amica_zolwica 28.02.07, 10:44 hELLO! Chcialabym sie dowiedziec co kpujecie na lotniskach? Jakie kosmetyki? I co na prezent? Pozdrawiam cieplutko Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neroli2 Re: lotniska 28.02.07, 10:58 ogólnie zleży w jakim kraju, przyznam szczerze, że w naszym to się nie opłaca kupowac bo można taniej kupić na allegor, faktem jest, ze nigdy nie mamy pewnoąści czy oby towar jest orginalny, al eja mam zauafne os od których tam kupuję. Ogólnie we Francji jest taniej, w Niemczech ztego co widziłąm też nie jest jakoś taniej. Ja np czesto zwracam uwage na perfumy i na kosmetyki do pielęgnacji dłoni np firmy alessandro. Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: lotniska 28.02.07, 11:04 ceny nie sa juz tak porazajace niskie jak kiedys, ale podoba mi sie ze np kupujac tusz jest on z plynem i kredka, czy moj ulubiony tonik biotherm jest w takiej butli z pompka o pojemnosci 400 ml za 30euro, i duzo fajnych palet do makijazu.. ale ceny neiwiele mneijsze, to jeszcze zalezy gdzie. Ja najczesciej kupuje na tym we Frankfurcie. Jesli chodzi o prezent dla kobiety to mi spodobaly sie rozny fajne zestawy np do ust, czy niekotre limiotwane serie- a to blyszczyki a to inne fajne gadżety w łądnych opakowaniach.. Odpowiedz Link Zgłoś
amica_zolwica Re: lotniska 28.02.07, 11:32 Dzieki! I prosze o jeszcze! Ja najczesciej kupuje na Stansted w Londynie Ceny troche tansze od polskich ale mam problem chce kupic kilku kolezankom rozne prezenty okolicznosciowe no i nie wiem co??? Pozdro z Harlow Odpowiedz Link Zgłoś