Dodaj do ulubionych

Kaczyński upadł w Sejmie

18.11.15, 22:47
Kaczyński upadł w Sejmie po expose:
"Jarosław Kaczyński musiał być mocno przejęty wygłoszonym przez premier Beatę Szydło expose. Gdy marszałek Sejmu Marek Kuchciński zarządził przerwę, Jarosław Kaczyński wraz z politykami swojego ugrupowania opuszczał salę plenarną. Niewiele brakowało, a doszłoby do groźnego wypadku z udziałem prezesa PiS.
(...)
Zamyślony Kaczyński potknął się na schodach prowadzących na sejmowy korytarz. Pomocną dłoń do prezesa wyciągnął jeden z jego najwierniejszych współpracowników, szef MSWiA Mariusz Błaszczak. Choć sytuacja początkowo wyglądała groźnie, nic poważnego się nie stało. Polityk błyskawicznie podniósł się ze schodów i dziarskim krokiem poszedł dalej."
I pomaszerował dalej... ;-))
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Starość nie radość, 18.11.15, 22:59
      niestety:
      www.fakt.pl/politycy/jaroslaw-kaczynski-przewrocil-sie-na-schodach-w-sejmie,artykuly,591539.html
      • polak1706 Re: Starość nie radość, 18.11.15, 23:27
        No i co w związku z tym?
        • wislocki12 Starość nie radość... 18.11.15, 23:35
          Jak to co? Warto poćwiczyć w domu... Przecież to już i wiek, i rutyna... ;-))
          • edekzgredek99 Re: Starość nie radość... 19.11.15, 10:29
            No wlasnie. Chlop juz swoje lata ma i zdrowie pewnie szwankuje. W glowie sie zakolowalo albo stopnia nie dojrzal. Do rzadzenia tez sie nie nadaje
      • kolekcjonerkosci69 Re: Starość nie radość, 20.11.15, 20:45
        no!!! sam upadł???? Ja tam widze na zdjeciu jak ten z tylu zlapał go za nogę ręką i dlatego pie....ą
      • kolekcjonerkosci69 Re: Starość nie radość, 20.11.15, 20:50
        No a ten siwy obok łysego się cieszy,ale gdyby preziuniowi zwieracze puściły to dostałby prosto w twarz...
    • wislocka12 Re: Kaczyński upadł w Sejmie 19.11.15, 07:47
      Ten tekst świadczy o jednym wislocki12, upadłeś na główkę i móżdżek funkcjonuje inaczej niż u zdrowych ludzi.
      • edekzgredek99 Re: Kaczyński upadł w Sejmie 19.11.15, 10:31
        Okropna z pani baba. Zolza pierunska. Wcale sie nie dziwie ze pan Wislocki z chalupy pogonil. On taki kulturalny pan po co mu taka przekupa. Bardzo dobrze zrobil
        • wislocka12 Re: Kaczyński upadł w Sejmie 19.11.15, 11:52
          Nikt mnie nie pogonił, przekonałam się, że to chory z nienawiści człowiek, który za pomocą gładkich słówek potrafi zrobić więcej krzywdy niż przemocą fizyczną, to dewiant.
          • edekzgredek99 Re: Kaczyński upadł w Sejmie 19.11.15, 13:11
            Dewiant? A ja widze ze to pani sie Go czepia na kazdym kroku, obraza i poniza. Okropna i zlosliwa z pani baba.
          • wislocki12 Dziękuję! 19.11.15, 15:05
            Myślę, że twój post mogę, i to całkiem poważnie, uznać za wyraz uznania dla mojej aktywności na tym forum! ;-)
            PS. Ten dewiant to już chyba wynik desperacji... :-(
            PS2. Prawdziwy wislocki jest... ;-))
            • e-zyleta Re: Dziękuję! 19.11.15, 15:58
              Kaczyński wcześniej lub później upadnie i już więcej sie nie podniesie.
      • wislocki12 To nie jest mój tekst 19.11.15, 14:57
        To nie jest mój tekst! Ja go jedynie przytoczyłem za "Faktem"! :-(
        PS. To nie ja upadłem. To... prezes! ;-))
    • milutek3 Re: Kaczyński wystawił zad w Sejmie 20.11.15, 21:09
      i wywalił kaczą doopę do polizania tym którzy na kurdupla głosowali bu ha ha ha .
      Bardzo "śmiesne" ha ha ...(_Ş_)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka