Dodaj do ulubionych

Seria wpadek...

18.11.15, 22:29
Poczatek był taki:

"Na uwagę zasługuje jednak coś innego - wizerunkowa oprawa expose, która była - jak ją eufemistycznie określił ekspert od komunikacji politycznej dr Janusz Sibora - niefortunna. Już samo poganianie przez marszałka Marka Kuchcińskiego posłów, by szybciej usiedli, mogło konsternować. - To było wyjątkowo nieprofesjonalne. Jak można przy włączonych mikrofonach tak instruować sekretarzy? - dziwi się dr Janusz Sibora, który zwrócił uwagę na to, że przed expose Beaty Szydło, marszałek Sejmu Marek Kuchciński pozwalał sobie na dość obcesowe "niech usiądą, niech usiądą". - Nie przyjmuję do wiadomości, że ktoś, kto od lat zasiada w ławach sejmowych, nie zna obyczajów. Jeśli marszałek nie wiedział, jak się zachować, to powinien poćwiczyć w domu - dodaje Sibora."
(...)
Ale i styl Beaty Szydło zrodził u eksperta mnóstwo wątpliwości. Dr Sibora twierdzi bowiem, że krój i kolor garsonki mógł być wybrany trafniej, a broszka w klapie powinna dawać jednoznaczne skojarzenie, że oglądamy coś więcej niż tylko wystąpienie w Sejmie."

Może koniec będzie lepszy? ;-))
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Powinien poćwiczyć w domu... 18.11.15, 22:39
      Zapomniałem o linku:

www.fakt.pl/politycy/expose-beaty-szydlo-ekspert-janusz-sibora-ocenia-expose-premier-szydlo,artykuly,591473.html
      • polak1706 Re: Powinien poćwiczyć w domu... 18.11.15, 23:28
        No i co, i co w związku z tym?
        • wislocki12 Wiek i rutyna 18.11.15, 23:32
          Co? Powinien poćwiczyć w domu! Wiem, to trudne, bo to i wiek, i rutyna... Jak prezes... :-((
          • wislocka12 Re: Wiek i rutyna 19.11.15, 18:58
            Zagubiłeś się w wątkach, skleroza czy bezsilność cię zaćmiła?
    • wislocki15 Re: Seria wpadek... 19.11.15, 19:27
      Jako człowiek zaliczany kiedyś do twojej gromadki muszę teraz stwierdzić, że ośmieszasz się totalnie.
      Od kiedy masz te objawy? Od zawsze czy teraz się nasiliły? Przestań się bałwanić na tym forum ekscytując
      takich nadwornych przygłupów jak edekzgredek czy genia50. Nawet wislocka12 uznała, że przyznawanie się do ciebie to obciach. Nie masz z Tarnobrzegiem nic wspólnego więc żegnaj pacanku.
      • wislocki12 I tak mi dopomóż Bóg! 19.11.15, 20:19
        "Śpiewać każdy może, trochę lepiej, lub trochę gorzej, ale nie o to chodzi, jak co komu wychodzi..." ;-((
        PS. Prawdziwy wislocki był zawsze jeden i ten sam - wislocki12! I tak mi dopomóż Bóg! ;-))
        • jk471 Re: I tak mi dopomóż Bóg! 19.11.15, 20:31
          Ocknj się wislocki12, opuściła cię nawet twoja grupka i żadne zaklinanie poparte myślę fałszywym odwołaniem do Boga, nic nie pomogą. Jesteś zakłamanym prowokatorem znajdujacym poklask swoimi bzdetami tylko u takich jak wymienił twój zdeklarowany przyjaciel wislocki15. Spadaj więc gościu pod kamień spod, którego wypełzłeś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka