nie
      zauważył jeszcze tego faktu to niech teraz podkręci radyjko na dobrą falę i
      sprawdzi jakie niesamowite audycje się tu pojawiaja-to cudowna stacja mówię
      wam.Nikt tkaiego radyjka jeszcze nie wymyslił a to żeby go słuchac przmawai
      wiele argumentów choćby giełda pracy ,wasza lista przebojów,wieczorynka,i te
      inne pierdołki jakich nie ma nigdzie indziej.Wiem ,wiem że robie tu reklamy ale
      przeciez słucham go juz 10 latek i tak mi sie podoba że niewiem.Ciekawe gdzie
      maja antenkę-czyżby na dachu mostostalu?Bezpośrednio nad głowami leci sygnał na
      100km?To trochę niesamowite ,co nieeeee????ło,akai system ptro sterm olb lakm
      fopn zed olka termois cit paragleu zon dragostea din tei
      • Gość: kk Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.06, 22:57
        Antenkę mają na kominie w Machowie i na Mostostalu w Stalowej Woli
    • Gość: rmf.fm Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 16:30
      Zawsze słuchałem rmf ale mi sie radio popsuli odbiera tylko leliwe i
      swterdzilem ze fajna muza leci the best ale te pozdrowienia do folklor :D
    • dj_siewca Re: RADIO LELIWA !! 18.01.06, 16:11
      Kocham to radio
      • Gość: oko Re: RADIO LELIWA !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:18
        najgorszy w Leliwie jest Piotr Żak... Nie moge go słuchać... Tak irytującego
        głosu i sposobu mowienia nie slyszalem w zadnej stacji... Dla mnie kolezka jest
        pierwszy do odstrzału. A przekonalem sie o tym gdy zobaczylem i uslyszalem jak
        prowadzil Dni Tarnobrzega. Wygłup i kompromitacja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka