Dodaj do ulubionych

Jest też taki kraj gdzie..

08.04.16, 07:37
heteroseksualny polityk ma wyrzuty sumienia, że jego gwałciciel po odbyciu kary został deportowany do Somalii skąd pochodzi.
niezalezna.pl/78732-gdzie-granice-absurdu-uchodzca-zgwalcil-polityka-ten-ma-wyrzuty-sumienia-bo-oprawce-deportowan
Myślałem, że tylko zwolennicy PO, N. I PSL, że o posłach tych partii nie wspomnę są bęcwałami.Okazuje się, że są głupsi a polskojęzyczne media wciskają Polakom, że mają brać przykład z "oświeconego" społeczeństwa europejskiego.
Obserwuj wątek
    • pamietamy3322 Re: Jest też taki kraj gdzie.. 08.04.16, 09:25
      Szczyt głupoty(wyjałowienia mózgu) zachodniego lewactwa przekroczył już wszystkie granice.
      • pamietamy3322 Re: Jest też taki kraj gdzie.. 08.04.16, 09:30
        Może i Rosja jest biedna i większość społeczeństwa klepie biede. A Daje przykład Rosji bo lewactwo często posiłkuje się argumentem, że jak nie unia to Białoruś czy Rosja. Ale zachód zgnił. A w Rosji mimo biedy, korupcji tkanka społeczna jest zdrowa. W Polsce też jeszcze rdzeń społeczny jest zdrowy. A zachód europy to zgnilstwo, rozkładają sie.
    • pamietamy3322 Re: Jest też taki kraj gdzie.. 08.04.16, 11:41
      Mówiłem, że zachód jest obrzydliwy. 75 letnia obleśna babcia zyje z 25 lat młodszym gościem wygladającym na obleśnego dziwoląga. Ustalają angielskie kanony ,,piękna". Pewnie razem molestują te młode dziewczyny chcące robić kariere w modelingu.
      Zachód to totalna OBLEŚNOŚĆ.

vumag.pl/moda/vivienne-westwood-konczy-75-lat/gvbk4k?utm_source=redakcja&utm_medium=sg&utm_campaign=polecamy&utm_content=Vivenne_Westwood
      • wislocki12 Też stary 08.04.16, 12:13
        Święty Józef też był stary, a przecież miał syna... ;-)
        • pamietamy3322 Re: Też stary 08.04.16, 12:29
          Nie bede z Tobą dyskutował,. To całe zachodnie lewactwo i jego wynaturzenia jest dla mnie obrzydliwe jak np to ze ptaszysko wypróżni sie na 1/3 okna. Zaraz biore szmate i musze to obrzydlistwo usunąć. Podobnie mam z lewactwem i jego wynaturzeniami.
          • wislocki12 Nowy palacz 08.04.16, 13:10
            "Nie bede z Tobą dyskutował,."
            Nowy palacz67? ;-))
            • edekzgredek99 Re: Nowy palacz 08.04.16, 13:24
              Dobrze ze nie napisal dobranoc. A palacz niejedno ma imie tzn. niejednego ma nicka
    • wislocki12 Bęcwał? 08.04.16, 11:50
      "38 Słyszeliście, że powiedziano: "Oko za oko, ząb za ząb". 39 A ja wam mówię, aby nie występować przeciwko zepsuciu. Lecz jeśli ktoś ciebie uderzy w twój prawy policzek, nadstaw mu i drugi. 40 A kiedy ktoś chce się z tobą sądzić i zabrać twoją suknię, oddaj mu i płaszcz. 41."

Myślisz pewnie, że Jezus też był bęcwałem... :-((
    • pamietamy3322 Re: Jest też taki kraj gdzie.. 08.04.16, 11:55
      Zachodnie lewackie ,,elity" sa dużo bardziej zgniłe niz nasze. ,,Nasi" chociaż robili orgie z dorosłymi hostessami i celebrytkami a tam..... Szkoda gadać

swiat.newsweek.pl/jimmy-savile---pedofil--pozeracz-dzieci,97705,1,1.html

,,Słynny prezenter BBC prawdopodobnie gwałcił i molestował co najmniej 300 dzieci. I nie działał sam. Wkrótce do drzwi kilkunastu brytyjskich celebrytów może zapukać policja. "
      • pamietamy3322 Re: Jest też taki kraj gdzie.. 08.04.16, 12:01
        STOP ZGNIŁEMU LEWACKIEMU SWIATOPOGLĄDOWI IDĄCEMU Z ZACHODU
    • pamietamy3322 Re: Jest też taki kraj gdzie.. 08.04.16, 12:03
      ,,Nasze elity" w porownaniu z lewackimi to chodzaca normalność.

www.se.pl/wiadomosci/polityka/robili-orgie-u-sowy_799843.html
      • pamietamy3322 Re: Jest też taki kraj gdzie.. 08.04.16, 12:04
        z zachodnimi*
        • wislocki12 Zachodni lewacy! 08.04.16, 12:10
          A to nie to samo? ;-))
      • wislocki12 Po raz trzeci 08.04.16, 12:18
        "Janusz Korwin-Mikke po raz trzeci wziął ślub! Jak ustalił Fakt, polityk poślubił matkę swoich najmłodszych dzieci, Dominikę. A zaraz potem "młoda para" wyjechała w podróż poślubną do Chin, które lider partii KORWiN uwielbia."

www.fakt.pl/politycy/janusz-korwin-mikke-po-raz-trzeci-wzial-slub-,artykuly,624003.html
        • jk471 Re: Po raz trzeci 08.04.16, 16:47
          Co to ma wspólnego wislocki12 z tematem wątku?
          • wislocki12 Korwin już bierze przykład... 08.04.16, 23:01
            Jak to co? Sam przecież napisałeś: "Okazuje się, że są głupsi a polskojęzyczne media wciskają Polakom, że mają brać przykład z "oświeconego" społeczeństwa europejskiego." Korwin już bierze przykład!
            PS. Czyżbyś miał uważać, że potrójne małżeństwo powinno być normą w polskim, bądź co bądź, katolickim społeczeństwie? :-((
            • exkol Re: Korwin już bierze przykład... 09.04.16, 03:51
              Potrójne małżeństwo, chyba cię poniosło?
              • wislocki12 Do trzech razy... 09.04.16, 11:14
                A jak jeszcze nazwać trzeci ślub Korwina? ;-)
                • exkol Re: Do trzech razy... 09.04.16, 17:13
                  Sugerujesz, że Korwin jest potrójnie żonaty. wislocki12 idiota?
                  • wislocki12 Tragedia optymistyczna 09.04.16, 22:44
                    Chyba mylisz poligamię z niepoprawnymi optymistami w sprawach męsko-damskich, że o nauce Kościoła katolickiego w tym zakresie nie wspomnę! ;-))
                    PS. Naprawdę uważasz, że zasłużyłem sobie na miano idioty? A Ty? :-((
                    • exkol Re: Tragedia optymistyczna 10.04.16, 07:16
                      Potwierdzam, uważam Cię za idiotę, choć sprawności w posługiwaniu się wyszukiwarkami Ci nie brak.
                      • wislocki12 Trzeba jeszcze wiedzieć... 10.04.16, 12:02
                        Trzeba jeszcze wiedzieć, co chce się znaleźć! :-)
                        PS. Co sądzisz o poziomie intelektualnym faceta, który posługuje się nickiem exkol? ;-))
                    • wislocka12 Re: Tragedia optymistyczna 10.04.16, 08:05
                      Z dobrego serca radzę Ci wislocki12 byś o małżeństwie nigdy się nie wypowiadał. Do tego Google nie wystarczy, trzeba mieć jeszcze to coś i Ty o tym wiesz, a może nie?
                      • edekzgredek99 Re: Tragedia optymistyczna 10.04.16, 11:23
                        Ty wislocka12 z pewnoscia nie masz tego cus dlatego zamknij sie msciwa babo. Malzenstwo z toba to dopiero musi byc katorga.
                      • wislocki12 Dziadek 10.04.16, 12:08
                        Bardzo przepraszam, ale nie chodziło mi o małżeństwo jako takie. Zbulwersowała mnie jedynie informacja, że dziadek w wieku 74 wziął ślub i to... po raz trzeci! ;-))

PS. Prawdziwy wislocki jest tylko jeden - wislocki12.
                      • wislocki12 Żonkoś w... Chinach 10.04.16, 12:35
                        "To dopiero niespodzianka! Europoseł Janusz Korwin-Mikke (74 l.) po raz kolejny stanął na ślubnym kobiercu. Jego wybranką została o 44 lata młodsza Dominika Sibiga, z którą polityk ma dwoje dzieci: 5-letnią Nadzieję i 3-letniego Karola. To już trzecia żona kontrowersyjnego polityka, która w przeszłości zdobyła nawet tytuł Miss...
                        - Tak, potwierdzam. Wzięliśmy ślub cywilny, we wtorek po świętach wielkanocnych. Obecnie jestem w podróży poślubnej z żoną w Chinach - powiedział nam krótko Janusz Korwin-Mikke. "

www.se.pl/wiadomosci/polityka/korwin-mody-zonkos_807277.html
                        • pamietamy3322 Re: Żonkoś w... Chinach 10.04.16, 13:13
                          Ty masz dziwne te bulwersy. A Kondrat z ponad 40 lat młodszą zona cie nie bulwersuje? Bo pradował w kodzie? A Rysiu Kalisz z 30 lat młodszą zoną?

Takie czasy teraz prawie kazdy stary dziad ma kilkadziesiąt lat młodszą żone. Przeciez stare sa oblesne. I mnie to wcale nie dziwi ze sobie biorą młode. Bardziej mnie dziwia te mlode kobiety co za takich dziadow wychodzą. Ja bym sie zerzygal jakbym mial spolkowac z 30-40 lat starszą babcią. I żadne materialne luksusy by mi tego nie wynagrodzily. Przeciez taka ma gorzej niz prostytutka. Dzi zamknie oczy minie 30 minut i do widzenia. A ona musi od rana do wieczora cale zycie. I jeszcze udawac uczucia.

• pamietamy3322 Re: Żonkoś w... Chinach 10.04.16, 13:15
                            errata ,,stary dziad z kasą" Bo jak ma emerytury 800 to nawet rowiesniczki go nie chcą
                            • pamietamy3322 Re: Żonkoś w... Chinach 10.04.16, 13:28
                              vide edek zgredek hehehe
                              • wislocki12 Procesy intelektualne 10.04.16, 22:25
                                Moim zdaniem, jak na deklarowany wiek, Edward Z. wydaje się być w całkiem niezłej formie. W odróżnieniu od Ciebie, zresztą - szwankują procesy intelektualne! :-((
                                • wislocka12 Re: Procesy intelektualne 11.04.16, 17:31
                                  Masz rację edekzgredek jest mistrzem intelektu.
                                  • wislocki12 Złote usta 11.04.16, 20:48
                                    Z ust mi to wyjąłeś! :-))
                                    • wislocka12 Re: Złote usta 12.04.16, 06:18
                                      Litości!!!
                                • edekzgredek99 Re: Procesy intelektualne 12.04.16, 08:32
                                  Panie bo ja w partyzantce bylem a to panie swietnie konserwuje. Jak pan chcesz to mozemy reaktywowac jakis oddzial. Wprawdzie zblizam sie do setki ale dam rade. Doswiadczenie mam i zapal.
                            • edekzgredek99 Re: Żonkoś w... Chinach 10.04.16, 13:37
                              A ty jestes mlody i nikt cie nie chce bos dziad i nie mam tu kasy na mysli. Ty jestes dziad mentalny
                              • pamietamy3322 Re: Żonkoś w... Chinach 10.04.16, 13:38
                                hahahahaaha hahahahahahahhaahhaha
                            • wislocki12 500+ 10.04.16, 22:20
                              A może na Program Rodzina 500+ się załapie? ;-))
                          • wislocki12 I jeszcze te Chiny... 10.04.16, 22:18
                            Może i masz rację, ale ja wolałbym mieć 65 lat, że o 51 nawet nie wspomnę, niż 75... I jeszcze te Chiny! ;-))
                            • edekzgredek99 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 08:35
                              Panie bo oni w tych Chinach to wentyla zenszeniem utwardzaja ot i cala tajemnica
                              • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 10:38
                                ex-żona zgredka to dopiero odzyla jak dziada zostawila
                                • edekzgredek99 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 11:31
                                  Nigdy nie mialem zony durniu. Wracaj kury macac bo baby to juz nigdy nie pomacasz
                                  • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 11:39
                                    Jak pojdziesz do domu starcow to masz jeszcze szanse
                                    • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 11:40
                                      Jakies 80-letnie warzywko co nie kontaktuje
                                      • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 11:44
                                        80 letni prawiczek buahahhaahaha ahahhahhahahahahahhaha
                                        • edekzgredek99 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 11:56
                                          O mnie sie nie martw ja sobie rade dam. A ty prawiczku3322 wracaj do kurnika nioski macac bo tyle ci zostalo. Masz ciasne myslenie skoro uwazasz ze "to" sie robi tylko z zona.
                                          • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 12:02
                                            Troche tych kobiet wymacalem a zony nie mam. W ogole moja pierwsza to byla zona ale nie moja. Ale u ciebie jedyna szansa na wychaczenie towarku to juz tylko dom starcow.
                                            • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 12:03
                                              To znaczy jeszcze nie zona slub mieli brac za kilka miesiecy. Druga to byla mezatka z kilkuletnim stazem.
                                            • e-zybi Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 12:31
                                              >Troche tych kobiet wymacalem a zony nie mam. W ogole moja pierwsza to byla zona ale nie moja.<
                                              I coś wymacał? taki kurzy orzeł z ciebie...;-)
                                              • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 12:42
                                                A wczoraj w nocy wprawdzie przez neta. Jedna młoda mężatka za kre musiała klęczeć nago na balkonie 5 minut trzymajac sie rękami za barierki i kam z lapa mi pokazywała czy wykonała kare. I nie tylko to. Możesz sie całkiem zbulwersować teraz. haahaahhaaaaahaha
                                                • edekzgredek99 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 12:54
                                                  Dobrze ze sie nie rozmnazasz durniu.
                                                • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 12:58
                                                  Ech nie tylko. Pomyslowy jestem. Musza np zejsc do piwnicy w samych przeswitujacych stringach i kurtce do pasa pod kurtka nic zejsc do piwnicy. W piwnicy sciagnac majtki i wrocic. Albo przebrac sie nie posiadawszy biezlizny w smietniku na osiedlu itp. I bardzo sie to kobietkom podoba. Czesto z zalem mowia ,, czemu moj maz nie jest taki"
                                                  • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 12:59
                                                    A wy sobie mozecie to wasze nudne zycie uprawiac <u-wisielec>
                                                  • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 13:01
                                                    Dobra wylaczam sie bo szkoda dyskusji z młotkami.
                                                  • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 13:14
                                                    A wy sobie dalej tyrajcie na wasze w 90% oblesne zonki albo grube albo brzydkie albo stare albo polaczone. I cieszcie sie zyciem. W sumie to patrze na was jak ludzie patrza na glupie pieski , ktore sobie biegaja , merdaja ogonkiem itd. Koniec
                                                • wislocki12 Podglądactwo 12.04.16, 13:01
                                                  "Oglądactwo, voyeurism, voyeryzm – zaburzenie zachowania z grupy zaburzeń preferencji seksualnych charakteryzujące się skłonnością do oglądania innych ludzi podczas zachowań seksualnych."
                                                  • pamietamy3322 Re: Podglądactwo 12.04.16, 13:04
                                                    No to sie ciolku mylisz. Ja nie podgladam dla podgladania tylko musi byc dowod czy wykonala rozkaz. Czy jest posluszna swemu Panu. Odroznij podgladactwo od dominacji.
                                                  • wislocki12 Sadyzm 12.04.16, 13:14
                                                    Mnie to bardziej wygląda na sadyzmy. :-((
                                                  • pamietamy3322 Re: Sadyzm 12.04.16, 13:15
                                                    sadyzm to co innego baranie
                                                  • wislocki12 Cała ta twoja dominacja 12.04.16, 13:21
                                                    "Używanie wulgaryzmów uważane jest za przejaw wywyższania się i świadczy o bardzo niskiej kulturze osobistej." (Wikipedia)
                                                    I to jest cała ta twoja dominacja! ;-))
                                                  • wislocki12 Sadyzm 12.04.16, 13:16
                                                    Mnie to bardziej wygląda na sadyzm. :-((
                                                    PS. Omyłkowo wysłałem ten post na swój adres. :-(
                                                • e-zybi Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 13:15
                                                  To taka amatorszczyzna, jak ilość przekujesz w jakość i uda ci się coś zaliczyć to napisz ;-)
                                                  • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 13:18
                                                    juz kilka kobiet zaliczylem w realu z neta
                                                  • e-zybi Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 13:22
                                                    ...kilka? czyli ile ;-)
                                                  • e-zybi Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 13:59
                                                    Młody jurny kogut lubił się przechwalać
                                                    ile to kur zaliczył, lub zaliczy na raz,
                                                    lecz kiedy wyładował temperament dziki
                                                    wielką niewiadomą pozostały jego wyniki ;-)
                                              • edekzgredek99 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 12:59
                                                Panie a co on mogl wymacac? Jajko w doopie kury.
                                    • pamietamy3322 Re: I jeszcze te Chiny... 12.04.16, 11:55
                                      Tylko , ze w takich miejscach codziennie jest msza. A cala dobe w radioweźle leci Radio Maryja. Nie wiem jak to zniesiesz?
                                      • wislocki12 Moje podatki 12.04.16, 13:04
                                        Warto posłuchać na co idą moje podatki! ;-))
                                        • pamietamy3322 Re: Moje podatki 12.04.16, 13:18
                                          Koncze odpisywanie , nie mam czasu sajonara.
                                          • wislocki12 Akt przerywany... 12.04.16, 13:24
                                            To mi nieco przypomina stosunek przerywany... ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka