Dodaj do ulubionych

Pisanie pod kilkoma nickami

27.02.16, 17:48
Witam, chciałam poruszyć problem, który bezpośrednio dotyczy mnie i bliskie mi osoby. Bardzo sobie cenię u ludzi uczciwość. Nienawidzę kłamstwa i krętactwa. Jeśli czyta się to forum w miarę regularnie i dokładnie, to zna się zwroty, wyrażenia a nawet charakterystyczne błędy, jakie niektórzy popełniają. Dlatego proszę o odrobinę uczciwości wobec mnie, moich znajomych, przyjaciół, rodziny. Jeśli są takie osoby na forum, to bardzo proszę o opamiętanie się. Przyjmę przeprosiny i wybaczę. Nie chcę nikogo o nic posądzać ale pewne rzeczy są tak widoczne gołym okiem, że trudno tego nie zauważyć. Miałam dużo czasu na feriach, by zastanowić się nad Waszym zachowaniem. Upominam te osoby, które brzydko się bawią na tym forum moim kosztem. Piszę to jako katoliczka, gdyż uczono mnie, by grzeszących upominać. Szanujmy się nawzajem. Pozdrawiam, przepraszam tych, którzy mają czyste ręce i uczciwe serce, ale musiałam o tym napisać.
Obserwuj wątek
    • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 27.02.16, 17:58
      Zem sie wzruszyl jak cholera
    • e-zyleta Re: Pisanie pod kilkoma nickami 27.02.16, 18:19
      Przysłowia są mądrością narodu:Lepiej nie grzeszyć niż do pokuty śpieszyć.Amen
      • genia50 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 29.02.16, 10:06
        Czy ja wiem?Lepiej miec jakieś grzechy,bo w przeciwnym razie przy spowiedzi(gdy ktoś przystępuje)trzeba je wymyślać i moze ta spowiedz wyglądać sztucznie.
        • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 29.02.16, 10:49
          Takie swiadome grzeszenie to chyba jeszcze wiekszy grzech pani Geniu
          • genia50 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 29.02.16, 13:17
            Zawsze grzeszy sie świadomie,ale jak ktoś nie grzeszy,bo nie ma takiej możliwości,a musi sie wyspowiadać,bo jakaś okoliczność tego wymaga,to lepiej żeby oprócz "nie odmawiałem paciorka "coś jeszcze wyznał,bo inaczej ksiądz pomyśli ,że zataił.
            • ot-rozum Re: To prawda 29.02.16, 13:26
              E-zyleta napisał:Przysłowia są mądrością narodu:Lepiej nie grzeszyć niż do pokuty śpieszyć.Amen
              • genia50 Re: To prawda 29.02.16, 13:29
                Wiem,ale czasem trzeba pokazać kartkę z podpisem księdza,ze sie było u spowiedzi.
              • genia50 Re: To prawda 29.02.16, 13:44
                Lepiej nie pisać nic ,niz głupio i zaśmiecać,ale to tak jak z grzechem,i tego i tego trudno nie popełniać.....
            • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 29.02.16, 13:41
              A ja na ten przyklad pani Geniu to nie grzesze wcale. Jestem niewinny jak bobasek.
              • genia50 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 29.02.16, 13:47
                To panu nie zazdroszczę,chociaż do końca w to nie wierzę,bo można też grzeszyć myślą nieczystą..
                • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 29.02.16, 14:10
                  Ale dlaczego pani Geniu? Jesli jakies zycie po zyciu istnieje to ja do tego nieba w butach wejde. A czym ja mam grzeszyc pani Geniu? Myslec mi sie o tych rzeczach juz nie chce a i tak sa mocno przereklamowane golych bab nie ogladam no bo po co nie pije nie pale nie kradne nie przeklinam no bo po co i na co
                  • e-zyleta Re: Pisanie pod kilkoma nickami 29.02.16, 14:26
                    Edziu, kuszenie pani Palacz i myśli sprośne, to też grzech. Jednak diabeł Cię kusi.
                    • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 29.02.16, 14:40
                      Panie cos pan ja bym tej kobity nawet na wyspie bezludnej nie kusil. Powiem nawet wiecej ja bym sie panie z calych sil oganial przed nia
    • e-zybi Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 11:05
      >Pisanie pod kilkoma nickami<
      Ktoś tutaj jeszcze nie tak dawno był w tym doskonały, myślę, że wiesz kogo mam na myśli ;-)
      >Witam, chciałam poruszyć problem, który bezpośrednio dotyczy mnie i bliskie mi osoby.<
      Zapytam, kto na tym forum jest Ci bliską osobą? uważam, że mylisz pojęcia i stąd problem. Poszukiwanie znajomości dla rozrywki nazywasz problemem? a skoro tak! to faktycznie masz problem. Współczuję Twoim bliskim (rodzinie) pomyśl czy przypadkiem ich nie krzywdzisz.
      >Piszę to jako katoliczka, gdyż uczono mnie, by grzeszących upominać.<
      Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz!(Mat. 7:3?5) - nic dodać, nic ująć.
    • genia50 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 11:12
      Ja piszę pod jednym nickiem i nie używam "wyrazów",więc chociaż w tej kwestii nie "grzeszę".
      • exbenek Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 12:16
        Teraz wiadomo czym jest głupota niedokształconego pedagoga. Powala pycha , "grzesznego"pani chce upominać -jakoś chamstwa l51 i jego klonów pani "pedagog" nie raczy zauważać... No cóż prawda bywa wieloraka - "gów...o prawda" też ...
      • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 12:20
        Pani Geniu kto wie moze pani lechowskim jest
        • genia50 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 12:26
          No nie, tego sie po panu nie spodziewałam.Ciekawi mnie dlaczego panu to przyszlo do głowy,ja nawet nie jestem agresywna.
          • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 12:30
            Pani Geniu to taki zarcik byl. Pani to mila i kulturalna kobieta. A kto wie co se tam pani palacz w tej glowie kombinuje
      • genia50 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 06.03.16, 08:53
        Dla wiekszego usprawiedliwienia się,chce dopowiedzieć,ze ja tylko co nauczyłam sie wlączać komputer(słowa p.3322)i z tego sie cieszę,więc na razie(?) wystarczy mi 1 nick i z tego się cieszę,nawet mi nie przychodzi do głowy mieć ich wiecej(być może na razie).
        • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 06.03.16, 10:00
          Pani Geniu i tak wszyscy sploniemy w ogniu piekielnym. Pani palacz juz nam to zalatwi
    • palacz67 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 13:28
      Ponawiam prośbę, dziękuję tym osobom, które do tej pory nie wypowiedziały się w tym temacie. Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanej niedzieli.
      • e-zybi Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 17:23
        Zadać temat i dziękować za brak wypowiedzi? gdzie tu sens i logika.
        • ot-rozum Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 18:26
          memy.pl/show/big/uploads/Post/28460/14490653206261.jpg
          • palacz67 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 18:33
            Kiedyś lutowałam pod kierunkiem męża, poradziłam sobie, pozdrawiam.
            • ot-rozum Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 19:14
              komixxy.pl/uimages/201510/1445407653_by_MrsPacman_500.jpg
              • palacz67 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 19:59
                Szczerze? Ja co innego mówię, jak się uderzę i jak nikt nie słyszy:-)
    • mar1mar1 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 13:35
      Witam, zapomnij o uczciwości, tacy ludzie są po prostu chorzy, trollowanie i to w najgorszym wydaniu ze zmianą nicka świadczy o głębokim zaburzeniu osobowości. Po prostu dzisiaj net jest tak "dostępny" że różni frustraci, nieudacznicy życiowi ale też psychiczni mogą pisać swoje wynurzenia. Najlepiej olać i nie zwracać uwagi na takie elementy :))
      Czasami to trudne ale naprawdę warto, dla własnego zdrowia i porządku na forum...
      • palacz67 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 13:39
        Witaj, Mar, to dla mnie bardzo trudne, by zrozumieć pewne zachowania, pozdrawiam Was serdecznie i dziękuję za cenne wskazówki. Coraz mniej jest osób na forum, z którymi warto rozmawiać, ale dla tych nielicznych wyjatków warto tu zostać:-)
        • palacz67 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 06.03.16, 08:34
          Witam, wróciłam z kościoła. Utkwiły mi w pamięci słowa kapłana, dlatego pozwolę sobie je zacytować:
          "Plotka+ kłamstwo= oszczerstwo. To gorsze, niż dostać w twarz". Dedykuję te słowa osobie, która bezpodstawnie, pisząc pod kilkoma nickami, oczernia mnie na tym forum.
          Pozdrawiam życzliwe mi osoby a pozostałe proszę o opamiętanie się. To boli...
          • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 06.03.16, 09:58
            No znowu zem sie wzruszyl. Droga pani palacz pani to sie sama oczernia na tym forum niestety. A moze niech pani szuka we wiosce. Moze tam pani komu co zlego uczynila. Pisali tu nawet ze podatkow pani nie chce placic.
          • palacz67 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 16.03.16, 19:28
            Prosiłam dwa razy o opamiętanie się, więcej prosić nie będę .
            • wislocki12 Apel o opamiętanie się... 16.03.16, 21:23
              Korzystając z prawa odpowiedzi, ja też pozwolę sobie poprosić Cię o opamiętanie się, szczególnie tam, gdzie twoja obecność jest kompletnie nieadekwatna ze względu na poziom intelektualny wpisów na które próbujesz reagować... I nie gwarantuję, że to moja ostatnia prośba, niestety! :-((
            • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 17.03.16, 08:28
              Przeciez ja nie wymagam zeby pani mnie ciagle o cus prosila. Ciekawi mnie tylko kiedy sie pani opamieta.
      • genia50 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 28.02.16, 20:54
        I kto to mówi?......
      • wislocki12 Nicki Klechowskiego 28.02.16, 21:16
        Ciekawe, czy pamiętasz niezliczone nicki Klechowskiego? :-((
        • ot-rozum Re: Nicki Klechowskiego 28.02.16, 21:36
          d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/a8/c0/561ce5964ff5a_p.jpg?1444804669
        • palacz67 Re: Nicki Klechowskiego 28.02.16, 22:27
          Wisłocki, przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem tekst zalożonego przeze mnie wątku. Lechowskiego nie znam osobiście, dobranoc.
          • wislocki12 Przyjaciele 28.02.16, 22:47
            Kiedyś znałaś... Nie należy zapominać o przyjaciołach. ;-))
            • edekzgredek99 Re: Przyjaciele 17.03.16, 08:32
              Panie przeciez to klamczucha jest. Kiedys wspominala ze zna lechowskiego osobiscie ze dzwonila do niego ze po krzakach hasali a dzisiaj sie go wypiera. Jakie plytkie i powierzchowne sa przyjaznie tej osoby. No i jaka ma byc ta mlodziez jak ona ma takich nauczycieli
              • e-zyleta Re: Przyjaciele 17.03.16, 11:59
                Ale tera zna mara, ponoć, to jej kapelan.
                • edekzgredek99 Re: Przyjaciele 17.03.16, 13:58
                  Ciekawe czy marmar umi i lubi po francusku?
    • wislocki12 Skromność i dyskrecja 28.02.16, 22:52
      "Piszę to jako katoliczka, gdyż uczono mnie, by grzeszących upominać." Naprawdę uważasz, że Internet jest dobrym miejscem dla manifestowania swoich poglądów i uczuć religijnych? Może trochę skromności i... dyskrecji? :-((
      • edekzgredek99 Re: Skromność i dyskrecja 29.02.16, 08:59
        Dobrze zes pan juz wrocil bo sie towarzystwo tutaj rozpasalo bez miary. Czas to panie ukrocic
        • wislocki12 Forum michnikowskiej GW 29.02.16, 11:00
          Dzięki za dobre słowo... Obawiam się jednak, że już wkrótce znowu będą kasować... ;-)
          PS. A tak na marginesie, ciekaw jestem, jakie to poczucie estetyki, że o przyzwoitości nie wspomnę, pozwoliło rzeczonej ekipie obskurantystów wymościć sobie legowisko w na forum michnikowskiej GW? :-((
          • exbenek Re: Forum michnikowskiej GW 29.02.16, 11:49
            Wisłocki - poczucie estetyki i przyzwoitości jest dla ludzi wiedzących co to jest estetyka i przyzwoitość. To po pierwsze, po wtóre - skoro na stanowiskach pałętają się ludzie pokroju kurskiego jacka ,to o jakiej przyzwoitości mówimy? Wszak jak wyżej wspomniany powiedział : NAR?D GŁUPI WSZYSTKO KUPI...
            • exbenek Re: Forum michnikowskiej GW 29.02.16, 11:53
              A co do ekipy pałętającej się i silącej się na "komentarze" - jaki sens ma ichnia pisanina na forum wsieci czy gpc? Tam przeciwnika się nie krytykuje ,tylko lży...
              • ot-rozum Re: Forum michnikowskiej GW 29.02.16, 12:21
                Jaki zwrot jest najczęściej powtarzany przez Tadeusza Rydzyka i Ferdka Kiepskiego?
                - Babka daj rentę.
                • exbenek Re: Forum michnikowskiej GW 29.02.16, 13:08
                  Właśnie usłyszałem ,że niejaki Patryk Jaki ,nie zgadza się z opinią Komisji Weneckiej. Otóż ma do tego prawo - a czy ma rację jest jak w powiastce J.T.Stanisławskiego -" gwałt niech się
                  gwałtem odciska - rzekła dupa do mrowiska" skutek protestu vicka przewiduję podobny...
    • e-zyleta Re: Pisanie pod kilkoma nickami 06.03.16, 10:57
      Kapłan powinien być wzorem, tak samo jak ty, a wy jesteście tylko karykaturami, którzy pełnia funkcję dla pieniędzy.
      • wislocki12 Praca czy misja 06.03.16, 11:06
        Niedawno usłyszałem z ust pewnego "kapłana": "To jest moja praca!" Może chodziło mu o to, że pobiera wynagrodzenie jako kapelan szpitala? Czy powinien jednak pobierać wynagrodzenie za posługę duchową?
        • genia50 Re: Praca czy misja 06.03.16, 19:15
          Praca księży to przecież wolontariat,wiec pensja dosc pokażna jako kapelana jest nieusprawiedliwiona.
      • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 06.03.16, 14:59
        Dawno temu na ksiedza szedl ten co mial powolanie a tera to niezla fucha. Zawod gdzie nie ma bezrobocia a kasa spada z nieba. Panienek lub mlodziencow jak kto woli maja na peczki dzieci tez zony tez mezow tez. Zyc i nie umierac.
        • 4vardtramp Re: Pisanie pod kilkoma nickami 07.03.16, 09:51
          edku, na zawód kapelana będziesz miał szansę w następnym życiu. A tymczasem na znak protestu możesz się ewentualnie skremować. Przy takim stężeniu alkoholu po niedzieli ani się obejrzysz a już będziesz czysty spirytus:) movens.
          • palacz67 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 07.03.16, 10:50
            Witaj, Trampuś, od razu weselej się zrobiło. Pozdrawiam:-)
          • wislocki12 Zawartość krwi w alkoholu 07.03.16, 10:54
            Myślę, że próba określenia poziomu zawartości krwi w alkoholu (?) za pośrednictwem Internetu (forum Tarnobrzeg) może okazać się ryzykownym przedsięwzięciem dla autorytetu naukowego spiritus movens owego eksperymentu... ;-))
          • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 07.03.16, 11:08
            Lo matko milosnik koz powrocil. Taki forumowy Kozi Krol.
            • e-zyleta Re: Pisanie pod kilkoma nickami 07.03.16, 12:28
              Edziu! Raczej chłopczyków.
              • psychiatrastw Re: Pisanie pod kilkoma nickami 07.03.16, 12:53
                Skończ już fantazjować o tych chlopach. Jak Cie du swędźi to jedź znowu do tej Tajlandi zboczeńcu:)
                • e-zyleta Re: Pisanie pod kilkoma nickami 07.03.16, 13:00
                  Znowu zmieniłeś nick? Na misję się nie wybieram.
              • edekzgredek99 Re: Pisanie pod kilkoma nickami 07.03.16, 13:16
                No co pan gadasz. I pani palacz ma takich przyjaciol? Faszysta i milosnik koziolkow. Sodoma i Gomora panie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka