wislocki12 Autorytety polaka1706 29.02.16, 21:47 A kto to jest ów franki? Jakiś twój autorytet? Nie daj, Panie Boże, moralny? ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Autorytety polaka1706 01.03.16, 00:05 Europa zgłupiała www.youtube.com/watch?v=VXoFNYKHy2c Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Troska 01.03.16, 10:28 Doceniam twoją troskę o szwedzkie staruszki. Wolałbym jednak, abyś zajął się losem polskich staruszek, że o bezdomnych nawet już nie wspomnę! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Autorytety polaka1706 01.03.16, 10:31 Lepiej idz juz te kundzie rozbierac. Palacza nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Autorytety polaka1706 01.03.16, 16:58 jesteście za biedni by utrzymywać imigrantów. Idźcie dorobić na ich utrzymanie! www.youtube.com/watch?v=LZo9KxPe5p8 Odpowiedz Link Zgłoś
ot-rozum Re: Autorytety polaka1706 01.03.16, 17:21 zostawcie tego trolla niech rozmawia sam ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Autorytety polaka1706 01.03.16, 19:16 a ty to dopiero jesteś DZIAD! Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Autorytety polaka1706 01.03.16, 19:19 Tak wam przez 25lat wyprali mózgi, że już nie macie litości nad starszym człowiekiem, a litujecie się nad takimi których celem jest podrzynanie waszych gardeł, rozróby na ulicach i wyprawy po europejski socjal. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Autorytety polaka1706 01.03.16, 23:02 Lubię z kimś mądrym porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 01.03.16, 22:51 zaczną się małe, takie tycie, tycie "wojenki" nie tylko między tubylcami z obcymi ale między państwami UNII wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Belgia-cofnela-do-Francji-600-migrantow,wid,18191327,wiadomosc.html?ticaid=116937 Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 08:51 Witam, też to czytałam wczoraj, pozdrawiam i życzę udanego dnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 09:09 Zadziwia mnie pani droga pani. Pani potrafi czytac? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 09:33 Teraz taka moda na czytanie, kto w latach szkolnych nie opanował tej sztuki perfekt teraz musi nadrabiać zaległości, ale chwalić się tym? to lekka przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 11:45 A wiesz pan ze jak sie kto do niczego nie nadawal to na nauczyciela szedl. Taka jest prawda niestety. Narod niedouczony i dlatego panie PiS mamy u wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 12:55 Co pan powiesz, to smutna prawda. Teraz nareszcie zrozumiałem kawał, który kiedyś usłyszałem. Na zakończenie roku szkolnego nauczycielka mówi do uczniów: - Życzę wam przyjemnych wakacji i żebyście we wrześniu wrócili do szkoły mądrzejsi! - Nawzajem! Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 13:16 Nie rozumiales pan tego? No to troche panu rozjasnilem bo bys pan zyl w nieswiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wczoraj 02.03.16, 12:33 No, właśnie! Nie dość, że czytała to... wczoraj. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 14:20 Witaj, Polaku, zobacz, ile agresji u innych użytkowników forum może wywołać moje jedno zdanie, w ktorym Cię informuję o przeczytaniu artykułu. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrowia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 14:44 Droga pani palacz ja tu agresji nie widze. Ale ze mamy z pani zdrowa polewke do nie da sie ukryc niestety Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 15:08 Najpierw trzeba wiedzieć jak świat się kręci a potem wiedzieć o czym pisać i jak pisać.Dlatego zapewne tylko jeden przyjaciel wirtualny został na tym forum, choć do końca niepewny bo narodowiec i rasista.Jak można być matką i nauczycielem dzieci, mając poglądy faszystowskie i popierać człowieka o takich poglądach. Myślę że trzeba powiadomić dyrektora szkoły lub kuratora oświaty, żeby przeprowadził rozmowy ostrzegawcze. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 19:08 Waść wywołujesz mnie do tablicy? Już pisałem. Nie jestem narodowcem i rasistą. Jakieś problemy ze zrozumieniem treści czy z oczami? Jestem Polakiem, nie należę do żadnej organizacji. Nie toleruję OBCYCH ze względu na bezpieczeństwo moje, mojej rodziny, moich dzieci i wnuków oraz kraju. Myślący, oglądający filmiki w YouTube wiedzą o co chodzi. Poszczególnym krajom już zaczynają oczka otwierać się. Dla mnie jesteś rasistą względem białego człowieka, samobójcą pozbawionym wyobraźni i cwaniakiem który musi mieć otwarte granice by wyjeżdżać do pracy i unikać płacenia podatków. >Jak można być matką i nauczycielem dzieci, mając poglądy faszystowskie i popierać człowieka o takich poglądach.< Faszystą jesteś ty. Masz ochotę sprowadzać dzikich do kraju! To dzicy stanowią zagrożenie dla nas jak faszyści w 1939roku. Faszyzm nie może się powtórzyć ale się powtórzy m.innymi przez ciebie. Zacznij myśleć. To nie boli cwaniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 19:10 Dlatego coraz rzadziej tutaj wchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 20:35 Polaku, zdrowie jest najważniejsze. Sam widzisz, że coraz rzadziej występuje u forumowiczów życzliwość do drugiego człowieka. Pa Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Islamizacja Europy 03.03.16, 09:04 No i bardzo dobrze bo pie...sz jak nacpany Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Miejsce jak miejsce... 03.03.16, 21:12 W tym, do którego coraz rzadziej wchodzisz... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 16:48 wiadomosci.wp.pl/gid,18191837,kat,7631,title,Obozowisko-w-Calais-jest-likwidowane-od-poniedzialku,galeria.html?ticaid=116949 Warto poczytać też komentarze, ten kraj mnie bardzo interesuje, bo wybieram się tam od kilku lat, tylko brak mi odwagi, pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Islamizacja Europy 02.03.16, 17:29 Czyżbyś chciała podzielić los bohaterki wiersza J.Brzechwy? Bądź twarda jak R.Bratny, przełam słabość i ruszaj w świat ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak sójka za morze... 02.03.16, 21:10 Jak sójka za morze? A może i masz rację? Bo a nuż wezmą Cię za "ciapatą", jak zwykło się nazywać ich w kulturalnej Polsce... :-( PS. Ciekawe jak też sobie wyglądasz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Jak sójka za morze... 03.03.16, 09:07 Panie takis pan ciekawy? To ja panu powiem. Pani palacz wyglada calkiem zwyczajnie jak gruba wiejska przekupa. Z ciapata ni idzie jej pomylic Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Jak sójka za morze... 03.03.16, 17:37 I to z takiej zabitej wiochy gdzie diabeł mówi dobranoc, a wszystkie drogi prowadza do lasu. Dawniej jedynym miejscem kultury był klub "Ruch" i też w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 04.03.16, 00:16 Europa zgłupiała! www.youtube.com/watch?v=hncjxjRI1tk Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 04.03.16, 00:19 www.youtube.com/watch?v=XpzMD2BrN1g Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Polacy nie gwałcą? 04.03.16, 10:54 Jak powszechnie wiadomo, kobiety gwałcą wyłącznie uchodźcy z Erytrei. Przykładowo, Polacy w ogóle nie gwałcą! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Islamizacja Europy 04.03.16, 15:56 Niedługo będziesz straszyl dzieci uchodżcą zamiast babą jagą.. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 04.03.16, 22:30 www.youtube.com/watch?v=zdFxXz5x4Lw :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
edekzgredek99 Re: Islamizacja Europy 04.03.16, 09:13 Europa? To raczej tobie cos sie w czerepie popie...lo. Spadaj kury macac a nie tu forum zasmiecac. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Szkoda, że użyła środka zabronionego... 04.03.16, 10:57 Może i masz rację? Szkoda tylko, że użyła środka zabronionego... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Całe szczęście 04.03.16, 10:58 Całe szczęście, że nie miała bomby atomowej pod ręką... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Całe szczęście 04.03.16, 18:36 Edziu, te kury przed macaniem, jak go zobaczą to uciekają z wrzaskiem, jakby lisa spotkały, maja go dość, przez to, że czyni to, trzy razy dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Całe szczęście 04.03.16, 22:40 co wy ZBOKI z tym macaniem? jakieś braki :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 04.03.16, 22:29 www.youtube.com/watch?v=zdFxXz5x4Lw :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 04.03.16, 22:39 Są milusi www.youtube.com/watch?v=_OEfiwRxzHc Kiedy już tu będą pobawimy się w "chowanego", "berka" a może... w "doktora i pielęgniarkę" :-/ www.youtube.com/watch?v=gIJWew3O6gE Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 A ja myślałem... 04.03.16, 22:50 "Tusk apeluje do imigrantów: nie przyjeżdżajcie do Europy. I zapewnia: UE nie zostawi Grecji samej (...) Donald Tusk zaapelował do nielegalnych imigrantów, aby nie przybywali do Europy. – Nie wierzcie przemytnikom, nie ryzykujcie życia – powiedział. Dodał, że priorytetem jest ograniczenie liczby migrantów, którzy przybywają do Grecji z Turcji." A ja myślałem, że pochwalisz Tuska. ;-) www.tvp.info/24276455/tusk-apeluje-do-imigrantow-nie-przyjezdzajcie-do-europy-i-zapewnia-ue-nie-zostawi-grecji-samej Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: A ja myślałem... 04.03.16, 23:06 >A ja myślałem, że pochwalisz Tuska. ;-) < W żadnym wypadku! Donek ty zdrajco! Zdradziłeś ciocię Merkel a ona zapewniła ci egzystencje za 70tysięcy zło miesięcznie! Nic za darmo! Odwołaj to natychmiast!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Donek ty zdrajco! Zdradziłeś ciocię Merkel." 05.03.16, 11:29 Naprawdę uważasz, że Tusk zdradził Merkel? To chyba dobrze, nie? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 04.03.16, 22:47 Ha, ha, ha! www.youtube.com/watch?v=HvTnxaD-sik co on pierd..i ? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Bez rozumienia? 04.03.16, 22:57 Mam wrażenie, że rzeczywiście kompletnie nic nie zrozumiałeś z tego filmu. A szkoda, bo ten facet w kwestii islamu ma identyczne poglądy jak Ty... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Bez rozumienia? 04.03.16, 23:04 Od wczoraj mam inne poglądy! -Chcę islamu! -Kilku żon (ładnych)! www.google.pl/search?q=u%C5%9Bmiech+kobiety&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjgxZCahKjLAhWCK5oKHSa8AP4Q_AUIBygB&biw=1280&bih=873 -Zasiłków! -Darmowego lokalu. Tak więc chcę islamu w POlsce! Może się doczekam bo już wszystko ustalone? www.youtube.com/watch?v=or0u6NSvdGc Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Iluminacja? 04.03.16, 23:32 Jakaś iluminacja? No cóż, to się zdarza, szczególnie katolikom! ;-) PS. Szkoda, że filmik ("Info") sprzed prawie pół roku... ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Iluminacja? 05.03.16, 00:28 jakiś nowszy ale nie oglądałem jeszcze :-( www.youtube.com/watch?v=gZ9KQkJW91s Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Polski numer 05.03.16, 11:12 Emigrant na polskich numerach? Chyba żartujesz? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Iluminacja? 05.03.16, 00:40 wysłuchałem pobożnie kazania. Wysłuchaj i ty www.youtube.com/watch?v=nxa8UcCd5Vk Trochę stare ale... zawsze aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Półtora roku 05.03.16, 11:15 Trochę stare? No coś Ty! Zaledwie sprzed półtora roku... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Iluminacja? 05.03.16, 01:12 Jakiś nowszy www.youtube.com/watch?v=y8_fI91P6gw Fajnie się dzieje na świecie. Nie będzie nudno...będzie kolorowo...od krwi cieknącej ulicami...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Z lekka... 05.03.16, 11:26 "Niemcy zaostrzyli prawo azylowe. Reuters Niemcy zaostrzają prawo Niemiecki Bundestag uchwalił pakiet ustaw azylowych, których celem jest ograniczenie liczby uchodźców z Bliskiego Wschodu i Afryki Północnej oraz szybsze odsyłanie do krajów pochodzenia tych migrantów, którym odmówiono azylu." Z tą krwią cieknącą ulicami to chyba z lekka przesadziłeś... Nie pierwszy raz zresztą! ;-)) www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/niemcy-zaostrzyli-prawo-azylowe,622399.html Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Z lekka... 05.03.16, 12:32 Jak mówię, że będzie w Eurokołchozie kolorowo od cieknącej krwi to mówię, a jak nie mówię to też mówię. >Tam nie ma żadnego "państwa" ani żadnych "bojowników". To są mordercy, dzieciobójcy, pedofile i gwałciciele oraz terror, który im na to pozwala.< wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Odszedl-ze-sluzby-w-polskiej-armii-i-pojechal-na-Bliski-Wschod-pomagac-uchodzcom-Tam-jest-dosc-chetnych-do-walki-z-ISIS-Oni-blagaja-o-bron,wid,18195918,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Z lekka... 05.03.16, 12:42 Dla tych wyzynanych ludzi w Syri , Iraku i nie tylko bo jest tez Libia czy Nigeria jedyna szansa jest ze wybory w USA wygra Trump. Jak wygra clintonka albo ktos inny nikt tej rzezi nie powstrzyma. Trump jako jedyny poparl interwencje Rosji w Syrii. Reszta tych kandydatow bedzie robic to co teraz marionetka obama czyli nic. Dla nich ta wojna jest korzystna produkuje miliony imigrantow a takze jest szansa na pozbycie sie niewygodnego Asada. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Z lekka... 05.03.16, 12:44 Boja sie trumpa bo nie bedzie marionetka zydowskich rodow FED Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wąsik i... tupecik 06.03.16, 11:32 Jak myślisz, jaka jest różnica między wąsikiem a... tupecikiem? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak do mnie mówisz, to milcz! 05.03.16, 21:04 "Jak do mnie mówisz, to milcz!" Tak zwykł mawiać pewien kapral w odrodzonym Wojsku Polskim. ;-)) PS. Zdaje się, że nawet nie zacząłeś czytać tekstu, który proponujesz forumowiczom: "- Tu nie chodzi o walkę z tzw. Państwem Islamskim czy też z jego "bojownikami". Tam nie ma żadnego "państwa" ani żadnych "bojowników". To są mordercy, dzieciobójcy, pedofile i gwałciciele oraz terror, który im na to pozwala. I on musi zostać zlikwidowany, a nie da się tego zrobić bez walki - mówi Wirtualnej Polsce Bartosz Rutkowski, który porzucił wygodne życie w Polsce, by pomagać uchodźcom w Iraku i Syrii. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Jak do mnie mówisz, to milcz! 06.03.16, 13:07 Ty naprawdę przechodzisz samą siebie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 05.03.16, 12:06 Ja nie wiem jak zapatrzeni w tvn i wyborczą moga nie dostrzegac faktu chocby takiego. balcerowicz(bucholtz) od lat zlikwidowalby caly socjal dla Polakow, wszelkie place minimalne itd. A ja czytam ze on popiera przyjmowanie milionow uchodzcow do europy gdzie 80% z nich nigdy nie bedzie pracowac, beda pobierali socjal przez 3 pokolenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 05.03.16, 12:09 Jest polityka islamizacji europy. Zniszczenia panstw narodowych. Wymieszania tego wszystkiego. No bo skoro socjaldla Polakow sie nie oplaca a oplaca se 10 razy wiekszy dla arabow. To czemu sie oplaca? Poniewaz stanowia ta sile ktora rozbije chrzescijanska europe i znana nacja przejmie wladze. Nie udalo sie z zoltymi przyjezdzali ale cicho siedzieli, byli spolegliwi. A w arabach dostrzegaja szanse na realizacje tej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 05.03.16, 12:12 bucholtz to psychopata maksymalizacji zysku w obrocie kapitalem narodu wybranego. Wiec po prostu zysk z arabow jest taki j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 05.03.16, 12:16 Polacy usłyszą po raz kolejny od tego belzebuba że: TRZEBA ZACISKAĆ PASA! I tak od 25 lat wypowiada się zawsze w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 05.03.16, 12:29 I to doslownie bezlzebub bo jezdzi na spotkania illuminatow razem z sorosem. A kto odpowiada za zlodziejska transformacje w Polsce i Rosji jak nie george soros. Przeciez plan ten transformacji balcerowiczowi przywiozl soros. Polska to jeszcze Polska ale tak jak ograbili narod rosyjski to dopiero. Jak taki roman abramovitzch kupowal wielkie rosyjskie pola naftowe za rubla. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Demonologia stosowana? 05.03.16, 20:56 "Belzebub (hebr. בעל זבוב Ba‘al Zebûb, Ba‘al Zəbûb, Ba‘al Zəvûv, arab. بعل الذباب, gr. Βεελζεβούλ – dosł.: pan much i komarów, popularnie: władca much) – semickie imię demona, wodza demonów. Pojawia się ono w Ewangelii Łukasza, w opisie sytuacji, gdy Żydzi (faryzeusze i uczeni) oskarżają Jezusa, że mocą Belzebuba, władcy złych duchów, wyrzuca złe duchy (Łk 11, 15). Bywał także nazywany karmazynowym królem bądź antychrystem." (Wikipedia) Naprawdę uważasz, że to Balcerowicz jest Belzebubem? Jesteście wraz polakiem1706 wprost niesamowici! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Demonologia stosowana? 05.03.16, 22:03 Na Polske a nie glowny. Glowni to rody FED-u jak Rotschildowie np. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Św. Łukasz o Polsce? 05.03.16, 23:19 Naprawdę uważasz, że św. Łukasz Ewangelista wiedział coś o Polsce i... Bezebubie? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 06.03.16, 13:55 Bucholtz to również twórca DZIADÓW >Eugeniusz Maksymowicz : Panie Petru mam nadzieję, że Pan Kaczyński, choć nie jestem jestem zwolennikiem, nie da się uwieść krasomówczej retoryce Pana, który jest ultraliberałem, uczniem jeszcze większego ultraliberała Pana Balcerowicza, producenta "DZIADÓW", o których później wszyscy zapomnieli a i Pan boi się tego tematu jak diabeł święconej wody.< Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 06.03.16, 14:51 polak napisał w dn 28.12.15 r.:Nie chcieliśta sierpa i młota to tera mota! Nie chceta Jarka Kaczora to bedzieta mieć jebola (jebaków na ulicach) A dziś: Panie Petru mam nadzieję, że Pan Kaczyński, choć n > ie jestem jestem zwolennikiem, nie da się uwieść krasomówczej retoryce Pana> Jesteś zwolennikiem młota i sierpa? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 06.03.16, 20:22 ano dyć masz znaki > < które wskazują, że jest to fragment nie mojego tekstu. Ja tylko sygnalizuję że zrobił z Polaków DZIADÓW. W czym problem :-? Nie chcieliśta sierpa i młota to tera mota. Nie chceta Jarka Kaczora to bedzieta mieć jebola (jebaków na ulicach) www.youtube.com/watch?v=y25QJ4536yQ Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 06.03.16, 20:33 Cytuję:ano dyć masz znaki > < które wskazują, że jest to fragment nie mojego tekstu. Ja tylko sygnalizuję że zrobił z Polaków DZIADÓW. W czym problem :-? W końcu zdecyduj się czyj to jest fragment, twój czy leśniczego Brzózki? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 06.03.16, 20:43 W czym masz znów problem? Balcerowicz zrobił z Polaków DZIADÓW. Nie dociera to do ciebie? Masz zaznaczone że tekst jest nie mój. Ty naprawdę jesteś upierdliwy a może CKM (ciężko kapująca mózgownica). Dziecko Neostrady? Myślę że taka PETARDA między oczy otrzeźwiłaby cię. Zresztą nie tylko ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 06.03.16, 20:51 Petardę możesz dawać swoim dzieciom i wnukom jak je masz, ale najpierw trzeba mieć jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 06.03.16, 20:55 Jesteś głupi, upierdliwy gó...a/rz! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Więcej lecytyny! 06.03.16, 23:07 To już było w sąsiednim wątku. Chyba się powtarzasz... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rambos70 Re: Islamizacja Europy 06.03.16, 23:45 e-żyleta e-kale zamknij morde pederasto rzygac sie chce od twoich pedalskich wstawek wiadomo po co tak po świecie jeździłeś Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Wyrazy" 07.03.16, 11:06 Ciekawe, czy jesteś w stanie napisać cokolwiek bez tzw. "wyrazów"? :-(( PS. Najbardziej podoba się "e-kał". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatrastw Re: Islamizacja Europy 07.03.16, 13:03 zyleta geju ja wiem strasznie ciężko musiało Ci być robić te dzieci:( Po Twoich pisaninach można wysnuć wrażenie, że bardzo dużo Cie to kosztowało:) Ze swojego jak i również z psychiatrycznego doświadczenia wiem ze dla mężczyzny hetero zrobić dziecko to sama przyjemność. Narzekamy głównie na ciężar utrzymania tych dzieci. :):) Najchętniej spółkowalibyśmy z kobietami bez żadnych zobowiazań ale dla Ciebie to spółkowanie widać było najgorsze i stąd te ucieczki w Świat od żony :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
rambos70 Re: Islamizacja Europy 07.03.16, 13:11 tak jest on to pisze o tych wielkich jajach jakby to byly jakies meczarnie te wielkie jaja i wogule Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatrastw Re: Islamizacja Europy 07.03.16, 13:15 Ewentualnie problemem może być nie dysponowanie chetną kobietką( ale nie sam akt jak o to pisze, że w męczarniach te dzieci robił:):) Wręcz Achillesowy wysiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Spieprzaj, dziadu" (koniec cytatu) 06.03.16, 23:04 Czy owe "Dziady" stosują się również do Ciebie? Jeśli tak, to współczuję! :-( PS. A kto to jest Eugeniusz Maksymowicz? Jakiś nowy twój autorytet, nie daj Panie Boże, moralny? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 07.03.16, 12:41 Będziecie mieli okazję wykazać się. Ponoć macie jaja. www.youtube.com/watch?v=dokkNzaoVUQ Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 07.03.16, 12:53 Polak napisał:<Będziecie mieli okazję wykazać się. Ponoć macie jaja.> Co znaczy będziecie?Czy ty myślisz że ja i inni uczestnicy tego forum są zwolennikami migracji do Europy bez względu z jakich przyczyn ona występuje? Jesteśmy przeciwko zaśmiecaniu forum wątkami strikte politycznymi, wystarczy że są na innych portalach i mas mediach.Powtarzam tam masz obszary do wykazania swoich poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 07.03.16, 15:17 >myślisz że ja i inni uczestnicy tego forum są zwolennikami migracji do Europy< Ufff! Odetchnąłem! Odpowiedz Link Zgłoś
kundzia670 Re: Islamizacja Europy 07.03.16, 15:25 Zaskakujesz mnie, czyżbyś nie miał tego co oni wszyscy mają? Jestem coraz bardziej rozczarowana! Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 07.03.16, 15:58 >Jestem coraz bardziej rozczarowana!< 58sekunda www.youtube.com/watch?v=cjdy2xMcqkQ :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kundzia670 Re: Islamizacja Europy 07.03.16, 16:54 Rozczarowana, nie załamana. Nawet gdybyś nie miał, to jest to i tak zbędny balast, który może przynieść same kłopoty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 07.03.16, 17:33 >to jest to i tak zbędny balast< i słusznie! U NAS to zbędny balast a u WAS to co "tam" macie jest tak zgrane z "resztą" jak zbiorniki konforemne w F16. Są one lepsze od tradycyjnych zbiorników podwieszanych pod skrzydłami (odpowiednik naszych dyndających "brylantów") :-P. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 07.03.16, 17:34 www.zoom.mon.gov.pl/galerie/polskie-jastrzebie-mega-galeria/ Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Islamizacja Europy 12.04.16, 19:55 wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,MSWiA-Grecja-i-Wlochy-maja-problemy-z-weryfikacja-tozsamosci-azylantow,wid,18265837,wiadomosc.html?ticaid=116d23 Pozdrawiam i życzę udanego wieczoru:-) IIII :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Islamizacja Europy 12.04.16, 20:09 Nam to nie grozi, Prezes ich szybko posortuje...sorki zweryfikuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nikt 12.04.16, 23:05 I nikt go nie przekona, że białe jest białe, a czarne - czarne... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Islamizacja Europy 13.04.16, 21:56 o2.pl/artykul/letni-chlopiec-uratowal--doroslych-5981008624567425a dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kundzia670 Re: Islamizacja Europy 07.03.16, 18:19 To co "tam" mamy jest bardzo cenne, więc i dobrze ukryte, z "resztą" nie może konkurować nawet ten zlepek żelaza, zwany F16. Nigdy nie dorówna linii i urokowi kobiecego ciała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nigdy nie dorówna... 13.04.16, 00:39 I w tym właśnie miejscu i w całej rozciągłości, co by to nie mogło oznaczać, całkowicie zgadzam się z Tobą! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 12.04.16, 21:07 Jedyna rada obronić sie przed islamska inwazją a raczej wędrówką ludów. To zrobić takie same prawa dla muzułmanów w Europie jakie maja europejczycy w Pakistanie, Iranie, Arabii Saudyjskiej. Innej drogi nie ma. Niech lewactwo płacze, że dyskryminacja i faszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 12.04.16, 21:15 Bo inaczejskonczymy w skansenach i rezerwatach jak koptowie, indianie Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Skanseny 12.04.16, 23:02 Skanseny już są! W Kolbuszowej i w Mielcu! :-)) PS. Czy Ty przypadkiem nie ubliżasz Koptom? Przecież to też chrześcijanie... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wędrówki ludów 12.04.16, 22:56 Jakby nie było wędrówki ludów, to w Europie nie pojawiłyby się ludy indoeuropejskie, że o Słowianach nawet już nie wspomnę. Niewykluczone nawet, że rozmawialibyśmy w całkiem innych językach! Może jeszcze mniej zrozumiałych? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palacz67 Re: Wędrówki ludów 13.04.16, 06:00 Najbardziej niezrozumiałym językiem jest język nienawiści. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Wędrówki ludów 13.04.16, 17:21 Właśnie! Twój ulubieniec używa takiego języka. A to twoja półka, zastanów się o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Wędrówki ludów 13.04.16, 20:14 Myślę, że język gięty potrafi bardzo wiele, nie tylko mówić...ale i pieścić po ciele...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nadinterpretacja 13.04.16, 20:37 Obawiam się, że to nadinterpretacja znanych słów Slowackiego... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Nadinterpretacja 13.04.16, 21:42 Właśnie, wskazałaś kierunek którym powinnaś się zająć, bo polityka jest nie dla ciebie, no może jeszcze gary. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nadinterpretacja2 13.04.16, 22:31 Muszę Cię rozczarować - nie jestem lesbijką, ba, nie jestem nawet kobietą! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zybi Re: Nadinterpretacja 15.04.16, 17:35 Masz rację, lecz czy w temacie języka nie warto pójść o krok dalej? - erotyka. Niezrozumiały język nienawiści i złości zastąpić pięknym językiem miłości...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Erotyka 15.04.16, 20:59 Dzięki Tobie odkryłem, czego mi brak w programie PiS - erotyki, właśnie! Myślę, że należy podjąć jakieś działania w tym kierunku... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Erotyka 15.04.16, 23:24 Ciebie wisłocki to nawet "tirówa" nie zechce :-P Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Wędrówki ludów 13.04.16, 23:23 To też mowa nienawiści? www.youtube.com/watch?v=xE-L0lAYp7s A to wyznawcy "religii miłości" www.youtube.com/watch?v=YkuDxZuvF8k&nohtml5=False Przyszłość białych Europejczyków www.youtube.com/watch?v=_dD3Sn_wDMc&nohtml5=False Niespodzianka! www.youtube.com/watch?v=dNjIXsZ7Kgs&nohtml5=False Tak teraz trzeba www.youtube.com/watch?v=TohTjMaHAo8 www.youtube.com/watch?v=bsHgMHyXb64 Wojna nadchodzi wielkimi krokami! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Orban jak... Urban 13.04.16, 23:38 "To też mowa nienawiści?" > www.youtube.com/watch?v=xE-L0lAYp7s Naprawdę uważasz, że Jezus podpisałby się po słowami Orbana? Czyżbyś chciał powiedzieć, że to mowa miłości? Obawiam się, że właśnie bluźnisz... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 16.04.16, 10:57 Takie cos sobie unijne lewactwo sprowadza do Europy. WON WON Z EUROPY kobieta.wp.pl/kat,65524,title,Prasowanie-piersi-Mroczna-praktyka-dotarla-do-Europy,wid,18268250,wiadomosc.html?ticaid=116d7a Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Europa... 16.04.16, 11:42 "Wynajęła koparkę i zrównała dom sąsiada z ziemią. – Najpierw wytłukła mi okna w domku letniskowym, potem zniszczyła kemping. Ale teraz to już przesada! Kiedy 1 kwietnia dowiedziałem się, że Jaśka wynajęła koparkę i zrównała mój domek z ziemią, najpierw myślałem, że to Prima Aprilis. Niestety okazało się, że to nie żart – mówi Jacek Majchrzak (56 l.), ofiara sąsiadki." www.fakt.pl/polska/sasiadka-zburzyla-mi-dom-koparka,artykuly,626269.html Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Europa... 16.04.16, 11:44 Sssp. ja wiem ze jestes pier. ale nie pograzaj sie juz Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Rodzą się szajby małe i biedne..." 16.04.16, 21:34 Od zawsze pasjonuję się wszelkiego rodzaju szajbami... Ksenofobią też! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: "Rodzą się szajby małe i biedne..." 17.04.16, 12:43 To tak samo jakbym ja powiedzial ze jak cie zlodziej napadnie na ulicy i sie bronisz to ze jestes faszystą. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: "Rodzą się szajby małe i biedne..." 17.04.16, 12:43 Polska tez byla faszystowska bo sie bronila przed Hitlerem tak? Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: "Rodzą się szajby małe i biedne..." 17.04.16, 12:44 W tym łbie to masz juz tak przegnite ze nie wiem czy ci pomoze przeszczep mozgu nawet jak wynajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: "Rodzą się szajby małe i biedne..." 17.04.16, 12:45 Wiekszosc zolnierzy ktorzy walczyli z hitlerem nie miala osobiscie nic do niemcow. Tylko bronili sie rpzed inwazją niemiecką. Tak jak teraz trzeba sie bronic przed islamską. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: "Rodzą się szajby małe i biedne..." 17.04.16, 12:47 Nie mam zamiaru oglądać kobiet bez piersi i bez łechtaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: "Rodzą się szajby małe i biedne..." 17.04.16, 12:47 unijne pe pewnie by tak chcialo zeby kobiety piersi nie mialy Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: "Rodzą się szajby małe i biedne..." 17.04.16, 12:50 zrownywanie plci - gender stosowany Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 16.04.16, 11:43 I oni chca nas pouczac. To zgnile lewactwo. Niech sie zajma tym co sie u nich dzieje. ,,Choć proceder ten znany jest w Afryce od lat, głośno zrobiło się o nim w światowych mediach dopiero po wystąpieniu jednego z brytyjskich polityków. - Pewnie niewielu z was wie, na czym polega prasowanie albo spłaszczanie piersi. I nie wiecie, że do takiej przemocy dochodzi na terenie naszego kraju: w Birmingham i w Londynie. Według ekspertów możliwe, że mowa tu o tysiącach kameruńskich dziewczynek, które są kaleczone mieszkając już na terenie Wielkiej Brytanii - powiedział kilka dni temu parlamentarzysta Brytyjskiej Partii Konserwatywnej, Jake Berry." Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Zgred? 16.04.16, 21:36 Mam wrażenie, że powtarzasz się, niestety! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 16.04.16, 19:48 Allah i tak będzie e jewropie akbar! wiadomosci.onet.pl/prasa/profesjonalni-terrorysci/3754pc Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Bóg jest wielki" 16.04.16, 21:46 Cały czas odnoszę wrażenie, że terroryści poplątali Ci się z muzułmanami, jewropiejczycy (pozdrowienia dla Michalkiewicza i... Klechowskiego) z chrześcijanami, a przecież jeszcze 2 tys. lat temu na świecie nie było nawet jednego chrześcijanina! ;-)) PS. Nie jestem do końca pewien, czy wiesz, co znaczy "Allah akbar"? Na wszelki wypadek wyjaśniam - "Bóg jest wielki". :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: "Bóg jest wielki" 16.04.16, 21:58 O panie! Aleś mnie oświecił! Czymże sobie zasłużyłem na taki akt łaski? ale, ale! Przecie to samo mówi WUJEK GOOGLE :-( www.google.pl/search?q=allah+akbar&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=2pgSV6TFL4O6sQHO1auwBA Ile zarobiłeś? Wciągnij mnie w biznesik. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Biznesik 16.04.16, 22:09 Naprawdę uważasz, że ta wiedza jest dostępna wyłącznie owemu WUJKOWI GOOGLE? Przecież Mahomet, prorok islamu zmarł w 632 r. - Google wtedy jeszcze nie było, niestety... ;-) PS. Może i wciągnąłbym Cię do mojego biznesiku, ale musiałbyś podciągnąć się w zakresie tzw. wiedzy ogólnej... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 16.04.16, 20:20 I co? wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irlandia/23-muzulmanow-chce-prawa-szariatu-na-wyspach-to-narod-w-narodzie/734vpm Allah akbar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 16.04.16, 22:30 Zgodzi się, zgodzi. Zrobi się to demokratycznie bo naiwna EUROPA na to pozwoli www.pch24.pl/usa--muzulmanie-przejeli-rade-miasta--teraz-pokazemy-polakom-i-innym,39276,i.html Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak Polonia to OK! 16.04.16, 23:33 "W niedawnych wyborach imigranci muzułmańscy zdobyli większość i przejęli władzę w miejskim samorządzie, odsuwając tym samym Polonię, która od kilku dziesięcioleci rządziła miastem. Miejscowa ludność jest zaniepokojona i oburzona takim obrotem spraw." No tak, jak rządziła Polonia to wszystko było OK! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Jak Polonia to OK! 17.04.16, 12:35 Jak Ci sie nie podoba Polonia to wypier do Iranu, raku, Libi czy Arabii Saudyjskiej. Nikt Cie tu nie trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nihil novi sub solem 16.04.16, 22:00 Katolicy, np. w Polsce, też domagają się narzucenia zakazu aborcji, in vitro, stosowania środków antykoncepcyjnych i edukacji seksualnej wszystkim Polakom! Nihil novi sub solem... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Nihil novi sub solem 16.04.16, 22:27 >też domagają się narzucenia zakazu aborcji< Spoko! Powstanie podziemie, a raczej już jest i będzie kontynuowało prace. >in vitro< Nie ma to jak naturalnie i nie bez przyjemności ;-) Wcześniej czy później gdy dwoje robi to samo to trzecie woła mamo! >stosowania środków antykoncepcyjnych < z tymi akcesoriami często nie ma przyjemności. Najlepsza zatem jest kobieta bezpłodna. Wówczas można kiedy się chce, jak się chce... ;-) > i edukacji seksualnej wszystkim Polakom!< Wujek Google podpowie jak to się robi ;-) A zatem... spokojna twoja rozczochrana. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Spokojna twoja rozczochrana! 16.04.16, 22:58 Masz rację - jak nie urok to... Ale zakaz ma być i to uchwalony koniecznie przez parlament! I to jest cała esencja polskiego katolicyzmu - będzie podziemie, po co to trzecie, lepsza jest bezpłodna i... wujek Google. Spokojna twoja rozczochrana! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Spokojna twoja rozczochrana! 16.04.16, 23:01 >po co to trzecie< Słusznie! Dziecko się rodzi i już jest zadłużone na kilkadziesiąt tysięcy zł przez POwców :-( Jeżeli ma jeszcze żyć w islamie i pracować na kolorowych, Żydów i POdobnych to lepiej NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Strach się bać! 16.04.16, 23:12 Ciekawie, na ile złotych będzie zadłużone owo dziecię po, nie daj, Panie Boże, pełnej kadencji PiS... Strach się bać! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 12:54 Do nich nie da sie stosowac europejskiego prawa. Trzebaby zrobic specjalne dla islamistow. No ale to bylaby niestety DYSKRYMINACJA I NIEROWNOSC. I teraz cale lewactwo ze strachu pochowalo sie pod lozka. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 00:05 wiadomosci.onet.pl/prasa/der-spiegel-przegapiona-sprawa/f9bn7t Śpijcie sPOkojnie! ORMO czuwa! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 00:15 Zagraniczne wycieczki na Ukrainę i Słowację, tam nie ma zakazu. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 ORMO? 17.04.16, 00:39 Naprawdę uważasz, że ORMO rozwiąże za nas wszystkie problemy? Ciekawe tylko, co na to Błaszczak, Zieliński, Kamiński, że o Macierewiczu nawet nie wspomnę! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 13:28 www.wiadomosci24.pl/artykul/czy_w_roku_2050_niemcy_stana_sie_rewolucyjna_republika_islamska_242867.html Najciekawsze momenty z artykulu ale mozna przczytac caly. W południowej Francji jest już więcej meczetów niż kościołów.Instytut Islamu w Soest oblicza, opierając się na dotychczasowych wskaźnikach demograficznych, że w 2045 powinno ich być 51,72 mln. Muzułmańscy działacze w Niemczech (jak np. funkcjonariusze Centralnej Rady Muzułmanów) już dzisiaj bazują na tych liczbach. Najpóźniej w 2040 pragną wystawić muzułmańskiego kandydata na kanclerza, a najpóźniej w 2050 planują zmienić niemiecką konstytucję tak, aby stała się podobna do konstytucji pańsw islamskich. To przejęcie władzy przez wyznawców islamu, mogących już wtedy zapewnić sobie większość dwóch trzecich posłów w Bundestagu jest jak najbardziej do pomyślenia - i to bez jednego wystrzału.? - ostrzega na swoim blogu Michael Mannheimer z Ligi Obrony Niemiec (Defense League of Germany), która stanowi część Ligi Obrony Europy (Defense Leauge of Europe).Oczywiście głosy tego rodzaju, pochodzące z tego rodzaju środowisk (małe ugrupowania tzw. skrajnej prawicy) można zredukować ad Hitlerum, tzn. przekładając na język bardziej zrozumiały zrobić z nich hitlerowców i robi się to skutecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 13:32 ,,Oczywiście głosy tego rodzaju, pochodzące z tego rodzaju środowisk (małe ugrupowania tzw. skrajnej prawicy) można zredukować ad Hitlerum, tzn. przekładając na język bardziej zrozumiały zrobić z nich hitlerowców i robi się to skutecznie" wisłek mysłek robi to caly czas Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 20:43 Francja: 2450meczetów + 200 w budowie. Allah akbar! Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 22:44 Nie modl sie tak co trochę ,bo wymodlisz.Ciesz sie ze Chińczycy nie chca przyjsc do nas :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 00:22 wolę aby ta francuska, jako ginący gatunek, przyszła do mnie www.youtube.com/watch?v=Kd_Qz7mq-OQ może byśmy odtworzyli ten ginący gatunek? www.youtube.com/watch?v=3nmVbbTCa-w Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 20:30 Ja sie nie poczuwam aby cos odtwarzać,ale jesli masz taki zamiar,to sie spiesz,bo skoro pracowałes w Machowie,to juz masz swoje lata,a nie każdy może być taki jak Korwin. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 20:46 A o uniewinnieniu Kamińskiego przed prawomocnym wyrokiem Sądu mógłbyś coś powiedzieć? A czym kierował się faszyzm likwidując inności rasowe? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 21:57 Popieram uniewinnienie i czekam na wsadzanie za kratki Powców i PSLowców. Czym kierował się faszyzm.... Zapytaj faszystów. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 22:12 Kamiński byl sądzony za ,,nielegalną" prowokacje. Tylko nie wiem czemu ona byla nielegalna ze dala sie na nią złapać wysoka pani polityk po? Pomysl czubie ze 80% pedofilow jest lapanych dzieki prowokacji, handlarzy narkotykow, nieuczciwych politykow , policjantow itd. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 21:58 >Ja sie nie poczuwam aby cos odtwarzać,< Oj! Genia! W tym wieku....ciepłe kapcie i TV :-( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 16:40 Wszystko idzie zgodnie z planem. Islamizacja Eurokołchozu w toku wolna-polska.pl/wiadomosci/plan-coudenhove-kalergi-ludobojstwo-narodow-europy-2015-06 Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 17:09 >Moi ludzie, biali ludzie, stanowią zaledwie 8% globalnej populacji, a kobiety w wieku rozrodczym stanowią zaledwie 2% tej grupy. Setki milionów nie-białych zalewają WSZYSTKIE białe i TYLKO białe kraje. Nasze rządy ZMUSZAJĄ nas do integrowania się z tymi wszystkimi nie-białymi i asymilowania z nimi. Jest to ewidentny program uczynienia z białych dzieci mniejszości (a nawet gorzej ? wyeliminowania ich) we WSZYSTKICH krajach stworzonych przez ich przodków. Afryka JEST NADAL pełna Afrykanów. Azja JEST NADAL pełna Azjatów. LUDOBÓJSTWO jest wymierzone tylko i wyłącznie w białe kraje. < Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 18:15 W Afryce w niektorych krajach plemiona wybijają sie nawzajem,tylko jest to wiadomosc lokalana zazwyczaj i świat o tym nie huczy,poza tym jest hiv,ludzie umierają stojąc,miliony ludzi choruje i umiera na malarię i in.choroby.Są też wysypiskiem śmieci.Dzieci nie dozywaja do dorosłosci z głodu,chorób i braku szczepionek,itp,itd.Tylko u nas byl raj i nie umiemy tego docenić,brak wojen i głodu spowodował nudę ,bo nie ma walki o przetrwanie każdego dnia,chłopcy sie nudzą.Nie chce mi sie wiecej wyliczac,nie wiem czy o tym nie wiesz czy udajesz,żeby przeinaczyc rzeczywistosc.A jaka jest długość życia to sie sam dowiedz bo mi sie nie chce pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 18:21 O wszystkim wiem tylko dlaczego biała Europa ma im pomagać? Kosztem wyrzeczeń? Są inne kraje bogate:Kuwejt, Zjednoczone Emiraty Arabskie, Arabia Saudyjska i inne. Poza tym to trzeba im pomagać TAM a nie przyjmując całą Afrykę na kontynent europejski. To prosta droga do wojen. Gdzie przeinaczam rzeczywistość? Indie wydają mnóstwo kasy na zbrojenia a dzieci odzyskują metale i surowce wtórne z elektronicznych urządzeń narażając się na choroby i śmierć. Kto zatem odpowiada za to? My (Europa) czy rząd Indii? Myśl bo to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 18:34 To było w odpowiedzi,ze niby Afryka nas chce zajać,mimo że sama kwitnie i ma lepiej niz my.Skąd wiesz czy nie boli?Jest takie przysłowie ;"od myslenia glowa boli",skądś sie to wzięło... Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 20:40 Mnie myślenie nie boli. Jest taka pani Ochojska która z pomocą pędzi do Afryki zapominając, że tutaj dzieci nie mają lepiej. Znam osoby które mają z tą biedą na co dzień do czynienia. Nie każdy żyje w Warszawie, nie każdy jest na garnuszku budżetówki. >;"od myslenia glowa boli",<... leni Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Mnie myślenie nie boli" 17.04.16, 21:39 "Adopcja Serca (Adopcja na odległość, Adopcja Miłości) – forma pomocy ubogim dzieciom (najczęściej z krajów Trzeciego Świata), która służy tworzeniu partnerstwa między nimi a ofiarodawcami (rodzinami, osobami indywidualnymi czy grupami osób, jak wspólnota parafialna, grupa duszpasterska czy klasa szkolna). Darczyńcy – osoby fizyczne bądź firmy – deklarują się, podpisując deklarację wspierania dziecka lub dzieci w formie comiesięcznych opłat (zwykle 15-20 dolarów) na wyżywienie, odzież, kształcenie, ochronę zdrowia i zaspokojenie innych potrzeb. Najczęściej są to sieroty, wychowywane przez dalszą rodzinę lub ludzi obcych (nierzadko wdowy), którzy jednak – sami mając kilkoro dzieci – bez pomocy finansowej z Europy lub Ameryki nie byliby w stanie zapewnić im wykształcenia. Adopcja Serca obejmuje też dzieci pokrzywdzone przez los, które w inny sposób nie mogłyby otrzymać wykształcenia, np. dzieci osób dotkniętych trądem, ofiary tsunami itp. Opłaty wprowadzane są na minimum rok. W przypadku gdy osoba indywidualna lub firma zadeklarowała wpłaty kwot niższych niż koszt utrzymania jednego dziecka, dziecko to posiadać może więcej niż jednego „rodzica adopcyjnego”. Ideą jest poprawienie warunków rozwoju i polepszenia startu życiowego osieroconych dzieci w krajach Trzeciego Świata. (...) W Polsce tą formą pomocy zajmują się ruchy katolickie (Ruch Solidarności z Ubogimi Trzeciego Świata MAITRI, a w jego ramach organy prawne poszczególnych ośrodków Ruchu: Stowarzyszenie Ruchu MAITRI w Gdańsku, Stowarzyszenie Adopcji Serca Maitri w Bytomiu czy Stowarzyszenie Wymiany i Pojednania w Warszawie), zakony (księża pallotyni, salezjanie siostry karmelitanki), instytuty świeckie (Sekretariat Misyjny Jeevodaya należący do Instytutu Prymasa Wyszyńskiego, organizacje kościelne Caritas), stowarzyszenia (Salezjański Wolontariat Misyjny „Młodzi Światu”). Wspierają one dzieci m.in. z Rwandy, Burundi, Demokratycznej Republiki Konga, Kamerunu, Sudanu, Boliwii, Indii, Sri Lanki, Indonezji, Tajlandii, Tanzanii. Jan Paweł II, Evangelium Vitae: „Szczególnie wymownym znakiem solidarności między rodzinami jest adopcja. Wśród różnych form adopcji warto zalecić także adopcję na odległość. Ten typ adopcji nie łączy się z koniecznością wyrwania dzieci z naturalnego środowiska”. (Wikipedia) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: "Mnie myślenie nie boli" 17.04.16, 22:44 No i dobrze pomagac im tam na miejscu. Przeciez PiS o tym mowil Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Myśl to nie boli." 17.04.16, 21:47 Wiem, nie wszyscy odczuwają chęć pomagania bliźnim. Ale przecież nikt nikogo nie zmusza do niesienia pomocy. "Myśl to nie boli." :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: "Myśl to nie boli." 17.04.16, 22:03 masło maślane. Ty już nie myśl bo bredzisz i z prostej drogi czynisz labirynt. Jakoś nie widać tej pomocy o której piszesz. Za to widać wypasione fury prezesów fundacji i podobnych organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Pączek dla Afryki 17.04.16, 22:38 "Już po raz czwarty Fundacja Kapucyni i Misje organizuje akcję „Pączek dla Afryki”. Główne cele tegorocznej zbiórki to pomoc głodującym dzieciom w Republice Środkowoafrykańskiej i budowa studni w Czadzie." Sam widzisz! ;-)) em.kielce.pl/kosciol/paczek-dla-afryki-em Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Pączek dla Afryki 17.04.16, 22:46 No i dobrze pomagac im tam na miejscu. Przeciez PiS o tym mowil A pomoc powinno sie zaczac od zmiecenia w pyl panstwa islamskiego we wszystkich czesciach swiata. Bo bez tego zadne datki, ofiary, pomoce nic nie dadzą. Jak napisalem w pyl zeby z tych islamistow z panstwa islamskiego kostka nie zostala. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Pączek 18.04.16, 00:01 Też jestem za likwidacją państwa islamskiego! Tylko co mają do tego emigranci? Nawet pączka nie ma kto im podać... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Pączek dla Afryki 18.04.16, 00:33 >A pomoc powinno sie zaczac od zmiecenia w pyl panstwa islamskiego< i deportacji wszystkich muzułmanów z Eurokołchozu będących na socjalu unijnym. Wówczas pieniądze można przekazać na potrzeby TAM. (pracujących muzułmanów też bym deportował aby zlikwidować KONIA TROJAŃSKIEGO w Europie. To mówiłem ja, Jarząbek Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Pączek dla Afryki 18.04.16, 22:38 Wszystkich muzulmanow deport z Europy. Bez jednego wyjątku. Zadnych tlumaczen a ten sie zasimilowaf. Tamten spokojnie zyje itd. Zero wyjatkow kazdego islamiste na statek i tam skad przybyl. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Pączek dla Afryki 18.04.16, 22:40 Acha i jeszcze zostawic ich na rozwoju sredniowiecza. Przeciez tak im sie marzy. Bo jak sie beda rozwijac to nam jakiegos nuka wyslą. Mysle ze takiemu islamiscie koza i dom z chrustu wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 18:30 Ok to ja jutro ide do jakiegoś domu. Nie musi być mega bogaty. Wejde i powiem, ze macie lepiej to teraz zamieszkam z wami. Musicie mnie karmic wiadomo za darmo i dawac kieszonkowe. Po jakims czasie zaczne narzucac im co maja robic, bede bral na sile Panią domua na koniec przejme caly ich dobytek a ich pogonie. A jak beda mowic ze moze za duzo sobie pozwalam to powiem ,,jak sie nie wstydzicie faszysci". Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 18:32 To jutro ide na spacer. Trzeba coś wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 18:43 I wlasnie Europa zachodnia ma prawo, ktore na takie cos pozwala w ujęciu krajowym. I u nas chcą zrobić to samo. Juz wyłożyłem łopatologicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 17.04.16, 20:42 Zwyzywasz ich od rasistów, ksenofobów, islamofobów.... lewactwo POprze! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 O muzułmanach i... PO, ale za to bez końca 17.04.16, 21:17 Czasem wydaje się mi, że Ty możesz wyłącznie o muzułmanach i... PO. Ale za to bez końca. I absolutnie nie przeszkadza Ci to, że te dwa problemy zniknęły z pola widzenia mediów wszelakich i żadnego normalnego Polaka już od jakiegoś czasu zupełnie nie interesują! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Na cztery ręce... 17.04.16, 21:20 Czasem wydaje się mi, że Ty możesz wyłącznie o muzułmanach i... PO. Ale za to bez końca. I absolutnie nie przeszkadza Ci to, że te dwa problemy zniknęły z pola widzenia mediów wszelakich i żadnego normalnego Polaka już od jakiegoś czasu zupełnie nie interesują! ;-)) PS. Ostatnio wiele mówi się o głosowaniach... na cztery ręce! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Na cztery ręce... 17.04.16, 22:06 skończą się ręce zaczną o napływającej dziczy. Lubię o nich pisać. Oni tacy milusi som. wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Rzad-Czech-nie-wyklucza-zaskarzenia-systemu-relokacji-uchodzcow,wid,18274567,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Rząd Czech też? 17.04.16, 22:31 Rząd Czech też? I co, nie miałem racji? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Na cztery ręce... 17.04.16, 22:50 wisłek mysłek a o czym powinno sie mówic? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jak w piaskownicy! 17.04.16, 23:58 Chociażby o sukcesach rządu B. Szydło, że o A. Dudzie i J. Kaczyńskim nawet nie wspomnę! ;-)) PS. Wisłek mysłek? Jak w piaskownicy! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wszystko im jedno... 18.04.16, 11:20 "Wszystko im jedno Żyd czy Muzułmanin, Syryjczyk czy Czeczeniec. Ważne, że obcy - nie Polak. W Warszawie doszło do kolejnego brutalnego ataku na cudzoziemca. Ofiarą był Pakistańczyk od dwóch lat mieszkający w Polsce. W kraju atmosfera ksenofobii wręcz buzuje - twierdzą nasi rozmówcy. Odżyły stereotypy i lęki przed obcymi. Jest coraz więcej mowy nienawiści i pobić. Ale policja i prokuratura niechętnie kwalifikują takie czyny jako rasistowskie. Atmosferę podgrzewają wypowiedzi polityków." Cały tekst: wyborcza.pl/10,82983,19867989.html#ixzz46ATl6c8k Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Wszystko im jedno... 18.04.16, 22:18 Pakistanczyk to islamista. Tam innych nie ma. Zaraz wisłek wyskoczy ze jest 0,0000574904% hinduistow albo cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Wszystko im jedno... 18.04.16, 22:58 Pakistańczycy to dopiero "nożowniki"! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Wszystko im jedno... 18.04.16, 23:04 W Polsce ich nie brakuje, w Ludowej tylu nie było<wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/492265,ataki-nozownikow-w-krakowie.html Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Wszystko im jedno... 18.04.16, 23:19 To by się zgadzało: >PIOTR I... : Krytykujemy sąsiadów,a co się dzieje u nas? ŚDM już za parę chwil,a w Krakowie widać coraz więcej BRUDASÓW, wynajmują mieszkania całymi hordami! Nikt nie wnika skąd mają kasę i czemu tak nagle zjawiają się w tym mieście! A w lipcu będzie wielkie zdziwienie jak jakiś BRUDAS uda się do allaszka z tysiącem POLAKÓW! zwiń< Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Wszystko im jedno... 18.04.16, 22:22 Ty glupi jestes czy jaki. Zydzi organizuja ta emigracje islamistow do Europy. I wlasnie unia przyjmuje prawie samych syryjskich islamistow. Jednstkom chrzescijanskim udaje sie przezyc jak ich np islamisci nie wrzuca do morza podczas podrozy, A robia to bardzo czesto. Czeczency to tez islamisci. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Wszystko im jedno... 18.04.16, 23:09 Nie wiecie co to jest islam. Mieszkałem z nimi w jednym akademiku. Goscia chcieli wyrzucic przez okno bo powiedzial ze Putin pogodzil ich z Rosjanami. Wpadli w szał dopiero sie postawilismy w kilku bo po prostu by go wyrzucili. I pijani nie byli. Codziennie trenowali sztuki walki w kilkunastu. A ich dziewczyny jak ktorys mial to strasznie mialy. Oni oficjalnie mowili ze to sa ich zony na teraz a prawdziwe kobiety czekaja na nich w Czeczenii. A ich kobiety to byly Bialorusinki, Ukrainki. Po prostu mogly sie poruszac tylko do kuchni. Jedna kolezanka mowila ze gadala z ktoras z tych ich ,,zon" I ona mowila ze odejsc od nich sie nie da. Zeby ja po prostu zabil bez wzgledu na konsekwencje. Ze sa niby postepowi ale na poczatku. Potem sredniowieczny kierat. A to byli Czeczency lata rusyfikowani niby ucywilizowani troche a nie afryka czy bliski wschod. Poza tym socjal mieli krowleski, Nawet na uczelnie nie musieli chodzic a wszystko zdawali. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Wszystko im jedno... 18.04.16, 23:20 Kobieta w islamie nie ma nic do gadania. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Wszystko im jedno... 18.04.16, 23:25 No ale w porownaniu do tych ktorzy sa w europie zachodniej to oni to jeszcze baranki byli. Na zachodzie europy tak sie juz rozbestwili ze to sie skonczy rzezią. Po prostu beda mordowac europejczykow na ulicach Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Wszystko im jedno... 18.04.16, 23:38 A i jeszcze dziewczyny letnia porą baly sie kolo nich przechodzic jak byly krocej ubrane. Bo mowily ze sa jak takie wilki ze czuly jakby sie mieli na nie rzucic. Ale jeszcze na to co na zachodzie sobie nie pozwalali. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Wszystko im jedno... 18.04.16, 23:45 A może ty źle trafiłeś i to nie był "akademik"? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Wszystko im jedno... 18.04.16, 23:52 Dlaczego tak ubolewasz za niedolą żon muzułmanów, jak jesteś narodowcem? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Może zostać matką Boga... 18.04.16, 23:44 Za to w katolicyzmie ma bardzo wiele do gadania. Może np. zostać matką Boga! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Może zostać matką Boga... 18.04.16, 23:54 Nawet się nie odniose do tego. Bo to nie ma sensu. Wystarczy wiedziec co islamisci zrobili w Karbali. Jak nie mogli zdobyc polskiego posterunku. Pozbierali z miasta kobiety i dzieci i powprowadzali w swoje szeregi zeby Polacy do nich nie strzelali. Poznaj ta roznice polskim zolnierzom bylo szkoda islamskich kobiet i dzieci. A islamisci wlasne kobiety i dzieci dali na strzal. U nas nawet w najciemniejszym sredniowieczu byla rycerskosc wobec kobiet i nie chodzily w zadnych burkach. Nie do pomyslenia byloby zeby rycerze np do obrony przed kusznikami wprowadzali w swoje szeregi wlasne kobiety i dzieci. A jak dasz przyklad inkwizycji to po prostu Cie wysmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 18:31 Turki pchają się do UNII > by nasi obywatele podróżowali bez wiz, a także chcemy uaktualnienia unii celnej (UE-Turcja) - powiedział minister.< Islamizacja Eurokołchozu jest nieunikniona dzięki głupocie polityków. I to już koniec UNII (UNII głupoty i naiwności) Nawet Izrael który nie przyjmuje "uchodźców" nie ustrzegł się ataku. wiadomosci.onet.pl/swiat/wybuch-w-jerozolimie-wielu-poszkodowanych/ywvenj Allach i tak będzie akbar! Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 18:32 Link do pierwszej części postu wiadomosci.onet.pl/swiat/szef-msz-turcji-grozi-zerwaniem-porozumienia-z-ue-ws-migrantow/vrsrtq Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 22:04 To tez jest zgodne z planem. Opinii publicznej mowia ze to zatrzyma imigrantow. A do Europy beda wpuszczane miliony muzulmanskich Turkow. I kazdy kto ma turecki paszport Czyli kazdy na bliskim wschodzie kto zaplaci 200 dolarow. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 69 tys. zł 18.04.16, 23:49 No właśnie, a "tylko w ciągu pierwszych dwóch tygodni pracy, nowy prezes PKN Orlen Wojciech Jasiński (PiS) zarobił 69 tys. zł". :-(( www.fakt.pl/politycy/ile-zarabia-prezes-orlenu-wojciech-jasinski-,artykuly,620724.html Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 18:45 Cha, cha, cha! UNIA?! wiadomosci.onet.pl/deutsche-welle-zydzi-uciekaja-z-francji-przed-islamistami/e6cj02 >Kmicic : Coś takiego, Żydzi z Francji uciekają, a niby dlaczego? Przecież tam działają wszystkie unijne procedury, wartości i wszelakie wolności, nie tak jak u nas....< Niedługo będą uciekali Francuzi... biali! Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 19:10 To twoi przyjaciele:wiadomosci.onet.pl/bialystok/incydent-w-bialymstoku-oswiadczenie-rektora-politechniki-bialostockiej/vmpk0q Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 19:13 :-( Niestety nie! Pisałem że moimi przyjaciółmi są Kaczyńscy, bo to patrioci. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 20:22 Od kaczyzmu do faszyzmu bliska droga Odpowiedz Link Zgłoś
genia50 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 20:28 Podobnie zaczynał sie faszyzm w Niemczech,podobna atmosfera,oby tylko nie potoczyło sie dalej tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 22:03 Są inne czasy. Trzeba bronić swoich wartości, swojego kraju. Zwłaszcza teraz gdy debile z PE otworzyli granice najeźdźcom Kiedy Hitler wprowadzał faszyzm myślał o zajęciu i podboju co najmniej Europy. Kiedy masz na myśli Kaczyńskiego to myśl o człowieku który nie zamierza wychodzić poza granice kraju i zajmować obcych terenów. To chyba istotna różnica. Albo ten wasz kaczyzm albo islam, chaos, burdy na ulicach, wymuszanie na białych określonych zachowań. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 A skończyło się tak, jak się skończyło! 18.04.16, 23:22 "Kiedy masz na myśli Kaczyńskiego to myśl o człowieku który nie zamierza wychodzić poza granice kraju i zajmować obcych terenów." Może i masz rację, ale w 1939 r. też nie myśleliśmy o "podboju co najmniej Europy". A skończyło się tak, jak się skończyło! :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 21:57 Najwiekszym wrogiem europejczyka jest lewactwo. Kazdy normalny wie tam skad przybywają imigranci mordowani sa chrzescijanie przez islamistów. Wiec czemu ta je unia nie przyjmuje tylko chrzescijan tylko islamistow. No przeciez wsrod tych przyjetych chrzescijanie stanowią z 2%. Oni to robią specjalnie. Zydzi chcą zniszczyc chrzescijanską cywilizacje zeby rzadzic swiatem. Ale to moze byc tak jak w tych filmach o zombie. Naukowcy, sterylne pomieszczenia, kombinezony. A jeden maly blad i wirus wydostaje sie na zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 22:00 zydzi zwiewaja bo sa dokladnie poinformowani i dobrze wiedzą co się będzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 22:02 Moze i bedzie faszyzm ale zawdzieczamy to tylko zdegenerowanemu lewactwu. Ludzie widza co sie dzieje i sie boja. A jak ktos sie boi siega po radykalne rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 22:02 To twój kolega, posłuchaj:www.youtube.com/watch?v=YOy0cXqftK0 Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 22:08 Anse i niuanse. Skup sie na tym co powiedzial twoj ,,polskosc to smiesznosc" Albo drugi twoj kumpel,, nienawidze Polakow tak ze nie da sie tego wyrazic slowami" A to byl jeden z najwiekszych ideologow waszego obozu. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 22:08 To chyba kamieniolomy sie szykuja. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kara czy godne zajęcie? 18.04.16, 23:14 Może i masz rację, nie do końca tylko rozumiem, czy owe kamieniołomy to groźba czy godne zajęcie? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Niuanse 18.04.16, 23:11 No to spójrz w lustro i zastanów się, czy Tusk nie miał racji? mam na myśli twoje wyobrażenie o Polsce. Wystarczy myśleć... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Ten Kmicic? 18.04.16, 23:25 Czy to ten Kmicic z "Potopu"? Jeszcze żyje? Nie wierzę! ;-)) PS. Lepszych autorytetów nie znasz? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 19:11 Czyżby to już w Polsce? z sieci: >PIOTR I... : Krytykujemy sąsiadów,a co się dzieje u nas? ŚDM już za parę chwil,a w Krakowie widać coraz więcej BRUDASÓW, wynajmują mieszkania całymi hordami! Nikt nie wnika skąd mają kasę i czemu tak nagle zjawiają się w tym mieście! A w lipcu będzie wielkie zdziwienie jak jakiś BRUDAS uda się do allaszka z tysiącem POLAKÓW! zwiń< Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 20:45 Taką impreze nie bardzo da sie zabezpieczyć. Co powiesz Papieżowi, ze nie wpuszczamy murzynów albo arabów. To Papież odwoła. Przecież murzyni tez są chrześcijanami. A przecież muzułmanin może udawać chrześcijanina i jak to sprawdzisz? a co z europejczykami z południa typu Hiszpanie czy Włosi. Prawie wszyscy mają ciemniejszą karnacje a wszyscy są chrześcijanami. Mało tego to katolicy. Przecież we Włoszech nie licząc imigrantów każdy jest katolikiem i większość ludzi ma oliwkową karnacje. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 20:47 Jestem Narodowcem ale podobne wpisy to robią jakieś przygłupy. I nie warto ich cytować. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 20:49 Napier na mieście jakiemuś Włochowi bo ma ciemniejszą karnacje. I wszystko idzie w ch. Tylko szkodzą bezmózgie barany. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 20:53 Jakiś nacpany lump zrobi takie coś. A potem wszyscy myslą, że wszyscy Narodowcy tacy są. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 20:54 A co ty na to powiesz:www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/ziobro-wstrzymuje-wykonanie-kary-dla-falkowskiego,629249.html Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 21:00 Prawda jest taka co wychodzi z taśm nagranych u Sowy. Że robili wszystko, żeby zniszczyć Marsz Niepodległości. I wierze Falkowskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 20:58 Taki zachlany ćpunas napier komukolwiek. Jakby pod ręką nie miał to pierwszemu z brzegu Polakowi by napier. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Wszyscy Narodowcy tacy są? 18.04.16, 22:26 Jak to możliwe, żeby "naćpany lump" był narodowcem i że to wszyscy narodowcy tacy są? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Wszyscy Narodowcy tacy są? 18.04.16, 22:34 Dla lewactwa takie lumpy sa pozyteczne. Z takimi jak ja nie dacie rady dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Wszyscy Narodowcy tacy są? 18.04.16, 22:43 Taki fenomen jak ty trafia się rzadko, jak łajno kobyły na dachu drapacza chmur. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Wszyscy Narodowcy tacy są? 18.04.16, 22:46 Wlasnie o tym pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Wszyscy Narodowcy tacy są? 18.04.16, 22:48 pl.wikipedia.org/wiki/Ulica_Lipowa_w_Lublinie#/media/File:POL_Lublin_COA_1.svg Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Wszyscy Narodowcy tacy są? 18.04.16, 22:51 Moje miasto z aleją:www.mielno.pl/strona/wyswietl/47/aleja-lipowa Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Łajno kobyły na dachu drapacza chmur" 18.04.16, 23:03 O "łajnie kobyły na dachu drapacza chmur"? Jesteś pewien, że to Ty? Chyba żartujesz... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 20:52 Wiem że nie jesteś przygłupem, a tylko bezmózgowcem z ogoloną głową i czarną owcą w naszym społeczeństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 21:13 Przygłupy sa niebezpieczne. Miriam Shaded slodziutka chcrzescijanka z Syrii, która nienawidzi islamistów. Chce delegalizacji islamu. I taki przygłup nacpany debil i gowno by ja zwyzywał. A rudemu przywodcy niemieckich islamistow w panstwie islamskim by z nim piwo wypil. Glupota to masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 18.04.16, 21:23 Zresztą tym nacpanym zapijaczonym lumpom co w lecie okupują np aleje lipową i ławki Islamski murzyn z bombą pod pachą by przyniósl troche maryśki to by go jeszcze po dupie całowali. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 W Tarnobrzegu czy w Mielcu? 18.04.16, 22:22 A ta aleja lipowa to gdzie? W Tarnobrzegu czy w Mielcu? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Islamski murzyn z bombą pod pachą w Stalowej 18.04.16, 22:32 W stalowej? I niech tak już zostanie! Tylko skąd wziąć w owej Stalowej "islamskiego murzyna z bombą pod pachą"? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: W Tarnobrzegu czy w Mielcu? 18.04.16, 22:28 Na na osiedlu Dzików w Tarnobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: W Tarnobrzegu czy w Mielcu? 18.04.16, 22:32 www.polskaniezwykla.pl/web/place/20453,muszyna-aleja-lipowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jakas zaraza? 18.04.16, 23:06 To i w Muszynie bywają "islamscy murzyni z bombą pod pachą"? Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Glupota to masakra... 18.04.16, 22:20 Masz rację - przygłupy są niebezpieczne! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 00:02 Można sobie z nimi poradzić niezalezna.pl/76334-finlandia-za-zimna-i-zmusza-do-pracy-tysiace-rozczarowanych-imigrantow-wraca-do-domow Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 00:08 Nie odniesiesz się, ponieważ wpadasz we własne sidła i pogubiłeś się w swoim mędzeniu. PS. A może ty w rzeczywiści jesteś lewakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 00:11 Można sobie z nimi poradzić - czyli wniosek jest taki że praca leczy z głupoty- ciebie też by wyleczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 00:17 >Nie odniesiesz się, ponieważ wpadasz we własne sidła....< Odnoszę się: Siedzą na socjalu, niezmęczeni, spoceni tylko pukaniem kobiet i płodzeniem terrorystów i im tylko mord w głowach. Do kamieniołomu za michę ryżu! Rozum sam przyjdzie albo wyjadą z kraju/Europy. www.youtube.com/watch?v=YkuDxZuvF8k&nohtml5=False Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Pukanie? 19.04.16, 00:28 Chyba jesteś prostakiem... Jakie pukanie? Teraz są dzwonki, że o domofonach nawet już nie wspomnę! ;-)) PS. "Nie seks, a zjednoczenie. Osoby żyjące w Przymierzu Małżeństwa powinny zakodować sobie głęboko w świadomości, że Bóg, który wprowadza ich w chwili wyrażania zgody małżeńskiej na teren intymności płciowej, wręcza im dar nie seksu, lecz zjednoczenia małżeńskiego." babskiswiat.net/topic/3172-spowied%C5%BA-ma%C5%82%C5%BConk%C3%B3w-z-grzech%C3%B3w-pope%C5%82nionych-przy-wsp%C3%B3%C5%82%C5%BCyciu/ Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Polacy daja radę nawet na Islandii... 19.04.16, 00:19 "Liczba Polaków zainteresowanych krajem jak i wyjeżdżających do pracy wzrosła po integracji Polski ze strukturami europejskimi (Islandia jest członkiem EOG) w 2004 roku. Wielu Polaków opuściło wyspę po załamaniu gospodarki na przełomie 2008 i 2009 roku, gdy mieszkało tam 11 003 Polaków (oficjalne dane za 2009 rok), czyli 3,45% ogółu ludności albo 45,13% wszystkich imigrantów." Polacy dają radę. Tacy twardzi czy tak... zachłanni? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Polacy daja radę nawet na Islandii... 19.04.16, 00:27 Pamiętamy pisze:<Nawet się nie odniose do tego. Bo to nie ma sensu>. A to odpowiada polak :<Nie odniesiesz się, ponieważ wpadasz we własne sidła....< Odnoszę się>Widzisz jak głupio wpadłeś. Polak czy pamietamy? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Polacy daja radę nawet na Islandii... 19.04.16, 00:49 No i znów jesteś w błędzie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Polacy daja radę nawet na Islandii... 19.04.16, 00:30 wislock, zyleta bo pisze do jednej osoby. Pamietam jak PiS wygral wybory i napisales cos w stylu genia, zgredek zbierajmy sie itd. Ale to co ty robisz to tylko wkur ludzi ze centrowi sie radykalizują a radykalni sa jeszcze bardziej zradykalizowani. Ty osiagasz odwrotny cel tym glupim chrzanieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Polacy daja radę nawet na Islandii... 19.04.16, 00:31 ty sam nie wierzysz w to co piszesz. Masz jakies problemy ze soba to widac. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Peryferie na perypetiach? 19.04.16, 21:39 Może i mam jakieś problemy, ale na pewno nie są to problemy natury językowej... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Intuicja i... przenikliwość 19.04.16, 21:48 Naprawdę uważasz, że wislocki12 i zyleta to dwa w jednym? Gratuluję intuicji i... przenikliwości! ;-)) PS. Podejrzewam, że to co innego sprawia, że "ze centrowi sie radykalizują a radykalni sa jeszcze bardziej zradykalizowani". ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Intuicja i... przenikliwość 19.04.16, 21:54 Wisłocki 12 jest jeden i e-żyleta (Rawa lux) jest jedna, jakbyś miał niedogoloną pałę, jestem do dyspozycji, tnę razem ze skórą. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Polacy daja radę nawet na Islandii... 19.04.16, 00:48 Pracowici! Chyba jesteś prostakiem...skoro o tym nie wiesz :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Niewiele z tego wynika 19.04.16, 21:43 Może i masz rację, ale niewiele z tego wynika dla Polski, niestety... Ciekawe, ilu z nich wróciło do kraju na 1050 rocznicę chrztu? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Niewiele z tego wynika 21.04.16, 12:27 Takim ludziom jak Ty wszedzie bedzie źle. Nie potraficie funkcjonowac w spoleczenstwie i wam sie zdaje ze za granicą jest raj. Prawda jest taka ze nie potraficie funkcjonowac w spoleczenstwie i zawsze wam bedzie zle gdziekolwiek byscie nie mieszkali A najgorsze jest to ze wciagacie w patologie spoleczna cale swoje rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Niewiele z tego wynika 21.04.16, 12:29 Nie potraficie zyc z ludzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Niewiele z tego wynika 21.04.16, 12:30 Gdziekolwiek byscie nie byli zawsze cos bedzie nie tak. Zawsze bedzie was cos gryzlo co nie da wam normalnie zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Niewiele z tego wynika 21.04.16, 12:31 Ale z tego powodu ja nie zamierzam islamizowac Polski bo wy macie nowotwor nerwowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Niewiele z tego wynika 21.04.16, 12:42 Albo jak czytam o tym gnebieniu kosciolem to sie dziwie. Bylem na wielu spedach ludzkich i wiele razy sie zdarzalo ze nie szedlem do kosciola bo mi sie nie chcialo. A kobiety i tak mnie uwielbialy i nie mialo to znaczenia. Moze dodatkowo jeszcze u was jest brzydota naklada. To znaczy wiele czynnikow ze nie potraficie funkcjonowac w spoleczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Niewiele z tego wynika 21.04.16, 13:04 Mówił dziad do obrazu, a obraz do dziada ani razu. Spokojna twoja rozczochrana, przestań martwić się o mnie, a zastanów się nad swoim zas-anym losem. No tak ty jesteś pępkiem świata i nie pozwolisz na to co jest, nie po twojej myśli Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 21:59 wiadomosci.onet.pl/swiat/belgia-ostrzega-przed-bojownikami-isis/6yprmj Pod samym nosem siedziby Eurokołchozu, a gryzipiórki już nic nie mogą zrobić oprócz ostrzeżeń. Do tego EUROprzygłupy doprowadzili ale to dopiero początek końca. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 23:52 >ale to dopiero początek końca.< wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Bild-terrorysci-planuja-zamachy-na-europejskie-plaze,wid,18279163,wiadomosc.html?ticaid=116dcf Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 22:23 Na bliskim wschodzie kolejne panstewko islamskie wychodowali. Bedzie wiecej ,,uchodzcow" wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Nowe-Panstwo-Islamskie-na-Bliskim-Wschodzie-Al-Kaida-wziela-przyklad-z-ISIS,wid,18276728,wiadomosc.html?ticaid=116dce&_ticrsn=5 Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 22:51 Jeszcze w Afryce takiego nie ma. A tam jest potencjal ,,uchodzczy" Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Hodować 19.04.16, 22:58 Ciekawe, czy wiesz jak należy pisać słowo "hodować"? Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 22:30 Przegięcie zupełne www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1609117,Papiez-Franciszek-przeprosil-uchodzcow-za-obojetnosc-i-niechec-z-jaka-sie-spotykaja Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 22:35 A niech ich przyjma wszystkich. Kupie kontener piwa i czipsy. Wlacze jakis CNN i bede ogladal. Film wojenny na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 22:36 Przegięty ty jesteś do przodu a z tylu ci wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 22:41 zobaczymy jak bedziesz sobie jezdzil po tej Europie jak bedzie islamska. Ty gląbie. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 22:45 Moze nie bedzie tak zle. Przygarne ze trzy pieknosci blondwlose Szwedki o niebieskich oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 22:54 Będzie oglądał przygotowania do rewolty www.kresy.pl/wydarzenia,europa-zachodnia?zobacz/niemcy-uchodzcy-urzadzili-sobie-na-parkingu-trening-wojenny-video Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 22:54 Takiego zrytego łba nie ma nikt jak polak-pamietamy. Trafiony!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 23:03 i tu się znów mylisz. Mam kolejną wizję! E-zybi na saksach ale ... z poderżniętą głową :-/ Islamizacja zaszła za daleko, ufność go zgubiła :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 23:05 Fermę kur to miał ten gość z Mielca Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 23:07 Uuu. Wizjoner a nie wie jak klawiszami operować. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 23:26 Nie ucz ojca dzieci robić www.youtube.com/watch?v=yd75728AMIA Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 23:33 Tylko potrafisz wklejać tube i nic więcej, obawiam się ze mógłbyś być moim wnukiem, biorąc pod uwagę wiek. Dobrze byłoby gdybyś już poszedł dać pchłom ssać, słychać jak piszczą. Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 23:43 no i cóż można na twoją głupotę napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 23:49 Długo ci zeszło z tym karmieniem, musisz wynająć mamkę, lub sie przeszkolić, twoje studia poszły na marne. Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 23:58 no i cóż można na twoją głupotę napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 19.04.16, 23:18 Wczoraj napisał a dziś nie wie do czego służą klawisze Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Dżuma i cholera 19.04.16, 23:07 Też uważam, że Franciszek to jakieś nieporozumienie... A może trzeba było przeforsować wybór Jarosława? :-) "Cholera na wyspach greckich, dezynteria w Wiedniu. Kaczyński pyta o uchodźców W Europie są objawy pojawienia się bardzo niebezpiecznych i dawno niewidzianych chorób - przekonywał w poniedziałek Jarosław Kaczyński. Jego zdaniem z tego powodu w sprawie uchodźców powinien wypowiedzieć się minister zdrowia. Prezes PiS pytał też, czy to prawda, że istnieją "jakieś porozumienia odnoszące się do sprowadzenia 100 tys. muzułmanów". www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/kaczynski-zastanawia-sie-czy-imigranci-sprowadza-do-europy-zarazy,585502.html Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 20.04.16, 00:10 Islamizacja całego Eurokołchozu jest nieunikniona! wiadomosci.wp.pl/kat,141674,title,UE-wprowadzi-nowy-system-relokacji-migrantow,wid,18278885,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 20.04.16, 00:12 >Polski rząd obawia się próby zwiększenia kompetencji unijnej agencji do spraw uchodźców, która - jak twierdzi źródło - mogłaby otrzymać możliwość samodzielnego przyznawania azylu bez zgody danego państwa. < DOBROWOLNY PRZYMUS Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 20.04.16, 00:15 Daj ssać, bo znowu piszczą, może pokarm niekaloryczny? Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 20.04.16, 09:10 Bedziemy miec nową islamską szlachte. I właśnie tak rozwiążą problem tego ze przydzieleni Polsce islamiści uciekaliby do Niemiec. Po prostu powiedzą siedzisz w Polsce masz taki sam socjal jak w Niemczech, uciekasz nie dostajesz nic. Nie ma szans żeby odpuscili islamizowanie Europy Środkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 20.04.16, 15:43 Będziemy mieć czy uciekną zdecyduj się. Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 20.04.16, 15:56 Twój idol żąda ludzkiego traktowania:wiadomosci.onet.pl/swiat/anders-breivik-wygral-w-procesie-przeciwko-norwegii/9lx7sq Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 20.04.16, 18:48 I to jest ta DURNA EUROPA, pardon! EUROKOŁCHOZ. Aby było nam bardziej do śmiechu to 1-wiadomosci.onet.pl/swiat/ke-proponuje-zniesienie-wiz-dla-ukraincow/kq7ddw a Waszczykowski dzisiaj popiera zniesienie wiz dla Turków! Zacznę się zastanawiać na kogo głosować w następnych wyborach albo na nie nie pójdę. UNIA to ZDRADA! Czas wystąpić z tego Eurokołchozu! Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 20.04.16, 19:13 i popiera wstąpienie Turcji do UNII! Kraju islamskiego do UNII! Szlag by to trafił Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: Islamizacja Europy 20.04.16, 20:38 wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Witold-Waszczykowski-Polska-za-akcesja-Turcji-do-UE-w-niedalekiej-przyszlosci,wid,18281073,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jeszcze bliżej... 20.04.16, 22:23 Szkoda, ze nie zastrzeliliśmy tego rosyjskiego samolotu... Byłoby nam jeszcze bliżej do Turcji! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 "Szlag by to trafił" 20.04.16, 22:27 No tak, a "Witold Waszczykowski: Polska za akcesją Turcji do UE w niedalekiej przyszłości." ;-)) PS. Czy Ty jesteś nie całkiem normalny, czy tylko... rżniesz głupa? "Szlag by to trafił" :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: "Szlag by to trafił" 20.04.16, 22:51 Nakarmiłeś, bo znowu piszczą? Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: A gdzie pieczątka? 20.04.16, 23:35 Wisłocki zapomniał napisać o sobiepaństwie. Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: A gdzie pieczątka? 21.04.16, 00:19 polak1706 20.04.16, 23:17 na pisał o mnie; <Pisałem że jesteś głupi! > Chłopczyku, czyżbyś chciał tymi słowami dowartościować się? A może brak ci argumentów? Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: A gdzie pieczątka? 21.04.16, 01:09 Dzidziuś! Trzeba mieć naprawdę niepoukładane w głowie aby ten sam tekst wklejać w każdym poście. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: A gdzie pieczątka? 21.04.16, 10:16 Będziesz miał cały czas wszystko o czym piszesz, a jest nieprawdą.A tak naprawdę to karm swoje zwierzątka, bo piszczały całą noc. Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: A gdzie pieczątka? 21.04.16, 17:57 Jestem wariatem tylko dlatego że pytam dlaczego tej olbrzymiej wiedzy nie potrafisz napisać w jednym poscie ? Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
polak1706 Re: A gdzie pieczątka? 21.04.16, 19:57 Ja nie mam wiedzy tylko linki i kopiuj-wklej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 To Waszczykowski i... Ty! 20.04.16, 23:30 To nie ja. To Waszczykowski i... Ty! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Szlachta to polska specjalność 20.04.16, 22:33 Przykro mi poinformować Cię, że szlachta to polska specjalność... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 21.04.16, 11:28 Turcja w unii to gwozdz do trumny Europy. Od tej pory 70 milionow tureckich muzulmanow bedzie moglo mieszkac , poruszac sie po Europie jak po swoim kraju. Do tego kazdy kto ma turecki paszport. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 20.04.16, 16:01 Uważam, że unia europejska powinna wysłać do Afryki wszystkie jednostki pływające jakie posiada. Czyli statki wojenne, promy, kury, statki wycieczkowe. I przenieść do Europy całą Afryke aby takie tragedie nie miały więcej miejsca. wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Zatonal-statek-na-Morzu-Srodziemnym-moglo-zginac-nawet-do-500-osob,wid,18280782,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Islamizacja Europy 20.04.16, 16:04 Oczywiście nie do Polski tylko do zachodniej Europy. Ponieważ wątpie aby Ci imigranci reprezentujący ,,religie pokoju" chcieli miszkać w ,,nacjonalistycznym" kraju jakim jest Polska. A także chce mieć już co oglądać w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Islamizacja Europy 20.04.16, 16:29 A ja uważam że ty powinieneś ze swoim stadem zwierzątek tam pojechać a one zrobiły by tam porządek Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kurski ucieszy się! 20.04.16, 22:19 "(...) wątpie aby Ci imigranci reprezentujący ,,religie pokoju" chcieli miszkać w ,,nacjonalistycznym" kraju jakim jest Polska." No to, o co Ci właściwie chodzi? :-(( PS. Oglądaj, Kurski ucieszy się! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Okręty wojenne 20.04.16, 22:15 Może i masz rację, ale coś takiego jak statki wojenne nie istnieje. Chyba, że masz na myśli okręty wojenne... ;-)) PS. Wystarczy, że Ty przeniesiesz się do siedziby ONR! Tylko kto wie, gdzie ona się mieści? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Okręty wojenne 21.04.16, 11:29 Statki wojenne to nie tylko okręty wojenne. Np. statek z zaopatrzeniem np. paliwa. A można go wykrozystać przy transporcie afrykanow. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Okręty wojenne 21.04.16, 11:38 Niema definicji statki wojenne:pl.wikipedia.org/wiki/Okręt Polak - pamietamy napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Okręty wojenne 21.04.16, 11:58 Poczytaj coś więcej niż wikipedie i władce pierścieni np. jakieś książki historyczne. A przekonasz się, że taka nazwa występuje dość często. w rozmowach w toku drzyzga nie mówiła? Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Okręty wojenne 21.04.16, 13:14 Może byś podał tytuł tej książki, chętnie poczytam. Polak - pamietamy a może jeszcze twój nick jest 'nerwowy"napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Okręty wojenne 21.04.16, 13:36 Polak-pamietamy a może nawet nerwowy napisał:<Poczytaj coś więcej niż wikipedie i władce pierścieni np. jakieś książki historyczne> Właśnie pozwoliłem sobie zajrzeć do encyklopedii polskiej i Brytaniki i nigdzie nie znalazłem, określenia statek wojenny, a jedynie okręt, oraz ich rodzaje. Polak - pamietamy a może jeszcze twój nick jest 'nerwowy"napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Okręty wojenne 21.04.16, 14:07 Zobacz w brytanice czy jest o zydowskich milicjach, ktore po wkroczeniu armii czerwonej 17 wrzesnia razem z NKWD tez w duzej mierze zydowskim typowalo Polakow do przesladowan, mordowalo Polakow m.in. w Koniuchach, grabilo itd. Odpowiedz Link Zgłoś
pamietamy3322 Re: Okręty wojenne 21.04.16, 14:08 Albo czy piszą czemu Wielka Brytania nie chciala ekstradytowac Idy do Polski za masowe zbrodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-zyleta Re: Okręty wojenne 21.04.16, 14:25 Najpierw wyjaśnij mnie dlaczego nie piszesz jednym ciągiem tylko rozkładasz na kilka wpisów, co nie potrafisz się skupić? Polak - pamietamy a może jeszcze twój nick jest 'nerwowy"napisał: Oto historia - Tajemnice początków Polski - Krzyż i korona. Ktoś tu, chyba na tym forum, wspominał że TVP to dno. Czy się mylę? Nareszcie nie ma ujadania na PiS, oskarżania Polaków o rozpętanie II wojny światowej, holokaust najbardziej wyrafinowanej nacji świata, o utworzenie polskich obozów zagłady itp. Programy zaczynają mieć jakąś wartość a w wiadomościach od czasu do czasu pojawiają się informacje o zachowaniach "uchodźców" w UK, Francji i podobnie zniewieściałych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Brygada 21.04.16, 22:24 Może "w brytanice" (żona brytana?) nawet nie ma "o zydowskich milicjach, ktore po wkroczeniu armii czerwonej 17 wrzesnia razem z NKWD tez w duzej mierze zydowskim typowalo Polakow do przesladowan, mordowalo Polakow m.in. w Koniuchach, grabilo itd.', ale jest za to o Brygadzie Świętokrzyskiej NSZ, która całkiem nieźle dogadywała się z hitlerowcami... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś